10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Daniel #974 oops. nemláttam hogy már kaptál választ, bocsika
ott pedig 3 auto van. egy alul egy középen és mégegy középen ahova fentről kell bemenni mert rács védi! sok sikert. -
#973 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Bazmeg, szakadok!! :D G-Man, meg az eltűnési kísérletei -
Daniel #972 szia! azon én is gondolkodtam elég sokat.. :D és perszehogy megutáltam és perszehogy kb 5 percenként van olyan!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az autót rakd oda ahonnan kijönnek, igy elzárja azt a részt és nem tudnak kijönni! -
#971 Nah, ha úgy látom mindenki boldog, akkor kicsit komolyabban vesszük a warez kérdést. -
vg #970 Amúgy, én egy GF4 MX 4000-es kártyán nyomom(relatíve tökéletesen megy vele), és igencsak meglepett, hogy az a kör így néz ki... kicsit gagyibb volt nálam! -
#969 Szép... -
predakon #968 Én meg ma kalozkodtam le, ingyen és már végig is toltam, nem volt semmiféle hiba sem, a 4999ftból meg vettem sört és benzint :D -
Deajka #967 Hali!
Bocs, volt már de van-e megoldás arra ha a feirat és persze a célkereszt hibásan jelenik meg? -
vg #966 Még 4 ilyet kell bekapcsolni... -
#965 Csak... -
itt ezt bekapcsoltam de hova tovább? -
#963 Ferrari Man, kösz, azt már sikerült is, de van 1 olyan rész, ahol már több lyuk van, és özönlenek a rovarok, ott egyesével be kell temetni a lyukakat kocsikkal? -
runner78 #962 köszi, valóban müködik a dolog... -
FerrariMan #961 Oké, egyből nem kell ilyen idegesnek lenni vazze !!! -
CUCLI #960 fentről zuhan rád valami vasdarab. grav gunnal lődd el ha odaér -
vg #959 Vedd meg az eredetit! -
#958 az addig ok de nem látok semmit ami esne. -
Newfronter #957 Azt mondja nézz fel! -
vg #956 Fentről potyognak a cuccok, vak vagy? -
#955 az elején amikor csaj mondja hogy "watch out" egy ilyen liften vagyunk ott nem látok semmit mi töri szét a liftet az áram vagy mi ?? -
#954 Na végre megtaláltam Frohman-t
Ha valaki esetleg nem ismerné: Gordon Frohman kalandjai
-
vg #953 Fentről potyognak a cuccok... Vak vagy? -
#952 Menőzz hogy megvetted egészségedre bazz -
fodorkrisz #951 FerrariMan ne legyél már ennyire okos, adj pénzt v. maradj csöndben, ha nincs normáil 5leted! -
FerrariMan #950 Én tudok egyet !!!!
vedd meg eredetiben !!! -
#949 Bazz feltettem a 84.43-as beta drivert de azzal is szar........na mindegy majd talán jön egy új próbálkozás egy másik verzió -
fodorkrisz #948 PROViSiON verziót töltöttem le... és ezt a hibát írja: "Platform Error: module failed to initialize" tudja vki a megoldást? -
FerrariMan #947 Hát én nem :) -
FerrariMan #946 Én ott már voltam és ugy a legkönnyebb, hogy a GravityGunnal rálököd a kocsit a lyukra és nem bírnak kijönni a bogarak. -
#945 Adsz rá pénzt? :) -
FerrariMan #944 Szevasztok !!!
Én ma vettem meg eredetibe a HL2 Episode One-t, nem érdekelnek ezek a ROSSZ kalóz másolatok, és nekem eddig semmi gondom nem volt a játékkal, sőt már nemsokára végig is viszem.
Nekem nagyon tetszik és aki teheti vegye meg inkább eredetiben, legalább nem kell annyit szenvedni ezzel a netes szarral !!! -
#943 ott vagyok egy olyan helyen, ahol mindig ujrateremnek a rovarok, van ott 1 forgókar, de mire elfordítottam volna, nekem támadtak és kezdhettem elölröl.
Mit csináljak, -
#942 BiA: Hells Highway, monnyuk az nemtom mikor jön ki:) -
totya79 #941 Hát gyerekek ez naon ottvan ez a gémNekem is 6600gt-m van,és semmien textura probléma nincsen(hála istennek)!Király hangulat,király grafika,tehát tökéletesNemtudom tudja e valameik játék majd überelnimostanába?! -
#940 Abból lehet szopááás -
lord nihilus #939 ját jah, neked jó 6600gt-vel...nekem bőven gyengébb karim van -
#938 Van olyan ember akinek nem volt zextúra de valakilyen módon megjavúlt feltette azt a béta drivert vagy vmi ???? -
Daniel #937
én igy nyomom, igyis rendesen megy.. még nem próbáltam kisebben de nemis akarom véletlen még úgymarad :D -
lord nihilus #936 most ismét kipróbáltam kicsit visszafogottabb grafikai beállítással és egyből visszajöttek a hibák. -
lord nihilus #935 halihó emberek! lehet h lehülyéztek, de nekem is kockás-ratyi textúrám volt viszont miután ezeket a beállításokat használtam tökéletes volt a gém grafikája.