10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Daniel
    oops. nemláttam hogy már kaptál választ, bocsika
    ott pedig 3 auto van. egy alul egy középen és mégegy középen ahova fentről kell bemenni mert rács védi! sok sikert.
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Bazmeg, szakadok!! :D G-Man, meg az eltűnési kísérletei
  • Daniel
    szia! azon én is gondolkodtam elég sokat.. :D és perszehogy megutáltam és perszehogy kb 5 percenként van olyan!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az autót rakd oda ahonnan kijönnek, igy elzárja azt a részt és nem tudnak kijönni!
  • Kandurex
    Nah, ha úgy látom mindenki boldog, akkor kicsit komolyabban vesszük a warez kérdést.
  • vg
    Amúgy, én egy GF4 MX 4000-es kártyán nyomom(relatíve tökéletesen megy vele), és igencsak meglepett, hogy az a kör így néz ki... kicsit gagyibb volt nálam!
  • Kandurex
    Szép...
  • predakon
    Én meg ma kalozkodtam le, ingyen és már végig is toltam, nem volt semmiféle hiba sem, a 4999ftból meg vettem sört és benzint :D
  • Deajka
    Hali!

Bocs, volt már de van-e megoldás arra ha a feirat és persze a célkereszt hibásan jelenik meg?
  • vg
    Még 4 ilyet kell bekapcsolni...
  • UnknownAsshole
    Csak...
  • Tatyla

itt ezt bekapcsoltam de hova tovább?
  • scorpeeon
    Ferrari Man, kösz, azt már sikerült is, de van 1 olyan rész, ahol már több lyuk van, és özönlenek a rovarok, ott egyesével be kell temetni a lyukakat kocsikkal?
  • runner78
    köszi, valóban müködik a dolog...
  • FerrariMan
    Oké, egyből nem kell ilyen idegesnek lenni vazze !!!
  • CUCLI
    fentről zuhan rád valami vasdarab. grav gunnal lődd el ha odaér
  • vg
    Vedd meg az eredetit!
  • macesz
    az addig ok de nem látok semmit ami esne.
  • Newfronter
    Azt mondja nézz fel!
  • vg
    Fentről potyognak a cuccok, vak vagy?
  • macesz
    az elején amikor csaj mondja hogy "watch out" egy ilyen liften vagyunk ott nem látok semmit mi töri szét a liftet az áram vagy mi ??
  • Seth
    Na végre megtaláltam Frohman-t
    Ha valaki esetleg nem ismerné: Gordon Frohman kalandjai

• vg
    Fentről potyognak a cuccok... Vak vagy?
  • macesz
    Menőzz hogy megvetted egészségedre bazz
  • fodorkrisz
    FerrariMan ne legyél már ennyire okos, adj pénzt v. maradj csöndben, ha nincs normáil 5leted!
  • FerrariMan
    Én tudok egyet !!!!

vedd meg eredetiben !!!
  • macesz
    Bazz feltettem a 84.43-as beta drivert de azzal is szar........na mindegy majd talán jön egy új próbálkozás egy másik verzió
  • fodorkrisz
    PROViSiON verziót töltöttem le... és ezt a hibát írja: "Platform Error: module failed to initialize" tudja vki a megoldást?
  • FerrariMan
    Hát én nem :)
  • FerrariMan
    Én ott már voltam és ugy a legkönnyebb, hogy a GravityGunnal rálököd a kocsit a lyukra és nem bírnak kijönni a bogarak.
  • raven87
    Adsz rá pénzt? :)
  • FerrariMan
    Szevasztok !!!

Én ma vettem meg eredetibe a HL2 Episode One-t, nem érdekelnek ezek a ROSSZ kalóz másolatok, és nekem eddig semmi gondom nem volt a játékkal, sőt már nemsokára végig is viszem.
    Nekem nagyon tetszik és aki teheti vegye meg inkább eredetiben, legalább nem kell annyit szenvedni ezzel a netes szarral !!!
  • scorpeeon
    ott vagyok egy olyan helyen, ahol mindig ujrateremnek a rovarok, van ott 1 forgókar, de mire elfordítottam volna, nekem támadtak és kezdhettem elölröl.
    Mit csináljak,
  • ERykk
    BiA: Hells Highway, monnyuk az nemtom mikor jön ki:)
  • totya79
    Hát gyerekek ez naon ottvan ez a gémNekem is 6600gt-m van,és semmien textura probléma nincsen(hála istennek)!Király hangulat,király grafika,tehát tökéletesNemtudom tudja e valameik játék majd überelnimostanába?!
  • RelakS
    Abból lehet szopááás
  • lord nihilus
    ját jah, neked jó 6600gt-vel...nekem bőven gyengébb karim van
  • macesz
    Van olyan ember akinek nem volt zextúra de valakilyen módon megjavúlt feltette azt a béta drivert vagy vmi ????
  • Daniel

én igy nyomom, igyis rendesen megy.. még nem próbáltam kisebben de nemis akarom véletlen még úgymarad :D
  • lord nihilus
    most ismét kipróbáltam kicsit visszafogottabb grafikai beállítással és egyből visszajöttek a hibák.
  • lord nihilus
    halihó emberek! lehet h lehülyéztek, de nekem is kockás-ratyi textúrám volt viszont miután ezeket a beállításokat használtam tökéletes volt a gém grafikája.