10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1457 CVAR LISTA: CSALÁSOK, KONZOLPARANCSOK
MÓDOSÍTOTT config fájl, minden fejezet, konzol engedélyezve -
#1456 Akinek savegame kell, az tegye a következőt:
cfg/config.cfg --->>> Nyisd meg jegyzettömbbel.
Keresd meg ezt a sort: sv_unlockedchapters
Az értéknek, tehát a "" közé írj 6-ot, és minden elérhetővé válik, tehát:
sv_unlockedchapters "6" -
#1455 http://www.halflife2.net/forums/archive/index.php/t-57737.html
http://www.highjumpers.de/anders/gman/freeman_gman2.jpg
direktlink. -
#1454 Van benne valami :) -
#1453 jolvan jolvan, a lenyeg ertheto :PP -
Dodo55 #1452 Breen és G-Man ugyanaz a hang, mint a HL2-ben volt, ez biztos. Amúgy azt tutátok, hogy G-Mannek ugyanaz a hangja, mint Barneynak? Ezt az információt akkor találtam, amikor azon gondolkodtam, hogy vajon kicsoda G-Man. Keresés közben rájöttem, hogy elég sokan gondolják azt G-Manről, amit én: G-Man=Gordon Freeman visszajött a jövőből. Találtam egy képet is, ami Gordon és G-Man arcát hasonlítja össze(googleben az első képtalálatok között van erre a kulcsszóra: gman gordon).
Ti mit gondoltok G-Manről? -
#1451 Nem változtak a szinkonhagok a játékban, sztem a videoval van gond:) -
FLeK0 #1450 Nem lesz, csak egy bizonyos esemenyig akarnak eljutni ezzel a 3 resszel, ahol majd kesobb folytatjak, gondolom az eladasoktol fuggoen meg tobb epizoddal vagy egy nagyobb jatekkal.
Ugyanazok a szinkronhangok. -
markastor #1449 Ha érdekel valakit:
http://www.fiosgrand.com/?page=register
Minimum két hétig (vagy amíg a verseny tart) ingyen (!) HL2:Deathmatch és HL2:Lost Coast.
Elég kamu dolgokat beírni, az e-mail is lehet kamu, mert amint jelentkezel, kiírja a kódot. Steamen pedig aktiválod. Teljesen legális, mert valami verseny lesz.
Ja, és a GcfScape nem tud .gcf-et módosítani. -
Dodo55 #1448 Leteszteltem, működik. Alyxet próbáltam lecserélni Barney-ra, részben működött, de amikor fel kellett volna másznia ahol le kell szedni a deszkákat az ajtótól, akkor megáltt és nem mozdult. Remélem a stalkereknek kevesebb speciális dolgaik vannak, és egy modellcserétől nem fognak olyat csinálni amitől valami folytatáshoz szükséges esemény nem fog bekövetkezni, mert az Alyx->Barney cserénél Alyx nem mászott fel, így az események nem folytatódtak. -
#1447 Vajon az Episode 3-mal vége lesz az egész HL szériának?
Amúgy láttam valami videót a HL2:E1 elejéről, és mintha néhány szinkronhang nem ugyanaz lenne, mint a sima HL2-ben... pl. Breen, G-Man
Vagy csak én hallottam rosszul? -
markastor #1446 gcfscape (még mindig) :) -
#1445 Persze hogy kötödik:) Még nem játszottam végig, de az biztos, h a HL2 folytatása. Tehát a Citadel szét van rombolva, és folytatni kell az emberek felszabaditását... -
#1444 Lehet hogy már volt ez a kérdés de nem találtam . Röviden mi a története ennek az Epizodnak? Kötödik valamilyen modon a HL2 végéhez? Vagy csak szimplán egy másik szemszögböl veszi a játékot? -
#1443 Ha meg vagy evvel az okossággal nyomjál képeket! -
#1442 DODO!!! Úgy kell berakni az ilyeneket hogy ahol a gcf-be megtalálod ezeket a fájlokat a módosítottad cska simán bemásolod oda!
hogy érthetőbb legyen: pl: half-life 2/episodic/resource/bélabeszél.txt-t megtalálod ezen a címen a GCF-ben!
a STEAM meg ugyebár cisnál egy mappát a játéknak ahol tárolja mentéseket meg ilyesmiket! Ott ha alapból pont nem cisnál ilyen resource mappát akkor csinálsz te kézzel és oda bemásolod a módosított bélabeszél.txt-t!!! EZ ÍGY 100000% hogy működik! ;)) -
#1441 Nem rád rágtam be, az nem neked szólt... ^^ -
#1440 berágtál?
kár....
-
#1439 Talán először nézzél bele, mielőtt okoskodsz, de azért ha így áltok hozzá, mind1, maxnem jövő hétre leszek kész,ráérek... -
#1438 mar kijott : #1427
es egyebkent kb igen :]] -
#1437 NEW
LOAD
OPTIONS
QUIT
ez van benn?
mert még nem láttam....
én már várom a MENÜ magyarítást!
-
#1436 Ez mekkora!
Menü magyarítás!
De legalább felvidultam egy kicsit ebben a szar időben. -
FLeK0 #1435 Akkor toltsd be a masodikat, a map paranccsal (maps *-al tudod lekerni a palyak listajat). -
#1434 mija fasznak?hogy lehetsz ennyire láma hogy ahelyett hogy próbálkoznál inkább itt kéregeted a savegameket? -
hitch #1433 de nem, tudom az elsö pálya végén kidob az asztalra.
#1429 -
#1432 pedig ha azt megvetted, 20 dolcsiért ezt is illett volna!
Ha másért nem, hogy lássák a többi kiadók, hogy kisebb pénzért LEHET adni jó játékot, és sokan meg is veszik.
Hosszabb távon CSAK így lehet olcsóbb az eredeti játék.
Az eredeti nekem is megvan, tegnap este jött le a steam-en a kiegészítő is, de majd csak éjjel lesz rá időm...
-
FLeK0 #1431 Mar vegigjatszhattad volna parszor miota itt keregeted. -
FLeK0 #1430 ha eredetid van, akkor ne nagyon piszkald a gcf-eket a fileok kiszedesen tul, mert bannolhatjak az accountodat. Ha vmit le akarsz cserelni akkor hozd letre a mappakat gcf-en kivul es rakd be az fileokat, azokat fogja hasznalni helyette. -
hitch #1429 Könyörgöm valaki Dobjon meg egy savegame linkel please.THX -
#1428 Ami szövegmagyarítás lefordításra került, az az én hülyeségem miatt törölve lett... -
#1427 HALF-LIFE2:EPISODE ONE MENÜMAGYARÍTÁS
Készül a szövegmagyarítás is, ehhez viszont türelmeteket kérem, sok a dolgom, sok a szöveg. Talán hó közepére. -
#1426 Okés =) -
Dodo55 #1425 Berakom, de azt nem, hogy a steamet is, mert asszem volt valaki(nem biztos hogy itt) akinek az eredeti játék csinálta ezt. -
#1424 Vegig jatszottam en is, valoban rovidke volt;( Kenyelmesen 4-5 ora lehett. De osszessegeben tetszett, a HL vilaga, az engine, fizika, latvany, hangok es hangulat teljesen jo. Ebbol meg sokat ki lehet hozni:)
A "nagy" HL2-ot megvettem, ezt nem, de remelem azert lesz valami eladasuk ebbol is;) -
#1423 A FAQ-ba ezt nem kellene betenni?
Akinek Provision van és ez a hiba: Error: module failed to initialize
Az próbálja meg úgy, hogy letörli a Steamet és a magyarítást (ha van...)
Sokaknak van ilyen gondja, és az esetek többségében ez megoldotta a problémát! -
Dodo55 #1422 nem tudja. Sokan mondják, hogy tudja, de nem. Bár rémlik valami olyasmi nekem, hogy valamikor tudtam módosítani, úgyhogy lehetséges, hogy régebbi verziók tudtak, de a Valve kiszedette az új verziókból a módosító funkciókat. -
#1421 Ha minden igaz van olyan is...
Fileplanet-en vagy filefront-on láttam anno. -
#1420 Egy linket tudnátok adni az update-hez?:| -
#1419 vegulis ja, ne is legyen :P
gcfshape nem tudja modositani a gcfet ? -
Dodo55 #1418 Kiextractálni ki lehet a gcf-ekből, tehát én is meg tudom nézni/hallgatni, de az lenne a legdurvább, ha tudnám valamivel módosítani a gcf-eket.
Mert akkor beraknám g-man modelljét a stalkerek modellje helyet, és akkor g-manek hörögnének, meg g-manek ficánkolnának, meg g-manek ugranának alyxre