10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• gameplusz
    CVAR LISTA: CSALÁSOK, KONZOLPARANCSOK
    MÓDOSÍTOTT config fájl, minden fejezet, konzol engedélyezve
  • gameplusz
    Akinek savegame kell, az tegye a következőt:

cfg/config.cfg --->>> Nyisd meg jegyzettömbbel.

Keresd meg ezt a sort: sv_unlockedchapters

Az értéknek, tehát a "" közé írj 6-ot, és minden elérhetővé válik, tehát:

sv_unlockedchapters "6"
  • gameplusz
    http://www.halflife2.net/forums/archive/index.php/t-57737.html
    http://www.highjumpers.de/anders/gman/freeman_gman2.jpg

direktlink.
  • gameplusz
    Van benne valami :)
  • j0nNyKa
    jolvan jolvan, a lenyeg ertheto :PP
  • Dodo55
    Breen és G-Man ugyanaz a hang, mint a HL2-ben volt, ez biztos. Amúgy azt tutátok, hogy G-Mannek ugyanaz a hangja, mint Barneynak? Ezt az információt akkor találtam, amikor azon gondolkodtam, hogy vajon kicsoda G-Man. Keresés közben rájöttem, hogy elég sokan gondolják azt G-Manről, amit én: G-Man=Gordon Freeman visszajött a jövőből. Találtam egy képet is, ami Gordon és G-Man arcát hasonlítja össze(googleben az első képtalálatok között van erre a kulcsszóra: gman gordon).

Ti mit gondoltok G-Manről?
  • Rage47
    Nem változtak a szinkonhagok a játékban, sztem a videoval van gond:)
  • FLeK0
    Nem lesz, csak egy bizonyos esemenyig akarnak eljutni ezzel a 3 resszel, ahol majd kesobb folytatjak, gondolom az eladasoktol fuggoen meg tobb epizoddal vagy egy nagyobb jatekkal.

Ugyanazok a szinkronhangok.
  • markastor
    Ha érdekel valakit:
    http://www.fiosgrand.com/?page=register

Minimum két hétig (vagy amíg a verseny tart) ingyen (!) HL2:Deathmatch és HL2:Lost Coast.
    Elég kamu dolgokat beírni, az e-mail is lehet kamu, mert amint jelentkezel, kiírja a kódot. Steamen pedig aktiválod. Teljesen legális, mert valami verseny lesz.

Ja, és a GcfScape nem tud .gcf-et módosítani.
  • Dodo55
    Leteszteltem, működik. Alyxet próbáltam lecserélni Barney-ra, részben működött, de amikor fel kellett volna másznia ahol le kell szedni a deszkákat az ajtótól, akkor megáltt és nem mozdult. Remélem a stalkereknek kevesebb speciális dolgaik vannak, és egy modellcserétől nem fognak olyat csinálni amitől valami folytatáshoz szükséges esemény nem fog bekövetkezni, mert az Alyx->Barney cserénél Alyx nem mászott fel, így az események nem folytatódtak.
  • takraj
    Vajon az Episode 3-mal vége lesz az egész HL szériának?

Amúgy láttam valami videót a HL2:E1 elejéről, és mintha néhány szinkronhang nem ugyanaz lenne, mint a sima HL2-ben... pl. Breen, G-Man
    Vagy csak én hallottam rosszul?
  • markastor
    gcfscape (még mindig) :)
  • Rage47
    Persze hogy kötödik:) Még nem játszottam végig, de az biztos, h a HL2 folytatása. Tehát a Citadel szét van rombolva, és folytatni kell az emberek felszabaditását...
  • Smuge
    Lehet hogy már volt ez a kérdés de nem találtam . Röviden mi a története ennek az Epizodnak? Kötödik valamilyen modon a HL2 végéhez? Vagy csak szimplán egy másik szemszögböl veszi a játékot?
  • k8bal
    Ha meg vagy evvel az okossággal nyomjál képeket!
  • k8bal
    DODO!!! Úgy kell berakni az ilyeneket hogy ahol a gcf-be megtalálod ezeket a fájlokat a módosítottad cska simán bemásolod oda!

hogy érthetőbb legyen: pl: half-life 2/episodic/resource/bélabeszél.txt-t megtalálod ezen a címen a GCF-ben!
    a STEAM meg ugyebár cisnál egy mappát a játéknak ahol tárolja mentéseket meg ilyesmiket! Ott ha alapból pont nem cisnál ilyen resource mappát akkor csinálsz te kézzel és oda bemásolod a módosított bélabeszél.txt-t!!! EZ ÍGY 100000% hogy működik! ;))
  • gameplusz
    Nem rád rágtam be, az nem neked szólt... ^^
  • Frank99
    berágtál?

kár....
  • gameplusz
    Talán először nézzél bele, mielőtt okoskodsz, de azért ha így áltok hozzá, mind1, maxnem jövő hétre leszek kész,ráérek...
  • j0nNyKa
    mar kijott : #1427

es egyebkent kb igen :]]
  • Frank99
    NEW
    LOAD
    OPTIONS
    QUIT

ez van benn?
    mert még nem láttam....

én már várom a MENÜ magyarítást!

• kirol
    Ez mekkora!
    Menü magyarítás!
    De legalább felvidultam egy kicsit ebben a szar időben.
  • FLeK0
    Akkor toltsd be a masodikat, a map paranccsal (maps *-al tudod lekerni a palyak listajat).
  • SNAKE01
    mija fasznak?hogy lehetsz ennyire láma hogy ahelyett hogy próbálkoznál inkább itt kéregeted a savegameket?
  • hitch
    de nem, tudom az elsö pálya végén kidob az asztalra.

• Frank99
    pedig ha azt megvetted, 20 dolcsiért ezt is illett volna!

Ha másért nem, hogy lássák a többi kiadók, hogy kisebb pénzért LEHET adni jó játékot, és sokan meg is veszik.
    Hosszabb távon CSAK így lehet olcsóbb az eredeti játék.

Az eredeti nekem is megvan, tegnap este jött le a steam-en a kiegészítő is, de majd csak éjjel lesz rá időm...
  • FLeK0
    Mar vegigjatszhattad volna parszor miota itt keregeted.
  • FLeK0
    ha eredetid van, akkor ne nagyon piszkald a gcf-eket a fileok kiszedesen tul, mert bannolhatjak az accountodat. Ha vmit le akarsz cserelni akkor hozd letre a mappakat gcf-en kivul es rakd be az fileokat, azokat fogja hasznalni helyette.
  • hitch
    Könyörgöm valaki Dobjon meg egy savegame linkel please.THX
  • gameplusz
    Ami szövegmagyarítás lefordításra került, az az én hülyeségem miatt törölve lett...
  • gameplusz
    HALF-LIFE2:EPISODE ONE MENÜMAGYARÍTÁS

Készül a szövegmagyarítás is, ehhez viszont türelmeteket kérem, sok a dolgom, sok a szöveg. Talán hó közepére.
  • Blekk Síp
    Okés =)
  • Dodo55
    Berakom, de azt nem, hogy a steamet is, mert asszem volt valaki(nem biztos hogy itt) akinek az eredeti játék csinálta ezt.
  • Alexease
    Vegig jatszottam en is, valoban rovidke volt;( Kenyelmesen 4-5 ora lehett. De osszessegeben tetszett, a HL vilaga, az engine, fizika, latvany, hangok es hangulat teljesen jo. Ebbol meg sokat ki lehet hozni:)

A "nagy" HL2-ot megvettem, ezt nem, de remelem azert lesz valami eladasuk ebbol is;)
  • Blekk Síp
    A FAQ-ba ezt nem kellene betenni?

Akinek Provision van és ez a hiba: Error: module failed to initialize
    Az próbálja meg úgy, hogy letörli a Steamet és a magyarítást (ha van...)

Sokaknak van ilyen gondja, és az esetek többségében ez megoldotta a problémát!
  • Dodo55
    nem tudja. Sokan mondják, hogy tudja, de nem. Bár rémlik valami olyasmi nekem, hogy valamikor tudtam módosítani, úgyhogy lehetséges, hogy régebbi verziók tudtak, de a Valve kiszedette az új verziókból a módosító funkciókat.
  • gameplusz
    Ha minden igaz van olyan is...
    Fileplanet-en vagy filefront-on láttam anno.
  • The FlashBack
    Egy linket tudnátok adni az update-hez?:|
  • j0nNyKa
    vegulis ja, ne is legyen :P
    gcfshape nem tudja modositani a gcfet ?
  • Dodo55
    Kiextractálni ki lehet a gcf-ekből, tehát én is meg tudom nézni/hallgatni, de az lenne a legdurvább, ha tudnám valamivel módosítani a gcf-eket.
    Mert akkor beraknám g-man modelljét a stalkerek modellje helyet, és akkor g-manek hörögnének, meg g-manek ficánkolnának, meg g-manek ugranának alyxre