10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• dezsiszabi
    na feltöltöttem rapidshare-re. betömörítettem így már csak 10 Mega. ha kell vkinek INNEN szedheti. remélem megoldja a problémákat. (textúrát nem javít)
  • dezsiszabi
    összeállítottam egy 40 megás pakkot a játékhoz. ha minden igaz fixeli az összes eltűnt tűrgyat dx8-as kártyákon (mint az enyémen: fx5600). ha kell vkinek fel rakom rapidshare-re.
  • dezsiszabi
    tegnap végre én is végigtoltam. szép volt, jó volt, feledhető volt.
    textúrahibákat nem tudtam megcsinálni, de hálistennek csak az elején volt pár.
    az eltűnt modelleket (vertex fájljaikat vtx) pedig dc segítségével leszedegettem egyesével. 3-4 óra alatt volt meg. de azóta tökéletesen működik
  • steweee
    ezt felrakva felpeccseli az alapjátékot, vagy külön kell "neten" :) peccselni ?
  • Seth
    te vagy szánalmas, ha azt hiszed senki nem írhat negatívan olyan játékról,ami neked esetleg minden szempontból hibátlan. Hadd mondja már el a véleményét...
  • icewolf
    Hadd ne minősítselek... :szanalmas:
  • Afe
    jajj tényleg vicces a Zombine, de nálam Alyx legnagyobb poenja, mikor egy zombis csontsötét helyen kialudt a lámpám, a csaj meg elkezd morogni mellettem.
    hát mondanom se kell, hogy rámhozta a szívbajt. :DD
  • jesusKing
    És akkor az első benyomásaim: Ez egy abszolúte kommersz "kiegészitő" (ami ugyan továbbviszi a történetet, ez jó ötlet, bár kétség kivül jó üzlet is) - nem mer kockáztatni, a bevált sémákat követi illetve az előző kliséit csattogtatja el újra. A kérdés az, hogy várhat e az ember többet egy kiegészitőtől, ami azért mégiscsak egy alapjátékra épül? Talán nem.
    De ami csalódottságot okozott: mintha csak az első rész üresjáratait játszanám újra: szűk terek, monoton helyszinek, minimális változatosságot is nélkülöző romos épületek. Magánbejáratú véleményem, hogy az első rész legunalmasabb, legszokványosabb küldetése a harc volt a romokban álló 17-es városért. Ezért akaratlanul is temetni kezdtem már magamban a játékot, amikor meghallottam: az Episode One története pont az ostrom alatt álló 17-es várost dolgozza fel... khm. Fantasztikus...
    Az innováció kevés, a játékmenet sablonos. A Valve nem mert kockáztatni: tény, hogy ez a chapter önmagából adódóan sok akciót igérhet (bár ez sincs maradéktalanul kiaknázva), azonban unikumot éppen ezért nem nyújt; a rajongók bizonyára örülnek, hogy egy kicsit még tovább nyúzhatják a HL2 felépitette világot, én azonban csalódott vagyok. Remélem a Half-Life 3 kevéssé lesz üzletszagú.
  • Rage47
    kösz:)
  • ZakRob
    Kb. 5 óra alatt sikerült végigvinni, ha lesz magyarítás megpróbálom hardon is.
    Aki most kezdte, annak jó játékot kívánok.
  • jesusKing
    Olyan messzire sem muszáj menni - IMDb
  • Newfronter
    A végén marad a kombájn. :)
  • Rage47
    :)))
  • Halfer
    félek hogy vmi ilyen ökörség jön ki belőle xD
  • Daniel
    és az szerinted mi hibája? :DDD
  • grizzly21
    ja bocs van 1: zombájn:)
  • grizzly21
    játszottál a hl2vel?
    mert ahhoz képest én azért sok ujitást nem látok.
    A játékmenet kellően szines lett, de egy darab uj fegyver, uj ellenfél, uj tereptipus nem sok annyit nem raktak bele a játékba.
    Én inkább azt mondom, hogy megérte azt a 120ft-os sms-t, amit fizettem érte:)
    Ne érts félre jo játék, én teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • MagyaR
    Monnyuk én már untam a sok zombit... De télleg az utcai harcok a jók.
  • mikisanzi
    Kéremszépen, ez az a játék ami a nagybetűs JÁTÉK! Hihetetlen mennyire leköti az embert. A helyszinek hangulata tökéletes, élő, nem steril mint pl a fear-ban. Igazi felüdülés az utóbbi gamek között. Megérte a 24 dolcsit. Kedvencem az a pályarész ahol a lift lezuhan az aknába, bele a vízbe. Van még remény, hogy lehet folytatni jól, jó nevű játékokat. Ez a Half-life!
  • MagyaR
    Nekem olykor beakad. Van mikor sűrűbben.
  • grebber
    Szerintem tökkmindegy meilyen ez a verzió ha a mostani is tökéletes!
  • Muki100
    Hát a nukeolás okai eléggé magyarázzák magukat, sztem.
  • kirol
    Amúgy ehhez mit szóltok: Half Life 2: Episode One (c) Valve *PROPER DVD*
  • Muki100
    Mintha lett volna vmi olyan hogy hold team és follow a HL2ben. Nézd meg a controls, asszem alapban H és akkor mondják hogy "yes dr freeman". Olyan készségesek ha arról van szó hogy otthaggyam őket a szarban.
  • kirol
    Gondolom akkor rám rágtál be.
    De remélem azért ezt te is elismered, hogy ez vicces volt részedről.
    Amúgy Panyi is fordítja nem?
  • Rage47
    jah ebben van vmi...

Hogy tudom irányitani az utcáról összeszedett csapatomat? pl h ne kövessenek
  • artschi
    bakker, ezt már korábban megkérdezted a HL2 topikban és ott is válaszoltak rá...
  • MagyaR
    Kombi zombi? :D
  • grizzly21
    direkt van igy..hogy jobban beleképzeld magad hogy te vagy ő.
    Kérdés ez mennyire jo marketing (?) fogás.
  • j0nNyKa
    az nagy poen volt :D
  • DJ Skyline
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gravity gunnal az autókat a bogarak "kijáratára" kell lökdösni (1 autó 1 kijárat),így nem tudnak majd jönni kifelé
  • riddick3
    sziasztok
    segitseg kene half life2 episode ona ban elaktam 1 garazsba tudom hova kell menni csak,a bogarak folyamatosan jonnek es nem tudom kinyitni az ajtot 1 csapot kell tekerni
  • Rage47
    jaja, ez engem is zavar, néha
  • DJ Skyline
    az a baj Gordonnal,hogy egy szót nem szól...mint a GTA3-ban a fazon akivel vagy! tehát mikor Alyx ott trükközött azzal,hogy Combine Zombie,aztán kihozta a Zombine szót,arra igazán reagálhatott volna valamit Gordon koma!:D mert mint egy süketnéma babmul ki a fejéből az egész játék alatt
  • Rage47
    Kiváncsi leszek, hogy forditják majd magyarra azt, hogy Zombine:))
  • DJ Skyline
    sajna én nem játszottam a HL1-el,szal így nem teljes a kép...mondjuk furcsa Gordonnak ezek a G-Manos haluzásai (HL2 eleje,vége,Ep1 eleje,stb),meg hogy mindenhol G-Mant látott a HL2-ben...van is egy oldal valahol,ahol G-Man összes felbukkanását lejegyezték képekkel...amúgy elég nagy a hasonlóság G-Man,és Gordon között,de szerintem ez csak az utolsó epizódban fog kiderülni,hogy ki is ő!
  • icewolf
    Igen. Ah valaki végignézte a Credits-et a HL2 alatt... /a zene kurvajó alatta./
    Az láthatja hogy egy színész adta a hagját Barney -nak, és G-Man -nek.
  • k8bal
    na ez az! nekem HL2-ben ment ebben pedig még nem próbáltam! de nem tudom annak az emberkének miért nem ment...
  • gameplusz
    Már miért is ne működne? Gondolom választható lesz minden küldetés az új játék menüben...
  • k8bal
    én is ezt mondtam és hülye gyerek elkezdi hogy nem működik... :c