10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1617 Jólvan:]
Én akármit varázsoltam TC-vel nem működött, pedig nem ez az első játék, amit ezzel akartam kicsomagolni, és valszeg nem is az utolsó:DD
-
#1616 Hát figyelj, csak annyit mondok, hogy nekem működött, mert játszom vele :)
A hibára visszatérve: vártam 10 percet, nem történt semmi, de majd azért megpróbálom még egyszer.
A stalker meg botlábú, az volt hl1-ben is, hl2-ben is, itt is az lesz :) -
#1615 Hát figyelj, csak annyit mondok, hogy nekem működött, mert játszom vele :)
A hibára visszatérve: vártam 10 percet, nem történt semmi, de majd azért megpróbálom még egyszer.
A slatker meg botlábú, az volt hl1-ben is, hl2-ben is, itt is az lesz :) -
#1614 Láttátok már?:] -
#1613 #1612:)
-
#1612 [b]!WINRARRAL TÖMÖRÍTSÉTEK!! ÉS PIPÁLJÁTOK BE HOGY TARTSA MEG A SÉRÜLT FÁJLOKAT![/] -
#1611 Na már tömörítem ki WINRARral! :D
mit kell bejelölni? Keep Broken files? -
#1610 Ha WinRAR van odaírva, akkor TC-t sose használj:]
Egybként énis így vagyok vele, automatikusan TC vel kezdtem énis:|
-
markastor #1609 Azért szvsz ki lehet logikázni, hogy csak azokat fogja kimásolni, amiket kijelöltél/ki tudsz jelölni, ha belépsz az elős arhívba (amik az első arhív fájlban vannak benne, vagy csak abban kezdődnek). -
#1608 jah de én már annyi ilyen var3zos cuccot csináltam hogy automatizálva csináltam ezt is :D szal nemnaon figyeltem a dolgokra csak rarba be másolás ki minden rar kijelöl töröl lomtár ürít. általában beválik... (kivéva a képfiloknál ahol 2 van.) amugymeg azt irja NFOban (start.batra onnan jöttem rá hogy olvasom a forumot) hogy WinRAR vagy ANYTHING ELSE... tehát bármi más. gondoltam ebbet tc is belefér. tévedtem. -
#1607 na nemomd:D
Biztos csak egyet akartam kicsomagolni:|
Ugyanmár...
-
#1606 Winrar.
Ha tudod hogy start.bat kell, gondolom az nfo-ból jöttél rá. Ha tovább olvasol, akkor azt is odaírja, hogy WinRAR. Nem véletlen. Látod, hogy nincs start.bat. Tehát lehetne tovább fűzni a gondolatot...
-
#1605 botlábú!:D
ez biztos valami bug lesz,mert Alxy kipiheni a stalkeres akciót,aztán mentek tovább -
#1604 Total commanderrel is ki lehet csomagolni, csak minden fájlt ki kell jelölni, és úgy a csomagolásra rája :)
Én viszont szerintem valami bugba ütköztem: egy kellemes ebéd után folytattam a játékot, a vonatos részig vánszorogtam el, ott leszedem a botlábút alix-ról és utána kiugrom a vonatból, alyix magába roskad, és ennyi, sehova tovább. Vagyis tovább lehet menni, érdekesség, hogy még az energiakapun is át tudok menni, aztán nem tölti be a következő pályarészt. Valaki help -
#1603 nekem is tetszik,hogy nem egyedül kell flangálni,de néha Alyx csak a terhemre van...pl mai eset,hogy az íjjal nagyban célozgatom a kombájnokat,erre beáll a képbe lövöldözni,máskor meg lemarad és én írtom az ellen nagy részét...de azt is bírtam mikor jön a gránát,mennék vissza,hogy ne robbanjon az arcomba,de nem tudok,mert Alyx ott áll a seggemben,és nem menne vissza ő sem,hanem ácsorog! :( -
#1602 Húúú,je.Már 4-gyel jön. -
#1601 na végigtoltam
sztem nagyon hangulatos kis rész,igaz lehetne hosszabb is,de jóra sikeredett,jó hogy nem kell mindig egyedül mászkálni
sztem az episode 2 előzetes nagyon jóra sikeredett!már nagyon várom:) -
#1600 nekem 6 óra lenne! hiába az 512-es nettel nem lehet turbóval tölteni a netről! :( de multira kiváló,csak letölteni már necces -
#1599 nekem még kb. 1 óra... -
#1598 Nem itt volt a gond, hogy a sérült fájlokat is tartsa meg?
10 perc múlva nálam is kiderül :) -
#1597 az nem volt benne hogy ne azzal. csak az hogy WinRARral vagy vmi mással... -
#1596 gondolom total commanderrel csomagoltad ki... az nfo-ban benne volt, hogy ne azzal csomagold ki, mert hibásan csomagol, és egy csomó fájlt kihagy. kezdheted a töltést előröl. -
#1595 :S én meg már zippeket letöröltem
-
#1594 nekem is az van,de nekem van minden! -
#1593 sőt semmilyen futtatható filem sincs... (wanadoo provision van meg) -
#1592 nekem nincsen start.bat -m... hl2.exe-m sincs... help vki! -
#1591 s mire jó a hl2.exe? -
FLeK0 #1590 defrag? -
#1589 Akkor elnézést kérek, de levan írva ott, hogy ez teljesen külön játék.
Felteszed, ezt, és játszol. Ha megunod, felteszed mellé a sima HL2-t azzal is játszol. :] -
#1588 hát de akkor ez igy nem is olyan jó :S:S:S belegondolva igy már nem élvezető... nekem prince of persiában (TTT) van ilyen ezen a configon. de ott csak a hang. 3* ismétlődik néha. (vagy csak 2* ?) :S zavaro az is :S -
GrimReaper78 #1587 Tudom, hogy nem neked kellett, de a "konzol" kulcsszóra akkor sem nagy ügy rákeresni a HSZ-ek között... :D -
#1586 nem nekem kell köszi, csak elég sokan kérdezték, és marhára nem olvasnak vissza, pedig több helyen is le volt írva, hogy kell előhozni... -
strebacom #1585 Hát végül is ez nem olyan szaggatásféle, hanem egy pillanatra megtorpan a game, és ilyenkor a hang is beakad és dadog(pl.:hel,hel hello), ilyesmit csinált anno, a HL2 is,a régi konfigomon, nem vészes, csak picit zavaró.
Esetleg aki tapasztalt már ilyet az iron már egy-két sort!!!! -
GrimReaper78 #1584 A konzolt amúgy a játékon belül is lehet engedélyezni, az advanced options-ben, csak tessék szépen alaposan átböngészni a beállításokat... -
SzlobiG #1583 Nagyon jó a gém!! -
GrimReaper78 #1582 A FAQ-t természetesen elolvastam, utána kérdeztem.
Kösz a válaszokat, mindenesetre. Magyarán hiába foglal el csaknem 3 gigát, az alapjátékkal így nem tudok játszani. OK, köszi. -
#1581 egy része van benne (belenéztem rarba)
Leadtek: de akkor miért nme szaggat mindenkinek akinek tört? remélem én is olyan szerencsés leszek akinek nem szaggat :S -
#1580 a konzol előhozást is bele lehetne írni a faq-ba, mert sokan nemtudják, megoldás a #1571-ben. -
#1579 Nem, ez egy teljesen külön játék, nincs benne a HL", és nem is kell hozzá!
De van a fejlécben egy olyan, hogy FAQ... Neked van kitalálva:|
-
GrimReaper78 #1578 Sziasztok!
Elnézést, ha már volt ez a kérdés, hirtelen visszaolvasva nem láttam ilyet. Szóval: az Episode One az a "sima" HL2-t is tartalmazza? Csak mert 2,9 gigányi telepített cucc kicsit sok egy kiegészítőnek. Ha benne van, hogyan lehet előcsalogatni a Provision-ös verzióból?