10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• The FlashBack
    Jólvan:]
    Én akármit varázsoltam TC-vel nem működött, pedig nem ez az első játék, amit ezzel akartam kicsomagolni, és valszeg nem is az utolsó:DD
  • gameplusz
    Hát figyelj, csak annyit mondok, hogy nekem működött, mert játszom vele :)

A hibára visszatérve: vártam 10 percet, nem történt semmi, de majd azért megpróbálom még egyszer.

A stalker meg botlábú, az volt hl1-ben is, hl2-ben is, itt is az lesz :)
  • gameplusz
    Hát figyelj, csak annyit mondok, hogy nekem működött, mert játszom vele :)

A hibára visszatérve: vártam 10 percet, nem történt semmi, de majd azért megpróbálom még egyszer.

A slatker meg botlábú, az volt hl1-ben is, hl2-ben is, itt is az lesz :)
  • The FlashBack
    Láttátok már?:]
  • The FlashBack
    #1612:)
  • k8bal
    [b]!WINRARRAL TÖMÖRÍTSÉTEK!! ÉS PIPÁLJÁTOK BE HOGY TARTSA MEG A SÉRÜLT FÁJLOKAT![/]
  • armageddon666
    Na már tömörítem ki WINRARral! :D
    mit kell bejelölni? Keep Broken files?
  • The FlashBack
    Ha WinRAR van odaírva, akkor TC-t sose használj:]
    Egybként énis így vagyok vele, automatikusan TC vel kezdtem énis:|
  • markastor
    Azért szvsz ki lehet logikázni, hogy csak azokat fogja kimásolni, amiket kijelöltél/ki tudsz jelölni, ha belépsz az elős arhívba (amik az első arhív fájlban vannak benne, vagy csak abban kezdődnek).
  • armageddon666
    jah de én már annyi ilyen var3zos cuccot csináltam hogy automatizálva csináltam ezt is :D szal nemnaon figyeltem a dolgokra csak rarba be másolás ki minden rar kijelöl töröl lomtár ürít. általában beválik... (kivéva a képfiloknál ahol 2 van.) amugymeg azt irja NFOban (start.batra onnan jöttem rá hogy olvasom a forumot) hogy WinRAR vagy ANYTHING ELSE... tehát bármi más. gondoltam ebbet tc is belefér. tévedtem.
  • The FlashBack
    na nemomd:D
    Biztos csak egyet akartam kicsomagolni:|
    Ugyanmár...
  • The FlashBack
    Winrar.
    Ha tudod hogy start.bat kell, gondolom az nfo-ból jöttél rá. Ha tovább olvasol, akkor azt is odaírja, hogy WinRAR. Nem véletlen. Látod, hogy nincs start.bat. Tehát lehetne tovább fűzni a gondolatot...
  • DJ Skyline
    botlábú!:D
    ez biztos valami bug lesz,mert Alxy kipiheni a stalkeres akciót,aztán mentek tovább
  • gameplusz
    Total commanderrel is ki lehet csomagolni, csak minden fájlt ki kell jelölni, és úgy a csomagolásra rája :)

Én viszont szerintem valami bugba ütköztem: egy kellemes ebéd után folytattam a játékot, a vonatos részig vánszorogtam el, ott leszedem a botlábút alix-ról és utána kiugrom a vonatból, alyix magába roskad, és ennyi, sehova tovább. Vagyis tovább lehet menni, érdekesség, hogy még az energiakapun is át tudok menni, aztán nem tölti be a következő pályarészt. Valaki help
  • DJ Skyline
    nekem is tetszik,hogy nem egyedül kell flangálni,de néha Alyx csak a terhemre van...pl mai eset,hogy az íjjal nagyban célozgatom a kombájnokat,erre beáll a képbe lövöldözni,máskor meg lemarad és én írtom az ellen nagy részét...de azt is bírtam mikor jön a gránát,mennék vissza,hogy ne robbanjon az arcomba,de nem tudok,mert Alyx ott áll a seggemben,és nem menne vissza ő sem,hanem ácsorog! :(
  • berlinboy6329
    Húúú,je.Már 4-gyel jön.
  • bigfoot
    na végigtoltam
    sztem nagyon hangulatos kis rész,igaz lehetne hosszabb is,de jóra sikeredett,jó hogy nem kell mindig egyedül mászkálni
    sztem az episode 2 előzetes nagyon jóra sikeredett!már nagyon várom:)
  • DJ Skyline
    nekem 6 óra lenne! hiába az 512-es nettel nem lehet turbóval tölteni a netről! :( de multira kiváló,csak letölteni már necces
  • armageddon666
    nekem még kb. 1 óra...
  • Muki100
    Nem itt volt a gond, hogy a sérült fájlokat is tartsa meg?
    10 perc múlva nálam is kiderül :)
  • armageddon666
    az nem volt benne hogy ne azzal. csak az hogy WinRARral vagy vmi mással...
  • mukika
    gondolom total commanderrel csomagoltad ki... az nfo-ban benne volt, hogy ne azzal csomagold ki, mert hibásan csomagol, és egy csomó fájlt kihagy. kezdheted a töltést előröl.
  • armageddon666
    :S én meg már zippeket letöröltem
  • DJ Skyline
    nekem is az van,de nekem van minden!
  • armageddon666
    sőt semmilyen futtatható filem sincs... (wanadoo provision van meg)
  • armageddon666
    nekem nincsen start.bat -m... hl2.exe-m sincs... help vki!
  • Rage47
    s mire jó a hl2.exe?
  • FLeK0
    defrag?
  • The FlashBack
    Akkor elnézést kérek, de levan írva ott, hogy ez teljesen külön játék.
    Felteszed, ezt, és játszol. Ha megunod, felteszed mellé a sima HL2-t azzal is játszol. :]
  • armageddon666
    hát de akkor ez igy nem is olyan jó :S:S:S belegondolva igy már nem élvezető... nekem prince of persiában (TTT) van ilyen ezen a configon. de ott csak a hang. 3* ismétlődik néha. (vagy csak 2* ?) :S zavaro az is :S
  • GrimReaper78
    Tudom, hogy nem neked kellett, de a "konzol" kulcsszóra akkor sem nagy ügy rákeresni a HSZ-ek között... :D
  • artschi
    nem nekem kell köszi, csak elég sokan kérdezték, és marhára nem olvasnak vissza, pedig több helyen is le volt írva, hogy kell előhozni...
  • strebacom
    Hát végül is ez nem olyan szaggatásféle, hanem egy pillanatra megtorpan a game, és ilyenkor a hang is beakad és dadog(pl.:hel,hel hello), ilyesmit csinált anno, a HL2 is,a régi konfigomon, nem vészes, csak picit zavaró.

Esetleg aki tapasztalt már ilyet az iron már egy-két sort!!!!
  • GrimReaper78
    A konzolt amúgy a játékon belül is lehet engedélyezni, az advanced options-ben, csak tessék szépen alaposan átböngészni a beállításokat...
  • SzlobiG
    Nagyon jó a gém!!
  • GrimReaper78
    A FAQ-t természetesen elolvastam, utána kérdeztem.

Kösz a válaszokat, mindenesetre. Magyarán hiába foglal el csaknem 3 gigát, az alapjátékkal így nem tudok játszani. OK, köszi.
  • armageddon666
    egy része van benne (belenéztem rarba)

Leadtek: de akkor miért nme szaggat mindenkinek akinek tört? remélem én is olyan szerencsés leszek akinek nem szaggat :S
  • artschi
    a konzol előhozást is bele lehetne írni a faq-ba, mert sokan nemtudják, megoldás a #1571-ben.
  • The FlashBack
    Nem, ez egy teljesen külön játék, nincs benne a HL", és nem is kell hozzá!
    De van a fejlécben egy olyan, hogy FAQ... Neked van kitalálva:|
  • GrimReaper78
    Sziasztok!

Elnézést, ha már volt ez a kérdés, hirtelen visszaolvasva nem láttam ilyet. Szóval: az Episode One az a "sima" HL2-t is tartalmazza? Csak mert 2,9 gigányi telepített cucc kicsit sok egy kiegészítőnek. Ha benne van, hogyan lehet előcsalogatni a Provision-ös verzióból?