10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Rage47
    Tényleg naggyoon rövid:/ A commentary track miben jelentkezik meg a játék folyamán, ha bekapcsolom?
  • dezsiszabi
    ilyen directx-es hiba nekem is volt már. aztán nem játszottam egy pár óráig, mert azt hittem, hogy mindig le fog ott fagyni. egyszer csak kipróbáltam és jó lett. nem volt után semmi.
  • Blave
    Nekem néha kilép valami DirectX es hiba mijadt és csak a gép ujrainditása után jo. De utána megint kilép
  • komicic
    Sziasztok!

Az a baj, hogy a füst ilyen lila négyzet amiben kis fekete négyzetek vannak.
    A másik, hogy amikor elsőnek jönnek combinék a hídon akkor ugye elsöpri őket egy áramos valanmi na és akkor nekem kilép azzal az üzenettel, hogy hl2.exe runtime error.(A 3 megás patch-et már felraktam)Mit csináljak????
  • The FlashBack
    Kipróbálom
    Egyébként elég érdekesen kezdődik, a játék, mit kell tenni az elején?
    Nem szoktam ilyet kérdetni, de...:]
  • DJ Skyline
    nálam is szokott akadozni,de csak akkor ha kimegyek a "külvilágra"...a játék elején,amikor a kutya kiszedett a romok alól akkor akadozott picit,amint bementem a citadellába nem akadozott,addig amíg kinem jöttem a földalól(Lowlife pálya után)...mondjuk nekem nincs egy atom gépem,szal annak is betudható az akadozás
  • Dodo55
    Van orvosság rá: steames verzió
    cs.rin.ru itt a fórumban találsz sok gcf-et, half-life 2 episode 1.gcf és episode 1 shared.gcf kell, meg egy tört steam. A gcf-eket berakod a steamapps mappába. Kell még pár gcf ezeken kívül, de azokat a steam letölti.
  • SNAKE01
    nem tudok rá orvossgátok és nem hiszem hogy lenne.nálam pl nem volt ilyen...
  • The FlashBack
    dejó:)
    Van orvosság-rá?
    A vidikártyát ne mondd, mert ütök:]
  • SNAKE01
    a hiba az ön készülékében van!:)
  • The FlashBack
    Van már update, a másodpercenkénti akadásra?:oO
    Addig nem fogok hozzákezdeni:)
  • Csiaki
    Az miért van hogy megröccenik a játék és fogjamagát és kibassza asztalra Runtime Erroral?
  • Rage47
    hát, itt van róla egy kis info
  • markastor
    Marha jó kérdés, ezt senki sem tudja. Csak úgy van, s Gordonnak feladatokat ad.
    Egyesek szerint valami intergalaktikus ügynökség tagja, akik a Combine ellen harcolnak.
    Mások szerint Gordon Freeman, csak visszajött a jövőből.
    Tudja a fene, majd megtudjuk a Half-Life 4562-ből.. :)
  • dezsiszabi
    vki nem tudja, hogy ki ez a g-man? soha sehol nem említették? (sajnos nem játszottam az 1-gyel)
  • markastor
    Lehet, hogy a második részben elhangzottak alapján állították össze az első rész "kibővített" sztoriját.
  • tep
    bocs , hogy itt kérdezem , de a faq-ban nincs szó a 2.83GB-os verzióról........próbálta vki? ebben már nincsenek textúra hibák?

sry
  • Kandurex
    Én se emlékszem semiféle kombányokra , jöttek az idegenek szép tömött sorokba, mi meg vágtuk őket hűvös halomba
  • FLeK0
    Azok a masodik resz alapjan 'belemeselt' dolgok, aminek nagy resze nem derul ki konkretan egyik jatekbol sem, semmi combine-rol nem volt szo a hl idejen.
  • 89
    Hogyne lenne kötődés? Látom nem néztétek meg a linket, na akkor mégegyszer:

• VRSDM
    énsem tudok semit, irtam a fejlesztőknek de nem feleltek.

pedig a soksok dicséret utáén ( tényleg szép amit művelnek) csak az oldal indulózenéjét kértem volna el :D meg feletettem pár kérdést, de nem felelt senki :(
  • SNAKE01
    ok,értem!
  • Deajka
    Az helyzet, hogy pár órai játék után megunja az ember. Ennyi erővel újra játszhattam volna az alap játékot. Semmi újdonságot nem hoz. OK, a core az tetszett de city 17 ... uncsi. Egyébként profi iparos munka.

A repkedő szart a levegőből milyen stratégia alapján lehet kinyírni? Utálatos egy rész.
  • armageddon666
    Én ezt nagyon várom! HL1-t sajnos még nem játszottam végig most meg már eléggé koros igy nem kezdenék nemki (nem tudnám élvezni) de ha BMS elkészül azt 100 hogy végigviszem.
  • FLeK0
    nincs komolyabb kotodes az elso es a masodik resz tortenete kozott, valojaban semmi nincs benne, de a jatek maga jo hosszu, es a legjobb fps :)
  • SNAKE01
    de gondolom a half life 1-hez is vannak kiegészítések.te mindegyiket végigtoltad?
  • SNAKE01
    lehet gyűjtök majd rá.
  • SNAKE01
    azt mondod?sokmindenről maradtam le ugye?gondolom vannak olyan dolgok amit csak úgy értek meg ha végigtolom...
  • FLeK0
    ha veszel egy ujabb kiadasu hl2-t, ahhoz is jar.
  • FLeK0
    Nincs kulonosebben turbozva, par szebb effekt meg 3d skybox es kesz, a texturak, modellek ugyanolyanok, mint 7 eve. Jobban jarsz ha a sima hl-t jatszod vegig a high definition modellekkel.
  • SNAKE01
    10 dollár nem sok csak az a baj hogy nincs olyan kártyám ami jó lenne.máshogy nem lehet megszerezni?
  • SNAKE01
    ok,gondoltam hogy nem ad semmi extrát hozzá csak grafikailag megvan turbózva de nekem az is elég lenne,mert sajna nekem a half life 1 kiesett.jáccottam vele de még elég kicsi voltam tehát nem toltam végig.csak olvastam a story-t de nem nagyon tudom mi is van benne.valamennyi rémlik de nem sok.
  • Kandurex
    Itt a link hozzá, csak sajnos már jó ideje készül, ki tudja lesz e valami belőle?!
  • FLeK0
    Van HL:source a valve-tol, a steamen 10 dollar, de nem ad semmi kulonoset a jatekhoz, vard meg inkabb a black mesa source modot (hl2 kell majd hozza), az egy rendes atultetes lesz, sajnos nem mostanaban fog megjelenni.
  • SNAKE01
    nekem megvan a sima Half Life csak hát azért nem olyan szép mégse mintha source motor lenne alatta...
  • k8bal
    Jó kérdés... :))

Ha valaki tudja jelezze! Bár szerintem CFG-ben megmunkált teljesen full max-ra fell húzott HL sem csúnya! szvsz ;)
  • SNAKE01
    reggelt!
    nem tudja valaki hogy honnan tudnám megszerezni a feltúrbózott half life1-et?
    úgy hallottam van ilyen...
  • Muki100
    Filmet nehezen ha Gordon is benne volna, hisz nem szól egy szót se. Viszont egy könyv a sztoriról magáról és Gordont félig-meddig mellőzve tényleg jó lenne. Én a sztoriért szeretem a HLt, a zombis részeket pedig kifejezetten utálom, de ha már egyszer a HL2őt hozta a mikulás mondom megnézem :P
    A HL1 sztoriját is csak olvastam. Nekem asszem jobb is úgy :)
    Csak az kéne, hogy a könyv mondjuk ne ugyanazt írja le amit a játékban csinálsz tényleg...hanem mondjuk hogy Alyx és Eli mikkel foglalkoztak azelőtt hogy Gordon visszatért, hogy is éltek, milyen volt a lázadás előtt.
  • 89
    Amúgy jó lenne a HL-ből egy könyvet, vagy egy filmet csinálni. Az még nagyobbat dobna a játékon :D
  • 89
    "G-man egy ügynök, egy intergalaktikus lázadó szövetség ügynöke (emberi formában), akik azért küzdenek, hogy legyőzhessék a kegyetlen Combine Birodalmat, mely már sokkal a HL1 történései előtt is létezett."

Nemhinném, hogy ő lenne Freeman, bár elképzelhető...Addig is itt egy link, ahol le van írva a HL története, az új rész még nincs benne.

http://hlonline.jatekok.hu/index.php?option=content&task=view&id=34

Mondjuk aki nem játszott az eggyel az sürgősen pótolja, mert így szerintem nem lehet annyira élvezhető.