10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
strebacom #1577 Nekem is beakad néha, de ez nem a gép miatt van, hanem a törés miatt,a havernak még rosszabb gépe van mint neked, de neki nem akad, mert eredeti::: -
FLeK0 #1576 szerintem nem tanacsos vele egyszerre steamen kivuli hl2.exe-ket futtatni, mert azt latja, es akkor idovel johet egy acc. letiltas. -
#1575 gyorsan gépelek fogjuk rá XD amugy még le sem jött... csak szeretnék ezzel tisztában lenni. -
FLeK0 #1574 szerintem gyorsabb lett volna egyszeruen kikapcsolni mint begepelni azt a sort. -
#1573 Nem gáz ha megy a Steam én meg elinditom a provisionos verziot? nem fognak bannolni a rendszerből vagy nem kell acctörléstől tartanom? -
abonyitomz #1572 -
#1571 x:\Half-Life 2 Episode One\episodic\cfg\config.cfg
Megnyitod 1 szerkesztovel (pld. totalcommanderrel F4 gomb) megkeresed az alabbi sort:
bind "'" "toggleconsole"
atirod erre
bind "0" "toggleconsole"
mented, jatek alatt pedig a 0 -val jon elo. -
#1570 nekem a legutolsó direktiksz van fent...áprilisi,és semmi baj nincsen -
Blave #1569 Mikor jön ki a DVD-s változat, mert unom hogy a rippel mindig baj van. Feltettem valami más Directx-et de ettől függetlenül most is kilép csak mást ir ki. -
#1568 esetleg ha visszaolvasnál, htx... -
#1567 én megörültem a pajszeremnek:)) már úgy hiányoltam, hiszen minden részben kéznél volt eddig:))) -
#1566 Amikor megláttam a Barny kezében a pájszert akkor már nyomkodtam az E betűt... addmá' ide. :)) -
#1565 Újrakezdem előlről, rég paráztam már úgyis. :D -
#1564 annyira jó volt mikor Barni megdobott engem a pajszerrel!:_ADSA:DS volt nálam minden féle csúcs fegyver,ő meg ad nekem egy vasdarabot...mondjuk zombi írtásra kiváló mikor már nincsen fegyverem,de a kombájnok ellen nem túl hatásos,max ha a falból kitépem a radiátort gravity gunnal,és megküldöm őket vele -
abonyitomz #1563 Hi , kellene egy gyors válasz hogy lehet behozni a konzolt a játékban ?? -
#1562 zombulás :D??? -
#1561 hát le :D -
#1560 ehh:)) pedig nekem is odaesett, csak kicsit lejjebb. akkor te nagyon szétzúzhattad:D -
#1559 Nekem nem oda esett. :( Felrobbant még a levegőben. Lemaradtam volna a poénról? :D -
#1558 Tudom, tudom, a szóviccek nehezen fordíthatók, ha egyáltalán. -
#1557 jujj:D -
#1556 az oda van scriptelve, mindenkinek ugyanoda esik. Akkor nem lenne értelme Alyx "szerinted meghalt? rúgj még bele egy-kettőt" poénja -
#1555 Akarom mondani: Zombine=Gárgyulás? -
#1554 de vedd figyelembe hogy HL2 nélkül hülyeség az összes episode ;) mert ugye akkor kb. fingja sincs az embernek a történetről. HL2höz meg legalább minimum szinten ismertni kell HL1-t és jo ha végigjáccotta (én nem de storyt vágom) -
#1553 Hallgasd egészséggel! BM zenék
Társulás=Gárgyulás? -
#1552 2.4Ghz P4 proc, 768MB RAM, Gigabyte alaplap, ATI 9550 128MB kártya a legfrissebb driverrel...nem szedtem le a játékon kívül semmit!:)) -
#1551 sztem nem is fog változni a véleményed, mivel ez csak egy episode. sztem a 3 epsiode együtt lesz jobb mint az alap HL2:) -
#1550 miért milyen géped van?
és akkor ha én is onnan szerezném meg akkor nem kéne leszednem hozzá a nemtomhányszáz megás és a kevesebb megás peccset? (ha mégis akkor pls linkeld be mind2-t)
UI.: kereső jó. tudom én ezt de azért kényelmesebb lenne ha belinkelnéd :D ha meg nem akkor marad az alapmegoldás. keresőpowa! -
#1549 Hát most hogy játszottam vele, mondok róla pár szót:
Tényleg sikerült jobban optimalizálniuk a gépigényt. Nekem ugyan nincs élsimítás meg hasonlók (R 9800 Pro), de a HDR-t bekapcsolta (Lost Coast nálam nem igazán szerette...), és 1024-be tolom, tehát ez egy elég jó pont.
Viszont eddig sok minden nem tetszett: pl. amikor a sötétben kell mászkálni elég sokat, és zombikat hentelgetni, én ott sokszor meghaltam, és már kurvára untam, hogy este játszok, tehát nem süt ide a nap, de még úgy se látok semmit... Meg aztán elértem ahhoz a részhez, hogy jönnek elő a bogarak a földből folyamatosan... Hát, nálam eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy a kocsit kell rádobi a fészkükre, és akkor nem jön több... , de hát az asszem az én hibám . Én valahogy az alap HL2-t jobban élveztem, de úgy érzem jobb, hogy ezt a részt nem vettem meg (HL2-m eredeti).
A vélemény persze még változhat, mert még nem vittem végig -
#1548 én is a wanadooról szedtem le,és semmi baja nincsen annak...nálam megy rendesen,nincsenek textúra hibák,nem megjelenő modellek,néha beakad picit,de az a gépem miatt van -
#1547 Na asszem türelmetlen vagyok szal HL2EO v.wanadoo-t leszedem és majd ha lesz bankkártyám (nemsokára csináltatok) akkor megveszem eredetiben... Van minőség vagy játékélménybeli különbség a w4r3z és original steames verzió között? és a a w4r3z verziókból melyiket érdemes letölteni? melyik a nem-bugos, nem-szaggatós, full texturás? thx előre is a válaszokat és sorry hogy nem kerültem a 43-mal kapcsolatos kérdéseket... de ehhez tapasztalatra van sztem inkább szükségem nem technikai helpre. :S -
#1546 Természetesen játszottam, itt van elöttem a fémdobozos collectors edition. Sőt, rengeteget az első részel. Nálam a half life sorozat olyan mint pl filmekben a star wars, indiana jones, keresztapa, halálos fegyver. Alap. -
#1545 nem tudom,hogy midnenkinek a házra esett-e,de kicsit beszartam mikor elkezdett felém zuhanni a gánsipp! -
#1544 ja hogy ott egy kapcsoló van
már fél órája úszkálok itt,meg áztatom magam,de nem jöttem rá mit kell csinálni! -
#1543 asszem ilyen technikai érdekességeket mesélnek el, mint a Lost Coast-nál. -
Gear #1542 na steam reinstall után megy. ezt a cím megadást meg a telefonszám megadást mennyire kell komolyan venni? -
FLeK0 #1541 Innen probalod? ha nem megy akkor steam reinstall -
#1540 De azért szerintem követnek a fejlesztők valami történetet...
Mondjuk a Hal-Life végén én azt sem tudtam, hogy ki az a nagyfejű óriás, akit ki kellett nyírni. Ahogy elolvastam eléggé megértettem a dolgokat, de lehet, hogy csak ezt néhány rajongó találta ki, de így legalább jó a történet, és nem vagyok elveszve a történtek közt :D -
#1539 A 2.83GB-os verzió az 1,37GB-os kicsomgolva SZVSZ. -
Gear #1538 Na akarjon az ember eredetiben valami és ezer gondja lessz. Nekem is eredetiben van meg a HL 2 és gondoltam nem egy óriási összeg , megveszem steamen keresztül a kieget is meg a SiN t is. A gond mindjárt az elején meg is kezdődik mert a purchase megnyomása után bejön egy " a lap nem jeleníthető meg" hiba üzi.
Szóval mivan ilyenkor? Érdekes hogy a HL2 nem vot a gépen lekellett azt is töltenem ami simán ment is ..