10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1658 Igen elég kicsi :) Radeon 9200 -
#1657 Szétnézek külföldi fórumon.
Ha tudsz angolul, keresgélhetsz te is, itt -
komicic #1656 Radeon kártyád van??? -
#1655 Le tudod emelni a polcról, a boltban,
ugyanis Az eredeti játék ára csak 4999,- Ft -
#1654 Hy ma kezdtem el játszani a játékkal és nekem is ezt a hibaüzit írja:
Error: module failed to initialize
a F.A.Q-ban azt írja hogy töröljem le a magyarosítást de hol van a magyarosítás?
alapból rajta van vagy mi? -
#1653 sztem tök félelmetes ott az erdöben:) -
#1652 áh... nekem se jó... -
komicic #1651 akkor haveromnak nem fog működni?? -
#1650 Hol lehet letölteni a HALF LIFE 2 EPISODE ONE-t??????????????? Ha valaki tudja küldjön nekem üzenetet. -
#1649 ja,félre olvastam -
FLeK0 #1648 hl1-rol beszelt. -
#1647 voltak,de csak távolról láttad őket..mikor "vonatoztál" a citadellában föl a szakállas fószerhez,akkor láthattál 1-2 bóklászó stalkert -
#1646 Az első Half-life-ban voltak Stalkerek???, na én asszem lemaradtam vmiről... -
komicic #1645 Jah azt is megcsináltuk!!!!
DE SEMMI!!! -
#1644 Vidi kártya Driver frisstés?
Ez általában megszokott oldani sokmindent:) -
FLeK0 #1643 kimész a teremből és outro -
#1642 én nem sürgetem a játékot,csak érdekel,hogy mennyi van még belőle? most ott tartok,hogy egy vízzel elborított részben lubickolok,és van egy kék hordó amivel trükközni kell,ez nem sokkal a gunship lelövése után van -
komicic #1641 Nah az én bajomra nincs gyógyír???
#1633 -
| Gondolom nem nekem ment:D | -
UnConnecteD #1639 hopp, ez nyx-nel szolt -
#1638 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hívd a liftet,majd az elakad...valamerre van egy főkapcsoló,azt kinyitod,Gordon bá bekapcsolja,aztán jön a lift,de baromi sötét lesz,és jönnek a zombik,de mindenféle a sima mezeitől a fast zombin át, a kombájn zombi-ig minden! érdemes a flash lightot előtte feltölteni,mert nem fogsz semmit látni -
UnConnecteD #1637 kb. 20-30 meterre lesz egy ajto, amin deszka van, grav. gunnal szedd le, bent van a kapcsolo ( es mas is ) utana elegge sok zombi fog jonni, keszulj fel -
#1636 Kapsz egy gyors, és - ha minden igaz - nem annyira félrehalandzsázott fordítást :P -
nyx #1635 Hi elértem a föld alatt egy liftet, ami nem működik. a terem tök sötét, kerítések vannak mindehol, ott mit kell csinálni, h továbjussak?
-
#1634 Az lesz, csak nehogy énis megd**öljek vele:DD
Nincs kedved lefordítani a végigjátszást?:|
-
komicic #1633 De nincs is fent a magyarosítás!!! -
#1631 ATOMOT NEKI :) -
komicic #1630 Bocsi de nem szertnék visszaolvasni 30 oldalt nah: a haveromnak a főmenü betöltése után azt írja ki, hogy "Platform Error: module failed to initalize". Radeon 9550-es vidikártyája van.Pedig mindent úgy csináltunk ahogy levan írva.
Valaki pls mondjon valamit!!! -
#1629 ok! megpróbálom :c
ha sikerül mit kapok? -
#1628 Hát figy, fordíts le egy adott mondatot a játék elejéről, és láss csodát, nem lesz magyar. Tudjuk/om az okát, kovertáló progi híjján viszont egyenlőre nem megoldható. -
#1627 Hát jah, pont ugyanez jutott az eszembe...
De lehet majd tök egyszerű lesz:DDD -
#1626 Najó, de még egy magyar végigjátszás sincs:|
Mellesleg igen, a lámáknak kellene... -
#1625 Lényegében azt nem fordítnai kell, csak a lámáknak leírni mit hova, merre hogyan :) -
#1624 láttam már párszor...az a 3 lábú futó robot fog még meglepetést okozni szerintem...néha elgondolkozom vajon mivel lehet majd lelőni!:D -
#1623 de igen! megjelenítí! Ezt nem tudom honnan veszed... :s -
#1622 A Végigjátszást senki nem akarja elkezdeni fordítani, csak én?:D
-
#1621 Mire gondolsz:]?
-
#1620 Én csak stabil és megbízható verziókat használok mindig :) TC 6.50 és WinRAR 3.42-vel működött, de először a tömörítőknél meg kell adni a winrar helyét :) Bár gondolom ezt mindenki tudja már...
MÁS: szövegmagyarítást egyhamar ne várjatok, egyenlőre nem jeleníti meg a feliratokat a játék... -
FLeK0 #1619 le kene mar szokni arrol a dos-os ocskasagrol :| -
#1618 Láttuk már. Szerintem jobb lesz, mint ez a rész.