10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• LSL
    Csak lassan hozza be, mert le van terhelve az iaro, de megjelnítéssel látszik
  • The FlashBack
    megin rossz:P
  • LSL

• Blave
    runtime error
  • The FlashBack
    Talán azt ami a FAQ-ban van?
  • Blave
    Semmi csak képet akartam feltenni mert a játék betöltésnél hibát ir ki!
  • The FlashBack
    hm?
  • Blave
    Ezt irja
  • armageddon666
    cool akkor van 576-ban? akkor amint végignyomtam megveszem XD. (hát ez jó hülyén hangzott...)
  • LSL
    Na végignyomtam én is. Nekem nagyon kevés probléma jelentkezett az itt leírtak közül. Azért 1-2 textúra hiba nálam is befigyelt, majd mutatom. Ja és szinte mindig kétszer kellett visszatöltenem a gyorsmentést, mert valamiért első visszatöltésre leesett az fps 10-15re 60ról. Bár lehet, hogy csak a fraps hibája mert ma már nem jelentkezett.
    Már tegnap végig bírtam volna játszani, ha az állomáson meglátom elsőre hova kell ugrálni a konténereken. de úgy látszik fáradt voltam hozzá. A srácok elég hangulatosra tudták csinálni ahhoz képest milyen rövid. Nagyon bejött az a rész amikor a magban kellett ökörködni, nagyon szép lett. És már az elején meghozta a hangulatot a kisteherautós bobozás. Szóval tetszett. Bár kevés újjítás volt benne.
    Pár vicces problémával is találkoztam. Amikor pl a gunships repked a faszerkezetű tető fölött és neked le kell szedned. Miután lezuhan felugráltam a hátára, hogy kinézhessek az utcára, de olyan nem volt csak a házakat csinálták meg. Ami nem gond, ha nem tudsz odajutni, de itt nagyon könnyű belátni.
    Aztán még mindig átmennek a tárgyak a falon. az eggyik katona pl félig beleszorult a földbe miután megöltem.
    De nem fikázom, mert élveztem, csak nagyon rövid.
  • The FlashBack
    Így kell ezt:]
  • copass
    szombaton debrecen plázában mozi téma, félóra kezdésig,576kbyte boltba be(kedvesem gonosz tekintetét kerülgetve),hl2episodeone?igen van,4900Ft.
  • Borg
    Prágára, Budapestre, Szófiára, Odesszára, meg az összes többi keleteurópai, szovjet mintára (újjá)épült városra. Ezért van az, hogy több várossal is felfedezhetőek közös vonások. De az alap Szófia, pont Antonov, és a bulgáriai cirill betűs feliratok miatt. Ezeket egyértelmnűen be lehet azonosítani, hogy csak onnan származhatnak, mert máshol nem használnak ilyen szavakat, akkor sem ha cirill betűkkel írnak.
  • Halfer
    az ep.two trailer sokat elárult mi lett a robbanás után
  • markastor
    Pontosítok (úgy látszik újabban már angolul sem tudok) :)
    A gótikus elemeket kihagyták a városból, ami Prágához társítható.
    A város tervezését romániai, bulgáriai és orosz fényképek alapján végezték.
  • The FlashBack
    Á, annyit biztos nem, lehet, hogy nyár végére, már meg is kapjuk:)
  • markastor
    Hmm. Én pedig a Half-Life - os könyvben azt olvastam ,hogy ezt ők sem tudják pontosan, hogy melyik Kelet-Európai város, de a 17-es város egyes elemei Prágára hasonlítanak.
  • FLeK0
    Akkor akar heteken belul is johetne, hiszen egy masik team egyszerre fejlesztette az elsovel, nem hiszem hogy sok hianyozna. de biztos varnak vele vagy fel evet.
  • kBagyula #1720
    Ez a legegyenesebb válasz. :) De nem is kell ködösíteni.
  • Borg
    Amint elkészült.
  • Timbo
    Episode 2 mikor várható??
  • FLeK0
    valoszinuleg felrobbant a vegen.
  • grebber
    Eztmár láttam de az a nagy torony gondolom felrobban vagy nem?
  • CybeRick
    Half Life 2 - Episode two - trailer
  • grebber
    Huhu de várom már az Episode Two-t.Kiváncsi vagyok mi történt az 1-es epizod végén :D
  • ILLNeo
    De amúgy csúcs
  • ILLNeo
    Kicsit rövid volt szerintem...
  • Borg
    Ez nem találgatás kérdése, ezt pontosan tudni lehet.
    A City17 Bulgáriában van, méghozzá Szófiáról lett "koppintva" sok részlete. Talán többek között azért is, mert a HL2 készítőinek egyik tagja, Viktor Antonov onnan származik.
    Sok olyan cirill betűs szó is található a játékban, ami csak bulgáriában írnak így. Pl a ravenholmi épületeken a "цимент" ("cement") szót is csak ott fejezik ki így.
    Szófián kívül még Odessa (ukrán) is feltűnik benne, illetve az épületek mindenhol tipikusan kelet európai stílusúak, vagyis orosz sémára épültek mindenhol. Maga a City17 elnevezés is tipikusan orosz, ők számozgattak be mindent annakidején. És ugye amerikában tipikusan sztereotípiákból építkeznek, amikor kelet európa szóba kerül.
  • janos666 #1710
    A Hl2 vasúti pályaudvarához tán még a Budapesti pályaudvarokból is merítettek ihletet.
  • kBagyula #1709
    Kuba? :D
  • The FlashBack
  • markastor
    Így a trabant láttán eszembe jutott, hogy melyik szovjet utódállamban játszódhat a HL:2.
    Olyan országról lehet szó, ahol cirill betűket használnak, és négerek is élnek. :)
  • CybeRick
    trabant :)

nekem is maxon van minden, vizes rész különösen tetszetős

2,8GHz Celeron D, Geforce 6600GT, 1Gb ram. bőven sok is 1024x768ban
  • deathstarh
    1-2 kép ha minden maxon van:

• Halfer
    már itt is elkezdődött a marháskodás xD emlékszem még a Gamepro közölt elég ... ö ... debil képeket a hl2-ről, ahol g-man táncikál xD
  • mucsácsó
    http://sgupload.uw.hu/1149537338.jpg

a keverőpultnál: DJ G-man!
    KEZEKET A MAGASBA!!!!
  • Blave
    DVD-s változatot mikor lehet majd töltögetni?
  • artschi
    grat, szép munka :D
  • gameplusz
    Szerintem a legjobb lenne oda a doki... :D
  • Dodo55
    A Stalker->G-Man project első eredményei:
    http://sgupload.uw.hu/1149537338.jpg
    http://sgupload.uw.hu/1149537358.jpg
    http://sgupload.uw.hu/1149537377.jpg