10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    Ha féltek a hl-től, akkor a Doom 3-al vigyázzatok :D
    Régen kicsit én is féltem a hl-től, mostmár csak a stalkerektől :D:D:D

Azért mondtam a doom 3-at, mert van 1 barátom, aki még 1 játéktól se félt, és átvittem neki a doom 3 demot, felraktuk, ő meg behúzta a függönyt, hogy még félelemtesebb legyen, mert nem számított arra, hogy a doom 3-tól függöny nélkül is félni fog :D

Szóval megy benne, és odaér, amikor megtalálja azt kínai vagy japán professzort. Erre elkezdenek repkedni a szellemkoponyák, barátom kezd félni. Erre hirtelen zombi lesz a professzorból, a barátom halálra rémül, és rájön, hogy nem kellett volna a függönyt behúzni...
    10 percig bírta ezután, akkor megilyedt valamitől, és rácsapott az ALT-F4-re.

Aztán 1 érdekes dolog: a Quake 4. Az ellenségek grafikailag félelmetesebbek mint a Doom 3-ban a zombik az elején, és nagyon hirtelen bukkanak fel, mégis egyátalán nem féltem a Q4-ben, csak mentem és lőttem. Semmi félelmem nem volt, pedig nagyon ilyesztően jöttek elő. Volt hogy megilyedtem, de nem érdekelt, annál jobban mentem tovább, nem féltem.
  • zsakosfrodo2
    Hogy őszinte legyek, nekem az első HL játékom a HL2 volt, de már előtte egy magazinban (G*** S*** :D) olvastam a végigjátszását az 1-nek. aztán kijátszottam most a HL2 Ep.1-et, meg "kijátszottam" a Lost Coast-ot is. Mindegyik nagyon-nagyon teccet. Aztán most megnéztem az 1-et kiváncsi voltam rá. Nem is a grafja nálam a baj :D inkább nem szeretem a félelmetes játékokat, és ez köztudott, nem egy ovis játék (pl.: Ravenholm). Nálam inkább a szűk tér, a leomló falak, a bármelyik pillanatban rádtörő ellenfél az ijesztő... És ezért nem tudom, hogy végigviszem-e az 1-et. De attól még érdekel, és igyekezni fogok :D . Na ezt jól leírtam. :D
  • FLeK0
    Azert a hl2 is volt ugy 55 dollar amikor megjelent, es 15 ora jatek. most van 3 epizod, 15-20 ora jatekot igernek osszesen, 60 dollarert. Ehhez jar 2 multiplayer jatek (hl2dm, hl:source dm) es a lost coast, a tobbihez ki tudja majd mit adnak. Ertekben nagyjabol egy szinten van a hl2-vel, ha nem jobb, es nem kell 6 evet se varni, csak 1.5-ot.
  • armageddon666
    HL: mikor először láttam kb. 5-6 évesen naon paráztam elején a zombiktól (tovább nemnagyon vittem a gémet). kb. 10 éves koromig játszottam vele de sosem vittem végig csak cheattel ugráltam pályákon. mai fejjel már végigvinném csak sajna grafikai igényeim megakadályoznak ebben... (De majd BMS!)
    HL2: a várva várt folytatás. mikor meghallottam hogy készül egyből elkezdtem sporolgatni. egyik karácsonyra meg is kaptam. másnapra végigtoltam :) nagyon teccet és GF FX 5200-zal elég szépen futott (ajánlottnál feljebb állitottam a grafot). Mostmár történetet is megértettem (HL1ben csak találgattam meg utánaolvastam mi lehett a story mert még nem tudtam angolul). Végigvittem felirattal is.
    HL2-EP1: nagyon jó hangulata van! nekem jobban teccik mint sima HL2. szebb is, AI is jobb, de nem ezért jön be jobban. hanem mert sokkal jobban látni az érzelmeket az NPCken! (hát a főszereplőkön...) és olyan filmes feelingje volt. királyul beleéltem magam :)
    ***Esetleges spoiler következik. csak saját felelősségre (bár trailerben minden benne van)***
    HL2-EP2: vajon mi lesz Alyxszal? :S reméljük megmenekül... meg kiváncsi vagyok a 3lábú izékre :D

sorry ha netán tul hosszu lett. még igy sem irtam le teljesen a véleményem. ezt az élményt nem nagyon lehet szavakba önteni...
  • DJ Skyline
    szerintem azért mondják sokan jobbnak a HL2-t,mert lehet mindenki új környezetre vágyott,annak ellenére,hogy lehetett tudni,hogy hol fog játszódni...erre jön megint egy kis citadella eksön,majd mászkálás a városban,ami már megtörtént a HL2-ben...ugyanaz volt...jussunk be a citadellába,lőjjünk le pár kombájnt,majd csináljunk meg a feladatot...nem baj,az Ep2 már máshol fog játszódni!:)
  • Rage47
    az biztos:))
  • JaSoN HuNTeR #1932
    De elvagyok wowval is mert megvan de nem tom Guild Wars jobban tetszik.Mind1 ez nem mmorpg fórum:))
  • The FlashBack
    én csak reggelig tudnám:)
  • JaSoN HuNTeR #1930
    De szerintem a Half-life2 jobb,sokkal izgalmasab és még a jó tulajdonságokat sorolhatnám holnap estig
  • edios
    A Guild Wars tényleg egy nagyon "magyarbarát" kezdeményezés, én még anno a megjelenés napján meg is vettem, de aztán elég uncsivá vált és eladtam...

Wow 60napos kártya 6750 forint asszem! Amivel ha játszol napi 1 órát, már "enyhén" kisebb lesz az "órabér" mint ep1nél..
  • JaSoN HuNTeR #1928
    Én csak azokat a játékokat utálom ami kér havidijt!Pl:wow,lineage2...
    Ne mondjátok azt hogy ezt azért csinálják mert hogy szervereket fizetni kell... mert a Guild Wars is ugyan olyan online játék mégse kérnek érte a készitők havidijat.Ennyi.Meg a wow card is 9ezer forint,60nap game.Guild Wars havidij talan és szerintem jobb is
  • edios
    Nah mind1, én csak az elvvel vitázok, miszerint az ep1 olyan alkotás, ami miatt érdemes támogatni a fejlesztőket. És nem a minőségével van bajom, hanem a hosszával.. Jó hogy a lászt kosztot nem akarják pénzért árulni
  • edios
    off
    Ez már egy kicsit elvakult dolog, hogy azért vegyük meg ep1et, mert a hl2 is megérte.. Tipikusan az az eset, amikor nem a játék miatt veszed meg a játékot, hanem a fejlesztők miatt.
    on
  • The FlashBack
    ezvan...
    Egyik fejlesztő sem azért dolgozik, hogy letöltésk a játéakikat, de mindegy, ez már offtopic:|
  • edios
    HL2vel támogattam (sajnos inkább a kiadót...), de ep 1 esetén nekem spec az volt a legnagyobb trükk, h unrarolni kellett, és utána duplakatt a startra. és uolyan jól ment mint hl2.. Gondoljatok arra h a fejlesztők azért nem a magyarokból élnek, ti meg ha mindenáron jótékonykodni akartok ajánljátok fel vmi gyermekotthonnak a pénzt, vagy egyéb olyan helynek ami rászorul
  • JaSoN HuNTeR #1923
    Megérdemli a Valve és a Sierra hogy megvegyük a játékát,hiszen történelmet irnak ezzel a csodálatos játékal.Nem tom nekem amikor megjelent az első rész tudtam hogy ez lesz a kedvec játékom.Hihetetlen milyen ügyesek a készitők.Szerintem ez az egyik legjobb akció játék!

Jason Top 5 Akció játék:
    -Half-life2
    -Half-life2 Episode One
    -Halo2
    -Halo1
    -Battlefield2

• edios
    díszmeccs, és kondérsztrájkra gondoltam, de végülis lászt kószt is játék
  • bigfoot
    milyen 2 másik játékot?
  • The FlashBack
    De eredeti dobozolással, eredeti tokkal, és borítóval kapod, és nem kell semmi trükköt bevetned hogy elinduljon, sőt még a fejlesztőket is EZZEL támogatod:/
  • edios
    Ja és a HL2-t én megvettem, mert úgy gondoltam, h megérdemlik a készítők, hiszen a 15-20órás játékmenet mellé még adtak 2 másik játékot is. De itt? pff
  • edios
    Azoknak akik mindenkinek,aki segítséget szeretne kérni azt mondják, hogy vegye meg, hiszen olcsó, üzenem, hogy egyáltalán nem olcsó, sőt, elég drága!
    4 óra játék 5ezer forint. Ezt összehasonlíthatjátok bármelyik játékkal, több mint 1000forintos "órabér" nagyon kevésnél van, sőt sztem egynél se!
    (most ami hirtelen eszembe jut pl oblivion, első végigjátszás 40-50óra, és úgy kerül <10Kba)
  • The FlashBack
    igen:)
  • Rage47
    gondolod nekem origi?:p
  • DJ Skyline
    aki meg csúnya volt és leszedte a warez verziót (mint én),az meg megtalálja a Half-Life 2 Episode One\episodic\media mappában a muvit!:)
  • Rage47
    #1911-nek:)
  • Rage47
    kis ismertetö
    amúgy aki végigjátszotta a game-t, annak elérhetö a New Game-nél az EP2 trailere, mint "utolsó pálya"
  • DJ Skyline
    tök jó,hogy van FAQ a hl2,és az ep1 topikban is,aminek a felére választ kapnál!:)
  • JaSoN HuNTeR #1911
    Mit akar bemutatni az embereknek eza játék?De hány episode lesz?Mikor lesz vége a hlnek?Mi lesz a vége az egész HLnek?Ki az a GMAN?Sok a kérdés kik ezek aki nagy HL fan az irja már le mert kiváncsi lennék pár dologra.
  • djatb
    Trailer,de nembaj
  • The FlashBack
    itt már mindenki látta, híradó helyett:D
  • JaSoN HuNTeR #1908
    HALF-LIFE2 Episode TWO Trainer Köszönetel nekem
  • JaSoN HuNTeR #1907
    Neeeem,nah mutass pls!!!!Irj be egy linket kiváncsi vok rá!
  • The FlashBack
    Így van, láttad már a ep2 ből a trailert?
    (direkt nem mondok akkor eket:D)

Ha ez tetszett, akor a következőt egyenes imádni fogjuk:D
  • JaSoN HuNTeR #1905
    Egy hibája van az hogy nagyon rövid de különben nagyon tetszik a játék Jó kis akciós!
  • The FlashBack
    Há' jah, de nem vagy egyedül
  • JaSoN HuNTeR #1903
    Végig tolva,huh nagyon cool a vége és nagyon érdekess:))Már tegnap végig toltam de csak most tudtam szolni,nagyon cool játék...Várom a folytatást:))
  • The FlashBack

A számból vetted ki a szót, nem mást:DDDD
  • bigfoot
    ha lesz magyarítás akkor végig tolom úgy a commentaryval
  • Muki100
    Pedig az egyik ürgének olyan akcentusa van hogy azt kár kihagyni :)
  • armageddon666
    Elkezdtem én is commentaryval de annyira magával ragadott másodszor is a feelingje hogy new game commentary off és I am Freeman :D szal valaki csinálhatna screenshotokat (subtitlessel) a commentarykrol. ahol gördül a szöveg ott kettőt vagy hármat a hosszátol függően. azért SC és nem txt mert ha netán a helyszinhez kapcsolodoan irna akkro lássuk azt a helyszint.