10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1898 igaz:)
-
#1897 uhh:) jó h eszembe juttattad a commentary cuccot, most belenézek a játékba azzal együtt. Olvastam itt vmi olyat, h 2 csapat egyszerre csinálta az EP2-t meg az EP1-t. -
#1896 Nem annyira kis munkák ám ezek. Én szerkesztői kommentárral játszok és bizony ez EP1 megalkotása rengeteg tesztelést és rendezést igényelt, a sztori és a vizuális cuccok megalkotása még plusz. Az egyik ürge még azt is elsüti, hogy ezt meg azt akartuk de arra már nem volt idő :)
-
#1895 Ilyentájban jött, valóban:D
-
#1894 jah az is pont érettségikor jött:( -
#1893 najó az kivétel, többit meg nem ismerek.:) -
#1892 azért ez túlzás:)
Tavaly ott volt a SA, meg még pár:)
-
#1891 jól ki van ez találva:D
mind1, már ugyis megszoktam h nyáron sosem jön ki semmi game ált.:) -
#1890 hát jah...)
Most énis elviselnék még egy párat, de aztán csak azt mondanánk, hogy "...á, még1 half life epizode...":DD -
#1889 hm van benn vmi, bár pillanatnyilag nem ezt érzem:D -
#1888 á, a negyedik hónapban megunnánk:D
-
#1887 az se lenne jó:)
jó az is hogy várni kell a részekre,így nem lehet megunni:D -
#1886 sztem olyan rövidek az episode-ok, h minden hónapban jöhetne ki egy... -
#1885 reméljük:D
-
#1884 akkor episode 3 után ugye lesz hl3?? -
#1883 Barátok Közt helyére?:D
najó no off:] -
#1882 ne mond,hogy nem örülnél neki!:D
nem,nem Barátok Közt féle félórás részekre gondolok 20.000 részen keresztül,hanem mondjuk 1 chapter lenne 1 rész, ami 1 óra hosszú lenne...természetesen az első HL-el kell kezdeni a sorozatot,hogy értsék is az emberek a sorozatot -
#1881 nem is tudtad?:oO
:]
-
#1880 na, ilyen 5leteid is csak neked vannak:)
-
#1879 nemá, h decemberre:(
-
#1878 csinálhatnának egy Half Life TV sorozatot! -
#1877 jó, de azt is nézd, hogy legalább félévente jön ki:)
Pl most kijött egy, mikorra várjuk a kövit? Valszeg Decemberre:P
-
#1876 tulajdonképpen ha kijön pl 3 epizód, akkor az már 3x4990.- úgy már nem is olyan olcsó Bár még mindig jobb így, mintha egyben kellene kipengetni.
Jobb sorozat mint a Dallas -
#1875 ez jó:D -
#1874 pontosan elég, amennyi van:/ -
FLeK0 #1873 ep1 ep2 ep3? :) -
#1872 szerintem is. fölöslegesek lettek volna az uj fegyverek. szvsz majd ETben meg ETben lesznek... lol most hogy leirtam XD Episode Two, Episode Three... na ezt hogy oldják majd meg? HL2ET, HL2E3? -
#1871 Nekem is ez a véleményem. Hiába nyomnák tele mindenféle szuperfegyverrel, az EO a sztorira lett kiélezve, meg az új technikai megoldásaikra sztem, és ez így pont jó. -
FLeK0 #1870 nem ertem, hogy mi a baj ezzel a fegyvervalasztekkal. Van benne pisztoly, sorozatlovo (2), shotgun, sniper, pontlovo, raketa. meg biztos tehettek volna bele mindenfele lezerbigyokat, de oszinten miben nyujtana az tobbet ennel? -
#1869 Nah végnyomtam... kb 3 óra játék ami amúgy egyenlő volt a 0-val.
Semmi akció csak bujkálás ugrálás rohanás az egész. EGYETLEN EGY TETVES FEGYVERT NEM VOLTAK KÉPESEK BELETENNI... 1vagy2 új ellenség lol.
Nagy bukta volt ez a rész előttem... -
szerinted007 #1868 kösz, közben sikerült végigjátszást is találni :) -
FLeK0 #1867 nezz korbe picit, hogy mi okozhatja azt, es probalj tenni ellene valamit. -
szerinted007 #1866 te végigtoldad már? mert az, amin állunk az megy lefelé :(. És aztán elfehéredik a kép egy idő után (nem vöröslik, mint mikor somán meghalok), és visszarak az uccsó mentéshez.. -
FLeK0 #1865 vigyazz, hogy ne halj meg. -
szerinted007 #1864 a 4. hozzászólásban.. -
szerinted007 #1863 ez nem a torrent verzió hibája...
tudjátok, hogy hol van ez?
itt egy kicsit nagyobb kép: itt
ha elindul az az izé, akkor meghalok :( -
#1862 igen:)
Vedd meg, olcsó:) -
szerinted007 #1861 asszem a 3. vagy 4 töltés után közetlenül. Csak a képfeltöltés.hu-ról nem engedett képet berakni.. -
szerinted007 #1860 na sikerült :). Az első pályán van, csak picit bugos graf. Tudtak segíteni? -
FLeK0 #1859 ez mi? Alapbol f5-el tudsz normalis screenshotot kesziteni.