DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• LSL
    Na végignyomtam én is. Nekem nagyon kevés probléma jelentkezett az itt leírtak közül. Azért 1-2 textúra hiba nálam is befigyelt, majd mutatom. Ja és szinte mindig kétszer kellett visszatöltenem a gyorsmentést, mert valamiért első visszatöltésre leesett az fps 10-15re 60ról. Bár lehet, hogy csak a fraps hibája mert ma már nem jelentkezett.
    Már tegnap végig bírtam volna játszani, ha az állomáson meglátom elsőre hova kell ugrálni a konténereken. de úgy látszik fáradt voltam hozzá. A srácok elég hangulatosra tudták csinálni ahhoz képest milyen rövid. Nagyon bejött az a rész amikor a magban kellett ökörködni, nagyon szép lett. És már az elején meghozta a hangulatot a kisteherautós bobozás. Szóval tetszett. Bár kevés újjítás volt benne.
    Pár vicces problémával is találkoztam. Amikor pl a gunships repked a faszerkezetű tető fölött és neked le kell szedned. Miután lezuhan felugráltam a hátára, hogy kinézhessek az utcára, de olyan nem volt csak a házakat csinálták meg. Ami nem gond, ha nem tudsz odajutni, de itt nagyon könnyű belátni.
    Aztán még mindig átmennek a tárgyak a falon. az eggyik katona pl félig beleszorult a földbe miután megöltem.
    De nem fikázom, mert élveztem, csak nagyon rövid.