10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• ILLNeo
    Semmilyen buggal nem találkoztam. Az egész játék alatt. csak rövid volt...

1 nap alatt megettem...
  • armageddon666
    ottvan aprobetűvel szal részben tévedsz mert csak a strideres eset volt ilyen :D minden más megjelent tökéletesen. nem is fagyott ki egyszer sem (van steamem) szal perfekt cool :D (de azért megfogom venni)
  • The FlashBack
    Szerencséd volt, de ezt már letárgyaltuk:-)
    Van, akinél műxik van akinél nem...
    De textúra hibának nálad is lennie kellett, vagy tévedek?:-)
  • armageddon666
    nekem is a van meg és nem volt vele semmi

okok... strider mikor a gigacsapással lőtt akkor jött be egy ilyen texturahiba de az a jaték utolso 2 percében van :D
  • markastor
    Egy kis bug. Alyx duplán biztosít. :)
  • The FlashBack
    A provision verzióban volt, még a Dodo által készített FAQ is írja
  • armageddon666
    Nem volt textura problema és szaggatás...
  • The FlashBack
    Nem így adták ki

Szerk:
    Ja, már látom válaszoltak

• FLeK0
    Komolyan gondolod, hogy igy adtak ki hivatalosan? ez csak a provision valtozatanak hibaja, mivel sok regi, tobb eves filet hasznalnak hogy mukodesre birjak, plusz kihagytak belole dolgokat, mert az o gepeiken futott azok nelkul is, utolag jottek ra hogy sokaknak nincs normalis videokartyaja, es nekik kellenek a butitott texturak is.
  • FLeK0
    Azert, mert nem tudnad hasznalni onmagaban, csak egy eredeti cdkulccsal. tehat modositaniuk kell rajta, uj installert kap, de akkor nukeoljak. ha egyaltalan irnak majd hozza egy emulatort, az eltart par hetig, mint a hl2 eseteben 2 eve. Igy marad a rippelt valtozat, vagy vedd meg, olcso.
  • The FlashBack
    egyébként te már végigvitted?
    Nem lenne kedved írni egy magyar végigjátszást?
  • LSL
    Atitool om van, az ugyanazt csinálja, de még a kártyát is húzhatom vele. többek közt.
    Amúgy nem értem, inkább kiadják hibásan minthogy várnának egy hetet és a textúrihiba nélkül rakják ki a polcra? És mivan ha valaki megveszi, és nem tudja leszedni a 300Mb-os udatet, mert nincs olyan nete? Hülye üzletpoitika...
  • The FlashBack
    na, ezt még1x
    egyébként meg megszegtük már párszor, de:A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
  • Blave
    De ha ki van adva akkor mér nincs tört dvd-s verzió. Azokkal sokkal kevesebb gond van.
  • Blave
    Még mindig runing errort ír ki a gamemeg fogok bolondulni
  • The FlashBack
    [quote]
    [szin=red][b][nagy]
    Megoldotta a textúra problémát, és a szaggatást, az első update...
  • The FlashBack

Huh, akkor én nyertem, mer nekem párnaszerű billem van:D
    Na, hagyjuk abba:D, kezd offtopic lenni, nem szeretném:P
    Egyébként azt akartam kinyögni, hogy én ott is alszok:DDD

• Noninnyó
    És mi van, ha azt mondom, hogy én meg csak addig nem vagyok a gép előtt, amíg ebédelek meg vacsorázok?
  • The FlashBack
    Off:
    Na, akkor már ketten vagyunk:D
  • armageddon666
    de én igen XD
  • armageddon666
    nekem is azom volt és semmi hjiba nem volt vele -.-
  • Noninnyó
    ehhe, ez jó
  • The FlashBack
    én felajnálottam, hogy team ben segítek:-))
  • The FlashBack
    ez nem cset:)
    itt van mindenki, de azis lehet, hogy nem... Nem mindenki olyan mint én, hogy a gép előtt ebédel meg vacsorázik:DD
  • Noninnyó
    Szerintem csinálj a start.bat-nak egy ikont az asztalra, amire jobb klikk, tulajdonságok, és beírod a címsorba, hogy: C:\elérési út\start.bat -dxlevel 90
  • komicic
    Már mindenki elment???
  • komicic
    Hogyan lehet beírni a start.bat-ba hogy -dxlevel 90 hogyha azonnal el is indul a hl???( meg próbáltam írni de nem is veszi be a betűket.
  • kvanta
    így ahogy mondod! Csak bemásolod és kész. Saját szememmel tapasztaltam :D NEkem DX9-et támogat a kártyám és működött is mindenféle javítás nélkül hibamentesen míg haver Ti4200 kártyája már nem bírta az alap verziót előjöttek a lila textúrák és az eltűnt tereptárgyak, viszont a frissítás megoldotta minden gondját.
  • DJ Skyline
    itt,vagy vatera
  • doncarlos
    amúgy mi az a Lost Coast?
  • matyi08
    az update fájljait csak be kell másolni a játék mappájába. és akinek dx9-es kártyája van, annak nem is kell az update? na mindegy, már leszedtem.
  • doncarlos
    velem lehet alkudni...na?
  • doncarlos
    ok...akkor legyen 10 a kettőért...na?
  • kvanta
    akinek nem DX9 a kártyája annak fel kell tenni a Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON frissítést. Ez korrigálja a textúra hibákat.
  • gameplusz
    Bontóban, vagy ahol foglalkoznak használt cuccokkal, a kettőért kapsz egy 8 ezer forintot, lehet bővíteni
  • doncarlos
    Hol lehetne ezeket eladni? A Geforce5200-at,+az ATI9200Se-t? És akkor kipótolnám egy nagyobb kártyára a zsmet. Tipp?
  • Muki100
    Hát kereshetsz egy cikket ahol összehasonlítják a kettőt, de szvsz tökmindegy ma már.
  • doncarlos
    A 2 majdnem ua nem?
  • doncarlos
    de van itthon egy ati 9200se is...inkább tegyem be azt?
    vagy mindegy?
  • Muki100
    Hát, más választás nem nagyon van.