10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1778 Ez jó?
Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON.torrent -
#1777 Nekem is fx5200am van, le kell kapnod szerintem a 300megás updatet. Én már leszedtem és fel is raktam, majd este kipróbálom és visszajelzést adok hogy tuti jó e, de elméletileg igen.
Vagy van valami amin mén gondolkodtam:
a start.bat-ba be lehetne írni egy régebbi vga-s emberkének hogy -dxlevel 90 és akkor elméletileg nem hiányoznának neki a textúrák, mert a dx9es cuccokat tölti be, nem a default 8.0át mint nekem. Most ezt se tudom kipróbálni helyből, de majd ki fogom. Vagy hülyeség? (tudom hogy szar lesz az fps de elméletileg menne, nemde?) -
#1776 jah...és hol jár már a magyarítás?
-
#1775 FX sorozattal HL alatt mindig volt hiba, próbáld az update-et, ha wrz verzió. -
#1774 na hali. Tudom sokan kérdezték már,de nincs használható ötletetek a pepita texturákra? Nekem GeforceFx5200-am van....mit szedjek le hozzá, és honnan? Please help! -
#1773 Akkor lehet befejezem a végét:D
Nagyon idegesítettek a textúrahibák:-)
-
#1772 nm -
#1771 -
#1770 igen. -
#1769 ezt kérdeztem, hogy az első provision update javít-e?:DDD
-
#1768 nekem nincs fenn semmi más, csak provision féle változat+1. update - tökéletes nálam. -
#1767 A Provision első update-je ér valamit? Próbálta már valaki?
Textúra hibákat, és a szaggatást korrigálja?
-
#1766 Jólvan, csak hülyültem:] -
Dodo55 #1765 Mikor megírtam a #1758-at, akkor a tiéd még nem látszódott. -
#1764 szerinted mire ment az #1757?:DDD -
rezo #1763 Mar megvan thx mindent Dodo55. -
rezo #1762 k a consolet hogy kell beallitani elfelejtettem:P sry -
Dodo55 #1761 Ja ha hl2(azthittem ep1) akkor sv_unlockedchapters 15 -
rezo #1760 Hol található a HL2.exe fájl mer nem találom:)? -
rezo #1759 thx -
Dodo55 #1758 Nem tudom, de ez egyszerűbb:
-console paraméterrel indítod, majd a konzolba beírod, hogy sv_unlockedchapters 6 -
#1757 Van HL2 topik, de ezért köszi :\ -
rezo #1756 Hi ALL!
Ez HL2-höz kapcsolódik!
Hova kell bemasolni a save-eket hogy meglegyen az összes pálya??
Előre is THX! -
FLeK0 #1755 Tobbek kozt in-game tudod vele a gammat felhuzni ameddig akarod. -
#1754 élöben is igy látsz nem? -
#1753 érrdekes, én néha lekapcsoltam a flashlightot, és jobban láttam nélküle... A környezet olyankor sokkal sötétebb ha használom. Pedig a monitorom tuti jó 3hónapos Samsung. Más játékoknál nem tapasztaltam. -
dezsiszabi #1752 videokártya és monitor utility asszem (a powerstrip) -
#1751 Ingame próbáltad? :D -
#1750 nkeme is csak ez volt hiba :D végigvitteeeem! naon cool volt :D -
#1749 De biztos van valami baja, de csak manuálisan nem lehet világosabra venni. Programmal vezérlem
Mi az a powerstrip?
Amúgy meg inkább ne offoljunk -
FLeK0 #1748 powerstrip? -
#1747 Akkor nemlehet, hogy rossz?:C
-
#1746 Annyira nem régi, csak szeintem nincs jól behangolva, mert hiába van maxra húzba elég sötét. :( -
#1745 Tényleg azt kifelejtettem. De ezek sem voltak zavaróak, csak az állomást láttam sokáig. -
#1744 jujj ez durva. nekem az össz hiba az volt, hogy a "lépegető" mikor felémlőtte a sugarat, pillanatra kockás lett egy textúra. szerencsém volt akkor :P -
Borg #1743 Gondolom régebbi CRT-d van, ami már nincs a helyzet magaslatán a kontrasztot illetően.. -
#1742 hm.
Nem mondanám sötétnek. Szerintem normális. (nálam)
-
abonyitomz #1741 ez az Episode 2 tiszta olyan benyomsát keltett bennem mintha Serious Samet játszanék... -
#1740 Nálad mennyire sötétek a képek? mert van egy kis brithness problémám a monitorral. Csak ati toolsal tudok játszani, különben olyan mintha gordon nem kapcsolna flashlightot az alagútban :| -
#1739 igen?:|
Nálam ott is hibát ír:C
Szerk:
Na, látom már:P:DDD