Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Nos végeztem vele énis!
vélemény:
!!!VIGYÁZAT, VANNAK BENNE NAGY SPOILEREK!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nagyon jó volt. Volt valaki, aki kifogásolta, hogy a barlangos részben kukacok adják a HP-t. Szerintem ez az egyik legjobb megoldás a játékban! Végre nem medkitek vannak elszórva a föld alatt 200 méterrel.
Azért azok a Hunterek elég idegesítõek tudtak lenni a végén, hogy a kis micsodákat telilõtték, és felrobbat a gravigunban xD
A vége elég szomorú. De hát valakinek meg kellett halnia, Alyx csak nem halhatott meg, de valaki olyannak kellett, aki majdnem fõszereplõ, hát maradt a jó öreg "Íláj" bá'. Mik voltak azok a valamik amik megették az agyát? Engem a csillagközi invázióra emlékeztetett 😄
Hát, nagyon várom a hármat.. Grat a készítõknek.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

REALista
Szasztok!van egy kis gondom.Elindítom a játékot a loadingnál tart akkor kilép is kiírja hogy nem tud vmit olvasni pontosabban ezt írja ki:A"0x1599cbfe" címen található utasítás a "0x0e0a2d78" memóriacímre hivatkozott. memóriaterülten nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read
ha vki tudna segíteni azt megkösszönném...thx

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

BiG G
szerintem ez is az egyik bugja a warez verziónak 😊 nekem eredetivel másodperceken belül átbillent ahogy lehajigáltam róla a verdákat.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Van aki átvergödte magát ezen?!
Én átsétáltam, átugrottam, le/át hajigáltam a roncsokat, még úgy is próbáltam, hogy a vezethetõ autó is a hátsó felén volt a hídnak, de az a q..a híd csak nem akar visszalibbenni.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

MaSzKa
magyarítás mikorra várható?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hi

Segítséget szeretnék kérni, ugyanis
Amikor feljövünk a barlangból és a 4 idegennel megpróbáljuk újraéleszteni Alyx-ot, folyton lefagy a játék 😞
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Esetleg, ha más megoldás nincs, tudna vki küldeni az adott szitu utáni savegamet?([email protected])
elõre is thx
#5177: Töröltem, spoiler taget használd ekkora spoilernél! Még ha 10 perccel a játék kezdete után ki is derül, akkor is.
Seth
jobbra teherautó, tetõre fel, épületbe be, fegyó kikapcs
[vagy az nem itt van? <#buck> ]

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
itt megint elakadtam,merre és hogyan?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

woy
nekem meg jobban tetszett az ep2 mint az ep1

DarkSector
Nem hinném..
A + a DX9c akar lenni szerintem...
Ez is Source motor, és az meg szerintem DX9 only... vagy max pach...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja 😊 amõúgy télleg jobb volt az ep1, ez kissé olyan vontatottabb volt, nem arról van szó pörögtek az események csak szal....mind1 sima hl2 meg az ep1 volt nagyon ütõs, ez is rohadt jó de majd talán az ep3 ami mindenre választ ad 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

BiG G
"200 ezres gépük van és warezzal szórakoznak, sírnak rínak topigban mindenféle piszlicsáré hibák miatt. nájsz."

Shep
Nincs DX10 tudtommal.

Na én is végigvittem, EP1 jobb volt. A történet kezd egyre zavarosabbá válni én mondjuk már nem tudom mit is akarnak elérni lényegében.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

serito
Hali!

Lehet volt már de megkérdezem:
Ez a rész tudja már a DX10-et mert nekem a beállításokban DX9.0+ van és nem is tudok választani DX10-et. Ez a "warez" verzsön hibája vagy alapból sem képes rá?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

BiG G
a dodge charger utánzat azért mennyivel jobb már mint ez a wv bogár szökevény 😄DD

BiG G
tényleg azért van :-|

woy
ITT
még az autó is máshogyan néz ki,meg alyx se van ott vele.lehet hogy az eredeti változatban alyx meghalt,mert hát láttuk egy régebbi traileren,hogy ott lóg egy jó nagy szakadék szélén <#nemtudom>

lololol
Hidd el hogy csak akkor hagynak ki dolgokat, ha sok tesztelés után úgy érzik hogy nem illik oda, vagy nem üti meg az elvárt színvonalat, vagy mert át kell írni x máshol történt változás miatt. Amivel most játszol az a lehetõ legjobb kombinációja annak a rengeteg elemnek amivel eljutottak ide.

Blekk Síp
Oké ezt meg is érteném akkor, ha alapból nagyon szar dolgokat csinálnának, de én sajnálom, hogy eleve jó részeket kihagynak.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gman906
Csinálnak egy pályát -teszteltetik -módosítják. Így megy ez a VALVe-nél

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Blekk Síp
Nyílván nem magára a helyszínre értettem, hanem arra, hogy át van építve.
Ebben tutira biztos vagyok, a nagy döggel sem pontosan ilyen helyszínen találkozunk, mert emléxem, hogy én speciel egy körkörös peremen rohangáltam elõle 😄, ami ott van ahol elõször találkozunk vele, és pl. itt nem volt olyan körkörös perem sem.
Meg én olyan részre sem emléxem, hogy az antlion-ok elõl le kell zárni a kaput, és gránátot lehet bedobni a kis résen...
De van más videó is, ahol pl. azt lehet megfigyelni, hogy a kocsink sokkal gányabb, ennek örülök, hogy így feltúrbózták a végleges verzióban.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Seth
lõdd ki azt a rohadt gömböt onnan a graviti gunnal

Mr Manson
???

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AntiHero
Pedig volt....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Seth
ezt merre találtad? ^^

armageddon666
Gravity Gun? energialabda?

@

Mr Manson

Merre tovább?

Blekk Síp
Rájöttem mé késnek egy csomót a játékok... 😄
A Valve megcsinál egy pályát, gondol egyet és átépíti, mert nem tetszik neki, és ezzel elb@sznak egy csomó idõt. Legalábbis sztem.
A HL2-nél még meg is értem, ott rá lehet arra fogni, hogy a kódlopás miatt csinálták.
Nézzétek meg ezt a videót, ilyen részek nem voltak a játékban:
http://www.youtube.com/watch?v=rIGlcntslC4&mode=related&search=

woy

reaper4
lol. tuti ezért van 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

w77d
utólag észrevettem 😊
meg is pofoztam magam 😊

Rip
Idézet a FAQ-ból...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

w77d
értem, köszi 😊

DJ Skyline
"Pár dolog rózsaszín-fekete kockás. Ez mi?

Azért van, mert warez verziót használsz, és kispóroltak belõle 1-2 textúrát. Ha nem tetszik vedd meg eredetibe. Megéri."

w77d

ilyen fordult elõ nálatok?
at összes játékban fellelhetõ csákány ilyen+ az autós pályán néhány kerítéselem! Mitõl lehet?

Seth
hát abban a sugárban megy fel le

milyen energiagömbõt??? nemvágom... nyitogattam ámr az ajtót
Seth
gravipuskával kilövöd a helyérõl és kinyitod neki az ajtót hogy kijusson, vagy ha szerencséd van elenyészik ha sokat pattog ideoda

Trucker39
Nyisd ki az ajtót a megfelelõ idõben és az energiagömböt engedd ki.

Tinman
Hegeszteni kéne, de nem lehet... a szörcs endzsin, nem engedi a lelkemet. Tátirariám, tátirariam... <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hi!

itt mia teendõ???köszi
Mr Manson
elakadtam 😞
Egy házban vagyok, egy szobában. "Társnömmel" õ bekapcsolt valami kütyüt ami fehéren villog, de nem tudok semmerre menni!

RocKY2
ÉN majd hülye kedvemben egyszer talán 😛

Seth
hát arra nem vállalkozom, hogy azt a törpét addíg elvigyem 😊 360-on még talán mert pont jár érte, de pc-n aztán nincs sok értelme

RocKY2
és ott bent van valami?

BiG G
sõt,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a játék legelején mikor Alxy segítségével kimászunk a vonatból, utána a legelsõ faházban (ahol sikerül kapcsolatot teremteni White Forest-tel), van az egyik asztal alatt egy kertitörpe.

ha azt elvisszük White Forest-be, és betesszük Lamarr mellé a rakétába, akkor ELVILEG megnyílik egy secret room a bázison belül, abból a szobából nyílva, ahol a köpenyes Vortigaunt dolgozik

Yoda001
nem lehet tudni, van már a játékhoz co-op mod vagy esetleg lesz? jó lenne egy ilyet ketten is nyomni

http://9gag.com/gag/5135249

Tinman
Igen, de abban a bunkerszerû részben 2 ember van, Alex meg késõbb csatlakozik 2 gyógyító alien. Na sebaj, de minor bug detected :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.