10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• r4pt0r
    Ez is egy néző pont. De pl. nekem sincs sok eredeti játék csak amit tényleg jó pl. cs:s. De engem is zavar ha mindig megkérdezik ua., vagy pl. ha már megkérdezik és nem jön válasz nem bunkó stílusban kell megint feltenni meg ilyenek. Ez a fórum meg nem azért van hogy a warezosok legyenek segítve hanem a játékról szól. Ha meg már nem veszed meg a játékokat, legalább annyit tegyenek meg hogy megtanulnak olvasni. Vagy a googlet használni. Mert az sem került több időbe mint ide egy teljesen felesleges kommentet beírni.
  • Barpi
    Ne haragudj, de nem értelek. Sőt már az egész játék fórumot sem értem. Tudod amikor az SG még nem SG volt, hanem szuperwarez.hu akkor itt többnyire csak warez játékokkal kapcsolatban írogattunk. Aztán jött a névcsere, de még mindig lehetett warez kérdéseket feltenni. Most meg van pár apuci kedvence 12-15 éves gyerkőcök akik első fingra megkapnak mindent majd nyitnak egy topic-ot aztán rögtön oda is írja „a warez téma kerülendő” ezzel is azt fitoktatva, hogy „nekem megvan ám eredetibe” ( bár nem tudom mi az a becsületes munka amivel megkereshettem volna rá a pénz. Szóltam faternak aztán itt van. Ti meg kis warezoló köcsögök húzzatok innen!) Ha nem tudsz, vagy akarsz segíteni másnak, (mert Uri gyerek, vagy bunkó vagy, esetleg mert csak) akkor hallgass és ne írogass olyanokat amivel hazánk játékhasználóinak 98% sértegeted! Gondolom neked minden jogtiszta a gépeden. Semmi warez?
  • poruljartal
    Igaz, nekem is csak a csé van meg eredetiben! és 15 évesen nem tudok dolgozni menni, hogy legyen rá pénzem
  • gricsenko
    Akko rfeszitsél komám hogy neked eredeti vantudod van akinek nincs annyi pénze hogy csak ugy 10-20 ezreket játékoktra kidobáljon.Az pedig jogos hogy akkor oldjam meg magam kb.3 napja küzdök vele.Ha nem megy elsőre nem kezdek el sirni egyből!És bocs,hogy feltettem ugyan azt a kérdést mint az előttem szólók.Végezetül csak annyit,hogy ezek vagyunk mi magyarok!
  • Humesz
  • r4pt0r
    Helyes, így kell ezt. Én csak azt nem szeretem amikor 1 kérdést minden oldalon feltesznek vagy 200x-or. Persze ha valamit már rég kérdeztek amihez 20 oldalt kéne vissza olvasni az nem lenne gond de az a baj hogy mindig ua kérdezik.
  • Dodo55
    Amúgy itt a legtöbbünknek eredeti van, és elég idegesítő dolog, amikor elvárják, hogy az általunk soha nem látott warez verzió ügyeiben segítsünk.

Ha már megspóroltál 10000 forintot, akkor legyen már benned annyi, hogy megpróbálod magadtól megoldani, vagy csak figyelmesebben elolvasni az nfo-t, nem pedig másokat zaklatni, mert sikerült valamit nagyon elrontanod kicsomagoláskor.

De tudod vissza is olvashatnál kicsit, kb 1000x lett kitárgyalva ez a hibaüzenet dolog.
  • Dodo55
    WAREZ Portalhoz kért segítséget.
    Még ha EP2-höz azt mondom OK, de van külön Portal topic.

Amúgy az a mountfilesystemes hiba, amit az NFO figyelmes elolvasása esetén tudomásom szerint LEHETETLEN előidézni, max valami 10 évvel ezelőtti total commanderrel.
  • Seth
    talán mert vmi hasonló stílusban írtál mint most? vagy mert olyat kérdeztél ami benne van a faq-ban, vagy ezerszer ki lett tárgyalva csak vissza kéne kicsit olvasni
  • gricsenko
    a kurva anyádé tölöd ki az üzimet?
  • gricsenko
    kell hozzá valami plussz cuccos?
  • Ombika
    VEgignyomtam nagyon utos cucc,csak kar,hogy rovid!!
  • Rusy
    hello mit kell csinálni a sim fájlokkal, csináltam egy back upota steambe, és most vissza akarom másolni hogy kell?
  • woy
    olyan mintha pelenka lenne rajta
  • Hoz_Hun
    Gordon ruhájának textúráin még dolgozhatnak egy kicsit a fejlesztők.
  • woy
    concept art
  • Tatyla
    episode 3 titkos kép:

• woy
    black mesa kicsit odébb van
  • Dodo55
    Lol, szerintem a Borealisra gondolt, csak kicsit hiányos az angol tudása :D
  • Seth
    Miről is beszélsz? ^^
  • Bagoly81
    mért kell menni black melsába? és honnan került elő? mért volt elveszve?
  • Bence94
    helo végigvittem a vége elég szomorú volt.azért még végigviszem magyarul meg madj ha meglesz az új karim max grafikán is.most megint várhatunk az episode 3-ra sajnos megint éveket nem bírom ki .
  • Rusy
    nincs semmilyen install vagy setup
  • K Ace
    Episode 2 kivégezve. Hát az utolsó pálya brutális volt, még easy-n is megizasztott. A végjátékról meg annyit: Mikor lessz már ep3????????
    Szóval szerintem ez egy baromi jól összerakott játék.
  • Seth
    Mert azok nem videók,csak ez az összefoglaló az
  • Ombika
    THX,tobbi video akkor gondolom igen!
  • Seth
    Jah az összefoglalóvideó az ep1-ről, az nincs feliratozva
  • Ombika
    PL az elejen ahogy kezdodik mikor megtalal a kutya.. :)
  • Seth
    Milyen videók???
  • Ombika
    A magyarositas utan a videok alatt is magyarnak kellene lennie ?
  • Ombika
    Storno torolve....
  • Ombika
    Tudna vki linket adni a felvillano rossz texturas javitashoz?!
  • Blekk Síp
    "The cake is a lie!!!"
  • Seth
    Gratulálunk, nyertél egy sütit ^^
  • Bence94
    helo tegnap megvettem az roange boxot és marha jó lett .csak ennyit akartam mondani mert régebben ígértem hogy megveszem.
  • RelakS
    Nincs a kimentett fájlok mellett egy install.exe, vagy egy setup.exe?
  • Rusy
    Hello egy olyat szeretnék kérdezni, a steam backup funkciójával elmentettem az ep2-őt videokártyához kaptam, kimentett ilyen sid fájlokat ezeket hogy tudom visszamásolni hogy menjen a játék
  • K Ace
    Na én most játszottam ki az ep 1 et, jön az ep2. Tényleg rövid volt, de ebből a töménytelen akcióbol szerintem elég is volt ennyi, ugyhogy ilyen szempontból nekem nem volt gondom a hosszúsággal.
  • Xikita
    bakker, én meg vashordókat pakoltam a kar mögé, hogy bekapcsolva maradjon. köszi.
  • RelakS
    Nézd meg a lift mechanikáját. Nem hiányolsz belőle valamit?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl egy fogaskereket, amit a hátad mögött lévő másik cuccról le tudsz szedni, és helyre tudsz rakni?