10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
rethalmidavid #6128 de segítetek?
-
#6127 ez nem chat, és úgy is megértjük mit írsz ha egy kérdőjellel írod... -
rethalmidavid #6126 na megyek és megpróbálom
-
rethalmidavid #6125 Mivel????????????????
pl:bomba gépfegyver MI???????????????????
(a kocsival mert kijutottam) -
rethalmidavid #6124 és hogyan???????
-
haxoror #6123 Nyisd ki az ajtót hogy a golyó azon ki tudjon repülni. -
haxoror #6122 Lehet hogy nem tud angolul pl? -
#6121 baz ez nem cset gyermekek -.- -
rethalmidavid #6116 van egy ház és ott ki lett kapcsolva az erőtér de a csaj elszurta és visszajö (amgy szétrobbant a panel)és nincs kiút
-
#6115 ne húzd az időt, mond hol akadtál el -
rethalmidavid #6114 Hello nekem az episode two van meg és elakadtam tudna valaki segíteni?????????? -
#6113 Öld meg a két guardiant.
Ha már nincs lőszered, akkor nem szeretik, ha robbanó hordókat vágnak hozzá -
#6112 dobáld nekik a hordókat is -
zitababa #6111 De hogy?
Az összes táramat beléjük engedtem, semmi...
-
daneelolivaw #6110 pedig előbb utóbb csak kinyuvadnak, sorozd meg őket ólommal, végül meghalnak,higgy nekem ;) -
#6109 meg kell ölni a megölhetetlen dögöket -
#6108 -
zitababa #6107 Hali!
A freeman pontifex pályán beragadtam egy barkádba a csajjal és egy idegennel.
A rovarok jönnek a 2 guardian kiírthatatlan.
Közelben egy körberácsozott lift.
Mi a halált csináljak?????????? -
zitababa #6106 A Freeman Pontifex pályán vagyok, ahol be vagyok szotúlva egy nagy tér közepén egy barkádba a csajjal, meg a lénnyel,de megakadtam.
A rohadt bogarak csak jönnek, a 2 guardian megölhetetlen.
Közelben van egy lift körberácsozva.
Mit kell csinálni??????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Dodo55 #6105 A kék hurrikán az a superportal :D
Az a lökéshullám meg a portal storm, ezt mondjuk nem tudtam, mielőtt játszottam az EP2-vel. A HL1-HL2 közötti történetben van róla szó, de valahogy úgy képzeltem el, hogy össze-vissza csapkodnak valami villámok, és portalokat nyitogatnak :D -
gregtom6 #6104 Értem persze.Hát igen,a FEAR ezért nem is annyira tetszett,bár végigvittem kieggel együtt,de vhogy több látomást vártam volna,és ehelyett van az elején,közepén,meg végén egy pár. -
Code92 #6103 mondjuk mivel a hl történet orientált játék ezért igazad van de mondjuk ha belegondolsz fear-t akár most a 2. kiegtől is el lehet kezdeni mer a története nagyjából annyi h. van egy capó aki eszi az embereket és egy kiscsaj aki jön lát és elmegy, közben tűz van körülötte ezeket a részeket leszámítva pedig pörög az akció szal van olyan játék aminél nem olyan fontos ez h. tudd h. ki vagy és miért, mert arra épül h. csak sodródsz és raknak kis történetet és van a történetorintáűltabb game pl a half-life ami nem annyira az akcióra hanem a történetre épít pl látod azt a kék hurrikánt (ami a city 17 robbanásából keletkezett) nah mind1 sztem érted mire akartam kijukadni :D tripod 4ever :D srác naggyon tudottt aki beírta :D -
gregtom6 #6102 Akkor nem figyeled a történetet?Csak sodródsz az eseményekkel???Én vhogy nem szeretek tudatlanul játszani,h nem értem,miért vagyunk ott,ahol.
Most nem rád utalva,de azokat sem értem,akik mondjuk nem játszottak az előző részekkel,és belekezdenek ebbe,nem számít,h nem ismernek semmit és senkit,csak ott van egy áramos krapek,meg tripodok,mini tripodok,doki:)
Így nemtom hogy lehet egy Half-Life szintű játékot élvezni. -
#6101 ARGH!
Alyx végig erről hadovál, hogy ott a verda. Felérsz, már mondja is, hogy megtaláltad :D Meg az egyetlen verda, aminek nem lapos a gumija, meg talán még vészvillog is :D -
Cash23 #6100 köszi úgy sikerült ara nem gondoltam hogy van müködö kocsi is :) -
gyuri12 #6099 :D -
#6098 Ízibe nemis -
gyuri12 #6097 háháháháháháháháhá
én elakadás nélkül vittem végig,én vagyok a hülye,vagy tényleg nem volt nehéz? -
Dodo55 #6096 A kocsival kell átugratni :D
Lol, te már a 2. ember vagy, aki gyalog próbálja :D
Pedig az egész hidas résznek a lényege, hogy a kocsit megszerezd. -
Cash23 #6095 Hiába nyomom a sprintet nem ugorja át pont a perem elöt le esik áááááááá -
gregtom6 #6094 Hy! Ilyen gépházat hol lehet kapni??:)
És a magyarítással mi a helyzet???hol jár,és mikorra várható a kommentes magyarítás? -
#6093 az _nagyon_ messze van... -
K Ace #6092 Helosztok. Nekem nov8-ra lessz egy orange box-om. Jaj hogy birom ki addig. -
#6091 Garry's Mod (ha vki nem ismerné) -
#6090 egy ilyet "duzzogva elfogadnék".kell kell -
#6089 ezt hogy? xD -
#6088 Tony Hawk-ba lol
-
#6087 lol... mert van hozzá kiegészítő: HL2-es hangok, a tv-n is az megy és Freeman karakter... -
#6085 HL2-Sims még nincs? -
#6084 LOL ez JÓ:D