Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
szerinted Vista vagy XP?

élet a legjobb méreg

bon
Én nyomtam

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mert kell hozá a Portal.FIX-Unleashed fájl, és akkor jó lesz...

LackoMester
valaki nyomja Vista alatt?

élet a legjobb méreg

úgy értem, sztem majd két évet kell majd várnunk az episode trhee-re

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

MaxPayne
Mivan?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

két évet akartál mondani,ugye? 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

SötétBarom
Kicsit most felb@szta az agyamat a gém.. Ez valami pofátanul rövid.. Alig volt 4 óra... :|

Btw. G-man legnagyobb arc 😄
A vége meg tiszta szar.. Azt hittem legalább a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hajóig eljutok, és megtudom végre mi a hekk van vele.. :| Mind1 majd 1 év múlva :S

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kami
Sziasztok!
Tudtok valamit a készülõ magyarosításról?
Egyáltalán lesz-e a legújabb részhez, ha igen kb. mikor?
Az elõzõ részekhez elég gyorsan elkészült és igen jó lett, remélem most is így lesz!

zeus89
lesz ott egy mappa is 😊 ... ja és akit érdekel GMAN az ezt olvassa el, rajtam sokat segitett😊

http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(Half-Life)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
el kell jussál ahoz a házig amibõl lõ az a lézer ... bemész és megnyomsz egy gombot, kinyilik egy panel, oda meg belöksz egy gránátot 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
http://www.youtube.com/watch?v=vk8IdP-upKY végre dekódóltam megamba ezt a gman videót 😊 ... a vége a lényeg, hogy majd meglátja a csaj az apját és az nem lesz kellemes ... hát igy is történt, de honnan tudd mindent GMAN elõre... és, hogy jelenik meg vizióként??? valaki irja már le ki ez, esetleg volt e valami szerepe a half life 1 be mert azt nem játszottam ...

pera
Így reggel rögtön segítséget kérek!
Van egy rész ahol roncs autók közt lapítok. lézeres nyomkövetõk írtják a zombikat. Itt nem tudok továbbjutni. Egész közel jutottam a lézerekhez, de ott mindig kinyírnak. Merre kell itt meni, mi a teendõ?

Viktorr
Hello
Az mitõl lehet,hogy nem indul a játék,de nem ír ki semmi hibát,egyszerûen nem is tölti be!?

ffxi

Fákjúal!

Amúgy hogy kell? Mert sok speedrunban láttam, de nekem soha nem sikerül.
Mit kell csinálni?
woy
kíváncsi leszek a 3ik epizódra.szerintem még breem életben van ,mert az alap hl2-ben amikor beszélt az egyik advisoral akkor gazdatestrõl volt szó.ugye tudjátok hogy mire gondolok?

Itt van a 2 jelenet ahol G-man megjelenik (a 3. amikor a 2 perces video van.)

elsõ
második

DarkSector
Bunny Jump...
Még nem hallottam errõl..
Ez egy bug a játékban?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bunny jumpol😊 nem csal
DarkSector
Ez mi?
Cheat-el a <#kocsog>?
Légdeszkázni is lehet?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

adios
Hello!
Tudnátok nekem küldeni egy mentést onnan ,hogy a gyártelepen mászkálunk,amikor a sok fejtámadós zombit kellett legyõzni egy raktárban.Lekellett sajna szednem az Ep2-t de a mentéseimet is töröltem.
e-mail:[email protected]
Elõre is THX!!!!

DarkSector
Ez gázos...
Lemeztöredezettség...lapozófájl...gép újraindítása...ha más nem, akkor tedd újra a rendszert...nálam az segített ilyen hibáknál..
De próbáld meg ha több ramod van, akkor mindig 1-et betenni, vagy másik ramot....
Ha minden játéknál ez van, akkor memória hiba....

Sziasztok neharagudjatok hogy iet irok a fórumra de nekem a hl 2 ep 2(nem eredeti)szal unleashed verzió a parancsikonos változtatást meg csináltam elis indul a játék szal addig megy míg azt a képet mutatja hogy 1 kopasz fickónak csap van a nyakába<#buck>aztán mikor beakarna jönni a menü kiír 1 hibaüzenetet pontosan ezt ...szóval mittudnék tenni hogy neírja ki?? (és mégeccer bocs hogy ezzel zaklatom a népet de má nagyon jáccanom kell vele.<#pias><#confused>-I NEED HELP!-
DJ Skyline
mivel ez a legaktívabb HL topik most, így itt teszem fel a kérdést!
de! nem a lehurrogásokra vagyok kíváncsi, hanem a megoldásra, tehát aki csak "okos" kommentekkel bombázna majd a lámaságom miatt, az le se írja, mert nem érdekel! köszönöm! aki tud segíteni az írjon! nos, anno megvettem a HL2-õt mikor megjelent, aktiváltam, stb! ennek már jóideje! de, mit lehet tenni akkor ha nem tudom se a felhasználónevem, se a jelszavam, se az emailt amire regisztráltam! illetve azt már sikerült kideríteni, hogy mi az email cím meg az account! csak a jelszó kéne, de azt nem tudom sajna! amire gondoltam azok meg nem mûködnek, az email címet meg nem lehet beregisztrálni, mert azt írja hogy foglalt! ugyanis tökre elfelejtettem hogy beregisztráltam azzal az email címmel, de mivel nem volt szükségem rá, így töröltem anno! kérdés, mit lehet tenni ilyenkor, ha tudom a felhasználónevem, de nincs email címem, se jelszavam! újat lehet regelni, de kiírja hogy a serial number már aktiválva van, mikor aktiválnám a játékot értelemszerûen!

Shep
Prey-el persze, de igazából az annyira nem fogott meg, hogy 1-2 momentumon kívül semmire nem emlékszem belõle, pedig végigvittem. A Halot 3 nincs PC-re, az 1-el játszottam ,de az jó nagy nulla designos akármi volt, egyforma textúrák tömkelege.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Vagy Jericho....

crazyclone
nos ennek nem volt oly látványos a vége és szomoru is volt de mintha hosszabb játékmenette volt mint az episode1nek és az uj efektek elég jol feldobják a gammát kiváncsi leszek a következõbe hogyan oldják meg a telet sok sikert a valvos srácoknak és gratula ...

Alwares
Áhh ez semmi. Játszottál te már Prey-el, vagy inkább Halo 3-al? Na abban van gusztustalanság 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Dynamic
A másik hídrészre gyalog átugrani, a túlsó végén lévõ autóroncsokat gravifegyverrel lehajigálni, minek következtében a hídrész libikóka módjára átbillen.Vissza az autóba és jííháááá...
Shodan
A történetrõl lehet valahol olvasni magyarul?, mert egy-két dolog nem tiszta.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
átugrasz,kocsikat átlököd a másik oldalra és átbillen a híd.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Átmenni a hídon.
Tatyla

itt mi a feladat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
OK kösz, ez a barlangos rész elég undorító volt szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most kábé a harmadánál tartasz, ha jól számolom

Shep
Ott tartok, hogy megmentettük Alyxot kinyírtam a két guardiant és megyünk fel a lifttel, innentõl még ugye sok van hátra? (remélem)

Shep
Nem

Sziasztok!

Ha átteszem a steam mappát egyik particióról a másikra akkor újra le kell töltenem a játékokat?
amúgy az a mondata, amiben szerepel az experience,humanity,crowbar,és steel corridor, azt ti hogyan fordítottátok le magatoknak?

Rage47
áh köszi, pont ez jutott eszembe, h meg kéne keresni😊
itt van az említett gman-jelenet: link

Rage47
én annyit nem bírok benne, hogy nem értem a kifejezéseit😛
Meg ez a when you see your father szöveg is érdekes.
A father szó elõtt vár egy csomót. Lehet nem is Eli Alyx apja?
jah,értem. tényleg nem nagyon értettem, amit mondott akkor,szal akkor bukott az elméletem 😊
amúgy nekem kedvenc karakterem gman, imádom a titokzatosságát meg a beszédstílusát meg mindent 😄

Rage47
jah én is észrevettem a remegést a hangjában, érdekes volt.
Ez hatalmas hülyeség
Ha értenéd amit mond, amikor megjelenik, tudhatnád, hogy véd titeket, és sajnálja, hogy mást nem tehet azon kívül már, hogy rajtunk tartja a szemét. Mert vannak valami korlátozások. Érdekes, egyébként, hogy a vége felé, kb a restrictions szótól kezdve remeg a hangja. "Risssz-trikk-ssööönssz"
"Priper, fffor ánforszín kkkánszíkvensziz"

Eleve kicsit furcsán beszél, de ennyire nem szokott. Meg a szövege elsõ felét még normálisan mondja el. Ahogy azt mondja, hogy "váz ö króóó...-bár" az nagyon lol 😄
Köszi már sikerült.Most autóval kéne ugratni vagy nem tom.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

van egy olyan sejtésem, hogy gman bepöccent,amiért az ep1-be fogva tartották, ezért állt bosszút (mondta is az ep1 elején: ezért még számolunk)és küldte ránk az advisorokat

Rage47
azon a "talán"-on van a hangsúly, senki nem tudja...😊)