10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6003 JA én valamennyire beszélek angolul de amikor a tudományos meg a propaganda szöveget nyomatták alig értettem valamit. -
#6002 ez már vagy a 30. ilyen kérdés OMG.
képzeld el úgy, mint egy libikóka -
Attlen2 #6001 Hello! A hídon az autoval, hogy kell átkellni mert föl van nyitva a hid és lehetetlen gyorsan átmenni rajta? -
#6000 Sok szerencsét a fordításhoz!A Half-Life 2 és az Episode one fordításai nagyon jól sikerültek, gratulálok!!:)
Sokkal élvezetesebb volt a játék magyar felirattal, mikor még nem tudtam angolul, s nem értettem miről van szó! Egyik legjobban sikerült magyarítás.
#6000 -
#5999 Neked külön: #5946
Pontosabban nem tudom, de néha nézz be ide, és olvass vissza egy-két oldalt, és akkor képben leszel. -
#5998 Én imádom az ilyen részeket a half-life-ban:). Sajna nem volt túl sok belőle. -
#5997 Amikor megjelent akkor dobták fel torrentre nem tudom az eredetihez kel le..... -
#5996 Mit szenvedtem én anno ezzel mire megtaláltam :D -
#5995 Hello!
Szükségem lenne egy kis segítségre az Episode One esetében. Úgy gondoltam, a Two előtt újból kijátszom, de elfelejtettem, hogy van egy kis bug a játékban, miszerint sok tárgy láthatatlan. Tudom, hogy létezik egy fix vagy patch, de sehol sem találom (google-ben sem). Valaki tud adni egy linket? Köszi. -
chooselee #5994 Megfordulsz és a vízben van egy roncsszerűség amin van egy fogaskerék,ami erre illik!!Szedd le arról gravityvel és rakd ennek a közepire! :D
-
Attlen2 #5993 Hello, bocsi nem tudok rájönni itt mit kell csinálni??:
[IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200710231439041.jpg] -
dobika76 #5992 Köszi ! Próbálom
-
#5991 azzal a bombával kell betámadni amit közétek hajigál!
Gravity gunnal. -
dobika76 #5990 Megint elakadtam :( Ha valaki tud segítsen! Vasuti kocsik közt lövöldözzük a helikoptert, de csak nem esik le:( -
Zádika #5989 Ep2-nél hozzáadtam a steam -game ep2-et. És ezt írja ki, amikor índitanám:
MountAppFilesystem() failed: . Mit csináltam rosszuL??? -
#5988 a hátsó fenti rész két végére tedd az automata ágyukat szemben az alagutakkal, és te pedig középről oszd a halált.... -
#5987 Az a lényeg az automatikus géppuskákat mindig a megfelelő helye kell cipelni.Minél nagyobb területet lássanak be és elég távol legyenek a pókoktól, hogy ne tudják felborítani. Így neked jó estbe nem is kell csinálni semmit csak nézni a pusztítást. -
#5986 Hi all!
Kellene 1 kis help!
Az elején járok ahol jön az antlion raj,és nem tom védeni alyxet mer mindig meghalok a kevés élet miat..Felhasználtam az összes medkitet amit találtam,csak az orvos maradt aki adná a medkitet.De mikor mondja h "take this medkit",nyújtja felém a kezét,de az életem nem töltődik..Most h védjem ki a támadást?Most járok ott,mikor mind3 piros lámpa kigyulladt mindenhol. -
#5985 Ez még csak a gyakorlópálya :) -
#5984 Kíváncsi vagyok, hogy az EP3 mellé mit fognak pakolni (már ha fognak), hogy még eladhatóbbá tegyék - lesz-e megint ilyen boxos megoldás.
-
Code92 #5983 meg kell várni amíg szétbasszák a rakétét és újrakezdeni :D -
#5982 rádobod a garvity gunnal az aknát hogy rátapadjon és utána vm fegyverrel bele lősz! -
#5981 hi skacok! itt mit kell csinálni?
-
#5980 de az 1. lézer után nem tudok merre menni :( -
#5979 "Ezúttal a tetõponton vágták el a filmet. Így legalább lesz némi késztetésünk a befejezõ epizód megvásárlására, bár ha arra is ennyit kell várni, akkor nehéz lesz felidézni ezeket a rutinszerûen elénk vetett történéseket, gyorsan kihúnyó aprócska ötleteket. Sajnos az Episode Two nem más, mint rutinmunka. Kettőt csuklunk a gőzölgő nyuszis kakaó fölött és már vége is a mókázásnak. Nem ezt várná az ember olyan kaliberû cégtõl, mint a Valve, ahol lényegében nincsenek határidõk..." (Dixie Flatline) -
#5978 Nem elveszett szoba, hanem a szoba a Lost-ből! :D (a sorozatból). -
gregtom6 #5977 a lézereket rá kell kapcsolni a gömbre,van vagy 3,a legutolsónál kell trükközni,lemenni,belövöldözni az apró gömböket,majd felmenni az utolsó helyrerakásával. -
gregtom6 #5976 Kösz,h kitöröltétek a hsz-emet,de azért a magyarítást megkérdezhetem,h mikor jön?(a full magyarítás) -
#5975 episode 1 -nél tarok ahol azzal a nagy gömbbel kell vmit csinálni, rá is nyomom a lézert meg kiirtok ott mindenkit, e utána nem tom mit kell csinálnni...:( valaki lécci segítsen, köszi -
#5974 mi a francnak akarod elérni ha úgysincs steam profilod ahová elmentené? -
gregtom6 #5973 az Archievements részt hogy tudom elérni tört játékkal???? -
#5972 a titkos szobában egy számítógép , rajta a Lost híres számai, lol -
#5971 Van titkos szoba, csak a nyamvadt törpéhez nincs köze :D
És igen, egyelőre úgy néz ki, hogy a játék elejétől kell cipelni
És igen, egy darab pipa a végeredmény :D -
#5970 xboxon van értelme megcsinálni a pontbuziknak, pc-n nem számít semmit. -
#5969 én megcsináltam, de NEM TÖRTÉNT SEMMI!!! nincs titkos szoba -
csimpok #5968 A törpét meg a játék elejétől hurcolászni kéne magunkkal? Hát cipelje akinek két anyja van. -
#5967 És valami extrát kapsz?
Vagy csak poén?
Pl ezzel a kerti törpével tökölszazért hogy kapj egy pipát? -
#5966 Ezt akartam én is írni XD
Nah:
Hol a kertitörpe, hova kell rakni, meg hol van az elveszett szoba. -
#5965 előbb írni kellene megtanulni... aztán olvasni, nem? -
#5964 Hi.már vegigvitem ésmár nem játszokdok vele,. Soxor Elakadtam, bene megsokat kel olvassni bene.nEm birtam olvassni , ojan gzors tempóba. Akék ház mért éget bene.?
a csajt nembirtam sehogzse szüétlöni