Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Mééé ? Kocsival kellett volna ugrani ? <#idiota>#idiota>
De hogy jön ez ide?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
a fegyvert amivel a helit le tudod lõni õ maga adja (dobálja)
és még ha a gravigunt is használod...
GOOBY, pls
Annyi lenne a kérdésem,hogy a gcf fájlok és az episode 2 mappa mehet e egy mappán belülre?
Tehát fölösleges pl a gcf fájlokat a c meghajtóra a 300 megás episode 2 mappát meg mondjuk a d meghajtóra tenni igaz? mehet mindkettõ a c meghajtóra 1 mappába?
PSN ID.: Beegabor
Mellesleg engedtessék meg azoknak is a kérdezés lehetõsége, kedves Humesz, akik nincsenek megáldva oly fantáziával, mint Te, esetleg nem látnak át elsõre olyan számodra logikusnak tûnõ helyzetet, amire nálad pár másodperc csupán a gondolkodási idõ.
Mint Dodo is elmondta, és mint mindannyian tudjuk, ez egy fórum , ahol azért gyûlünk össze, hogy esetleg egymáson segítsünk, tehát, kedves Humesz, hagyjuk meg ezt a kellemes érzést, mármint hogy segíteni tudunk és segíteni hajlandók vagyunk egymásnak !
Szóval ! Mit is kell csinálni a híd után ?
Meg mondaná valaki,hogy hogyan kell leszedni a helikoptert?Mert már egy Stingerel rég végeztem volna vele,de az sajna nincsen kéznél😊Milyen fegyvert kell használni?És hova kell vele lõni,melyik részére a helikopternek?
Thanks!
-Én nem tudok többet leírni a FAQ-ba a parancsikonos dologgal kapcsolatban, MERT EREDETIM VAN, de ha valaki szépen leírja, belerakom.
-Ez a topic nem arra van, hogy kizárólag a parancsikonos hülyeségrõl szóljon, az elmúlt 1 oldalon csak minden 4. hozzászólás nem arról szólt, úgyhogy a hasznos információt nem tartalmazó parancsikonos hozzászólásokat töröltem, és törölni is fogom ezentúl. Nem igaz, hogy egy ilyen apró problémát nem tudtok önállóan megoldani. Bezzeg torrentezni, meg smsweb oldalakról letölteni tudtok. Akkor a Windows egyik legalapvetõbb funkcióját is megtanulhatnátok normálisan használni.
Sajnálom, de akik azért jönnek ide, hogy a játékról tudjanak meg dolgokat, illetve a játékról beszélgessenek, azoknak marhára útban vannak a parancsikonos hozzászólásaitok.
Tudom, hogy kicsit bekeményítettem, de kénytelen voltam. A legelején megmondtam, hogy nyugodtan lehet warezolni, de csak mértékkel. De egyesek ezt a mértéket pofátlanul átlépték. Próbáltam finoman szólni, de egyesek ugyanúgy folytatták.
Értsétek meg, hogy NAGYON ZAVARÓAK azok a hozzászólások, amikben olyan problémákra kértek segítséget, amik AMATÕR hibák miatt történtek, és utána ha nem kaptok választ/törlik a hozzászólásotokat, akkor még ti vagytok felháborodva, pedig az illegális softwarehasználat minõsül BÛNCSELEKMÉNYnek, nem pedig a hozzászólás felett átugrás, vagy annak törlése. Persze megértem én a magyar helyzetet, mint mondtam, nekem sem volt egyszerû összeszedni rá a pénzt, de én ha warezolok, akkor nem várom el senkitõl, hogy segítsen mûködésre bírni a cuccot.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A szétszakadt hídon nagy nehezen átjutottam, kiengedtem a csajt meg azt a lényt, de fogalmam nincs , mit kell tennem, ugyanis ezek ketten csak állnak és bámulnak, körbejártem 1000-szer, de nem látok semmit, amin el lehetne indulni. Segítsen valaki légyszíves !
Elakadtam, ahol egy helikopter lõ ránk (van rajtam meg alyxen kívûl még néhány fickó) Csak rohangálok össsze vissza, de nem találok semmit ami ötletet adna. Tudja valaki, hogy ott mi a teendõ?
most el indult és megy
nagyon köszi a segitséget
mek játszani
Amúgy a gcf fájloknak a steamemu.ini-ben megadott helyen kell lennie elméletileg, ha ez az a steamemu, amit én is ismerek.
köszi a segitséget
a " -steam -game ep2 -w 1024 -h 768"....így már lesz képed!!!!!!
Ez azért van, mert akkora felbontásban akar indulni, amit nem bír a monitorod...Én is így jártam....
Asszem 1280x960-ban...
De megnézheted jobbegérgomb az asztalon majd tulajdonságok...
Itt tedd 1280x960-ra, majd alkalmaz, és látni fogod, hogy itt is kikapcsol a monitor, mert valami miatt nem vágja...
Várj 15mp-et, és autómatikussan visszaáll 1024-re...
Jó játékot!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem kevés neki a 400W, csak a 400W-os Codegen táp leadhat úgy 250-et...
és nem tft monitorom van
egy régi 17" os crt birja az 1280*1024 es felbontást
de nekem 1024*768 ban fut 85Hz n
álitsam át 60Hz re??
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
és minden gépen megy amin eddig kiprobáltam csak az enyémen nem amiben egy 8800GTS van
lehetséges hogy a video kártya tul jó? vagy hogy a monitorom nem tudja azt amit a videokártya??
A monitor-kikapcsolás nem valami nem támogatott frekvencia miatt lehet?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
és simán el indult a valve logo után nem kapcsolt ki a monitor rendesen bejött a menü és nyomtam egy newgame et és simán el indult
erre nincs seninek ötlete hogy miért csinálja????
mert már nagyon ideges vok hogy nemtok játszani
15 gcf fájlnak kell lenie és egy "half-life 2 episode two" nevü mappának
kicsomagolod a játékot valhova
meg nyitod a half-life 2 episode two nevü mappát
rányomsz a hl2.exe nevü fájl ra jobb gombal
küldés >> (asztal)parancsikon létrehozása
rákatintasz jobb gombal arra a parancsikonra amit kiraktál az aztalra
tulajdonságok
de dob egy ablakot
fölül van 3 fül
rányomsz a parancsikon nevü fülre (középsö)
a cél bol kitörölsz mindent!!!!!
és ezt irod be:
hl2.exe -steam -game ep2
enter
én el inditod a parancsikont
Ez elvielg javít valamit a játékon, lehet próbálgatni. Van, akinek enélkül is minden fasza, de van olyan, akinek csak ezzel indult el. Egy külföldi torrent oldal szerint.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"