10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Code92
    naigen :D elmondja virágnyelven és elmutogatja h. 3 lába van és lő mire rájövünk h. a striderre gondol :D
  • RelakS
    Nem troll, hanem toll, és amire gondolt, az a flechette-k :D
  • Code92
    ekkora láma nem lehetsz.......a csávó még el is magayarázta h. hogy kell kinyírni a tripodjaidat.......amiket egyébként stridernek hívnak és a kék trollok rendes neve meg hunter de az is mind1.
  • dobika76
    Most meg a lézereknél akadtam el. Elől is egy oldalt is egy, ha elbújok valami mögé azt meg szétlövik.
  • gyuri12
    nemtom,de lehet hogy már lelőtték a poént,de én lelövöm mégegyszer: ha elviszed a kismanó szobrot,kapsz egy achiementet,de nem nyílik ki semmiféle szoba. a szoba alapból ott van,eldugva. nem kell elvinni a szobrot!
  • lololol
    jövőre akarják kiadni
  • berczely
    ja értem...ep3 mikor akarják kiadni? 2010ben?
  • gregtom6
    hát hogy azok is egyszerre lettek kiadva a hl2ep2-vel,tehát magával a hl2ep2-vel korábban készen voltak,de nem adták ki önmagában egyik játékot se.
  • gregtom6
    Ja meg középen a gömbnél is fel lehet vhol létrán mászni.
  • berczely
    Ezt hogy érted hogy ott van?
  • gregtom6
    maga a hl2ep2 nem sokáig,de ott van a portal és a team fortress 2 is,amik megint teljesen új játékok,csak a portalt jópár hónapig csinálták,tegnap olvastam,h kb 1 évig,de nemtom már.
  • berczely
    fotózhatnának újat
  • berczely
    Hát elég szégyen és mien sokáig készült a játék....
  • gregtom6
    van egy csatornaszerű rész,asszem a képeden bal oldalt,ahol a fénygömbök repkednek,ott kell továbbmenni.Ez még nem az elromlott lézerlövő???Mert annál mást kell csinálni.
  • HUNMarcus
    itt tartok, egyenesen a folyoson nem lehet továbbjutni, felugrani meg nem tok a lézerrel szembeni kapuhoz ami ugyancsak le van zárva...
  • gregtom6
    A Portal-nak azért nem ilyen,mert azok most csinált textúrák,a hl2ep2 textúrái között meg egy csomó a régi 2004-es részből van.
  • chooselee
    De még egész jó távolról a távcsöves nyílpuska,vagy 3 és annyi nekik.De kinek mi... :D
  • chooselee
    Há én amúgy is szétkentem őket,a kocsi meg pihent!!!:D
    A nagy gépfegyvernek a másodlagos részét sem kedvelik,egyet bírnak csak belőle... :P na meg a magnum is elfér néha,a shoti elég keves nekik.
  • berczely
    Nekem a grafikában az nem tetszik hogy a textúrák olyan kakik....tiszta rossz a felbontásuk padló is...kokckás...pedig maxon van minden!
  • RelakS
    Ezzel sokat szoptak a szerkesztők is XD
    eredetileg a hiányzó alkatrész pl egy 2 láb (66cm) mély pocsolya allján volt... amibe belefulladt az egyik tesztelő, mert kevés volt az élete XD
  • bakvarnyu
    képet rakjál be róla .
  • nyx
    ezt csináltam én is, csak az egyik turbo+kézifék kombónál beszorult a kocsi két fa közé, nem volt időm a gravity gunnal kipiszkálni, aztán egyfolytában jöttek, mire odértem gyalog szétlőtték a bázist. erről enniyt, kezd azért ez a grafika kicsit öregedni nem? Nem rosz, de néztétek pl a Rimeshift demóját? hatalmas!
  • nyx
    nem is kell, az aknevetőt sem szeretik a kis hunterek. A kocsival elütöd őket működik, csak amikor 3 jön egyszerre me, tudod mindet elütni, mert közben a bázist szétlövik.
    Ja és ez volt az utlsó pálya...
  • csimpok
    Ja és nem a faházban kell várni őket, hanem amint megjelennek egyből söpörni oda a kocsival és Huntereket elütni amilyen gyorsan csak lehet.
  • csimpok
    Én most vittem végig Hard-on, a vége még nem is volt olyan nehéz (egyszer haltam meg a siló védelme során). Az a lényeg, hogy kocsival el kell ütni az összes kis huntert, majd utána használi a Magnussen device-t a nagy Striderre, meg sűrűn vissza kell járkálni medkiért meg páncélért.

Sokkal nehezebbek voltak azok a részek (legalábbis Hardon), amikor kocsi nélkül kellett kinyírni a huntereket.
  • Qwerty4
    Neked asszem már senki se fog normálisan válaszolni, ez nem jött össze ma neked...
  • HUNMarcus
    #5975-re valaki lécci, nem tudok merre továbbmenni az 1 lézer ráküldése után
  • nyx
    toll-t írtam, te szerencsés, amit a kis lépegetők lőnek ki azok alyanok mint a tollak, de látom Te is a lényeget fogtad meg, esetleg válasz? vagy még ne mtartasz ott?
  • nyx
    igen bazzeg tripod, mert olyanok, mint a világok harcában a tripodok. A mozgásou a hangjaik, ahogyan szétrobbantják a házakat, minden. Jobban örültem volna, ha a kérdés lényegéhez is hozzászól valaki....
  • Qwerty4
    lépegető és kék troll
  • Code92
    lőni kéne
  • Code92
    tripod??? looool talán strider bazzeg ezt a hülye nevet :D
  • nyx
    az az utolsó pálya ahol a tripodok az erdőn keresztül támadják a rádióállomást? Mert az összeser kinyírom, erre még kéb két hajó hoz vagy négy nagy lépegetőt, meg vagy 10 kicsit, és elkezdenek folyni, nem tudom őket megállítani, amikor csak 1-2 jött egyszerre az simán ment, a kicsiket elütöttem kocsival, nagyokra meg feldobáltam a bombákat aztán bumm, de így hogy nem tudok kilépni a faházból, mert a kezemben lévő gránátom egyből 25 kék toll, vagy mi a rák jelenik meg mert úgy lőnek a kis lépegetők, ez kész.....

ti hogy csináltátok meg?
  • Yoda001
    3200+ 1 giga ram x800xt 1280*1024 high minden (nem very high!!) 40-45 fps átlagba
  • Qwerty4
    És ne feledkezzünk meg a felbontásról, az mintha 50-60 között mozgott volna 1024*768-on.Ennél nagyobb felbontással már csökent az fps szám is...
  • Qwerty4
    Nekem 35 fps-el megy átlagba.Bár semmit nem húztam fel se a procin, se a kártyán, se sehol.Lehet ezért ilyen kevés.
    De amúgy neked is minden maxon volt?Totálisan?
  • Eagle16
    Nem rossz :D
    Ez átlag? HDR-el mindennel? (vagy HDR vagy élsimítás 7600GT-vel)
  • Depridol
    Athlon 64 3000+1gb ram + nvidia 7600 150 fps
  • Depridol
    1-1,5 éven belül kiderül:))
  • Qwerty4
    Akinek hasonló konfigja van mint nekem, az Ep2 minden maxon hány fps-el ment átlagba (1280*960 felbontással)?
    Konfigom:Athlon 64 4000+, 2*1 GB Kingston DDR2 800 MHz, hd2600xt, MSI alaplap.