10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Skyline
    Öhm...Valakinek nem volt olyan gondja hogy sima hl2-t akar telepíteni de nem indul el a telepítés mert valami I/O error-t ír ki?
  • Adam II
    Valami ötlet? Nem találok sehol semmi megoldást nagyon idegesít.
  • laca133
    GRAT nagyon jó lett a béta magyarosítás(fordítás)
  • TSL16b
    Kifújjuk magunkat, és folytatjuk a munkát. Időpontot nem tudok mondani, csak annyit, hogy hamarosan.

Judith-t én tettem be poénból, de nem ő beszél hanem dr. Magnusson a hangszóróból, amint azt a szöveg színe és a dőlt betű mutatja. Vannak még ott "érdekes" képek, pl. vadászok az Ep1-ben. A meztelen Alyxet - a közönség átlagéletkorára való tekintettel - már levettem. Akartam még a Borealisról is egy jó fotót, de nincs kidolgozva, csak egy szögből elfogadható, ahonnan a kamera közvetíti.
  • TSL16b
    Köszi!
  • Adam II
    És megoldódott?
    Sajnos nem emlékszem ,hogy azelőtt játszottam-e vele mielőtt megvettem az új videókártyát vagy az után.
  • r4pt0r
    Azt nem tudom, mert én csak a tf2 miatt szedtem le. EP2 nekem másik volt.
  • gregtom6
    És Dodo55 az F.A.Q.-ban át lehetne írni,h a rózsaszín textúrák NEM a kispórolás miatt vannak,hanem mert az egy Steam emulátort használ,ami kicsit hibás,de van rá megoldás,ami kijavítja.
  • gregtom6
    Nekem ilyen hiba a régi videókártyámmal volt,feketék lettek a textúrák,és újraindult a gép:)
  • gregtom6
    Hy! Két kérdés.
    A teljes(nem béta)magyarítás mikor jön ki?
    És a honlapotokon mit keres Dr. Mossmann Fehér Erdőben?????ezt nem értem.És az egyik képen ő is beszél(a liftnél?)
  • Adam II
    Szintén elnézést a warezért de nem találok megoldást a következő hibára.

Úgy döntöttem végigjátszom újra a HL2-őt aztán a két epizódot ,hogy összeálljon a kép sztori szempontjából.
    Miután problémamentesen végigtoltam a HL2-őt letöröltem (ne foglalja a helyet) és felraktam az Episode One-t ami nem eredeti és semmi gond nem volt vele amikor anno játszottam vele.
    A probléma az ,hogy amikor elindul a játék olyan mintha már valaki játszott volna vele. Úgy értem ,hogy nem a default billentyűkiosztás van és nem az első 3 chaptert már megcsinálták de mentésnek semmi nyoma. Ezzel nem is lenne gond átállítok mindent és új játékot kezdek.
    A baj az ,hogy egy idő után a felirat és a lőszerszámláló idióta karakterré változik menteni nem tudok meg a menük szövegei is összefolynak ha egyáltalán megjelennek. Újratelepítés nem segít semmit a HL2 az Episode Two és a Portal is jól működött.
  • Noninnyó
    Frankón semmi AI meg grafikai bug, minden frankó? Köszi a gyors választ :)
  • r4pt0r
    Igen megy.
  • Noninnyó
    Bocsánat a warezért, de találkozott már valaki a következő verzióval?

Half-Life.2-Black.Box-Crack-IT-Updated.Installer

6.5 GB, EP2 - TF2 - Portal van benne. Csak hogy működőképes verzió-e...
  • berlinboy6329
    Hát ha az a neve annak aminek az a hülye telekinetikus képessége van amivel a falhoz nyom,meg lebeg és ugy néz ki mint vmi hernyó akkor igen.
  • RelakS
    Mármint az Advisor-ok?
  • Dodo55
    Kiraktam a linket föntre :)
  • berlinboy6329
    Na csak meglett...A vége meg....

Miért pont itt kellett abbahagyni...:S

BTW mik azok a psziholárva izék,amik ott repkednek?
  • haxoror
    Ha mindet eltaposod akkor kapsz egy achievementet, olyasmi mint a medálok BF2-ben
  • RelakS
    Get Some Grub achievement.

Hogy mikor hány lárvánál kell tartania, hogy még időben visszafordulj, vagy anyázz :D
  • RelakS
    Ja, meg:
    You're an ispiration for birth control.
  • koschwarz
    nem semmi droid vagy, öcsém.
  • koschwarz
    "melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?"
  • RelakS
    Megtapad az, ha nem találja el senki!

Egyébként meg ha nagyon nem megy, youtube-on keress rá a kihívás nevére (Neighbourhood Watch asszem), láttam rá egy frankó kis három részes videót, hogy a srác hogy teljesítette hard-on (!)

Valakit érdekel egy részletes lista arról, hogy melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?
  • TSL16b
    Kinn van az Ep2 magyarítás béta: a fejlesztői kommentárok még fordítás alatt. Itt.
  • utassy
    Már megoldottam a problémát egy gránáttal...
  • Seth
    gránátot bele, de rájöhetnél, elvégre azért van ott az a végelen gránátos doboz
  • utassy
    Szevasztok!
    Elakadtam a játékban ott, ahol az Autocannon-t kell kiiktatni. Csak azt nem tudom, hogyan kell... Please help!!!
  • Depridol
    de-de peace pipe :D
  • Depridol
    ehhhe elbasztam... fááá nem tudok gépelni, csak game-elni ::DD
  • Rip
    Békesüti? :D

Inkább "Piece of cake!"

• Depridol
    peace cake (Duke-ot idézve) szerintem túl könnyű volt(az utolsó nagy harcot kivéve, mert folyamatosan jöttek a lépegetők meg a kis szemetek:D)
  • Rage47
    nekem sikerült úgy is néha kiírtani stridert, hogy volt mellette hunter
  • M1kka Makka
    na ott én is szívtam a fogam, főleg mikor már azt hiszed vége és egyszerre vagy öt jön:))
    RPG-től egyből elmegy a kedvük az élettől a huntereknek, vagy a pulse rifle alternatív lövése is egyből leszedi őket:)
    de ha nincs ammo akkor tényleg a legjobb ha benyomod a turbót és áthajtasz rajtuk:))
    a striderek amúgy magukban nem jelentenek kihívást ha nincs mellettük a hunter:)a vége felé már nem mindegyikkel lesz hunter azokat egyből ki is lehet irtani
  • haxoror
    gázold el őket
  • berlinboy6329
    Az utolsó chapter 1 kibaszott nagy szivatás.Hogy kéne csinálnom?

A buzi hunterek állandóan ott vannak..Ez még nem is lenne baj de a gém megköveteli h irtsam le őket.De én nem akaroooom.Addig nem tapad meg a mágneses baromság a strideren amig nem lőttem a huntereket.Utána már igen.Most meg jön belőle 4 is,a seggem se ér rá azokkal a kis dögökkel szarakodni..

Vmi tipp?
  • Rip
    Próbáld már meg egy kicsit összeszedni a gondolataidat, és 1 kommentben leírni, mi a gond!

Amúgy pedig be kell mászni felülről abba a helységbe (van egy létra, amit egy lakat rögzít, ezt a lakatot kell ellőni).
  • rethalmidavid
    az ajtót
  • rethalmidavid
    de hogyan nyissam meg?
  • koschwarz
    ha még egyszer ilyen marhaságokat kérdézel, akkor nem.