10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Skyline #6168 Öhm...Valakinek nem volt olyan gondja hogy sima hl2-t akar telepíteni de nem indul el a telepítés mert valami I/O error-t ír ki? -
#6167 Valami ötlet? Nem találok sehol semmi megoldást nagyon idegesít. -
#6166 GRAT nagyon jó lett a béta magyarosítás(fordítás) -
#6165 Kifújjuk magunkat, és folytatjuk a munkát. Időpontot nem tudok mondani, csak annyit, hogy hamarosan.
Judith-t én tettem be poénból, de nem ő beszél hanem dr. Magnusson a hangszóróból, amint azt a szöveg színe és a dőlt betű mutatja. Vannak még ott "érdekes" képek, pl. vadászok az Ep1-ben. A meztelen Alyxet - a közönség átlagéletkorára való tekintettel - már levettem. Akartam még a Borealisról is egy jó fotót, de nincs kidolgozva, csak egy szögből elfogadható, ahonnan a kamera közvetíti. -
#6164 Köszi! -
#6163 És megoldódott?
Sajnos nem emlékszem ,hogy azelőtt játszottam-e vele mielőtt megvettem az új videókártyát vagy az után. -
r4pt0r #6162 Azt nem tudom, mert én csak a tf2 miatt szedtem le. EP2 nekem másik volt. -
gregtom6 #6161 És Dodo55 az F.A.Q.-ban át lehetne írni,h a rózsaszín textúrák NEM a kispórolás miatt vannak,hanem mert az egy Steam emulátort használ,ami kicsit hibás,de van rá megoldás,ami kijavítja. -
gregtom6 #6160 Nekem ilyen hiba a régi videókártyámmal volt,feketék lettek a textúrák,és újraindult a gép:) -
gregtom6 #6159 Hy! Két kérdés.
A teljes(nem béta)magyarítás mikor jön ki?
És a honlapotokon mit keres Dr. Mossmann Fehér Erdőben?????ezt nem értem.És az egyik képen ő is beszél(a liftnél?) -
#6158 Szintén elnézést a warezért de nem találok megoldást a következő hibára.
Úgy döntöttem végigjátszom újra a HL2-őt aztán a két epizódot ,hogy összeálljon a kép sztori szempontjából.
Miután problémamentesen végigtoltam a HL2-őt letöröltem (ne foglalja a helyet) és felraktam az Episode One-t ami nem eredeti és semmi gond nem volt vele amikor anno játszottam vele.
A probléma az ,hogy amikor elindul a játék olyan mintha már valaki játszott volna vele. Úgy értem ,hogy nem a default billentyűkiosztás van és nem az első 3 chaptert már megcsinálták de mentésnek semmi nyoma. Ezzel nem is lenne gond átállítok mindent és új játékot kezdek.
A baj az ,hogy egy idő után a felirat és a lőszerszámláló idióta karakterré változik menteni nem tudok meg a menük szövegei is összefolynak ha egyáltalán megjelennek. Újratelepítés nem segít semmit a HL2 az Episode Two és a Portal is jól működött. -
#6157 Frankón semmi AI meg grafikai bug, minden frankó? Köszi a gyors választ :) -
r4pt0r #6156 Igen megy. -
#6155 Bocsánat a warezért, de találkozott már valaki a következő verzióval?
Half-Life.2-Black.Box-Crack-IT-Updated.Installer
6.5 GB, EP2 - TF2 - Portal van benne. Csak hogy működőképes verzió-e... -
#6154 Hát ha az a neve annak aminek az a hülye telekinetikus képessége van amivel a falhoz nyom,meg lebeg és ugy néz ki mint vmi hernyó akkor igen. -
#6153 Mármint az Advisor-ok? -
Dodo55 #6152 Kiraktam a linket föntre :) -
#6151 Na csak meglett...A vége meg....
Miért pont itt kellett abbahagyni...:S
BTW mik azok a psziholárva izék,amik ott repkednek? -
haxoror #6150 Ha mindet eltaposod akkor kapsz egy achievementet, olyasmi mint a medálok BF2-ben -
#6149 Get Some Grub achievement.
Hogy mikor hány lárvánál kell tartania, hogy még időben visszafordulj, vagy anyázz :D -
#6148 Ja, meg:
You're an ispiration for birth control. -
#6147 nem semmi droid vagy, öcsém. -
#6146 "melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie?" -
#6145 Megtapad az, ha nem találja el senki!
Egyébként meg ha nagyon nem megy, youtube-on keress rá a kihívás nevére (Neighbourhood Watch asszem), láttam rá egy frankó kis három részes videót, hogy a srác hogy teljesítette hard-on (!)
Valakit érdekel egy részletes lista arról, hogy melyik jelenetnél mennyi eltaposott lárvának kell lennie? -
#6144 Kinn van az Ep2 magyarítás béta: a fejlesztői kommentárok még fordítás alatt. Itt. -
utassy #6143 Már megoldottam a problémát egy gránáttal... -
#6142 gránátot bele, de rájöhetnél, elvégre azért van ott az a végelen gránátos doboz -
utassy #6141 Szevasztok!
Elakadtam a játékban ott, ahol az Autocannon-t kell kiiktatni. Csak azt nem tudom, hogyan kell... Please help!!! -
#6140 de-de peace pipe :D -
#6139 ehhhe elbasztam... fááá nem tudok gépelni, csak game-elni ::DD -
#6138 Békesüti? :D
Inkább "Piece of cake!"
-
#6137 peace cake (Duke-ot idézve) szerintem túl könnyű volt(az utolsó nagy harcot kivéve, mert folyamatosan jöttek a lépegetők meg a kis szemetek:D) -
#6136 nekem sikerült úgy is néha kiírtani stridert, hogy volt mellette hunter -
M1kka Makka #6135 na ott én is szívtam a fogam, főleg mikor már azt hiszed vége és egyszerre vagy öt jön:))
RPG-től egyből elmegy a kedvük az élettől a huntereknek, vagy a pulse rifle alternatív lövése is egyből leszedi őket:)
de ha nincs ammo akkor tényleg a legjobb ha benyomod a turbót és áthajtasz rajtuk:))
a striderek amúgy magukban nem jelentenek kihívást ha nincs mellettük a hunter:)a vége felé már nem mindegyikkel lesz hunter azokat egyből ki is lehet irtani -
haxoror #6134 gázold el őket -
#6133 Az utolsó chapter 1 kibaszott nagy szivatás.Hogy kéne csinálnom?
A buzi hunterek állandóan ott vannak..Ez még nem is lenne baj de a gém megköveteli h irtsam le őket.De én nem akaroooom.Addig nem tapad meg a mágneses baromság a strideren amig nem lőttem a huntereket.Utána már igen.Most meg jön belőle 4 is,a seggem se ér rá azokkal a kis dögökkel szarakodni..
Vmi tipp? -
#6132 Próbáld már meg egy kicsit összeszedni a gondolataidat, és 1 kommentben leírni, mi a gond!
Amúgy pedig be kell mászni felülről abba a helységbe (van egy létra, amit egy lakat rögzít, ezt a lakatot kell ellőni). -
rethalmidavid #6131 az ajtót -
rethalmidavid #6130 de hogyan nyissam meg?
-
#6129 ha még egyszer ilyen marhaságokat kérdézel, akkor nem.