Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facek
jaja azt én is észrevettem de kilõni nem bírtam =)
Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lamarr-t kilõttûk az ûrbe?? <#idiota> . Csakmert amikor elõször vagyunk a rakétánál, bemászik, aztán kilövésnél mondják hogy kis súlyeltérés van, de nem gond ^^

PSN ID.: Beegabor

Meg lehet, lõdd azt a lelógó izéját alul.
Seth
egy halom egyforma arc van

PSN ID.: Beegabor

Tinman
2 kérdés:

-Miért nem lehet megölni a guardian lényt? Egy helyen sikerült úgy megállnom, hogy meg sem moccant én meg az összes lõszert belepumpáltam de semmi.
- A bunkerszerû helyen ahol Alexet kellett védeni 2 másik társunkkal egyetemben, a vöröskeresztes srác elesett a küzdelemben. 30 perccel késõbb, mikor az extraktummal jövünk fel a lifttel ott virít, sõt egy kicsit késõbb még el is köszön? Csak a mátrix hitette el velem, hogy halott? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kár hogy akkor lett vége, mikor már kezdtem piszkosul élvezni😞

Lol, én már hetek óta megvettem eredetibe, Steamen. És szerda óta játszhatok is vele.
egyelõre még csak letölteni lehet (eredetibe/nem eredetibe) megvenni októbar 19. tõl lehet elvileg de 576 csak 26. tól árulja.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Yoda001
nekem X800XT van, én megvagyok vele elégedve (persze mai játékok mint pl bioshock el sem indulnak a dx10 és sm 3.0 miatt 😄)

http://9gag.com/gag/5135249

Meg lehet: vedd meg eredetibe.
A régi játékokkal kapcsolatban: még a régi engine-t használják, Gabe Newell azt mondta, akkor jön hozzájuk az update, ha a steam sávszélesség terheltsége visszaáll a normálisra.

A 9600 Pro meg amúgy már DX9-es 😊
A 9700 volt az elsõ DX9-es Radeon, abból csinálták a 9500-at, ami viszont simán unlockolható volt 9700-á, szóval helyette csinálták a 9600-at. Állítólag a 9500 alapból is gyorsabb volt, mint a 9600.
Nekem egy 9550-em volt, simán 9600 Pro-vá lehetett húzni 😄

Ezek voltak a jó Radeonok, meg még talán az X800/X850 széria, a többibe már belepiszkált az AMD, még ha hivatalosan szó sem volt megvételrõl akkoriban.
Memóriacímletre hivatkozva álandóan kilép.Van erre valami megoldás?Más jétéknál meg soha nem volt ilyen.Valaki tálálkozott már ezzel a hibával?
Meglehet oldani hogy ne lépjen ki?

<#help><#conf>
Facek
Hát, kíváncsivá tettél, visszanéztem mentések alapján körülbelül 5 óra 35 percet játszottam és ebbe volt még egy ebéd is, és leginkább gravi gunnal mentem mert az a legélvezetesebb =).
Egyedül egy helyen mentem gyorsan amikor vezetni kellett akkor csak az elrejtett csomagoknál álltam meg 😄. A végén is mikor a striderek ellen kûzdöttem elgázoltam a huntereket, és pillanatok alatt végeztem eggyel.
Lehet télleg hogy csak én siettem el de én nem vettem észre semmi ilyesmit 😄
BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Omega888
Leszeded a fix-et(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK) és abban van egy start.bat és azt futtatod

Omega888
Feltettem a epsiode 2-höz a fix-et és nem lett tõle jobb a medic még mindig nem növeli az hp-mat és némely emberkék meg csak állnak széttárt kézzel a hegesztõpisztoly meg magától hegeszt.
Tudja valaki akkor végül hogy tulajdonképpen mit is javít a fix?(Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK)

BiG G
örülök neki, jó dolog a kognitív-disszonancia redukció! :-D

k3nGu
van egy út a kocsik között, leggugolva kell menni, olyan mint egy partraszállás😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Sheltem
Sziasztok!

Csak sikerült elakadni nekemis...Szóval ott vagyok mikor be kell menni egy rács alatt és szembõl 3 mesterlövész vagy mi kék lézerrel pillanatok alatt leszed. Át tudok menni egy csövön egy piros autóhoz de kb ennyit tudok csinálni. Próbáltam arrébblökni kocsikat stb de semmi. Valaki elmondaná mi a megoldás? Elõre is köszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

UnknownAsshole
hahh 😄
de el vagy tévedve! azóta sikerült megoldanom szal...
scorpeeon
Kipróbáltam CS:S-t, de azt kell mondanom, hogy sajnos nem: Továbbra sincs Very High textúra beállítási lehetõség, és ha mindent maxra teszek, a víz tükrözõdésének akkor sincs sok köze ahhoz, aminek tükrözõdnie kéne, és dinamikus árnyékok szintén nincsenek... Pedig olyan jól megcsinálták ezeket itt az EP2-ben.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

UnknownAsshole
thx mûködik!
Ehh nekem a portal gyorsabban ment minthogy rájöjjek hogy kell hozzá fix...2 és fél óra alatt jáccottam ki elsõre...most a hl2 ep2 elindításával szenvedek<#vigyor3>
BiG G
Indíthatod te akárhogyan, a Radeon 9600 Pro bizony dx8.1-es kártya, szóval ha beleszakadsz sem fogsz látni dx9-es effekteket.

BiG G
Nem kell külön megírni õket a pályákhoz, csak be kéne õket illeszteni, erre pedig eddig nem vették a fáradtságot.

Egy pályaszerkesztõvel elvileg megoldható, ki kell cserélni a régi verziókat (pl régi víz) az újra, de attól tartok ez nem annyira egyszerû mint ahogy azt elképzeljük itt.

EmThor
tegnap normal-ba lenyomtam, bár játékidõt nem néztem, de tetszett, élvezetes volt

viszont a portal kellemes meglepetés eddig, az hosszabbnak tûnik mint az ep 2 😊

Humesz
Ez csak a saját véleményem, nem ismerlek, nem tudom hogy játszol: de én nem hiszem el, hogy 6 óra alatt megvolt neked hard-on. Ha így lenne akkor nagyon kellett kapkodni, mindenkit elsõ találattal megölni, alig sérülni stb... És ez csak elmélet ... a reális idõtartam olyan 9-12 óra között lehet.
ez a warez verzió miatt van, mert elõször leszedtem egy oldalról a játékot, és nekem se adott medkit-et, aztán lejött steamen az eredeti is, ott már feltöltötte a hp-m

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

scorpeeon
A medic egyébként náaltok sem tudott medkitet adni csak mondogatta, hogy take this medkit aztán nyújtotta a semmit, ugye ?😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Aha. A HDR-t valóban be kell tenni, de sztem a dinamikus árnyékok, meg a víz valós tükrözése az olyan dolog, amit elég bekapcsolni és nem hiszem, hogy külön meg kéne írni ezeket a pályákhoz. Szóval ezek elméletileg mûködhetnek a régebbi játékokban?

ThuG4LifE
parancsort egészítsd ki: -dxlevel 90
hátha segít

Rest In Peace PaC & YaK

UnknownAsshole
hi
Arra lennék kíváncsi hogy miért nem tudom futtatni dx9ben ?
(Ep1-ben ment rendesen)
Mi lehet a hiba? DirectX vagy Driver frissítés esetleg ? :\ (Radeon9600Pro)
Furcsáltam játék közben hogy ilyen randa ezért bementem az adv beállításohoz és ez fogadott:

Ötlet?
ThuG4LifE
a hozzád közelebbi részen lenyomod a kocsikat a szakadékba (ha szembe vagy a híddal, akkor bal oldalt ki tudsz menni a híd mellé, a létrán fel és onnan átugrasz a hídra), átugratsz a kocsival, félrelököd az egyik autót a másik végén, hogy elférj és átugratsz

Rest In Peace PaC & YaK

De most valaki segithetne nekem is ....Portal 15 pálya..azthiszem kibanagyot kell ugrani?Vagy mit, portáltam már a menyezet alá és a gödörnél ugrottam de nem érek el odáig leesek a padlóra.tudom elég lámaság de már fáradt vagyok és nehéz már gondolkodni!Kösz
RocKY2
Azt nem tudjátok hogyan lehe a gcf fájlokból a zenéket kimásolni meg iesmiket?
Elõre is köszi hello

Hi!
nkm is a hídnál van a problémám...hogy kell átugratni??? megvárjam amig 2é törik a hid vagy elõbb kell nayon gyorsan csinálni??? hogy ugrassak át?
BiG G
Azzal futnak, minden egyes Steam-update-nél frissül az összes Source motoros játék. Csak azért nem látszanak olyan szépnek meg okosnak mint pl az Episode Two, mert azokat az újításokat amiket egy új verziójú Source-motor hoz, be kéne implantálni a meglévõ játékokba is, ezt pedig nem teszik meg.

Egy látványos példán szemléltetve: hiába HDR-képes már a Source-motor, a sima HL2-ben egy deka HDR-t sem láthatsz, mert "nem tették bele a pályákba". Remélem így már érthetõbb a dolog.

takraj
Ez engem is érdekelne...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

scorpeeon
És még 1 kérdés is a végére: Az eddig kiadott Source játékokat (HL2, CS:S) nem lehet valahogy ezzel a turbózott Source enginnel futtatni?

scorpeeon
Nah, végigjátszottam, nagyon nagyon jó játék volt, minden várakozásomat felülmúlta, pedig nem akármilyen játékot vártam 😊 Egyedül én is a játékidõre vagyok mérges: 4 óra. Az tény, hogy legalább annyira igényes, mint egy akármilyen film, és sokkal szórakoztatóbb, de egy játéktól azért több játékidõt várok. Azzal nem is lenne baj igazából, hogy 4 órás, mert az epizodoknak ez a lényege elméltileg, hogy ne legyen hosszú. Viszont akkor adják ki hamarabb, sokkal hamarabb. Ennek a játéknak ha jól emlékszem, kb 1 éve meg kellett volna jelennie, és az az idõpont sem volt túl korai, amikor bejelentették. Kiváncsi vagyok, hogy milyen "unforseen consequences"-ek lesznek itt még 😊 Csak jöjjön az az EP3.

ez engem is érdekelne

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Nem tudjátok, hogy van-e az episode 2-höz soundtrack?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

SötétBarom
Kiegészítem a véleményem:

Idõközben végigtoltam a portalt is, hatalmas gém.. Kár, hogy az is rövidke.. De veszett jó. 😊Fõleg a vége..
Mostmár ultra kíváncsi lettem, mi lehet azon a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hajón 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SD456
Hy all!

Hát tegnap este végig vittem a HL2 Episode Two-t. Tetszett de sajnso nagyon rövid, de viszont nagyon élvezetes volt! Még egyenlõre a warezt probáltam ki de már elõrendeltem az Half-Life 2 Orange Box-ot. Szerintem 12K FT-ért nagyon megéri az a 5 game (+ még ha jól emlékszem 2db mini játék). A warez-ban vannak hiányosságok (pl.: textúrák hiányoznak, a kocsi motorjából a venti...) de gondolom ti is észrevetéttek. Nekem az a két rész tetszett amikor a Dog legyõz egy Stridert meg amikor a Stridereket kell ölni.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

Tinman
Gondolom minden 2. ember már belinkelte -akkor bocsi pls del- de ha még nem volt, most akadtam rá:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Facek
nekem hardon se volt több szerintem 6 óránál
Humesz
4 óra annak aki rohan és "lazsál" Próbáld hard-on, van az 12 óra is.
nagyon rövid volt, de tetszett

LackoMester
okés akkor majd holnap kipróba,azt meglátjuk

élet a legjobb méreg

bon
Mivel csak Vista-t használok így Vista. Tökéletesen megy rajta.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P