Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosítok!
Ha az oldaladra felteszed az is teljessen jó.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Ha esetleg a közeljövõben elküldenél egy mentést azt nagyon megköszönném!
keresgettem neten de nagyon meleg még a gáma.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Rage47
szívesen küldenék mentést, de most nem otthon vagyok...
Akkor máe csak a 100% savegame segít, aztán tovább lépek 1 fejezetet, vagy buy the game

w77d
amíg nem viszed át a kocsit nem nyitják ki neked a kaput!

Rage47
midenképp kell a kocsid késõbb is, azzal kell átmenned a hídon
Tudom, hogy nem szép dolog de nincs esetleg valami repülõ cheat hozzá, idegesít ez a q...a híd, és mindenképpen tovább vinném?

Seth
nyiss egy portalt a Portal topikba, ott majd segítenek ^^

PSN ID.: Beegabor

Rage47
makróknál le van írva
Soldiers
hogy kell spoilert írni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kolbi870315
Valaki help pls!!!!<#sir>

BF2142:kolbi, kolbi01

Seth
Egyszer tök jó volt, úgy nyírtam ki az egyiket, hogy felemeltem egy farönköt, az meg belelõtte az összes olyan idõzített robbanós lövedékét, visszadobtam neki aztán bumm, fekszik

PSN ID.: Beegabor

scorpeeon
És is ugyanígy csináltam, egy golyót nem lõttem rájuk, úgy öltem meg az összeset 😊 NOEreg: nem mindegy, hogy milyen sebességgel mész. Nyomd a shiftet turbóhoz, úgy nem éli túl senki 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

LackoMester
na végre megjött a game,már alig várom,h.kipróbálhassam,de még nemtom Vista vagy XP...

élet a legjobb méreg

Nekem is az van de sehogy nem akarja az igazságot....

kolbi870315
Szevasztok!
Valaki tudna segíteni?
A portálos cucc nem indul sehogysem.

BF2142:kolbi, kolbi01

Ah, köszi ez jó hír. De jó hogy vártma az Orangboxal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

NEOreg3
Unleashed verzióval nekem elsõre átbillent a híd

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Érdekes, én nekimentem a huntereknek és olyan volt mintha egy falnak csapódtam volna neki. Én inkább a gravity gunnal megfogtam a szanaszét lévõ farönköket és azt lõttem nekik (olyan 3-tól már fekszenek), miután kifogytam a lõszerbõl.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szia!

És neked melyik verzió van meg, mert lentebb azt a választ kaptam, hogy a híd azért nem libben át mert valszínû, hogy warezbug?

Shep
Az, hogy hivetalos, még nem jelenti azt, hogy a játék is szereti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondom, hogy ne lõdd a huntereket kocsival elcsapod õket és kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azért van fent nekem a hivatalos driver, és azért textúrahibás...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
csak mire kiiktatom a geci sok huntert: 1) kifogy a lõszer 2) a strikerek elérik a bázist és kész!

tonyr
azaz kilötték belöle az ini-t...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
szentem a warez ep2+portal teljesen steam-mentes...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Shep
Nem nehéz, csak idegesítõ, a hunterekt csapd el kocsival, 1 Magnusson, vagy mi a frást mindig rakjál a kocsira.

Vaxi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elsõnek a Huntereket lõdd ki, aztán ha kihaltak, lõdd rá a golyót a strikerre, és puff. Nehéz ja xD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

w77d
basszus a strikerek támadását hogy a rákba csináljátok meg?? kibaszott nehéz!

Október 10. óta kapható külön is.
Amúgy pár nappal a megjelenés elõtt kezdett terjedni a hír, hogy külön is kapható lesz, a steam fórum moderátorainál hivatalosabb forrás nem erõsítette meg soha, aztán tényleg kijöttek külön a megjelenéskor. De elõtte csak az Orange Box volt elõvásárolható.
Akkor pár TÉNY:
-Kizárólag a warez verzióban vannak textúrahibák
-Kizárólag a warez verzió fagy

Akinek eredeti van meg, nem panaszkodott semmi ilyesmire. Se fagyásra, se grafikai hibára, semmire. Másrészt a warez verzió egy úgynevezett steam emulátort használ, ami emulálja a steam jelenlétét, ez bõven elég ok egy csomó rejtélyes fagyáshoz.
Blekk Síp
Én azokra a jeladókra elõször azt hittem, hogy C4, már kezdtem örülni, hogy lehet robbantgatni. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Azt csak szét kell zuzni, a doboz tartalmát vedd magadhoz.
A tetjén az csak jelzõ. Ha széttöröd a dobozt, megszünik a jel is.
Omega888
Valaki nem tudja véletlenül hogy mikor az autóba beszerelik a radart és a hely ahova mutat a pont ott van egy kék kis dobozka olyan mint valami üditõs doboz hogy az mire való?

kryst
Hali!
Itt nem tudjátok esetleg, hogy mi a megoldás?

Shep
Sokkal valószinûbb, hogy a beta driver hibája, HL1-ben is volt ilyen ha nem neki tetszõ driver volt fent.

NeoMaN
Hogyne, ez is a warez verzió bugja.
😊

NeoMaN
Ja, nem is kommentálom. A vicc az, hogy a FAQ-ba is beleírta valamelyik 100-as....

"Kispóroltak belõle egy-két textúrát."
😄DDDDDDDDDDDD

Megkeresték a kiscsákány textúráját és jól kispórolták
:FFF

FAQ-ból

"Mennyibe kerül?

Önállóan $30+ÁFA
Orange Boxban $50+ÁFA"

Akkor most önállóan is meg lehet kapni? Mert én úgy tudtam csak Orange Boxban, és pár hete be se néztem ide.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Érdekes nekem semmi hiba nem volt benne pedig Warezos
PhantomAss
akkor nélam miért megy dx v9+ ban fullon fagyás nélkül?

GOOBY, pls

PhantomAss
amúgy azt ki találta ki hogy a warez miatt hiányzik egykét textúra?
elég nagy hülyeségnek hangzik
persze majd a warezos kihagyja a csákány textúráját a játékból...
meg az is hogy emiatt fagy a játék
én nem hiszem

GOOBY, pls

Ezt kivették mivel volt a kommentátor módban hogy túl monototnnak találtaák a tesztelõk a sok Antlion elleni harcot ezért ezt a részt kihagyták.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A warez nemhogy 10-et a 9-et sem tudja az kivágták belõle, ezért vannak a csinos kis lila textúrahibák.

Noninnyó
Hmm, mintha némi szarkazmust vélnék felfedezni szavaid közt 😊)
Való igaz, nem vettem meg a játékot, ennek több oka is van, financiális okok. Egyrészt új gépre gyûjtök, másrészt pedig 1.5 havonta egy 10-est kell kiadnom egy speckó készítményre, amit használnom kell. Ennyit az OFF-ról.
Egyébként állati hangulatos a játék, szerintem a valaha készült egyik legtutibb játékok a HL2-k.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DJ Skyline
Facek
Én egy rendszer ujratelepítést ajánlok, de lehet van egyszerûbb megoldás is.
Nálam ugyanaz a hiba mint a 5185-ös hsz ban.
Nem a virtuális memória kicsi, hanem a Steam nem tudta levonni a játék árát a bankszámlátokról, mert nem adtátok meg a bankkártyadatokat...
Noninnyó
Hali!

Nekem ugyanez a hiba jött elõ este. Namost nekem az xp-m szinte minden nap végére kiírja, hogy túl alacsony a virtuális memória minimuma, és a rendszer ezért megnöveli. Nem tudom miért, talán valami nem stimmel vele. Pedig napközben simán ment az EP2. Beállítottam a virtuális memet 2500 MB-ra, restartoltam egyet, és elindult hiba nélkül. Nem igazán találom logikusnak a megoldást.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |