10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Depridol
    ne legyél már láma ez mod a hl2-höz és ep2vel szebb ezért kérdeztem... deh már megoldódott!
  • lololol
    1. A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
    2. ez nem a hl2 topic
  • Depridol
    igy se megy az install
    "Steam must be restarted for the game to show on the games list."
    nem is steam-es és van sima hl2őm is meg az külön *gcf-es HL2EP2
    help!
  • Depridol
    ne a 163 mb-st szedd mert az nem müxik :s a nagyobbat kell sajna :/
  • Rip
    Kösz! Már szedem is lefelé!

Kár, hogy nem ismerem Torontot, biztos nagy fun valós helyszíneken játszani!
  • Depridol
    yeah!ikszdééé
    komoly kis mod (singleplayer):
    TORONTO: CITY 7
  • Rip
    Vagy még jobb:
    HALF-LIFE: NO COMBINOS
  • Depridol
    fuuu kis is találtam HALF-LIFE: NO COMBINE'S
  • Depridol
    wehe:))
  • DarkSector
  • RelakS
    És ahhoz mit szólsz, hogy nyomsz egy backupot, kiválasztod, hogy pl DVD, aztán kiírod egy-két lemezre. Ha újra játszani akarsz, akkor csak a steam-et kell telepítened netről (ha nincs fent), aztán előkapod a lemezt, install vagy setup.exe, mittudomain már, aztán szépen felkúszik-mászik a legutolsó állapotod, ami a mentés előtt volt.
  • lololol
  • Depridol
    vagy törpe gyűjtés a hídról ikszdééé
  • DarkSector
    Vagyis "birkák a hídon mód"....
  • Depridol
    kezdjétek a modot irni... plusz az én 5letem az Ezsébet hídfoglalás :))
  • Bexter
    nem kéne :)
  • Code92
    jah télleg meg élehetne csinálni, gáránt helyett molotov koktél, combine-ok helyett rendőrök, a falakon a combine pószterek helyett "szavazz rám" pószterek és végigmotorcsónakozni a dunán a waterhazard heylett, végül az összetákolt robotkutyád segítségével a metrójáratokon keresztül bejutsz a parlamentbe ahol a lézeres érzékelők minden fegyvered elveszik de a spéci gravitációs mágnesed megbuherálódik és mindent fel tudsz vele emelni :D jah de pár pályával ezelőtt megjárod a 8.kerületet ahol elszabadult a pokol és körfűrészeket kell dobálnod, stb és egy pap segít (ravenholm) nah érdekes lenne minden esetre egy magyarosítás :D
  • Rip
    -.-
    konzolparancs
  • silentkenny
    ez egy fájlnév vagy mappa vagy kód vagy mijez? me se mappát se fájlt nem találtam ilyet.
  • Depridol
    a hl1et kereken 1 hónapig nyomtam...minden idők legjobb fps-e! sajnos a 2 nyomába se ér (nem technikaliag, hanem a történet). Gabe bácsi nagy lehúzása ez (EP 1-3ig, ugy mint az Opposing Force + Blue Shift...
  • Bexter
    Az a gáz h elég ritkán jönnek ki ezek az episodok :D
    Pár óra az egész game. De elvagyok velük honapokig mire minden sarkot bejárok minden nehézségi fokon stb :)
    hl1 et még mai s fejben végigviszem és emlékszem minden pontra szörnyre :)
  • Depridol
    tömören: semmiröl! :))
  • Bexter
    Ok megnyugodtam, azt hittem lemaradtam valamitől :D
    Ig yhogy teszt pálya már tudom miről szól.
  • Depridol
    csaj techdemo pálya...viszont igen komoly level design:))
  • Seth
    Lost Coast csak egy hdr és fejlettebb shader demonstrációs tesztpálya volt (ami végülis eredetileg benn lett volna a HL2-be de kihagyták vmi oknál fogva), nem vesztessz sokat ha kihagyod
  • Bexter
    hm asszem az nekem kimaradt életemből :D
    Info róla valami? :D
  • cumfu
    köszi! a lostcaost hányadik rész?
  • laca133
    A HL2 lostcoast kimaradt Bexter :)
  • Bexter
    HL2, HL2 EP1, HL2 EP2 - egyenlőre ennyi, de kövezetek meg ha tévedeek :)
    Ahhoz hogy akármelyikkel is játsz nem szükséges az elöző.
  • cumfu
    heló! az a kérdésem lenne h "hány" HL2 van? (gondolok itt az alapjátékra és a kiegészítőkre. HL2, HL episod 1, és episod 2, én ezekről tudok!) vagy van ezen kívül valami? És melyik a legújabb? és ha énnekem megvan az alapjáték és pl az episode 2-t fel akarom rakni, akkor kell hozá az egy? huhh ez sok volt! várom a válaszaitokat
  • lololol
    sv_unlockedchapters 25
  • silentkenny
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem(már több órája guglizok és faq-ozok, hogy megtudjam a választ), hogy a HL2 Episode 2 könyvtárából melyik fájlokat másoljam ki ahhoz, hogy ha újrarakom a gémet, akkor a New Game menüpont alatt az összes pálya aktív legyen.Természetesen ez megoldható úgy, hogy a SAVE mappát kimásolom és berakom,amikor újra feltettem a játékot.Node akkor be kell töltenem az utsó pályát és csak akkor lesznek aktívak a pályák és ez nekem így nem tetszik.Nincs valami egyszerű módszer erre, vagy valamelyik másik mappát is ki kéne másolnom?Lehet, hogy nem vaok egyszerű, de ez engem zavar:)
    Köszi előer is!
  • Bexter
    autoroncsok között a ház mögé mész ott felmászol házra majd bemész és ott gránáttal ki tudod iktatni
  • TomBond
    Nem tudom tényleg ennyire béna lennék...? Most ott akadtam el ahol autóroncsok között kell kúszni-mászni, és 3 automata géppuska lövöldöz. Hogyan kell kiiktatni azt a 3 sz..-t?
  • Depridol
    HL_EP_3 :))
  • Depridol
    aha :)) bár sztem a Blue Shift óta semilyen se a vége... a HL 1 részének viszont igazán frappáns befejezése volt :))
  • Bexter
    Az ep2 nek nincs olyan jo vége mint a többinek :(
    nekem nem tetszik
  • RelakS
    Ém elfurikázok vele. Gyalog nem is tudod megcsinálni. Viszont sokszor meg kell állni :D

Amikor meg üldöz a helikoffer, nem véletlenül van annyi szerelvény a sineken, amik alatt faszán el is tudsz bújni: vissza tudsz menni a törpért.

Én már ott tartok, hogy a mittudomain milyen inn-ben jön a csata. Onnan már nincs messze White Forest, szal haladok
  • BiG G
    szerintem azt csak úgy lehet megcsinálni ha gyalog mész végig az egész játékon
  • Sammyka
    Hali!

A megoldás az hogy előkapsz egy gránátot. Bevágod a lemez alá és ráállsz. A robbanás felrepít a párkányra. Amúgy amikor bemész láthatod hogy a lemez alatt van robbanás nyoma fent meg lóg egy figura az egyik gerendán. Neki nem sikerült :)
    Üdv.: Sammy