10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6250 ne legyél már láma ez mod a hl2-höz és ep2vel szebb ezért kérdeztem... deh már megoldódott! -
#6249 1. A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
2. ez nem a hl2 topic -
#6248 igy se megy az install
"Steam must be restarted for the game to show on the games list."
nem is steam-es és van sima hl2őm is meg az külön *gcf-es HL2EP2
help! -
#6247 ne a 163 mb-st szedd mert az nem müxik :s a nagyobbat kell sajna :/ -
#6246 Kösz! Már szedem is lefelé!
Kár, hogy nem ismerem Torontot, biztos nagy fun valós helyszíneken játszani! -
#6245 yeah!ikszdééé
komoly kis mod (singleplayer):
TORONTO: CITY 7 -
#6244 Vagy még jobb:
HALF-LIFE: NO COMBINOS -
#6243 fuuu kis is találtam HALF-LIFE: NO COMBINE'S -
#6242 wehe:)) -
#6241 -
#6240 És ahhoz mit szólsz, hogy nyomsz egy backupot, kiválasztod, hogy pl DVD, aztán kiírod egy-két lemezre. Ha újra játszani akarsz, akkor csak a steam-et kell telepítened netről (ha nincs fent), aztán előkapod a lemezt, install vagy setup.exe, mittudomain már, aztán szépen felkúszik-mászik a legutolsó állapotod, ami a mentés előtt volt. -
#6239 -
#6238 vagy törpe gyűjtés a hídról ikszdééé -
#6237 Vagyis "birkák a hídon mód".... -
#6236 kezdjétek a modot irni... plusz az én 5letem az Ezsébet hídfoglalás :)) -
#6235 nem kéne :) -
Code92 #6234 jah télleg meg élehetne csinálni, gáránt helyett molotov koktél, combine-ok helyett rendőrök, a falakon a combine pószterek helyett "szavazz rám" pószterek és végigmotorcsónakozni a dunán a waterhazard heylett, végül az összetákolt robotkutyád segítségével a metrójáratokon keresztül bejutsz a parlamentbe ahol a lézeres érzékelők minden fegyvered elveszik de a spéci gravitációs mágnesed megbuherálódik és mindent fel tudsz vele emelni :D jah de pár pályával ezelőtt megjárod a 8.kerületet ahol elszabadult a pokol és körfűrészeket kell dobálnod, stb és egy pap segít (ravenholm) nah érdekes lenne minden esetre egy magyarosítás :D -
#6233 -.-
konzolparancs -
silentkenny #6232 ez egy fájlnév vagy mappa vagy kód vagy mijez? me se mappát se fájlt nem találtam ilyet. -
#6231 a hl1et kereken 1 hónapig nyomtam...minden idők legjobb fps-e! sajnos a 2 nyomába se ér (nem technikaliag, hanem a történet). Gabe bácsi nagy lehúzása ez (EP 1-3ig, ugy mint az Opposing Force + Blue Shift... -
#6230 Az a gáz h elég ritkán jönnek ki ezek az episodok :D
Pár óra az egész game. De elvagyok velük honapokig mire minden sarkot bejárok minden nehézségi fokon stb :)
hl1 et még mai s fejben végigviszem és emlékszem minden pontra szörnyre :) -
#6229 tömören: semmiröl! :)) -
#6228 Ok megnyugodtam, azt hittem lemaradtam valamitől :D
Ig yhogy teszt pálya már tudom miről szól. -
#6227 csaj techdemo pálya...viszont igen komoly level design:)) -
#6226 Lost Coast csak egy hdr és fejlettebb shader demonstrációs tesztpálya volt (ami végülis eredetileg benn lett volna a HL2-be de kihagyták vmi oknál fogva), nem vesztessz sokat ha kihagyod -
#6225 hm asszem az nekem kimaradt életemből :D
Info róla valami? :D -
cumfu #6224 köszi! a lostcaost hányadik rész?
-
#6223 A HL2 lostcoast kimaradt Bexter :) -
#6222 HL2, HL2 EP1, HL2 EP2 - egyenlőre ennyi, de kövezetek meg ha tévedeek :)
Ahhoz hogy akármelyikkel is játsz nem szükséges az elöző. -
cumfu #6221 heló! az a kérdésem lenne h "hány" HL2 van? (gondolok itt az alapjátékra és a kiegészítőkre. HL2, HL episod 1, és episod 2, én ezekről tudok!) vagy van ezen kívül valami? És melyik a legújabb? és ha énnekem megvan az alapjáték és pl az episode 2-t fel akarom rakni, akkor kell hozá az egy? huhh ez sok volt! várom a válaszaitokat -
#6220 sv_unlockedchapters 25 -
silentkenny #6219 sziasztok!
az lenne a kérdésem(már több órája guglizok és faq-ozok, hogy megtudjam a választ), hogy a HL2 Episode 2 könyvtárából melyik fájlokat másoljam ki ahhoz, hogy ha újrarakom a gémet, akkor a New Game menüpont alatt az összes pálya aktív legyen.Természetesen ez megoldható úgy, hogy a SAVE mappát kimásolom és berakom,amikor újra feltettem a játékot.Node akkor be kell töltenem az utsó pályát és csak akkor lesznek aktívak a pályák és ez nekem így nem tetszik.Nincs valami egyszerű módszer erre, vagy valamelyik másik mappát is ki kéne másolnom?Lehet, hogy nem vaok egyszerű, de ez engem zavar:)
Köszi előer is! -
#6218 autoroncsok között a ház mögé mész ott felmászol házra majd bemész és ott gránáttal ki tudod iktatni -
TomBond #6217 Nem tudom tényleg ennyire béna lennék...? Most ott akadtam el ahol autóroncsok között kell kúszni-mászni, és 3 automata géppuska lövöldöz. Hogyan kell kiiktatni azt a 3 sz..-t? -
#6216 HL_EP_3 :))
-
#6215 aha :)) bár sztem a Blue Shift óta semilyen se a vége... a HL 1 részének viszont igazán frappáns befejezése volt :)) -
#6214 Az ep2 nek nincs olyan jo vége mint a többinek :(
nekem nem tetszik -
#6213 Ém elfurikázok vele. Gyalog nem is tudod megcsinálni. Viszont sokszor meg kell állni :D
Amikor meg üldöz a helikoffer, nem véletlenül van annyi szerelvény a sineken, amik alatt faszán el is tudsz bújni: vissza tudsz menni a törpért.
Én már ott tartok, hogy a mittudomain milyen inn-ben jön a csata. Onnan már nincs messze White Forest, szal haladok -
#6212 szerintem azt csak úgy lehet megcsinálni ha gyalog mész végig az egész játékon -
Sammyka #6211 Hali!
A megoldás az hogy előkapsz egy gránátot. Bevágod a lemez alá és ráállsz. A robbanás felrepít a párkányra. Amúgy amikor bemész láthatod hogy a lemez alatt van robbanás nyoma fent meg lóg egy figura az egyik gerendán. Neki nem sikerült :)
Üdv.: Sammy