Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az oldaladra felteszed az is teljessen jó.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
keresgettem neten de nagyon meleg még a gáma.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
PSN ID.: Beegabor
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
élet a legjobb méreg
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És neked melyik verzió van meg, mert lentebb azt a választ kaptam, hogy a híd azért nem libben át mert valszínû, hogy warezbug?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõnek a Huntereket lõdd ki, aztán ha kihaltak, lõdd rá a golyót a strikerre, és puff. Nehéz ja xD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy pár nappal a megjelenés elõtt kezdett terjedni a hír, hogy külön is kapható lesz, a steam fórum moderátorainál hivatalosabb forrás nem erõsítette meg soha, aztán tényleg kijöttek külön a megjelenéskor. De elõtte csak az Orange Box volt elõvásárolható.
-Kizárólag a warez verzióban vannak textúrahibák
-Kizárólag a warez verzió fagy
Akinek eredeti van meg, nem panaszkodott semmi ilyesmire. Se fagyásra, se grafikai hibára, semmire. Másrészt a warez verzió egy úgynevezett steam emulátort használ, ami emulálja a steam jelenlétét, ez bõven elég ok egy csomó rejtélyes fagyáshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A tetjén az csak jelzõ. Ha széttöröd a dobozt, megszünik a jel is.
"Kispóroltak belõle egy-két textúrát."
😄DDDDDDDDDDDD
Megkeresték a kiscsákány textúráját és jól kispórolták
:FFF
"Mennyibe kerül?
Önállóan $30+ÁFA
Orange Boxban $50+ÁFA"
Akkor most önállóan is meg lehet kapni? Mert én úgy tudtam csak Orange Boxban, és pár hete be se néztem ide.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elég nagy hülyeségnek hangzik
persze majd a warezos kihagyja a csákány textúráját a játékból...
meg az is hogy emiatt fagy a játék
én nem hiszem
GOOBY, pls
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Való igaz, nem vettem meg a játékot, ennek több oka is van, financiális okok. Egyrészt új gépre gyûjtök, másrészt pedig 1.5 havonta egy 10-est kell kiadnom egy speckó készítményre, amit használnom kell. Ennyit az OFF-ról.
Egyébként állati hangulatos a játék, szerintem a valaha készült egyik legtutibb játékok a HL2-k.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nekem ugyanez a hiba jött elõ este. Namost nekem az xp-m szinte minden nap végére kiírja, hogy túl alacsony a virtuális memória minimuma, és a rendszer ezért megnöveli. Nem tudom miért, talán valami nem stimmel vele. Pedig napközben simán ment az EP2. Beállítottam a virtuális memet 2500 MB-ra, restartoltam egyet, és elindult hiba nélkül. Nem igazán találom logikusnak a megoldást.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |