10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Xikita #6371 elakadtam, ahol a liftet kéne hívnom, de hiába húzom el a kart, visszaugrik :( vagy egészen más irányba kellene tapogatóznom? -
#6370 Helloka
Ha van egy Portal-DVD5 verzióm és egy Episode 2-DVD5 verzióm is, akkor ezeket csak feltelepíteni kell és menni fog, nem kell majd vacakolni semmi parancsikonokkal és fix-ekkel? (Nincs rá pénzem és nem is lesz de szeretnék játszani vele, ezért még nem kell megtámadni, csak lécci válaszoljon aki tud, köszi) -
#6369 LoooL -
#6368 Hihi! -
Dodo55 #6367 A megoldás (jó, most így én se tudnék csak úgy előkapni ennyit, de ez akkor is biztosan megoldja):
-
#6366 üdv!
az lenne a problémám, hogy felraktam a Half Life 2 - Episode one-t, bejön a menü, rámegyek, hogy new game, start new game és semmi nem trténik, ott vagyok a menüben, és nem tölt, nem vált át másik képernyőre, semmi...
gondolom már rengetegszer feltetették ezt a kérdést :) de én azért előre is megköszönöm annak, aki megoldást talál a problémámra :)
-
#6365 gregtom6, és akit még érdekel: Kész a kommentárokat is tartalmazó magyarítás, magyarosítás, honosítás, valamint fordítás is, lokalizálható a Magyarítások Portálon (a fejlécben a link már arra mutat).
-
#6364 hát ez nem jött be... szépen szaggat, amint megnyilt 1 portál.
-
#6363 jah, de már az epidos1hez is olyan hülyw warez van hogy már fáj.
ki se lehet normálisan írni, stb, ráadásul az ep 2 tán már dvd9-es, egyszerübb ha megveszem és neten is lehet vele akkor játszani, cheaterek nélkül. persze ha normálisan el fog indulni, ha nem akkor hagyom a francba:) -
Dodo55 #6362 Be kell másolni a fájlokat a megfelelő helyre. De az is lehet, hogy telepítője van, akkor azt kell futtatni.
Nem tudom, és nem is fogom tudni, mert nem fogok azért 1-2 gigát letölteni, hogy ezt megtudjam. -
#6361 akkor töltsd le, rengeteg tört server van mind2 cshez. -
strebacom #6360 Hali!!
Ezt a Cinematic mod-ot hogyan lehet használni???
Köszi!! -
Dodo55 #6359 Nem, az régen volt, már csak akkor megy, ha megveszed azt.
A CS(1.6) 10 dollár, a CS:Source 20 dollár (+20% ÁFA ezekhez).
Boltban amúgy 7000 körül van a CSS, de ahhoz jár DOD:S és HL2:DM is, Steamen ha a 20 dollárosat veszed, akkor nem. De van 30 vagy 40 dollárért Steamen olyan, hogy Source Multiplayer Pack, abban az van, ami a bolti dobozos 7000 forintos CSS-ben. -
#6358 és így hozzá a Counter Striknak is mennie kell neten, nem?
Mert csak azért venném meg hogy lehessenneten játszani. Másra ugye tudnék jelenleg költeni (bár először munka kénede már jelentkeztem diákmelora)
Csak előtte azért megnézem letöltve elindul e egyáltalán ... -
bgabor #6357 Merre található ez a fix? -
Dodo55 #6356 Nem stream, hanem Steam :D
Amúgy annyiban különböznek, hogy a dobozos 12000(Steamen a mostani dollár árfolyammal 9500-10000 körül van), és kapsz hozzá egy műanyag narancssárga dvd tokot :D
De ha csak EP2 kell, akkor Steamen külön is megveheted olyan 6000 körül.
De ha kell hozzá HL2, EP1, Portal, vagy TF2, akkor külön megvenni őket pénzkidobás, mert 50 dollár az Orange Box, amiben mind az 5 játék benne van, külön meg 20-30 dollár egy játék az 5 közűl. Talán egyedül az EP1 10 vagy 15. -
strebacom #6355 A #6349-ra valaki légyszi!!!! -
#6354 milyet érdemes megvenni? dobozost, vagy streameset? mikben különböznek? -
#6353 Vedd meg mégegszer eredetiben. -
K Ace #6352 Detto ilyen volt nekem is. A steam ujrarakása megoldotta. -
ATi0021 #6351 Hy.
Lenne egy kis problémám. Amikor indítani akarom az EP2-t, TF2, vagy Portalt jön egy olyan, hogy validating, aztán nem történik semmi. Nem indul egyik játék sem. Pedig eredeti Balck Boxom van. Mi a baj??? -
K Ace #6350 Végre meg lett az orange box. Az álom már nem álom. :D -
strebacom #6349 Hali!!
Ezt a Cinematic mod-ot hogyan lehet használni???
Köszi!! -
#6348 van hozzá fix -
Dodo55 #6347 Nem, ez is warez verzió hiba. -
#6346 Ez meg a másik érdekesség amit már korábban is észrevettem,de mikor eljutottam a White Forest bázisra, ott van néhány csákó (hegeszti a trabit meg ilyenek) akik csak afféle modellként állnak ott, lecövekelve, és a kezük is úgy áll,mintha most szerelték volna össze őket.elég fura. ez meg valami MI hiba lehet? -
#6345 google-zz rá:
Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed -
#6344 Hol szerezhető be? Na jó csak vicceltem nekem ugyis megvan eredetibe :D -
Dodo55 #6343 A warez verzió bugja, van rá már javítás, de meg ne kérdezzétek hol szerezhető be. -
#6342 őőőőőőőőőő sztem vmit elcse4sztek benne nekem is és minden haveromnak olyan...nem tudom -
#6341 csa
attol h nem eredeti a jatek meg nem kellene a csakanyokrol meg az utbarrikadokrol hianyozzon a textura.egyebkent mi ez,vmi bug? van ra javitas? -
#6340 Barney merre van ? Jól eltűnt -
Rusy #6339 tedd fel másik partícióra a steamot, nekem is ez volt, lehet én vagyok a béna de nekem mikor töltötte le az ep2-őt, sehol nem tudtam partíciót váltani, valószínű azért mert a steamapps könyvtárba rakja, tehát uninstalláld a steamet és tedd fel egy olyan partícióra, amin legalább 20 giga hely van, de inkább 30... -
strebacom #6338 Ez a mod engem is érdekelne!!! -
Legion #6337 Nem bocs, azt irja a steam futtatasara nincs eleg hely!(?) -
Legion #6336 Udv!
Vettem egy laptopot, foltettem ra a Half Life 2-t, szepen mukodik, de amikor az ep 1-et akarom telepiteni azt irja, h nincs eleg hely a steam telepitesere?(!) A steam termeszetesen fent van, es hely is boven van.
Vista van a gepen, es tudtommal font van az osszes frissites. Mi lehet? -
#6335 Sajnos indításnál hl2.exe hibát észlel és leáll, miután én felraktam ezt a modot... -
#6334 Leszedtem en is 2.1Gb lolll! :) -
#6333 Hát nekem ez a modell nem tetszik. Nem olyan kis ártatlan mint az eredeti :) -