Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
a portal egy önmagában is játszható game, vagy kell alá a hl2 is?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
(spoiler) Spoiler szöveg (/spoiler)
() helyett []
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
viszont ott megakadtam, mert hiába építek dobozókból "lépcsõt", feljutni nem tudok.
Itt egy kép az adott helyszínrõl:
kép
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
nemtudtam hogy a kocsiba belehet szálni
köszi a segitséget
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
átugrasz a híd másik felére
autókat tologatod
híd átbillen
visszaugrasz
GOOBY, pls
mondom milyen hülyeség ez félig vagyok azt' hülye giliszták meg bogarak ellen hentelek
de:
várj amíg kiérsz a barlangokból
utána visszatér az igazi hl2 feeling
komolyan mondom ez az egyik legszebb, legütõsebb, legeredetibb játék amivel az elmúlt évben jétszottam
megérte rá várni
nemtom hogy fogják ezt überelni...
a grafika hihetetlen, és végre egy játék amit radeonra optimalizáltak
(nálam 1280*1024ben full grafon 50-60fps-el futott)
az összes u3 engine-t használó játék elbújhat szégyenében
GOOBY, pls
léci segitsetek
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Thanks a megoldást!Ez a gravigun néha csodákra képes!Most már haladok elõre a "Pokol Útján".Veszetül jó ez a járgány😊😊Tiszta dízzájnoss!!😊Igen formatervezett.Az év autoja lehetne.Pláne a szerelõje ki a levegõben valamit hegeszt😊
Már csak egy kérdésem maradt. Mi is történt Judith-al? És G-Man mirõl beszélt nekünk? Mert ezeket nem értettem teljesen. Ja és mikor jön a folytatás?
Akiket kidobja a játék memória hiba miatt, azok a korábban leírtak alapján egyszerûen csak tegyék azt, hogy átrakják a gammát egy ÉKEZET NÉLKÜLI mappába, vagy egyszerûbb megoldás ha átnevezik a mappát valami másra (ÉKEZET NÉLKÜLIRE) és menni fog.
Nekem ez volt a hiba és most jó! Persze ne felejtsétek a parancsikonba átírni az átnevezett mappát.
Nekem JÁTÉKOK mappában volt eddig a játék, azt átneveztem JATEKOKOK-ra azt a parancsikonban is átírtam a JÁTÉKOK-at JATEKOK-ra azt most jó.
Nah elég szájbarágósan írtam le.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ülj le, nyelvtanból egyes.
DE rövidke játék után (30-40 perc) az én véleményem:
nevetséges, gagyi, csúnya, uncsi
Semmi, de SEMMI nem volt benne idáig ami méltó lenne a HL névhez. Pláne 2007-ben. Barlangban bolyongani ahol világító kukacok adják a HP-t....meg betámadnak az ízeltlábúak és tartsuk a frontot....
Nekem ez nagyon uncsi.
Nekem hard-on elég sokáig tartott, vissza is töltötem a pálya elejére és csak gravigunnal mentem hogy ne fogyjon a töltény.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
szóval kicsi a táp szerinted?
Én azt szeretném kérdezni, hogy amikor a barlangban vagyok, megjött az a sok pirosfuraszemû figura, akik villámokat szórnak, és jön a sok bogár, mindig kapok a medikustól egy csomó Medcit-et. Vagyis mondja hogy itt van meg oda is adja. de nem megy fel tõle az életem. Kell valamit csinálni ? vagy realese verzsön átka ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3