10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
lokko #6291 zsír ... várom már nagyon ... -
#6290 Az elsőre szavaznék: lesz. -
lokko #6289 portal magyarítás lesz van volt? -
#6288 gondolom még ellenőrzik a helyesírási vagy fogalmazási hibákat, de tesztelheted. a kommentár a készítői megjegyzések lennének szerintem. -
#6287 Köszi de akkor miért Beta? És mit jelent az, hogy a kommentárok angolul vannak? Mik azok a kommentárok? :) Bocs ha hülye vagyok. -
#6286 Steam fórum alapján már megoldottam. -
#6285 Ja. Kb 100%os -
#6284 Bocs a hülye kérdésért, de az éppen aktuális magyarítás most milyen állapotban van? A játékot végig lehet már vele tolni úgy, hogy érteni fogom? Mert én angolból béna vagyok és így nem is akarom elkezdeni. Köszi -
#6283 Nekem olyan problémám van, hogy legutóbb mikor betöltöttem a gémet, akkor vmiért a karakterek nem szólaltak meg, minden más hang volt csak senki nem mondott semmit, pedig kellett volna vmi beszédenk is mennie hiszen mutogattak is! Betöltöttem egy régebbi állást amikor még ilyen hiba nem volt de már ott se volt semmi duma. Ez vajon miért lehet? Amúgy eredeti a játék! -
#6282 ugyanazzal a steam accounttal fog menni, de egyszerre nem lehet játszani vele. -
janika15 #6281 sziasztok! meg van eredetibe az orange box és szeretném két gépre feltenni a teamfortress 2-t megoldható ez vhogy? mert amikor a másodikra akartam feltenni akkor ugyanazt a kódot már nem fogadta el! köszi előre is -
#6280 FAQ vagy olvass vissza -
#6279 ja és EP2ről van szo -
#6277 De amikor a téren vagy és kettő is van belőle akkor jobb ha halott :) -
#6276 Lent a barlangban még nem kell kinyírni, ki kell kerülgetni. -
#6275 A guardianokat ki kell nyirni :) -
#6274 ha ezaz episode 2 és az amikor azok a nagy bogárőrzők jönnek, és egy ilyen dobbantós cuccnál vagytok 3-an akkor ott meg kell őket ölni hogy rájukhajingálod a robbanós hordókat...én legalábbis ezt csináltam és aztán mentem tovább -
Rusy #6273 Hello, mondja már meg valaki légyszi hogy a hangyaleső őrnél mit kell csinálni, mert mintha a villámos csávó azt mondta volna ne nyírjam ki,de akkor mit csináljak pusziljam meg? -
#6272 Esetleg jövő december a reális. -
#6271 afaik egy szót sem mondtak még az episode 3 megjelenéséről. -
#6270 Csá! A kérdés: állítólag as episode 3 decemberre jelenik meg. Namost ez azt jelenti, hogy kb márciusban már ki is adják? Na jó, viccen kívül, ki hallott a decemberről? -
#6269 jaa, de mintha elhangzott volna hogy ep2-vel is megy, nem? #6250 De sztem csak én értettem félre. Köszi. -
#6268 mert hl2 kéne hozzá:? -
#6267 Hát nekem csak nem megy a mod... újraindítottam a steamet, de mindíg amikor el akarom indítani a Citii 7 Toronto-t akkor ez jelenik meg:
Mi a megoldás? -
gregtom6 #6266 Azt nem kell mondani,h azt honnan,elég annyit tudniuk,amennyit leírtam,sztem ennyit mindenki megérdemel:) -
gregtom6 #6265 Dodo55 #6161 számú hsz-emre figyelj -
#6264 nem könnyű :( a steam-em jól megfagyasztotta :s -
zsotesz #6263 nem véletlenül van ott egy gránáttal teli láda -
#6262 ezen a részen án tovább autoztam :) Nagy ügy a jelek cask cuccok vannak ott. -
Balthazar #6261 császtok.Lenne egy hatalmas problémám:elakadtam az episode 2-ban.ilyen még nem fordult elő.szóval ott járok,ahol a kocsimat megjavítják,és zombiktól hemzsegő szakaszon kéne autózni.A fickó,akinek az alkatrészt köszönhetem mond vmit,meg hogy radart épített be és hogy ha találok vmit,segítsek.de mit kell találnom? mert a radar jelzi a hl jelekkel a cuccot,de nem tom mit is kell keresni.egy kocsiban találtam vmi C4-re emlékesztető cuccot,de nem tom az mire való.Ez után van egy ház,amibe egy furgon van félig beágyazva.Ide bementem,vittem magammal a cuccot is.Van egy ajtó,amin kódos kütyü van,és így nem tudok bejutni.A padlón meg van egy csapóajtó,amit le-fel lehet hajtani,fent meg egy villog vmi egy platformon.Na oda hogy jutok fel? egyelőre ennyi kérdésem volna. köszi!!! -
#6260 Látványosan többen támadtak HL2 ben (ep 1 ultra lightos volt) ep ben meg kevesen. Nem számoltam meg cask feltünt. Nem volt annyi katona akikkel lehetett volna egy jó lödözöset játszani. -
#6259 Te megszámoltad?
És bogarakat hogyan számolod meg.
Az sok helyen újratermelődik. -
#6258 -
#6257 Csak nekem tünt fel az hogy ep2 ben kevés az enemy? -
#6256 steam restart... -
#6255 Mi volt a megoldás? -
#6254 a 457 megás modot szedtem le, de nem működik. Telepítés után ezt írja :
-
#6253 igazán komoly a mod... most hagytam abba, utolsó chapterbe járok. -
Code92 #6252 ennyire láma azért ne legyél már.... -
#6251 köze sincs a wareznak, nem értelek