Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
nem tom miert enm jelenik meg a kep, pedig a link jo, talan, hogy .PNG ?
Agy Halott
nekem is ilyen "keresztre feszitett" emberekkel van bajom. olvastam ,hogy azt javasoljatok, hogy korabbi mentesbol induljak ujra. akarmiylen korabbi mentest toltok be amikor ide jutok ez fogad. MI A TEENDO? esetleg van vkinek egy ezutani mentese, ami pont ezutan lett mentve F6-al?

tonyr
gyalog ugorj át !!! balra a hid korlátján tucc átugorni

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

De a híd ketté van törve, az autóval nem tudok átugratni, mert nem egy szintben van!!
dante3
Ja, biztos úgy is jó, én csak élveztem, hogy repkednek lefelé a kocsik!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én ennél a résznél a régi HL2-bõl kiindulva, az autókat átcsoportositottam a hid másik felére, igy átbillent...de amugy tényleg csak lelökni kell és már lehet is átugratni a kocsival. <#vigyor2>
dante3
ugorj át a hídra és dobáld le róla a kocsikat, és át tudsz menni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kellene egy kis segítség! Ott akadtam el a második pályán ahol van egy híd, és rajta egy autó amibe be is tudok szálni! Itt mit kell csinálni?
Rage47
nagyjából igen😊
Én tegnapvettem meg steamen. Ma fogom elkezdeni tegnap csak belenéztam.
Egy kérdés, Alyx végig velünk lesz mint az Ep1-ben? Mert az nekem nagyon bejött, remélem sokat rohangálunk vele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

warass
thx!!

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dobj bele gránátot
warass
Nem tom kikapcsolni a fegyót, csak felnyitni a fedelét annak ,ami a zombikra lõ, és a katonák üzemeltetik.<#help>

dante3
Na akkor irány játszani!<#buck>

Kösz rendes vagy!

Jééé sikerült<#eplus2>a cfg fájlokat kellett betenni a játék elõtti mappába.Hááát..lol

dante3
Mit csináltál miután leszedted?

Valaki segítsen már egy hete nem tom elindítani<#nemtudom>Most kivételesen azt írja ki:Mount app filesystem failed.Tudom nincs warez de 1 hete ezzel szenvedek má 2-szer letöltöttem.

Dopti
Alien spanod direkt kihangsúlyozza h ne öld meg <#vigyor4>(ha nem vágod az angolt akkor bocs)

Dopti
http://www.steampowered.hu/
Amúgy nagyon isten a játék, btw nem vágom ki viszi végig 3 óra alatt... én Direkt lassan viszem hardon hogy tovább tartson <#idiota>

nekem az örzõ elõli rohangálás nagyon nem tetszett.fõleg mert aszittem,hogy ki kell nyírni,és minden lõszerem elment rá( full sátgán skuló, vagy 40 pisztoly, 2 tár géppityu és 1 gránát, 2 kézigránát)
vices volt,hogy csak azután jöttem rá,hogy nekem menekülni kéne,és elkezdtem futni,.és 12 healthel éltem túl😄

Sheltem
Hja és mégegy szó. Gratulálok a Valve fejlesztõinek, hogy ma már közepes gépemen(AMD64 3400+, 1gb Ram, 7800Gt) minden maxon gyönyörûen futott egy akadás nélkül...A többi játékfejlesztõ becsókolhatna és példát vehetne(lásd pl company of heroes kiegészítõ gépigénye az alapjátékhoz képest stbstb.)
Szóval kellemes csalódás.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Végigtoltam énis.
Egy nagy bajom van a játékkal...Az, hogy toltam volna még legalább 20 órát...Finomság ez ezerrel csak rövidke. Asszem úgy fogok én majd késõbb hl2t játszani, hogy mikor kijön az episode3(ha lesz, nem nagyon követtem az eseményeket) akkor felrakom Alapjátékot+Ep1-2-3 at és egybe végigzúzás. Így mire belemelegedik az ember vége...Striderírtás <#szeret> volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

pulti
hát nem tudom de a helike bombákat kurvára nem dobál csak szétlövi a seggemet na mind1 azért köszike

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Vaxi
spoilerbe legközelebb

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

UnknownAsshole
Mert ha valahol elakadnak, nem állnak meg egy picit és gondolkodnak vagy esetleg néznek körül részletesebben, hanem futnak segítségért a topicokba.
MerlinW
Én is végiggurultam rajta (10 óra évezet volt, a szokásos bámészkodással)
Szokásosan címszavakban:

- A sztori nem mondom hogy fantáziadús volt, de elment,
- Source fejlesztések klasszak lettek, optimalizálás csillagos ötös,
- "Színészi játék" egyre jobb
- Alyx-történés az elején nagyon megdobta a játékot.
- Barlangos területek, úszni nem tudó állatok, õrzõ elõli rohangálás csillagos ötös😊
- Végén a Striker harc nagyon durva lett, egyetlen bajom hogy kicsit elhúzták. Mindenesetre normal fokozaton eltököltem vele 1-2 órát😊
- A legvége elég erõltetett dráma, viszont látványos. (mellesleg ha 2-3 évente adják ki az epizódokat, igen ge*iség cliffhanger-t rakni a végére😄)

Bug-ok amiket észrevettem:
- 2 helyen textúrahiba (elsõ G-Man bõrfotelja, másik utána nem sokkal a falon)
- keresztrefeszített emberek😊

[merlinw.org]

Shep
Inkább gondolkodni kellene, mert egyáltalán nem bonyolult a játék, és olyan dolgokat kell csinálni ami már ezer más játékban is volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PhantomAss
amúgy igaza van Dodónak abban, hogy tényleg kiakasztó ha minden második hozzászólásban a warezhibák miatt nyavajog vki (fõleg hogy nincsenek is ilyen hibák😮), amikor jó nagy piros betûkkel ki van írva hogy a warez téma kerülendõ
(esetleg a gyakoribb elakadási pontok -fogaskerék, helikopter, stb- megoldásait röviden le lehetne írni a faq-ban, bár nemtom volna-e értelme, elolvasná-e vki, hiszen egyszerûbb írni egy kommentet mint visszaolvasni kettõt)

GOOBY, pls

Shep
Ha az az amire gondolok, akkor a gravity gunnal kapkodd fel a bombákat amiket ledobál és dobáld neki a helinek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pulti
sziasztok a rádió toronynál tartok kinyiffantottam pár ízeltlábú robotot és most egy helikopter lövöldöz rám kérdésem azzal mit kell csinálni elmenekülni vagy próbáljam meg leszedni?

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

BiG G
mit kötözköcc!!!444

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

jó lett ez a játék,minden gratuláció a fejlesztõknek!😊

artschi
azt vágom, hogy megjelent (én is elõrendeltem, toltam is), csak azt hittem, hogy vmi extra dolog is történt <#smile>

De a sok spam-en és warez-szidó post-on kívül túl sok mindent nem látok... <#pardon1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A Steam nem oldal. Hanem program.
Nem aztmondom hogy magyar.Hanem hogy van e magyar oldal.Ami olyan mint a steam
BiG G
fogalmazásbeli zavarokkal küszködik, azt akarta voltaképpen hogy van egy magyarul Steam oldal.

Yoda001
a steam miota magyar oldal?

http://9gag.com/gag/5135249

Nincs olyan magyar oldal mint a steam?
w77d
elég a gravigun, ha rájuk dobálod a robbanó hordókat! úgy elég hamar kinyiffannak

20per5os
köszi az infot, de talaltam végre egy mukodõ trainert es nem bannoltak. 😊

koschwarz - a lõszerrel van gáz, amikor az alagútbol elõtor az a ket nagy sáska féle izé, itt nem marad más csak a feszitõvas es a gravi fegyver, annyira sok lõszert kell rajuk loni, es a trainer-rel legalabb feltolthetem az osszes fegyverem, mert azert itt mar edes keves a feszitõvas es a gravi fegyver.

Amúgy ott a kosaras résznél ahogy feljebb gyalogoltam a sziklafal mellett, beestem a sziklák közé és teljesen beragadtam oda, sehogy sem tudtam kijönni.... valószínûleg bug.
Én is dobáltam a gránátot a fémlap alá, de az nem jutott eszembe hogy ráálljak 😊 A levegõbe lévõ kosárba is gránátot dobálgattam, de ez tényleg jobb ötlet.
1. Nem vagyok a Valve pénzügyi képviselõje
2. Ismerem a Magyar helyzetet, én is megszenvedtem, hogy meg tudjam venni eredetiben, nem ítélem el a warezt.
3. DE! Rohadtul idegesítõ, hogy egy játék topicjába alapvetõ Windows kezelési dolgokkal kapcsolatban kérnek segítséget(aki egy torrent klienst tud kezelni, attól elvárható, hogy a Windowst is tudja), a játék készítõit szidják a warez verzió hibái miatt, 1280x1024 felbontású képeket tesznek be a hibaüzenetekrõl, telespammelik a topicot ha nem kapnak segítséget 5 percen belül, stb.

A FAQ-ról meg annyit, hogy 100x elmondtam, hogy SZÍVESEN beteszem, ha valaki leírja szépen megfogalmazva mit kell csinálni 1-1 warez verziós probléma megoldása érdekében, de én nem tudom leírni, mert nincs warez verzióm, és nem is fogok letölteni.
lololol
ezekre a problémákra egyszerûen nem lehet mást mondani
ami szar a warez verzióban az nem fog megjavulni attól hogy más drivert raksz fel vagy beraksz még egy parancsot a parancsikonba
ha lesz warezhez frissítés azt csak megtalálja mindenki ott ahol a játékot is beszerezte, amíg meg nincs addig az eredeti a megoldás ha zavarnak ezek a problémái

NEOreg3
Elsõnél: egyik oldalánál rögzített fém lap alá egy gránátot dobsz, te pedig ráálssz a fémlapra, a robbanás által keletkezett energia megmozdítja a fém lapot és vele együtt téged is😊

Másodiknál: egyszerûen gravity gunnal megfogsz valamit és nekilövöd annak a kosárnak, ha eléggé billeg, akkor le fog esni róla a cuccos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Msot ott vagyok, hogy megkaptam a kocsit a radarral, de mikor másodszor és harmadszor jelez, akkor nem tudom hogy kell a cuccokat megszerezni. Az egyik amikor a kocsin keresztül bemászok egy csarnokba, a másik mikor a fán lóga manna. Mit kell csinálni?
BiG G
Érdekes látni hogy vannak akik egy idõben kezdték a Steam-es megjelenéssel körülbelül, csak ugye warez verzióval, és egyes esetekben még mindig a játék elsõ vagy második harmadánál járnak, olyan egyértelmû dolgoknál lemaradva hogy ihaj O_o

Skilles játékosnak kell ahhoz lenni hogy végig lehessen vinni 5-6 óra alatt?

And5
Végigvittem!! Nagyon fasza volt a játék de szokás szerint a történetbõl egy kukkot sem értettem. Valaki elmagyarázná nekem ki ez a G-Man és, hogy mi is történt idáig a játékban ?

Na én eddig birtam.
Kedves Valve pénzügyi képviselõ Úr vagyis T. dodo55!

Most már eléggé UNALMAS ez a "vedd meg eredetiben" szöveg!
Ugy mint a FAQnak nevezett kis oldalad.

Most lehet jó bunkón megmondom, de mig mások itt segitenek az embereknek, addig csak ezt hajtogatod.

1. Magyarországon nincs kánaán, ugy mint nyugaton.
de persze aki akarja megveheti eredetiben jópénzért.
Nekem a sima HL2 van meg ûgy, majd meglesz a többi is.
2. csak éppen az Episode 3-al kiadják majd olcsón együtt mindet.
Akinek van esze nem külön 2-3 szor veszi meg ugyanazt, hanem majd egyben.
3. a FÓRUMban SEGITENI szoktak a másiknak...