Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egy kérdés, Alyx végig velünk lesz mint az Ep1-ben? Mert az nekem nagyon bejött, remélem sokat rohangálunk vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy nagyon isten a játék, btw nem vágom ki viszi végig 3 óra alatt... én Direkt lassan viszem hardon hogy tovább tartson <#idiota>#idiota>
vices volt,hogy csak azután jöttem rá,hogy nekem menekülni kéne,és elkezdtem futni,.és 12 healthel éltem túl😄
Szóval kellemes csalódás.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy nagy bajom van a játékkal...Az, hogy toltam volna még legalább 20 órát...Finomság ez ezerrel csak rövidke. Asszem úgy fogok én majd késõbb hl2t játszani, hogy mikor kijön az episode3(ha lesz, nem nagyon követtem az eseményeket) akkor felrakom Alapjátékot+Ep1-2-3 at és egybe végigzúzás. Így mire belemelegedik az ember vége...Striderírtás <#szeret>#szeret> volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Szokásosan címszavakban:
- A sztori nem mondom hogy fantáziadús volt, de elment,
- Source fejlesztések klasszak lettek, optimalizálás csillagos ötös,
- "Színészi játék" egyre jobb
- Alyx-történés az elején nagyon megdobta a játékot.
- Barlangos területek, úszni nem tudó állatok, õrzõ elõli rohangálás csillagos ötös😊
- Végén a Striker harc nagyon durva lett, egyetlen bajom hogy kicsit elhúzták. Mindenesetre normal fokozaton eltököltem vele 1-2 órát😊
- A legvége elég erõltetett dráma, viszont látványos. (mellesleg ha 2-3 évente adják ki az epizódokat, igen ge*iség cliffhanger-t rakni a végére😄)
Bug-ok amiket észrevettem:
- 2 helyen textúrahiba (elsõ G-Man bõrfotelja, másik utána nem sokkal a falon)
- keresztrefeszített emberek😊
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(esetleg a gyakoribb elakadási pontok -fogaskerék, helikopter, stb- megoldásait röviden le lehetne írni a faq-ban, bár nemtom volna-e értelme, elolvasná-e vki, hiszen egyszerûbb írni egy kommentet mint visszaolvasni kettõt)
GOOBY, pls
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
De a sok spam-en és warez-szidó post-on kívül túl sok mindent nem látok... <#pardon1>#pardon1>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
koschwarz - a lõszerrel van gáz, amikor az alagútbol elõtor az a ket nagy sáska féle izé, itt nem marad más csak a feszitõvas es a gravi fegyver, annyira sok lõszert kell rajuk loni, es a trainer-rel legalabb feltolthetem az osszes fegyverem, mert azert itt mar edes keves a feszitõvas es a gravi fegyver.
2. Ismerem a Magyar helyzetet, én is megszenvedtem, hogy meg tudjam venni eredetiben, nem ítélem el a warezt.
3. DE! Rohadtul idegesítõ, hogy egy játék topicjába alapvetõ Windows kezelési dolgokkal kapcsolatban kérnek segítséget(aki egy torrent klienst tud kezelni, attól elvárható, hogy a Windowst is tudja), a játék készítõit szidják a warez verzió hibái miatt, 1280x1024 felbontású képeket tesznek be a hibaüzenetekrõl, telespammelik a topicot ha nem kapnak segítséget 5 percen belül, stb.
A FAQ-ról meg annyit, hogy 100x elmondtam, hogy SZÍVESEN beteszem, ha valaki leírja szépen megfogalmazva mit kell csinálni 1-1 warez verziós probléma megoldása érdekében, de én nem tudom leírni, mert nincs warez verzióm, és nem is fogok letölteni.
ami szar a warez verzióban az nem fog megjavulni attól hogy más drivert raksz fel vagy beraksz még egy parancsot a parancsikonba
ha lesz warezhez frissítés azt csak megtalálja mindenki ott ahol a játékot is beszerezte, amíg meg nincs addig az eredeti a megoldás ha zavarnak ezek a problémái
Másodiknál: egyszerûen gravity gunnal megfogsz valamit és nekilövöd annak a kosárnak, ha eléggé billeg, akkor le fog esni róla a cuccos
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Skilles játékosnak kell ahhoz lenni hogy végig lehessen vinni 5-6 óra alatt?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Kedves Valve pénzügyi képviselõ Úr vagyis T. dodo55!
Most már eléggé UNALMAS ez a "vedd meg eredetiben" szöveg!
Ugy mint a FAQnak nevezett kis oldalad.
Most lehet jó bunkón megmondom, de mig mások itt segitenek az embereknek, addig csak ezt hajtogatod.
1. Magyarországon nincs kánaán, ugy mint nyugaton.
de persze aki akarja megveheti eredetiben jópénzért.
Nekem a sima HL2 van meg ûgy, majd meglesz a többi is.
2. csak éppen az Episode 3-al kiadják majd olcsón együtt mindet.
Akinek van esze nem külön 2-3 szor veszi meg ugyanazt, hanem majd egyben.
3. a FÓRUMban SEGITENI szoktak a másiknak...