10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#6331 ha elérhető lenne a mirrorja akkor letölténém és felraknám, sajna nem jön:( :S -
#6330 -
-
#6328 én se próbáltam ki de igéretesnek látszik (enyit a a Valve munkájáról, ráérős srácok többet adnak, mint a mit képzelni lehet) -
#6327 fuuu sajna végig tolni nemtudtam mert script hibás... szval indításához kell az ep2 mindenképp (verzió mind1, de a *gfc-et ajánlom)
szval City_7 Toronto Conflict elinditása, HL2 GameConfig.txt-jét bemásolod a City_7 mappába, majd hl2.exe-ről parancsikon csinálsz =>"hl2.exe" -console -steam -game city_7 ennyi! -
#6326 Srácok ezt hogy tegyem fel?
Cinematic mod -
#6325 jó.végülis leszarom. :| -
#6324 #6312-6314
Innen látszik, hogy eredeti. -
#6323 hát pajtás.énis letöltöttem a blekk bokszt.és nekem tört.ebből a hszből honnan tudjam hogy oridzsid van?
keresd meg magad.kereső rulz. -.- -
Rusy #6322 majd légyszi egy linket adj már nekem mert nem találom -
Rusy #6321 miért lenne tört, ha 2 hsz-t visszaolvastál volna akkor látnád hogy nem az annyi esezm lenne, de köszönöm akkor megyek másik topicba -
#6320 ez nem az a topik,és ha tört akkor nem fog segíteni senki tf topikban sem. -
Rusy #6319 Hello tudna valaki segíteni? a team fortress 2-őt elindítom, és az öszes szervere azt írja not responding mint csinálok rosszul -
Dodo55 #6318 1. a képfeltöltés.hu innen akar meggazdagodni, azért lett (szerintem jogosan) kitiltva, van itt is képfeltöltési lehetőség, és van 100 másik képfeltöltő oldal
2. Nem Garry's Mod topic, van annak sajátja
3. Ha nem kell Steam hozzá, akkor warez. 2000 forintos nagyon jó játékot, amivel 2 évig elvagyunk nem warezolunk. Csak 12000 forintos EA divatjátékot warezolunk, amit 2 nap után megununk. Mondjuk neked legalább nem 4 magos procid, meg 2 darab 8800Ultrad van, mint sokaknak, szóval azt mondom OK, lehet az a 2000 is sok lenne most neked. Bevallom most én se biztos, hogy elő tudnék annyit kapni hirtelen, ha kéne valami nem életfontosságú dologra.
De akkor sem tudunk segíteni, nagyon sok féle warez verzió létezik, és a Steam hiánya sok féle hibát tud okozni, amire max akkor tudnék megoldást talán, ha a géped előtt ülnék. -
#6317 Csak találgatok: A játékod nem eredeti -
#6316 Menj aludj rá erre egyet -
WD40 #6315 Fantasztikus hogy egy tetves linket nem hajlandó betenni, na mindegy, majd lerajzolom ascii-ban a képet bazzeg. Hihetetlen, hogy oldalt nem tudok belinkelni, mert az a kepfeltoltes.hu-n van. Így aztán kötve hiszem, hogy meg tudnám mutatni a problémám.
Nah mindegy, feltettem a Garry's mod 10-es verzióját amihez nem kell steam. És elég szép rózsaszínes-lilás textúrahibákat produkált, mit tegyek hogy normális legyen?
Na akkor is belinkelem:
A képfeltöltés pont hu után ezt másoljátok be:
/view/071103/gm_construct0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Rusy #6314 köszönöm szépen sikerült -
#6313 Steam-nél használd a Backup funkciót. -
Rusy #6312 Hello letöltöttem a black boxot, és ki szeretném írni, mit kell kiírnom és honnan? -
#6311 úúú de bamba vagyok, télleg, csak elég régen toltam már , meg már fáradt is vagyok és úgytünik inkább aludnom kéne mint játszanom -
Dodo55 #6310 Ha jár hozzá Source SDK, akkor menni fog.
De én nem tudom megnézni, mert úgy néz ki, hogy már nem árulják a Steamen.
Amúgy nem Black Messiah, hanem Dark Messiah -
#6309 Úgytom, ez source engines, csak most nem azzal van fenn, hanem hl2-vel ami persze warez... azt mondod, tegyem fel a Black Messiah mellé? -
#6308 Black Messiah of might and magic -
Dodo55 #6307 Ugye van valami eredeti Source Engines játékod a Steam accodban?
Mert ha nincs, akkor felejtsd el, nem fog menni, hacsak ki nem fogsz valami modolható warez verziót, de azt kétlem, és azzal kapcsolatban itt nem fogsz segítséget kapni. -
#6306 Mi legyen? -
#6305 köszi, de... reménytelennek tünik. átírtam így, de semmi ... ráklikkelek az ikonra az asztalon, és állandóamn a steam indul, s mivel van accountom behoz egy oldalt ahol nincs benne a játékok között a mod. Ígyhát nem bírom elindítani.
-
Dodo55 #6304 gameinfo.txt-t nyisd meg, és írd át az AppId-t benne 220-ról 215-re, és akkor nem kell neki majd eredeti HL2, hanem elég lesz neki bármilyen eredeti Source Engines játék. Ez így szabályos, csak gondolom ez még régi mod, és akkor még nem volt Source SDK Base, amit pont arra találtak ki, hogy ne kelljen konkrétan HL2, hanem más eredeti játék is elég legyen(CSS, DODS, EP1, EP2, HL2DM, Portal, TF2 ezek jók a HL2-n kívül). -
#6303 ez mekkora felbontás? :D -
#6302 Hali! Egyszerüen nem megy a mod. Segítene valaki. Itt egy fotó ami segíthet abban hogy mi lehet a baj. Köszi!
-
#6301 Végre végeztem az összes achievement-tel :D -
Lack #6300 angol patch kellene ami javítja a textúrahibákat az EP1-ban, de eddig még nem találtam -
#6299 ha ep1-hez kell olasz patch akkor igen -
Lack #6298 Javítást hol találok? HL2 EP1 patch ITA-t találtam ami 160MB, ez lenne az? -
#6297 van már javitás -
Dodo55 #6296 Kérdezed? :D -
#6295 azért -
Lack #6294 Miért rózsaszín-fekete kockás néhány felület? azért mert nem eredeti a game? VGA: Gef FX5500
-
#6293 Azt olvastam, hogy ennek a történetnek vége lesz, de a Half-Life világában még lesz game. -
#6292 végigvittem, remek darab ez is, habár rövid de a sztori az remek, van egy olyan érzésem hogy az ep3-al nem lesz vége, vagy legalábbis jó lenne.
a half life szeria az ami eddig sose okozott csalódást.nekem legalább is.