60268
  • QuentinT
    Nos némi informálódás után elnézést is kérek a kioktató stílusért... valóban nagy az esélye, hogy nem Lord Angral szerepel a trailerben. A képregény szerint legalábbis ő a szenátus elleni csoportot vezette, nem pedig azt amelyik a jedi templomnál ügyködött. Viszont az is igaz, hogy nem teljesen egyezik a trailer és a képregény. A hivatalos fórumon a fejlesztői hozzászólás pedig csak annyit szögez le, hogy nem Darth Malak az illető. Szóval azon a fórumon is megy a szájszkander, hogy ki szerepel a videón:-)
  • sasvader
    Azta kösz szépen!

Nem is tudtam hogy van magyaroldal is.
  • Jeffjohnson
    Bannerbe kérésetekre bekerült a hivatalos oldal linkje illetve a magyar oldalé is.
  • QuentinT
    Aham... ebben az esetben, szerinted ki az illető... bár valóban, ha Lord Angral a zászlóshajó parancsnoki hídjáról nézte végig ölbe tett kézzel a támadást. Merthogy a hivatalos oldalon a trailerhez írt szöveg szerint ő vezette a támadást. Persze írhatnál nekik, hogy javítsák ki a szöveget, mert Te jobban tudod:-)
  • wewi
    Csak az a probléma, hogy a trailerben nem lord Angral szerepelt.
  • QuentinT
    Melyik videóra gondolsz? Arra a trailerre, amelyik a Lord Angar által vezetett támadást mutatja be Coruscant ellen? És ami által kikényszerítették a sithek a már emlegetett coruscanti egyezmény aláírását? Mert azt láttam... sőt, még a kísérő szöveget is elolvastam hozzá:-)))
  • [HUN]Crassus
    nézzétek meg a FANBOYS-t míg nem jön ki:)
  • Legend Killer
    mert még nem jelent meg.
  • derdani
    hogy-hogy nem raktok be képeket?
  • MerlinW
    A coruscanti egyezmény megszegése után:) Nem láttad a videót?:)
  • QuentinT
    Hmm... ha jól tudom (sajnos az angol nyelvtudásom messze áll a tökéletestől), akkor a játék pontosan a háborút lezáró coruscanti egyezmény aláírása után indul. Szóval nyugodtan lehetnének semleges karakterek, bolygók, rendszerek is... bár tény, hogy a fennálló helyzet nem kevés feszültséget szül és egy újabb háború felé vezet.
  • Torzonborz
    értem én hogy mit akarsz mondani de ez nekem nagyon nem elfogadható .
    nem szeretem ha olyas vmit próbálnak beskatulyázni egy játékban ami nem illik oda. főleg sw univerzumban ahol a nyilvánvaló 2 oldal mellett azért volt egy igen jelentős harmadik is. és nem nekik nem kell sehová sem csatlakozniuk hiszen megvan a saját életük a saját világukban.
  • N1ggA
    Ez egy olyan háborúról szól, ahol mindenkinek tartoznia kell valahova. Nem maga az SW világa a lényeg ebben a játékban, ez nem egy második swg, ez a Republic-Sith Empire háborúra lesz kihegyezve. Játék közben amúgy szerintem lehetőség lesz átállni a másik oldalra, mindent a tetteid fognak meghatározni.
  • QuentinT
    Egyébként én is szerencsésebbnek tartanám, ha induláskor a jedi/sith pároson kívül a többi kaszt frakció semlegesként kezdene, és aztán a játékos tettei döntenék el, hogy melyik oldalhoz közeledik, illetve csatlakozik végül...
  • QuentinT
    :-) Akkor pontosítok... a rendvédelmi szervektől és a bürökratikus kormánytól független egyének, akik bár dolgozhatnak a Köztársaság által is jónak tartott célért (pl: kiiktatni egy veszedelmes bűnözőt), módszereik miatt (a kiiktatás sikerült, csak vele halt még pár ártatlan is, meg közben hogy-hogy nem lerombolódott egy fél űrkikötő) nem kívánatos egyének. Illetve maga az elv, hogy pénzt fizessenek olyanért valakinek (aki nem a rendszer része) amiért egy államilag fenntartott aparátust működtetnek... Tehát ebben az olvasatban a fejvadász rendszertől és akár frakciótól is független, de létezni csak az egyik jóvoltából tud. Ráadásul ha belegondolsz, melyik jogállam engedné, hogy egy-egy polgára egy kisebb hadsereg felszerelésére elegendő fegyverzettel a kezében/testén mászkáljon a közigazgatási területén, úgy, hogy azt az a bizonyos polgár saját belátása szerint használja is? Mert az önvédelmi kategóriába kissé nehezen lehetne már besorolni a lángszórót és a rakétavetőket:-)
    Egyébként ahogy írtam is, ez csak egy "nagyjából elfogadható" magyarázat:-)
  • s0n1c
    ezekszerint nem csak számomra ez (lesz) a játéknak az egyik leggyengébb pontja
  • Torzonborz
    ez így van de nem is kizárólag egy oldalt szolgálnak vagy azon állnak. Te is írtad "független egyének" . így már nem egészen azok.
  • EnxTheOne
    engem az zavar hogy a fejvadászoknak, és a csempészeknek egy adott oldalon kell álniuk, ennek a két kasztnak legalább "szabaduszonak " kéne lennie, akiket csak a pénz érdekel :D jó lenne ha lenne a köztársaság meg a sithek mellet mégegy csoport, a semlegesek. (ki irja a bioware-nek az emailt? :D)
  • Legend Killer
    azé nem jelentik, mer arra vártak, h ezt leírd, amit írtá:D.
  • N1ggA
    nagyjából be van jelentve, csak részleteket nem tudunk egyáltalán. Annyit mondtak hogy aki Jedit választ az is lehet úgymond gonosz, és a Sith is lehet jó.
  • sasvader
    Nem értem mi tart nekik ennyi ideig bejelenti a jedi és a sith kasztokatXD

1.mindenki tudja hogy lesz jedi és sith kaszt
    2.a vidoeokbol látni lehet hogy már kész vanna kasztok
    3.rohadtul várom jedi kasztotXD Hajrá jedik!:D
  • QuentinT
    Gondolod, hogy aki arra is lusta, hogy itt kicsit visszaolvasson, majd veszi a fáradtságot és értelmes sztorikat fog írni ebben a témában
  • Legend Killer
    ahányan itt vagyunk, mehetnénk1 sw rpg oldalra írni jó történeteket. addig ellennétek, nem rágnátok le milliószor ezt a csontot swről :D.
  • QuentinT
    Akkor már mondok is neked egy nagyjából elfogadható indokot: A köztársaság a törvényességben hisz, és az azt betartani hivatott rendvédelmi szervekben amik a jedikkel karöltve biztosítják a galaxis békéjét. Ebbe nem igazán fér bele, hogy pénzt fizessenek olyan független egyéneknek, akiknél az eredményesség az első, és ritkán törődnek mások jogaival. Magyarán egy ilyen rendszerben nehezen élnének meg a fejvadászok, míg a sith-eknek nincsennek lelkiismereti problémáik az esetleg járulékos civil veszteségek miatt:-)
  • Legend Killer
    ok
  • QuentinT
    Nem hinném... Én inkább a klón katonákat tekinteném a rohamosztagosok elődjeinek, már a páncélzatuk hasonlósága, illetve a létrehozásukban főszerepet játszó Palpatine -szenátor/későbbi császár- miatt is. A republic trooper-t a bemutató szövegben is inkább specializált elit-ként írják le, nem pedig amolyan tömegesen bevetett "ágyútöltelékként".
  • Torzonborz
    ez még oké. na de hogy a BH hogy kerül sith oldalra azt nem vágom. persze ha csak 2 oldal lesz öszvisz akkor érthető hogy vhová be kellett tenni no de akkor is.
  • Legend Killer
    a trooperek most akkor a későbbi birodalmi rohamosztagosok?
  • QuentinT
    A hivatalos oldal információi alapján, választani kell a két frakció között, és ez alapján tudsz majd kasztot választani is... ugyanis a különböző kasztok csak adott frakción belül érhetőek el... Eddig a Sith birodalom oldalán a sith-ek és a bounty hunter-ek, míg a Köztársaság oldalán a jedi-k, a trooper-ek és smuggler-ek találhatóak. Ezen kívül még a játék során tartozhatsz a jó vagy a sötét oldalhoz is. Ez utóbbi kicsit furcsának hathat, de az egyik E3-as interjú során pont ezt fejtegették.
  • sasvader
    Én ugy tudom hogy a játék elején ki kell választanod hogy a Köztársaságot vagy a Sith Birodalmat szolgálod.
  • MerlinW
    Nem. 8 osztály lesz és te döntöd el hogy a jediknek vagy a sith-eknek élsz-e.
  • EnxTheOne
    valamit nem értek. eddig 3 class van bejelentve, és ha mindent jol értelmezek a swtor.com-on, akkor a class-ok köztársaság/sith only lesz? Úgy értem hogy , ha a sith oldalon állok ,nem lehetek trooper? ÉS a trooper sith megfelelölye a BH? És nem lesz "semleges" oldal a BHnak és a csempésznek? (tudom soká fog megjelenni, de érdekel a véleményetek)
  • sasvader
    XenHai!

XD ez értelmes egy hozzászolás volt.."Én meg szerintem meg várom a többi clast bár elég erőteljesen a sit felé hajlok."
    1.az nem sit és nem is shit hanem sith!
    2.erőteljesen a sith felé hajlok de még csak 1 sith kaszt vanXD ilyen hamar döntést hozni egy kaszt alapján...
  • QuentinT
    Ha mmoRPG-t játszol, ott símán elképzelhető a dolog... persze ha csak mmo-t játszik az ember rpg nélkül, akkor neccesebb. Persze az is elképzelhető, hogy a questek megoldásánál használhatóak lesznek az efféle szociális skillek is... már ha valóban meg tudják oldani, hogy ne csak az "ölj meg 20 ilyet" és "hozz nekem 30 olyat" stílusú küldetések legyenek.
  • XenHai
    A link az tényleg jó lenne.Én meg szerintem meg várom a többi clast bár elég erőteljesen a sit felé hajlok.
  • sasvader
    -ja a linket énis támogatom!

hátt nem is tudom....eddig ha választanom kellene a 3 kaszt közül...eddig nekem a Trooper jön be!
  • BlackShadow
    kéne egy link az oldalra a banner alá.. :D

+ most jutott eszembe.. kotor-okban ugye nagy szerepe volt a nem harci képességeknek, mint a sárm, megfélemlítés stb .. ezt egy mmo-ba, h építik vajh bele? lebeszélem a másik játékost a lábáról chaten? :D
  • Fenrir
    Jó lesz!
  • sasvader
    Na vannak új hírek a smuggleröl menjetek fel a hivatalos honlapra!
  • QuentinT
    Biztosan rosszul emlékszem, de a Bioware nem arról híres, hogy állandóan helyesbítene egy idejekorán kiadott, tarthatatlan megjelenési dátumot... Inkább a "majd megjelenik, ha készen lesz" szlogennel és ennek változataival szoktak idegesíteni bennünket:-)