60268
-
#866 Pedig valószínű, hogy a lényegesebb dolgokat comic-conre tartogatják.. Nem baj várunk türelemmel... -
#865 Ha minden igaz ebben a hónapban is kapunk egy új class-t lehet fogadni melyik héten jelentik be remélem nem a comic-conra tartogatják -
#864 :D -
#863 Tény, hogy kicsit elcsendesedtek a dolgok, de én már érzem a zavart az erőben szal minden nap be nézzek nehogy lemaradjak valamiről. -
#862 Üdv mindenkinek! (Ha még szokott itt más is lézengeni néha:-) Mindazok számára, akik vannak olyan elvetemültek, hogy nem látogatják a magyar rajongói oldalt, íme egy új infó: Nem a hiavatalos honlapon ugyan, de úgy tűnik egy interjúban feltett kérdésre válaszolva megerősítették, hogy a játékban lesz űrutazás és űrharc. Remélem valóban így is lesz, mert ezzel egy újabb piros pontot kaptak nálam a fejlesztők:-) Nagy köszönet a hírvadászatért a magyar oldal készítőinek! -
#861 mi az hogy hogy ? játszottam. -
Bandras DaSilva #860 Nem azt mondom, hogy az a rendszer tökéletes volt, de azért az nge féle dolognál vagypedig a megszokott szintes rendszernél sztem sokkal jobb volt.
Az igaz, hogy kellett grindolni elég sokat, de én speciel élveztem a solo groupokat is...kurva jókat dumáltunk a többiekkel grind közben..aztán ha meguntuk elmentünk valamit csinálni...a story teller cucc is jó ötlet, azon is kéne még egy picit dolgozni és abból is elég nagy dolgokat ki lehetne hozni.
SWG óta játszottam már rengeteg mmoval, de azt a szabadságot, sokszínűséget egyik játék sem tudta visszaadni.
A biowareben bízom, a KOTOR részek is elég jól sikerültek, amit eddig láttam a játékból az is tetszik, szal valszeg nem rontják el a dolgot. -
#859 Akkor végül is hogyan fejlődtél? -
#858 körülöttem meg sokan nem így csinálták.
swg meg sandbox ( volt ) . az meg nem a quest alapú fejlődésről szól. -
#857 Mindenki így csinálta körülöttem amikor elkezdtem a játékot.
Mivel szinte egyáltalán nem voltak küldetések a játékban (én a klasszikus küldetésekre gondolok amik benne vannak a többi mmo-ban, nem arra mit swg-ben ennek csúfoltak) nem is láttam esélyét, hogy máshogyan csinálhasd.
A mindenféle theme park-ok a vicckategóriába voltak sorolhatóak. -
#856 ha így csináltad akkor az volt... -
#855 Én meg az swg precu skill rendszerére mondtam, hogy egy büdös nagy grind volt csak, semmi más. Mented ütni a bol-lair-t teras kasi-ként úgy, hogy a combat queue-t teleraktad scripttel, ez aztán a játékélmény :)
Végül is a végén már nem is kellettél a gép elé, a karakter el volt maga egyedül is. -
#854 A meglepi itt is meglehet.. ki mondta, hogy fogod látni az ellenséges frakció karaktereinek szintjét? Ha nem lesz egyértelműen beazonosítható az ellenfél fejlettsége a felszerelése alapján, akkor ugyanúgy beleszaladhat az "ember" egy kellemetlenül nagy pofonba:-) -
#853 nem a grindre reagált, hanem a szintezésre :) itt látod h lvl60 .. nem mész neki 40esen.. de ha nincs szint akkor jön a meglepi -
#852 he ? -
#851 Te most a pvp-ról beszélsz, ott a boxokat ugyanúgy grinddel töltötted fel. -
#850 KB..... -
#849 Fejlesztői oldalon ez egyszerűbb, mert ha unja a jónép, akkor jön a kieg és +10 szint. :) -
Bandras DaSilva #848 nem, örülök a szinteknek... mi a francért nem tudják a jó öreg pre-cu swg skillrendszer fejlesztett változatát betenni?
Eddig az volt a legfaszább, legtöbb lehetőséget engedő rendszer. Sosem tudhattad, hogy éppen kibe futsz bele... csak amikor harcoltatok akkor derült ki, hogy végül is mennyire komoly az ellenfél...ez volt a legjobb.
Szintek meg amúgy is mennek ki a divatból... -
#847 Na kíváncsi leszek, hogy az itt leírt problémákat, hogy fogják kiküszöbölni... -
#846 Új hír: a játék szint alapú lesz.
"The design team believes that one of the hallmarks of both great Bioware products and of the strongest MMOs is a solid character progression system. By this, we think characters should get stronger, they should gain more flexibility (i.e. more abilities or other choices to make in combat), and they should be presented with different avenues for character development within their class.
There are multiple ways to build an advancement system in an MMO. We did indeed choose to go with a level-based system for SW:TOR. It seemed to be the best system to align with our other goals for the game, including the story progression elements. Our version of advancement gives greater returns for questing and story than simply killing critters.
Regarding the grind: level systems aren't inherently bad, and in fact are a lot of fun in a lot of games, both MMOs and not. A leveling system (and indeed, any advancement system) becomes a grind when it is poorly tuned - when it's too slowly paced, when its uneven (i.e. 'hell levels'), when the rewards are poorly paced (i.e. no rewards between levels 35-39 but several at level 40), or when the advancement system acts as a barrier between you and what you really want to do. When this happens, people stop just enjoying the game and start looking for ways to maximize their advancement efficiency. This is when people start talking about there being a 'grind'. Put another way, the 'grind' is a symptom of a bigger problem, that being the act of progressing your character isn't inherently fun on its own.
Again, this is no way limited to level-based systems - I've certainly played MMOs without levels where players 'grinded' up their skills, their abilities, or their faction reputations, among other things. Still, we're pretty sure we have a handle on how to keep the advancement path smooth but interesting, and advancement rate is one of the things that we've been asking our players about in all of our internal playtesting." -
#845 Szövegesen vannak az új infók, nem a videóban...:) Csak azt a részét GS tojt kitenni..: itt van minden -
#844 Semmi gond, gyorsan rámentem én is hátha van valami újdonság csak kb 2 perc után volt feltünő nekem is, hogy túl sok az ismerős anyag benne :P -
#843 Nem figyeltem megtévesztő volt a Gamestaros leírás miszerint új infók stb .. melóbol írtam a hsz-t így nem csekkoltam le a vidit csak bedobtam hátha valaki nem látta.
sry ha nagy bűnt követtem el -
Szabi1991 #842 igen, de ez írja a videó elején is.. :p -
#841 Ez az összes eddig megjelent videó összerakva egybe... -
#840 Star Wars: The Old Republic ingame gameplay trailer
Csapegtettek pár új dolgot. Az ember agyát húzni azt tudják :D. -
EnxTheOne #839 erröl a lisghtsaber kick-boxról jut eszembe: commonutyn olvastam, valami olyasmit irt az egyik emberke hogy vibro kardot használ majd és ysamirit, és a jediket "hazai pályán" öli meg :D:D:D:D -
#838 addig szerintem felesleges találgatni amíg a konkrét harcrendszerröl semmit sem tudunk -
#837 Lightsaber kick-box ez kurva nagy -
#836 Ezt biztos:-) -
#835 Gondolom arra se csak egy galaxis van... -
#834 *hátrányt
Illetve kifelejtetem még, hogy ha mindent feltérképeztek volna, akkor hogyan indulhatott el Revan az ismeretlenbe? :-) -
#833 Te talán nem próbálnád meg, hogy pusztán magadnak tartsd meg azt a valamit, ami nagyon-nagy előnyt ad a veled szembenálló ellen, illetve az ő kezében számodra jelent hátrámyt? Ez olyan mintha az amcsik pár éve odaadták volna a szerbeknek a legmodernebb légvédelmi rendszereiket, hogy egyenlőek legyenek az esélyek, mikor ők majd bombáznak:-)
Amúgy meg eddig arról volt szó a játék kapcsán, hogy mindenkinek lesz esélye (több-kevesebb)a másik kasztok ellen és sehol nem emlegették az erő alkalmazását gátló tényezőket. -
#832 Ha tudnának róla akkor miért csak egyik félnél lenne ?
Egy ilyen konstans világban mint a SW nehéz elképzelni hogy ne ismerték volna gyakorlatilag több ezer éve minimális fejlödés van és mindent feltérképeztek a galaxisban.
De inkább arra hajlok amit Jeffjohnson írt ysalamiri nélkül is kell hogy legyen minden kasztnak nyerési esélye az eröhasználok ellen egyébként megette a fene az egészet. -
#831 Már hogyne adott volna előnyt? Pont az a lényeg, hogy ha tudnának róla, akkor csak az egyik félnél lenne belőlük:-) Bármelyik oldal is elfoglalja a bolygót és ott egy erős bázist alakít ki, illetve titkolja létezését amíg csak lehet, az kiállíthat jedi/sith vadász egységeket és elég komoly taktikai és stratégiai előnyhöz jutna... már csak a lélektani oldalát nézve is, mikor bebizonyítják, hogy a másik fél legerősebb harcosai milyen "könnyedén" legyőzhetőek. Remélhetsz-e védelmet a nagyszerű jedi lovagoktól, ha pár jól felkészített katona/kommandós/fejvadász relatíve símán elkapná őket?... Kellene-e rettegned az Erőnek parancsoló, lekiismeret furdalás nékül gyilkoló Sithektől, ha tudod, milyen "egyszerűen" megfékezhetőek? Külön iparággá válna az ysalamirik tenyésztése:-)) -
#830 Ez az egész téma elméleti sikon zajlik mert ha a fejlesztök beteszik akkor benne lesz és nem kell megmagyarázni semmit az a bolygó nem a semmiböl lett ott van már eonok óta.
Pont azért logikus hogy nem használták jedi vs sith háboruban mert egyik félnek se adott volna semmi elönyt mert ha mindketönél lenne akkor mehetne a lightsaber kick-box... -
#829 Ysalamiriket, amennyiben jól tudom, Timothy Zahn szerepeltetett először a Birodalom Örökösei című regényében... Bár ott ugyan említést tesznek rá, hogy a Császár tudott róluk és Thrawn főadmirális az ő feljegyzései alapján találta ki mire is használhatná őket... de az egész SW történelemben ezt megelőzően nem volt róluk szó... magyarán a kedves profi BH-k lesznek szívesek még cirka 3-4 ezer évet várni a felbukkanásukra:-)
Szerény véleményem szerint, ha ismert lett volna egy ilyen erő semlegesítő alkalmazás, akkor az igenis komoly szerepet kapott volna a Köztársaság kontra Sith Birodalom háborúskodásai során.
A golyóállómellényes hasonlatra pedig: Ha olyan helyre megyek ahol nagy eséllyel lőni fognak rám, akkor igenis viselem. -
#828 ah igen arra gondoltam, akkor kevertem a legacy-val :D tudtam, h vmelyik skywalker volt "csapdában" :) -
#827 Mivel ebben a játékban nem a fejlesztők találják ki a kasztokat hanem létező kasztok közül választanak ezért szerintem a kő-papír-ólló helyett inkább az lesz ,hogy bárki le tud győzni bárkit azt igérik ,hogy nagyon pörgős gyors pvp lesz nem véletlenül nem lesz autóattack a játékban. Remélem az end game contentek,insták is olyanok lesznek ,hogy hatalmas túlerő ellen lesz nagyon pörgös küzdelem mint a kotor 1 ben.