60268
-
RaSzTaH #696 -
Hát ha bejön amit igérnek a fejlesztök és nem a grindelésröl fog szólni a game hanem inkább a szerepjátékrész fog kidomborodni akkor ez nem hiszem hogy sok wow-ost érdekelne.
Valamilyen szinten nem egy kategoria a két játék. -
Nincs nagyon beszélni a játékkal kapcsolatban, egyelőre. Beszélgethetünk tőlem az star wars galaxies-ról is :) -
"!OFF!"
Szeritnem nem lett agyon flamelve a topic szal nem tudom mi a probléma. Ha meg annyira offtopic a házigazda ki söpri, de nehogy már ne lehessen említeni itt semmit se csak SW TORT :) Az hogy esetlegesen te utálod a *O*-ot (:P) és minden 4. Hsz-ben kommentelni fogsz, ha esetlegesen nem ontopic hszt ír valaki azzal ugyanúgy offolsz.
"!ON!"
*=W
Písz -
sasvader #692 Fenrir!
Kérlek ne itt beszéljétek meg a Wow-al meg a Warhammeral kapcsolatos játékélményeiteket ez SWTOR topic és nem ocska Wow topic!
KÖSZÖNÖM! -
Úgy látom elég sokan itt vannak már akik wowoztak, aztán warhammer online-oztak -
ja, ez azé igaz. -
áááhh... ahhoz lusták :)
én olyan #200 óta olvasom a fórumot, azt még okés volt visszaolvasni, de lehet ha most kapcsolódnék be, rajtam is győzne a lustaság
(sry az off-ért) -
de visszaolvasó stílusban a topikban is :D. -
avagy itt, Wikipedia stílusban -
Itt mindent megtalálsz amit eddig lehet tudni. -
WiLDoR #685 szarásig untam már én is a wow-ot, remélem ez végre jó alternatíva lesz helyette.
saccperkb. mit lehet eddig róla tudni, dióhéjban összefoglalná valaki? -
sasvader #684 Énis egyetértek!
Másrészt nemtudom mit lehet a wowal annyit játszani..én meguntam 1hét alatt azt ment az egész a lomtárba...+ kit érdekell a wow ez itt SWTOR topic...nem béna WOW.. -
Nem volt szándékomban offolni még ha részben sikerült is amúgy meg nagyrészben az SW TOR ról beszéltem ;).
písz -
Bocsánat, én a klónokról beszéltem nem a versenytársakról. -
egyetértek! -
az ilyen wowos kijelentéseket kerüljük már . egyrész SW TOR topik másrészt meg kinek mi a mérce . -
Nem a szakmá vagy a kaszt fog megváltozni hanem hogy, hogyan viszonyulnak hozzád. Hol tudsz új küldit felvenni hova tudsz simán besétálni és hol akarnak egyből darabokra szedni. Mondjuk egy fejvadász pont nem jó példa mert elvileg neki ugyebár úgymond politikailag függetlenek kellene lennie ott van ahol a nagy lóvé.
Továbbá ugyebár elhangzott az is hogy, Jedi is lehet Sith és gondolom ez fordítva is igaz. Ergo miért elképzelhetetlen a dinamikus frakcióváltás? Szerintem nem feltétlenül kellene egymásnak szegezni a két oldalt pont ezért mert mindegyik oldal játékosa alakíthatja úgy a dolgokat hogy, egyszercsak letér az addigi pályáról és szépen más irányba halad mint az életben is.
Abban meg teljes mértékben egyetértek, hogy amit a Blizz letett az asztalra annak 50%-át sem nagyon ütötte meg eddig egy versenytársa sem. A mai napig wowozok de igencsak jól esne egy kis versenyhelyzet és egy minőségi ellenfél a piacnak. -
sasvader #678 Nemazért de kiadhatnának már egy jó 10perces gameplay videot! gondolom majd akkor fogják ha meglesz mind a 8 kaszt,mert nehogy lelöjék a poént a gameplay videoval. -
Megoldás arra, amit mondtam valóban, de ettől még ez se jobb. -
Esetleg ha túl sok sötét oldal pontot gyűjt akkor nem fejlődni amíg legalább semleges nem lesz. -
De :) -
a wow is klón , nem ? :D -
A classok, ha jól tudom faction specifikusak, ergo smuggler nem lehet sith. Ennek tudatában hogy változik dinamikusan? Teszem azt, ha egy smuggler túl sok dark side pontot gyűjt/kap, akkor hirtelen átváltozik a szakmája Bounty Hunterré? Nem hinném.
És egy picit off megjegyzés, mert sok helyen dobálózunk itt a wow klónokkal. Nem lenne baj a wow klónokkal, ha csak az 50%-át is megütnék annak, amit a Blizzard az asztalra tett. -
Ellenben esetlegesen megoldás lehetne az ígért döntéseid alapján változik a reakció és a helyzeted a két oldal között. Ha ezt kivitelezik szerintem már jól jártunk. Mert egyetértek , hogy nem sikeres ötlet beskatulyázni egyik kasztot sem egyik oldalra sem. Miért kövessék az anno felállított mmo szabvány klisét 2 oldal 2 ellenfél ,ha ezt választod a karaktered ott marad örökre esélyed nincs változtatni max reroll. Viszont ha dinamikusan változik, a két oldalhoz való viszonya a karakterednek a cselekedeteid alapján az nagyban megnövelné az élvezeti faktort szerintem. Továbbá ugyebár az egész SW univerzum nagyban a két oldal között lavírozó vagy mindkét oldalt megjáró "hősök" és társaságuk köré épül. ezt kellene megvalósítani és kivitelezni. Senkinek nem kel wow klón SW köntösben szerintem és a dinamikusan változó helyzete a karaktereknek már jó jel hogy nem is kapunk wow klónt.
Szeretném ha igazam lenne majd ki derül. :)
-
- hogy látogasd az oldalt
- foglalkozz a készülő játékkal
- "kiderüljön", hogy mekkora community barát a bioware
- hype -
sasvader #670 Hátt de akkor méert inditottak szavazást a hivatalos oldalon? -
wewi #669 Legalább 2006, de inkább 2005 óta fejlesztik a játékot. Az, hogy mikor, milyen infót adagolnak tényleg semmit nem jelent. Valószínűleg kész van mind a 8 kaszt, vagy már csak minimális változásokon esnek át. -
sasvader #668 hátt figy. ha 2007-ben nekiálltak akkor már 2és fél éve készitgetik akkor csak kijön 2010-re ez a game.Vagy 20gb MMORPG- akarnak belüle csinállni!? -
egyébként biztos vagy abban hogy csak 10 hónapja dolgoznak rajta ? nem néztem utána a konkrét kezdeti dátumnak de az első dev blog 2007 végén jelent meg az meg már bőven több mint 10. -
gondolod hogy nem rendelkeznek kész fejlesztési roadmappel évekre előre ? az az első hogy a komplett game designt megcsinálják. nem egy kis kezdő cégecskéről van szó.
-
sasvader #665 Hátt remélem télleg igazat mondasz azzal kapcsolatban hogy elörréb járnak csak keveset mutatnak be.
Nincs kedvem várni rá 4-5 éveket nem arrol van szó hogy türelmetlen állat vagyok csak...már nagyon játszanék vele.+ rátesz nekem egy lapátal az is hogy éns SWfan vok és imádom az összes SW játékot. főleg hogy most KOTOR ruhában lesz a játék...hmmm. NEM BIROK VÁRNI IDE VELE! -
Az, hogy a marketingesek hogyan adagolják az infókat és híreket és mi a tényleges állapota a játéknak nem feltétlenül a valóságot tükrözi. Ami artwork-ot bemutattak ennyi erővel kb 1 éve is meg lehet már. Ha meg nemrég álltak neki a munkának, akkor abból 2010 elejére sőt még végére se lesz kész mmo. netán ha mégis kiadják igencsak AOC szindrómás lesz. Mivel viszont Bio nemigen adott ki gáz terméket a kezéből így inkább az a valószínű, hogy sokkal előrébb járnak mint amit mutatnak csak épp egy mmo-nak jó esetben is 2x 3x jobb és körültekintőbb marketing kell mint egy normál single játéknak. Véleményem szerint. :) -
WoW-ba nemsokkal az indulás elött került be a rogue itt sincs még minden kész és kőbe vésve -
droid nincs közte -
Miért nem lehet elhinni, hogy még a fejlesztés elején tartanak?:) Az elmúlt 10 hónapban a történet, artwork-ökön és egyéb részleteken dolgoztak. A fejlesztés nemrég indult, de ezt elmondták az E3-on is. 2010 elejére igértek valamit, de nem feltétlenül a kész játékot. Lucasarts pedig nem szabott meg határidőt Bio-nak (hálisten). -
vicces... :D
btw már rég kész van az összes class nem ilyenkor fognak újat csinálni.
max találgatásnak jó. -
sasvader #659 Eddig ugye 3 kasztot láttunk +még 2 lesz a jedi és a sith kaszt! ez eddig összesen 5db kaszt a 8-bol!
És éppen ezért szavazást inditottak hogy mi legyen a másk 3 kaszt! gondoltam titeket is érdekell+szavazattok ti is.
Katt Ide! Szavazáshoz! -
wewi #658 Köszi, a gyorsan összetákolt oldal helyét hamarosan átveszi egy jóval profibb. Addig jó ez :) -
wewi #657 NP először én is azt hittem, hogy ő az. Lord Angral azonban valóban a szenátus ellen vonult, a videóban pedig a jedi templom elleni támadás szerepel. Tehát a trailerben látható sith-ről egyelőre semmit se tudunk.