60373
-
Szabi1991 #803 DK bika fémkardal, és piros mágiával, szal pirosan világit.. :D -
Burca #800 WoW-ban melyik oldal is a sith ? -
"Shitnek" :D -
Deathstorm676 #798 Shitnek jobb lenni. Azt csinálasz amit akarsz nem tartanak a jedi szabályok. Ha valakinek nem tetszik a pofája megölöd Az egyedüli cél a végtelen hatalom és korlátlan erő elérése. Azért ki fogom próbálni a jó oldalt is. Az azért zavar hogy nem lehet oldalt választani játék közben. Ha jedi vagyok csak sötét jedi lehetek és nem válhatok sithé. Egyébként szerintetek a partyban csak a companionok árulhatnak el vagy a normális playerek is? Mert wowban csak duelezni lehet de mókás lenne sithként egy másik sithet megölni mert tiszteletlen volt.
-
sasvader #797 Jol van kicsit ideges lettem...szar volt a napomXD -
Várj csak 5-10 évet és ez lesz a legkisebb problémád az életben:) -
sasvader #795 Az a felháborodásom hogy utálom az olyan dolgokat hogy várok...várok azt mindig eltolják a megjelenési időt..sztem nem lesz ez kész 2012-se és még kiderül az is a végén hogy kivesznek belöle minden jot azt az egész egy rakás sza* lesz... -
Szabi1991 #794 -
Ackademy?XD -
Akkor üdv a klubban -
Szabi1991 #791 Jedi Ackademy-s klánom óta Sith vagyok minden SW játékba, még wowba is xD -
Freeeee #790 Az eddig felfedett kasztok közül,kinek melyik tetszik? Arra is kiváncsi vagyok,hogyan oldják meg,hogy az erőhasználók ne legyenek túl erősek. -
Ők is emberek... ők 8 órát dolgoznak naponta. A tényleges fejlesztés elvileg 2008-ban indult. Egyébként nem értem a felháborodásodat... -
szép lassan csöpögtetik az infókat ezzel is fenntartva az állandó érdeklődést és hype-ot. jó taktika. -
Én azt mondom inkább csinálják 2014 de akkor 1 jól össze tett bug-ban alacsony jó történetű élvezhető játékot kapjunk a kezünk közé. -
A jelenlegi infók szerint elképzelhető, hogy közel sem fog hasonlítani két kaszt quest egymásra... hacsak nem tökéletesen ugyanolyan döntéseket hoztok mindketten. -
Az hogy 4 éve elkezdték, nem azt jelenti, hogy akkor azonnal összecsoportosítottak minden fejlesztőt és erőforrást, aztán bezárták őket egy stúdióba, azzal a felkiáltással, hogy elő ne merjenek jönni, amíg nincs kész:-)
-
Nyugodjál már le .............. Tudod , jó munkához idő kell ! :-) -
sasvader #783 De gratulálok... 4 éve készitik ezt a játékot és még eddig csak 4 bolygó és 3 kaszt van bejelentve..jolvan..akkor ez majd 2012 decemberére lesz kész! ha meg nem mernek kiadni infokat akkor meg nagyon okosak... -
wewi #782 "Gordon Walton, co-studio director, BioWare Austin: We announced the game around March, but we'd really started on it in the beginning of December 2005. "
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3155486 -
a történet alakulása a te tetteidtől függ tehát nem biztos ,hogy tudni fogod mi történik majd a haverodnál -
Valahol van valami infó arrol , hogy mikor "kezdték el" a fejlesztést? -
Deathstorm676 #779 Mert az elég zavaró lehet ha a haver 3 questel előrébb jár és segítek neki én tudni fogom milyen az a quest és a történetben mi fog történni(így nem lesz meglepetés )Egyébként mesze a megjelenés szal van idejük elintézni és kitalálni a dolgokat.
-
Az miért lenne kizáró ok? -
sasvader #777 Oks eddig értem na és ha én meg a barátom is egy kasztba toljuk akkor mi nem segithetünk egymás quest-jében? -
"És akkor a velem partyban lévő havernak mi beleszólása és mi haszna van ebből?" Mert ha most megkéred egy haverodat IRL, hogy segítsen, neki mi haszna van abból? Amúgy meg beleszólása lesz... még nem teljesen világos, de az eddigi cikkek emlegetnek valamilyen vélemény nyilvánítási lehetőséget. A perezentáción bemutatott gameplay során elvileg volt ilyen, mikor azt kellett eldönteni, hogy a Sith+BH páros megöli-e a hajó kapitányát, vagy nem. Jelenleg nagyon úgy fest, hogy a BioWare az mmorpg-ből inkább az ORPG-re helyezi a hangsúlyt, mint az MM-re. -
Bandras DaSilva #775 valszeg lesznek klassz specifikus küldik és olyanok is amiket csapatban lehet/kell megcsinálni.
Gondolom majd a történet végkimenetele függ attól is, hogy milyen döntéseket hozunk a questek során. -
Deathstorm676 #774 Őszintén szólva questekre én is kíváncsi leszek. Az hogy szinkronos lesz minden az alapból elég arra hogy meghallgassam hogy miről van szó (wowban unalmas volt olvasni) és azt ígérik hogy nem lesz grindelés. Egyébként azt nem értem hogy most akkor ha indítok egy fejvadászt akkor csak fejvadász questjeim lesznek? És akkor a velem partyban lévő havernak mi beleszólása és mi haszna van ebből? -
You are not alone! -
Szabi1991 #772 100óra ha pontosan tudod mit kell csinálni, hova kell menni, és semmi mást nem csinálsz :DD
ha lenne egy jó kis "fénykard építő-testreszabó" rész, már ott ellennék órákat :))
(pl. olyan kristály amivel erősebb lesz, hosszabb penge, stb, mint kotor2-ben is, csak azért lehetne több "tuning" hozzá :DD) -
ízlések és pofonok. nekem jobban bejönne egy jól kidolgozott pvp központú sw mint egy menjünkleazx+nedikinstábakifarmolniahupililafasztuggyamit pve fos.
tudom megint egyedül leszek a véleményemmel. na meg kapitalista világban élünk , a játéknak pénzt kell termelnie , sokat és az csak akkor megy igazán ha rengeteg casual játékost vonz.
de azért remélem lesz vmi értelme a pvpnek és nem csak annyi hogy levágod a másikat kapsz vmi pontot amit kb a hajadra kenhetsz. -
Freeeee #770 Kevés? 100x 8 óra,azért az nem kevés szerintem:) De mindenképpen a pve end game-en fog múlni a sikere. A pvp nagyon jó,de a többséget nem érdekli. -
100 óra? az kevés. honnan van ez a szám? -
Aham, daocot (gy.k. dark age of camelot) ismered e? -
Deathstorm676 #767 Az úgy lesz jó. Valszeg kell majd egy kis idő ahoz hogy elterjegyen a híre de még mesze van a megjelenés(gondolom 2010 eleje)Ha betartják azt hogy classonként 100 óra játék idő és hozza a bioware szintet + azokat amiket ígértek (nincs grind ) akkor tuti vétel és valszeg robbanni fog az atom. Én így is nagyon szerettem az összes bioware játékot és még az hogy haverral játszhatok a star wars univerzumban + PVP. Kezdem túl ajnározni a játékot.
-
és azután a 2 év után milyen jó lesz a jó öreg "veterán" játékosok közé tartozni :) -
wewi #765 Azért szerintem nem kell nagyon elszállni. Én annak is örülnék, ha kezdetben a 2. helyre feljönne az mmo piacon. Ahhoz, hogy "robbanjon az atom" kelleni fog 2 év legalább, de ne legyen igazam :) -
Deathstorm676 #764 De gondolom majd lehet barangolni alacsonyabb szinten is a story küldetéseit elhanyagolva és jediket ölni valahol. Nekem még az tetszene ha fejvadászokat fel lehetne bérelni és lenne módszer arra hogy az áldozatokat megkeressék. Bár ez már tényleg sok munka lenne nekik. -
Nem is olyan régen olvastam egy gamer újságban az elég elvetemült ötletét az MSO (single player MMO)játéknak. Amikor elkezdték fejtegetni, hogy az SWTOR-ban központi helyen a karakterek saját történetét elmesélő küldetés sorozat áll, aminek nagy részét egyedül is meg lehet csinálni, azt hittem, valaki tényleg meg akarja valósítani az MSO-t... persze azóta a fejlesztők már nyilatkoztak arról is, hogy bár a játék minden karakter részéről végigjátszható a saját küldetés teljesítésével, és lehet rerollolni új karakterre az új sztori miatt, azért lesz benne end content-ként raidelés is... szóval van rá esély, hogy "robbanjon az atom":-) -
eXequtoR #762 A WoW a high end raidelés miatt tart ott ahol tart. Amennyiben ezt átveszik és beépítik az iszonyat SW világába... robban az atom. :) A pjure pvp játékok nem élik meg első évet.