60268
-
#986 nekem mind tetszett :) -
#985 tőlem ki lehet válogatni a jobbakat, de ha végignézed őket sztem nem nagyon lesz szíved kinyomni 24et, mert mind olyan klassz kép :)
ha gondolod neked is elküldöm (privit elindítom, ha nem kell törlöd) -
Monoton #984 De a 34 sok sztem. Max 10. -
#983 a képek tetszenek ahogy rájövök ,hogy hogyan kell úgy berakni ,hogy váltakozzanak kirakom -
#982 na megcsináltam a bannerokat, 34 lett :D
elküldtem Jeff-nek remélhetőleg megnyeri tetszését és kirakja őket ahogy korábban leírtam :) -
#981 alsó. -
#980 Nekem is az alsó tetszik jobban ezért
egyenlőre ez lesz bent (köszi a gyors munkát!) ha lesz valami jobb természetesen kicserélem. -
#979 Szerintem jöhet legyen választék. -
wewi #978 Alsó sokkal jobb szerintem. -
#977 nnnna, megelőztél, épp most töltöttem le egy rakás bannernak valót a honlapról :D
Nemtom mit szóltok hozzá, de sztem lehetne olyanra csinálni a bannert mint az Anime topicban, h mindig másikat rak be frissítésnél.
Letöltöttem jópár concept art-os képet, átszerkesztem őket banner méretre ha van rá igény. -
#976 A felső akkor is feelingesebb. -
Monoton #975 És? Az alsóból is :D -
#974 Felső abból a szöveg nélkül is látszik ,hogy SW. -
Monoton #973 Én is az alsóra :D -
#972 Felsö...király,ász -
Szabi1991 #971 alsó -
#970 Alsó nagyon jó, én arra szavazol. -
Monoton #969 [center]
-
#968 Hajrá -
Monoton #967 Lol inkább összedobok egy bannert :D De a mostani torzított szörnyű. -
#966 hohohoho én leszek az új class mondjuk én nem ezzel fogok játszani mert más mmo ban már egy ideje ezzel tolom -
sasvader #965 Hátt...aug.19-ig ne is várjatok semmit se...mert akkor jön a gameplay video.
Gondolom addig semmit nem akarnak és nem is fognak mutatni...
Ezen a héten fan art lesz..jővőhéten meg webcomic...gondolom! -
#964 nem kell sírni, hogy nincs új hír. nyár van. de biztos dolgoznak rajta és majd mondanak is vmit. -
#963 Nekem most ez a képernyövédöm.
Ez bannernak ilyen.
Egy photoshop mágus biztos tudna még rajta javitani. -
#962 Tényleg jó lenne valami szebb. -
geradani #961 ... -
wewi #960 Ez kamu, bármit írsz be, ezt az oldalt fogja kidobni: http://www.swtor.com/info/holonet/classes/Jeffjohnson
Hírből tényleg nincs sok, de végülis kibírunk még 2 hetet szerintem. Utána úgyis nyilvános lesz a gameplay. -
#959 Kéne egy uj banner ez olyan minimalista... -
#958 ...bár lehet csak szórakoznak velünk ,mindez csak találgatás -
#957 Comic con nem hozta azt amit vártam semmi igazán új dologról nem kaptunk hírt pár hete nagyjából egy helyben toporgunk infók terén. Szinte minden beszélgetésben ugyanazokat az infókat ismételgetik. Demo-ig lehet semmi komoly nem is lesz. Viszont a hivatalos fórumon lévő kockák találtak valamit ami arra enged következtetni ,hogy a Sith oldalon a köv. class a Commando lesz bővebb info a legalsó hozzászólásban: LINK -
#956 Nagyon úgy néz ki. -
#955 semmi hír?:( -
Szabi1991 #954 :O -
#953 -
#952 demo augusztus 19 -24 Gamescom-on
többi infó a magyar oldalon van érdemes elolvasni -
#951 fél évszázad :D -
sasvader #950 Mellesleg a KOTOR1-2 nél is be lehetett állitani hogy akarsz feliratot párbeszéd közben.
Szóval szerintem itt is be lehet..remélem mert nekem is jobban menne a történet megértése ha feliratos lenne! -
Freeeee #949 Megjelenésig még van időd fejleszteni:)) -
#948 valószínű hogy lesz. azért nem csak amerikaiak meg angolok fognak a játékkal játszani -
Freeeee #947 A lényeg,hogy készen adják ki,ne pedig ugy ahogy a AOC-t,mert akkor szart sem ér a megjelenés.