60147
-
#945 a tor viszont speciális, mert már évekkel ezelőtt voltak pletykák a fejlesztésről, de csak 2008 végén jelentették be -
#944 Nem tudom, de ilyen kaliberű játékoknál 3-4 év simán meg van a fejlesztése.
Wikipedia szerint:
Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.[6] The game was released on November 23, 2004, on the 10th anniversary of the Warcraft franchise.
Ebből a 2001-es dátumból simán le lehet vonni még 1 évet az alapok lefektetésére, stb. -
sasvader #943 Jó oks azt elismerem fenrir az télleg igaz!
Csak engemet az zavar hogy állitolag már 2005 ota készitik a játékot és 4 év nem volt elég nekik rá?
Nem vagyok annyira jártas az MMO-ban de a WoW-ot mennyi ideig készitették? -
#942 milyen videókban hallottad? hivatalosokban? -
#941 Az MMOG pont az a fajta játék aminek nem lehet ennyire előre megmondani a kiadási dátumát. Még millió meg egy dolog történhet addig, akár a legrosszabb is, hogy valamiért a projektet törlik. Volt már erre példa, lásd Star Trek Online amit most egy teljesen új csapatnak kell szinte előröl felépítenie miután az előző csapat befuccsolt. -
sasvader #940 Szerintem meg rosszul jósolsz mivel én már halottam vagy 100-szor videokban hogy 2010 elsö negyedére itt lesz...remélem igazam lesz! -
#939 lehet hogy álmodtam, de mintha olvastam volna olyat, hogy csak a Mass Effect után fog kijönni, ami 2010 Q1, utána még gondolom mire annak a hypeja lecseng, fog csak kijönni, 2010 végét jósolok -
sasvader #938 1.Hogyan lenne 3 év vissza hogyha 2010 elején jön game...-.-""
2.meg csak tipp volt nemtudom mit kell fikázni... -_- -
Szabi1991 #937 3év 7hónap 14nap 8óra 27perc 17mp
nem már csak 15
márcsak 13.. -.-" -
sasvader #936 Hogyha megtudjuk a hivatalos megjelenési dátumat,akkor kéne ki tenni SWTOR kép alá egy számlálot!:D
Mit szoltok hozzá? -
#935 ez is jó válasz :D -
#934 nem lesz konzolon. -
#933 Klasszikus MMO irányítása lesz mint a többi játéknak. Milyen lehetne még? -
#932 semelyik, mivel ez egy MMO lesz. Írányításról még nem sokat tudunk, de szerintem a WOWéhoz lesz hasonló -
#931 Sziasztok!Azt nem tudjátok hogy a the old republic irányítása olyan lesz mint a star wars knight the old republic 2 vagy mint pl a star wars the force unleashed? -
sasvader #930 No comment...
Csak ugy száll ki az értelem ebböl kommentböl :D -
#929 Nem ez hanem az életed az :D -
sasvader #928 S ezzel is többet tudtam meg a játékrol...ha ez szánalmas számodra akkor bocs.:) -
#927 KB :D -
#926 S ezzel is teljesebb lesz szánalmas életünk:) -
sasvader #925 -Szerintem tök jó ötlet volt ő tölük,legalább most jobban megtudja érteni az ember hogy milyen lesz chat,level,képességek,térkép...stb -
#924 Tényleg beteg. -
Szabi1991 #923 -
#922 Kockák kielemezték a videót szó szerint kockáról kockára
LINK -
#921 "Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz..."
Ez így teljesen igaz, de ha befejezed a történeted utána lesznek ilyen endgame contentek. Raid, ilyesmi
Nameg pvp
Craft
stb -
sasvader #920 -Mellesleg valaki nem tudja,hogy mért nem jön be a magyar oldal?(www.sw-tor.hu)
-Megszünt?,Valami hiba van honlapon?, Esetleg karbantartás van?
-Csak azért kérdezem mert én gyakran szoktam látogatni a honlapot,és sokat szoktam ott is forumon beszélgetni az SWTOR-al kapcsolatban,és most meg nem jön be az oldal már vagy 7 kerek órája... -
sasvader #919 Off:
-Jövöhéten pénteken július.24-én a Comic Com-on szerintem,valami új ütös informáciot fognak mondani.
-Talán egy új kaszt,vagy bolygó, esetleg szoba jöhet amit nagyon sokan várunk egy 10 perces gameplay video!
-Minden esetre sok informáciot fognak ki kotyogni számunkra remélem!
On:
-A video alapján eddig jónak tünik ez a játék,bár felmerül bennem az a kérdés hogy ez mért is MMORPG?
-Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz...
-Na mind1 nem sokat láttam még a játékbol majd akkor beszélek/beszéljünk a játékrol hogy milyen ha már láttunk legalább egy 10 perces gameplay-t. -
Deathstorm676 #918 Személy szerint egy gameplay demonak jobban örültem volna de azért ez is jó. Kár hogy csak jövőre fog megjelenni de a jó munkához idő kell. -
sasvader #917 köszi a választ..pffuu most már nyugodt vagyok... -
#916 Nekem sem jön be... szóval a hiba nem kizárólagosan nálad van. -
sasvader #915 #911
Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem... és nagyon idegesit hogy csak nálam nem jó,vagy senkinek se jön be!?
erre gondolok: www.sw-tor.hu -
#914 Akkor jó mert ez így eléggé műanyag szerű. -
#913 Alpha fázisban van ilyenkor még nem a grafika a lényeg azt mindíg a végére hagyják -
#912 Szerintem meg a graf 1 kicsit furcsa remélem ,hogy jobb lesz vagy fel lehet húzni majd . -
sasvader #911 Nektek bejön a magyar oldal?
Nekem valamiért nem... -
#910 régen meg hogy aggódtatok. -
#909 NEEEEEEEEEEED! -
#908 Valoban nyálcsorgató ,ha ez nem fog nagyot kaszálni akkor semmi. -
#907 Csak el ne szúrják a játékmenetet, ez most nagyon ígéretesen néz ki. -