60268
  • V43 1105
    Birodalmi Rohamoszgatos és Klón keveréke :D
  • Szabi1991
    4:35-től.. :D
  • Monoton
    Nem igazán a PVP-re gondoltam, hanem a fejlődésre.
  • XenHai
    Ez igaz bár ha majd vagy kb 30 player támadja meg a hajód akkor lehet át jön
  • Monoton
    Egyébként a videókból nekem nem jön át az MMORPG hatás/érzés. :(
  • Kandurex
    jah a futás először szokatlanul csámpás, aztán 3. videótól meg már nem is vettem észre :))
  • sasvader
    Ja,nekem is marhára tetszik!
    Csak azt bánom hogy a gameplay videoban nem mutatták Tython-t a Jedi-k bolygóját...meg kimondottan Troopert meg Jedi-t sem láttam videoban,ugy értem hogy nem ellenfélként,hanem játékosként!
    Remélem majd mutatnak videot a karakter készitésről is,kiváncsi lennék rá mennyire szabadon szerkeszthetőek lesznek a karik...
    Na mind1 nem akarok telhetetlennek tünni egyenlőre ennek is nagyon örülök!
    Off:mit szoltok az új nick képemhez?
  • Monoton
    Remélem nem csak AWSD irányítás lesz, mint a KOTOR játékoknál.
  • V43 1105
    Nekem picit debil ahogy fut a karakter, de nagyon bejön SW : TOR FTW! :)
  • Kandurex
    Remek lesz, az összkép nagyon meggyőző!
  • XenHai
    Csak ne szúrják el apróságokkal..Sok bug megjelenéskor no end game tartalom stb....
  • Tatyla
    nagyon jók a videók,áttekinthető az UI és maga a terep is pompás...
  • XenHai
    Ez nagyon vad!A Sith warrior nagyon bejön....
  • sasvader
    Kösz a linket!
    Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
    Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...
  • mcgrape
    Itt megnézhető a gameplay, én még nem láttam egyből közkincsé tesezm szóval véleményt nem tudok mondani még :D
    http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html
  • simon7108
    nemis lehetnének rohamosztagosok mivel a filmek elott 3700 évvel játszodik:)
  • Kandurex
    old republic éra...nem lesznek rohamosztagosok :s
  • sasvader
    Bocsánat!
    Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(
  • XenHai
    XD
  • V43 1105
    Én azt a pár órát elütöm egy kis Empire At Warozással ... csak az a baj gyengék az ellenállók
  • sasvader
    Mivel ugyis péntek van,és mindig ilyenkor szokták frissiteni a hivatalos honlapot ezért,én azt gondolom hogy mi még ma este megfogjuk kapni azt az 5-10 perces gameplayvideo-t.;)
    Ha meg nem ma kapjuk meg akkor tuti holnap,mert holnap van a gamescom utolsó napja....hacsak átnem basztak minket...DE PERSZE A BIOWARE NEM OLYAN!!!:D
    Megjegyzés:álltalában este 9óra és 12óra között szokták frissiteni honlapot össze vissza...ugyhogy én ma egész éjjel lesni fogom!:)

• V43 1105
    Nem feltétlen :)
  • JaSoN HuNTeR #1044
    akkor felejtős.:D
  • Monoton
    Havidíj
  • JaSoN HuNTeR #1042
    akkor hogyan lesz?
  • Bandras DaSilva #1041
    Nem.
  • JaSoN HuNTeR #1040
    A játék teljesen ingyenes lesz?
  • Szabi1991
    wow-ba is 1-2 szövegrészt lefordítottak azt kész.. megunták.. XD
  • Muki100
    Több száz óra párbeszédet, meg még rengeteg játékbeli szöveget kinek lenne kedve magyarra fordítani mikor játszhatna is az idejében?
  • simon7108
    szoval akkor neis számitsak magyaritásra?:(pedig lehetne hozzá mert ugyanolyanok lesznek a párbeszédek elvileg mint a Kotornál csak tobb lesz:Dés annak is van magyaritása.
  • V43 1105
    Utóbbi ^^.
  • simon7108
    szerintetek ha majd megjelenik a játék lehetséges,hogy valaha is kijojjon rá magyaritás?:Dvagy megkellene tanulnom angolul?:(XD
  • Szabi1991
    szép.. :))
  • N1ggA
    mi a különbség e között és az "igazi pénzzel fizetni az itemekért" között? semmi. a gazdagoknak jó lesz, a szegényeknek nem. havidíj kell
  • V43 1105
  • simon7108
    jolvan na csak 1 otlet volt jobb lenne mintha pénzért kéne venni a cuccokat 5-6 dollárért 1 cuccot....
    de amugy énis a havidij mellet vagyok:)az lenne a legjobb olyan 6000FT 2 honapra és kész:Daz elozo csak 1 otlet volt mert ahogy már mondtam jobb lenne 10 dollárért venni pl 1000 kreditet és 1 cucc lenne 70 kredit pl minthogy 10 dolcsiért vegyél 1 cuccot!
  • EnxTheOne
    rohamosztagosok nem hiszem hogy lesznek benne ( azok 4000 ével késöbb ölik a **** lázadokat :D) de talán lehet hasonló páncélt csinálni :D
  • EnxTheOne
    ahh, elöször reménykedtem hogy valami trooper szerüség lesz, mert az nem nagyon tetszik hogy a fejvadászok lesznek a bakák benne :( útána meg láttam a képeket:(::(:(:(:(
  • Szabi1991
    remélem lesznek ien birodalmiak is.. én tuti ezt a kasztot választanám elsőnek.. :)
  • Szabi1991