60268
-
#1066 Birodalmi Rohamoszgatos és Klón keveréke :D -
Szabi1991 #1065 4:35-től.. :D
-
Monoton #1064 Nem igazán a PVP-re gondoltam, hanem a fejlődésre. -
#1063 Ez igaz bár ha majd vagy kb 30 player támadja meg a hajód akkor lehet át jön -
Monoton #1062 Egyébként a videókból nekem nem jön át az MMORPG hatás/érzés. :( -
#1061 jah a futás először szokatlanul csámpás, aztán 3. videótól meg már nem is vettem észre :)) -
sasvader #1060 Ja,nekem is marhára tetszik!
Csak azt bánom hogy a gameplay videoban nem mutatták Tython-t a Jedi-k bolygóját...meg kimondottan Troopert meg Jedi-t sem láttam videoban,ugy értem hogy nem ellenfélként,hanem játékosként!
Remélem majd mutatnak videot a karakter készitésről is,kiváncsi lennék rá mennyire szabadon szerkeszthetőek lesznek a karik...
Na mind1 nem akarok telhetetlennek tünni egyenlőre ennek is nagyon örülök!
Off:mit szoltok az új nick képemhez? -
Monoton #1059 Remélem nem csak AWSD irányítás lesz, mint a KOTOR játékoknál. -
#1058 Nekem picit debil ahogy fut a karakter, de nagyon bejön SW : TOR FTW! :) -
#1057 Remek lesz, az összkép nagyon meggyőző! -
#1056 Csak ne szúrják el apróságokkal..Sok bug megjelenéskor no end game tartalom stb.... -
#1055 nagyon jók a videók,áttekinthető az UI és maga a terep is pompás... -
#1054 Ez nagyon vad!A Sith warrior nagyon bejön.... -
sasvader #1053 Kösz a linket!
Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...
-
mcgrape #1052 Itt megnézhető a gameplay, én még nem láttam egyből közkincsé tesezm szóval véleményt nem tudok mondani még :D
http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html -
simon7108 #1051 nemis lehetnének rohamosztagosok mivel a filmek elott 3700 évvel játszodik:) -
#1050 old republic éra...nem lesznek rohamosztagosok :s -
sasvader #1049 Bocsánat!
Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(
-
#1048 XD -
#1047 Én azt a pár órát elütöm egy kis Empire At Warozással ... csak az a baj gyengék az ellenállók -
sasvader #1046 Mivel ugyis péntek van,és mindig ilyenkor szokták frissiteni a hivatalos honlapot ezért,én azt gondolom hogy mi még ma este megfogjuk kapni azt az 5-10 perces gameplayvideo-t.;)
Ha meg nem ma kapjuk meg akkor tuti holnap,mert holnap van a gamescom utolsó napja....hacsak átnem basztak minket...DE PERSZE A BIOWARE NEM OLYAN!!!:D
Megjegyzés:álltalában este 9óra és 12óra között szokták frissiteni honlapot össze vissza...ugyhogy én ma egész éjjel lesni fogom!:)
-
#1045 Nem feltétlen :) -
#1044 akkor felejtős.:D -
Monoton #1043 Havidíj -
#1042 akkor hogyan lesz? -
Bandras DaSilva #1041 Nem. -
#1040 A játék teljesen ingyenes lesz? -
Szabi1991 #1039 wow-ba is 1-2 szövegrészt lefordítottak azt kész.. megunták.. XD -
#1038 Több száz óra párbeszédet, meg még rengeteg játékbeli szöveget kinek lenne kedve magyarra fordítani mikor játszhatna is az idejében? -
simon7108 #1037 szoval akkor neis számitsak magyaritásra?:(pedig lehetne hozzá mert ugyanolyanok lesznek a párbeszédek elvileg mint a Kotornál csak tobb lesz:Dés annak is van magyaritása. -
#1036 Utóbbi ^^. -
simon7108 #1035 szerintetek ha majd megjelenik a játék lehetséges,hogy valaha is kijojjon rá magyaritás?:Dvagy megkellene tanulnom angolul?:(XD -
Szabi1991 #1034 szép.. :)) -
#1033 mi a különbség e között és az "igazi pénzzel fizetni az itemekért" között? semmi. a gazdagoknak jó lesz, a szegényeknek nem. havidíj kell -
#1032 -
simon7108 #1031 jolvan na csak 1 otlet volt jobb lenne mintha pénzért kéne venni a cuccokat 5-6 dollárért 1 cuccot....
de amugy énis a havidij mellet vagyok:)az lenne a legjobb olyan 6000FT 2 honapra és kész:Daz elozo csak 1 otlet volt mert ahogy már mondtam jobb lenne 10 dollárért venni pl 1000 kreditet és 1 cucc lenne 70 kredit pl minthogy 10 dolcsiért vegyél 1 cuccot! -
EnxTheOne #1030 rohamosztagosok nem hiszem hogy lesznek benne ( azok 4000 ével késöbb ölik a **** lázadokat :D) de talán lehet hasonló páncélt csinálni :D -
EnxTheOne #1029 ahh, elöször reménykedtem hogy valami trooper szerüség lesz, mert az nem nagyon tetszik hogy a fejvadászok lesznek a bakák benne :( útána meg láttam a képeket:(::(:(:(:( -
Szabi1991 #1028 remélem lesznek ien birodalmiak is.. én tuti ezt a kasztot választanám elsőnek.. :)
-
Szabi1991 #1027