60147
  • N1ggA
    a tor viszont speciális, mert már évekkel ezelőtt voltak pletykák a fejlesztésről, de csak 2008 végén jelentették be
  • Fenrir
    Nem tudom, de ilyen kaliberű játékoknál 3-4 év simán meg van a fejlesztése.

Wikipedia szerint:

Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.[6] The game was released on November 23, 2004, on the 10th anniversary of the Warcraft franchise.

Ebből a 2001-es dátumból simán le lehet vonni még 1 évet az alapok lefektetésére, stb.
  • sasvader
    Jó oks azt elismerem fenrir az télleg igaz!
    Csak engemet az zavar hogy állitolag már 2005 ota készitik a játékot és 4 év nem volt elég nekik rá?
    Nem vagyok annyira jártas az MMO-ban de a WoW-ot mennyi ideig készitették?
  • N1ggA
    milyen videókban hallottad? hivatalosokban?
  • Fenrir
    Az MMOG pont az a fajta játék aminek nem lehet ennyire előre megmondani a kiadási dátumát. Még millió meg egy dolog történhet addig, akár a legrosszabb is, hogy valamiért a projektet törlik. Volt már erre példa, lásd Star Trek Online amit most egy teljesen új csapatnak kell szinte előröl felépítenie miután az előző csapat befuccsolt.
  • sasvader
    Szerintem meg rosszul jósolsz mivel én már halottam vagy 100-szor videokban hogy 2010 elsö negyedére itt lesz...remélem igazam lesz!
  • N1ggA
    lehet hogy álmodtam, de mintha olvastam volna olyat, hogy csak a Mass Effect után fog kijönni, ami 2010 Q1, utána még gondolom mire annak a hypeja lecseng, fog csak kijönni, 2010 végét jósolok
  • sasvader
    1.Hogyan lenne 3 év vissza hogyha 2010 elején jön game...-.-""
    2.meg csak tipp volt nemtudom mit kell fikázni... -_-
  • Szabi1991
    3év 7hónap 14nap 8óra 27perc 17mp
    nem már csak 15
    márcsak 13.. -.-"
  • sasvader
    Hogyha megtudjuk a hivatalos megjelenési dátumat,akkor kéne ki tenni SWTOR kép alá egy számlálot!:D

Mit szoltok hozzá?
  • N1ggA
    ez is jó válasz :D
  • Facek
    nem lesz konzolon.
  • Fenrir
    Klasszikus MMO irányítása lesz mint a többi játéknak. Milyen lehetne még?
  • N1ggA
    semelyik, mivel ez egy MMO lesz. Írányításról még nem sokat tudunk, de szerintem a WOWéhoz lesz hasonló
  • djjeges
    Sziasztok!Azt nem tudjátok hogy a the old republic irányítása olyan lesz mint a star wars knight the old republic 2 vagy mint pl a star wars the force unleashed?
  • sasvader
    No comment...
    Csak ugy száll ki az értelem ebböl kommentböl :D
  • Fenrir
    Nem ez hanem az életed az :D
  • sasvader
    S ezzel is többet tudtam meg a játékrol...ha ez szánalmas számodra akkor bocs.:)
  • XenHai
    KB :D
  • MerlinW
    S ezzel is teljesebb lesz szánalmas életünk:)
  • sasvader
    -Szerintem tök jó ötlet volt ő tölük,legalább most jobban megtudja érteni az ember hogy milyen lesz chat,level,képességek,térkép...stb
  • XenHai
    Tényleg beteg.
  • Szabi1991
  • Jeffjohnson
    Kockák kielemezték a videót szó szerint kockáról kockára
    LINK
  • N1ggA
    "Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz..."
    Ez így teljesen igaz, de ha befejezed a történeted utána lesznek ilyen endgame contentek. Raid, ilyesmi
    Nameg pvp
    Craft
    stb
  • sasvader
    -Mellesleg valaki nem tudja,hogy mért nem jön be a magyar oldal?(www.sw-tor.hu)
    -Megszünt?,Valami hiba van honlapon?, Esetleg karbantartás van?
    -Csak azért kérdezem mert én gyakran szoktam látogatni a honlapot,és sokat szoktam ott is forumon beszélgetni az SWTOR-al kapcsolatban,és most meg nem jön be az oldal már vagy 7 kerek órája...
  • sasvader
    Off:
    -Jövöhéten pénteken július.24-én a Comic Com-on szerintem,valami új ütös informáciot fognak mondani.
    -Talán egy új kaszt,vagy bolygó, esetleg szoba jöhet amit nagyon sokan várunk egy 10 perces gameplay video!
    -Minden esetre sok informáciot fognak ki kotyogni számunkra remélem!

On:
    -A video alapján eddig jónak tünik ez a játék,bár felmerül bennem az a kérdés hogy ez mért is MMORPG?
    -Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz...
    -Na mind1 nem sokat láttam még a játékbol majd akkor beszélek/beszéljünk a játékrol hogy milyen ha már láttunk legalább egy 10 perces gameplay-t.
  • Deathstorm676
    Személy szerint egy gameplay demonak jobban örültem volna de azért ez is jó. Kár hogy csak jövőre fog megjelenni de a jó munkához idő kell.
  • sasvader
    köszi a választ..pffuu most már nyugodt vagyok...
  • QuentinT
    Nekem sem jön be... szóval a hiba nem kizárólagosan nálad van.
  • sasvader

Nektek bejön a magyar oldal?
    Nekem valamiért nem... és nagyon idegesit hogy csak nálam nem jó,vagy senkinek se jön be!?

erre gondolok: www.sw-tor.hu
  • XenHai
    Akkor jó mert ez így eléggé műanyag szerű.
  • Jeffjohnson
    Alpha fázisban van ilyenkor még nem a grafika a lényeg azt mindíg a végére hagyják
  • XenHai
    Szerintem meg a graf 1 kicsit furcsa remélem ,hogy jobb lesz vagy fel lehet húzni majd .
  • sasvader
    Nektek bejön a magyar oldal?
    Nekem valamiért nem...
  • Legend Killer
    régen meg hogy aggódtatok.
  • [HUN]Crassus
    NEEEEEEEEEEED!
  • wedge31
    Valoban nyálcsorgató ,ha ez nem fog nagyot kaszálni akkor semmi.
  • Fenrir
    Csak el ne szúrják a játékmenetet, ez most nagyon ígéretesen néz ki.
  • MerlinW