60268
  • Szabi1991
    "A tegnapi feltételezés helyesnek bizonyult: a Sith Warrior következő bejelentett kaszt a Star Wars The Old Republic-ban. A megerősítés a gamespot.com-on történt egy interjú formájában, ahol James Ohlen néhány részletet is elárult erről a class-ról.

Az elsődleges ötletforrás természetesen Darth Vader volt, ezért a Sith Warrior is nehéz páncélzatot visel, sötétségből és dühből táplálkozik. Fizikai fölényét használja ki, kevésbé támaszkodik az Erőre, de azért jártas a legtöbb képességben. Története a Birodalom ellenségeinek felkutatása, megölése, vagy a sötét oldalra csábítása körül forog.

Force choke

Ez a kaszt azok számára lesz érdekes, akik szeretnek az első vonalban harcolni. Képes nagy mennyiségű sebzés kiosztására (melee dps) vagy kifejleszthet támadó és védekező képességeket egyaránt (tank?). Rendelkezik egy ún. “spender” képességgel. Ezt akkor tudja használni, amikor elegendő mennyiségű rage gyűlt össze, általában csak egyszer, a csata közepén. Ekkor nagy erejű támadással, valószínűleg egy ütéssel leteríti legerősebb ellenfelét (fatality SW módra;)).

Dual wielding lesz a játékban és megnöveli a bevitt fizikai sebzést, valamint új képességeket nyithat meg a Stih Warrior előtt. Azonban ez a fajta játékstílus kompromisszumokkal is jár.

Nem fog rendelkezni partytagokat segítő buffokkal, inkább az első vonalban harcol. Ezért azoknak az embereknek ajánlják, akik élvezik a vezető szerepet betölteni, vagy hatalmas sebzést kiosztani. Magyarul az interjú során többször megerősítik, hogy ezek a karakterek tank és dps szerepkörben mozognak.

A döntések természetesen itt is nagyon fontos részét képezik a játéknak. Elküldenek egy távoli bolygóra, hogy leszámolj a Birodalom ellenségével. Kiderül azonban, hogy az áldozat ártatlan. Mit teszel? Véghez viszed mestered parancsát, vagy hagyod futni a szerencsétlent?"
  • Szabi1991
    és akkor megint mi a vége? a pénzes parasztok a legdurvább cuccokkal kezdenek.. grat -.-"
  • Tatyla
    szerintem is inkább havidíj...
  • XenHai
    Támogatom full hülyeség az egész.Sok vérpistike jól felszedné magát és verné a mellet, akkor inkább a havidíj.
  • Zeenoo
    Egész jó ötlet, attól függetlenül, hogy baromság. Bár végül is arra jó, hogy ne haljon meg a fórum. Azzal mert itt teóriákat gyártunk, tuti, hogy nem adunk ötleteket a fejlesztőknek/kiadóknak de egy próbát megér, vezesd elő az ötleted egy hivatalos fórumon is, ki tudja, lehet, hogy vevők lesznek rá és milliomos leszel. Viszont azt javasolnám, hogy abból a levélkéből ne hagy ki a mondatvégi pontokat és a nagybetűket, bár ki tudja, lehet ezt is értékelnék. Söt, egyenesen javaslom, hogy a szóközt is spórold meg, úgy még sokkal jobb és viccesebb lesz az irományod.
  • simon7108
    na kitaláltam,hogy hogyan lehetne a majd a játék a havidijal vagy a tárgy vásárlással kapcsolatban:Dszerintem ugy lenne jo ha ingyen játszhatnál tehát megveszed a játékot regisztrálsz és játszhatsz na de itt jon a fordulatXDnem kellene havidijat fizetni és az itemekért sem kellene igazi pénzel fizetni és ez ugy lenne,hogy pl a boltban lehetne majd venni Gamecardot mint a wow nál de nem felfizetésre lenne jo(természetesen átutalásal is lehet mint a wowban)hanem kapnál érte kreditet pl 10 dollárért 1000 kreditet kapnál a profilodban ha bejelntkezel a hivatalos oldalon na és ott lehet vásárolni a itemeket amiket nem lehet megszerezni a játékban(ha meg meglehetne szerezni ugy meg nem lenne értelme sztem az egésznek de azért jolenneXD)anniy lenne,hogy ott a profilod alatt kilennének téve az itemek pl jedi ruha 60 kredit vagy dupla éllu fénykard 70 kredit,és csak rámész a BUY ra lemegy a 70 kredit a számládrol és amikor fel lész a játékra akkor már ott fog viritani a tobbi itemed kozott az item amit vettél:)
    persze ez csak az én otletem!
    kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo:)
  • XenHai
    Már lassan ideje lenne....
  • Jeffjohnson
    Nem beta , arról még nincs hír. Egy hosszabb video (Developer Walkthrough) lesz mert amit eddig láttunk az csak pár perces ez remélhetőleg valami komolyabb cucc lesz.
  • MrStokes
    Demo alatt mit kell erteni? Vmi beta verzio?
  • Jeffjohnson
    Ma fun friday és Threat of Peace 13# ...magyarán semmi érdekes. Viszont jövő hét pénteken jön a demo azután pedig megmutatnak valami újat (remélem egy új classt).
  • mrzoltan
    Nekem mind1 nem én nézegetem,csak szóltam...
  • XenHai
    Jó ez.
  • mrzoltan
    Sztem jó lett,csak kevés a frame az animációba és így "akad".
  • gibson9
    Ennél jobbat nem is lehetett volna csinálni O.o Nagyon jó
  • wedge31
    Király a banner...
  • Jeffjohnson
    A magyar oldal új kinézetet kapott link a bannerben
  • Legend Killer
    sztem nagyon szép. hangulatos mindegyik.

grat!
  • Buci
    klassz lett, örülök h hozzájárulhattam :)
  • sasvader
    Most már jó,köszi helpet!
    Azta fasza lett!!! Grat a munkához!
  • Doma #1007
    Flash player-t telepítettél? Esetleg frissítsd le hátha segít.
  • Jeffjohnson
    Kód átírva thx a helpet.
    Viszont innentől a banner téma részemről lezárva ha van olyan akinek nem tetszik megcsinálja elküldi én meg berakom.
  • Monoton
    Tedd be ezt a kódot, sztem így mindenki látni fogja:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width=700"undefined" height=250"undefined">
    <param name="movie" value="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="menu" value="false" />
    <param name="wmode" value="" />
    <embed src="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" wmode="" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width=700"undefined" height=250"undefined"></embed>
    </object>
  • Monoton
    IE-t hasznalsz?
  • Monoton
    Nice, csak sztem írd át a méretet 700x250-re mert az az eredeti. Mintha most nagyobb lenne.
  • sasvader
    Nem akarlak megbántani,de nálam semilyen kép nem jön be...egy nagy hófehér kockát látok...többször is frissitettem az oldalt hátha bejön de semmi.
    Persze lehet hogy csak nálam sz@r...
    Mind1 azért thx probálkozásért!
  • Jeffjohnson
    nem lett tökéletes de akinek nem tetszik annak itt a lehetőség jobbat csinálni
  • gibson9
    Nagyon jó lett ez a banner Sugárzik belőle a SW hangulat :D Türelmetlenül várom a játékot!(L)
  • Legend Killer
    király
  • Jeffjohnson
    hétvégén kész lesz
  • Buci
    ha visszaolvasol, láthatod h van még több mint 30 féle banner amit csináltam, csak jeff nem tudja h kell berakni váltakozóra őket
  • Midgaurd
    Sziasztok

Most induló ,swtor közösségi oldal keres csapatába embereket. Részletek:
    SwTorHun
  • Legend Killer
    ja.

sakkozunk? :D
  • Legend Killer
    nem azt mondjuk, hogy szar a banner, jó munka. csak lehetne a másik kép IS és kettő lenne, nem EGY.

:D

de nembaj, mind1.
  • Jeffjohnson
    Látszik ,hogy nincs hír :)
  • wedge31
    Legyen a képváltos és akkor mindenki elégedett lesz.
  • Monoton
    Szerintem meg ilyen baromságon hülyeség filozofálni :D Komolyan leakadni azon, hogy milyen a banner :DDD Vicc. Már bánom hogy csináltam, inkább tedd vissza azt a torz szutykot az biztos jó :D
  • sasvader
    Szerintem is a lézerkardos a jobb...
    1.feelingesebb
    2.a hülye is tudja sw-röl van szó...bár igaz ki van irva sw:tor...
    Vagy legyen képváltogatos,esetleg 2 banner legyen!
    De ez ami kint van szerintem gagyi,de ez magánvélemény.
  • Legend Killer
    amúgy felső lett volna a jó a lézerkardok miatt :P :D. legyen dupla banner. felül a felső, alul az alsó :P :DD.
  • Legend Killer
    jó a banner
  • Buci
    sajna énse vágom h kéne, mert ez a java-s scriptelés nekem magas, de kérdezd meg talán az Anime topikban vagy a PS Works topik házigazdájától