60268
-
#906 -
#905 Szép bár a hud bárra rá férne 1 kis igazítás vagy új textura.De még odébb van a megjelenés -
Szabi1991 #904 aztán a kari neve DARTHEVIL.. még hogy nem lehet Darth-os nevünk.. :D -
#903 ez egy teljesen uj szintje lesz a jatekoknak, nagyon jol hangzik, kivancsi vagyok mi lesz a vege, mert ez iszonyat mennyisegu melo :O -
#902 ok tévedtem
kis mocskok méghogy nem lesz gameplay :) fincsi cucc lesz ebböl -
#901 [URL=http://www.swtor.com/media/trailers/video-documentary-3]Video Documentary #3[/URL]!!!!!!!!
Alapból a játékosok és NPCk hangjairól beszélnek, de egy csomó gameplay jelenet is van benne. Érdemes gyorsan megnézni! -
#900 Mivel nem demo nem új kaszt nem teszt infó ... Cakis megjelenési dátum lehet -
sasvader #899 Ez lol ezen nagyot nevettem XD Tegnap azt igérték hogy valami jó hír lesz,erre a 3 legfontosabb dolog ami mindenkit érdekell arrol nem mondanak semmiXD hátt akkor kiváncsian várom mi lesz az a nagy meglepi hir... -
#898 Csak húzák az emberek agyát. -
#897 Sajna elég valószínü ,hogy a comic con-ig semmilyen nagy bejelentés nem lesz ,hogy ott tudjanak villantani legalábbis szerintem. Jul24. asszem a comic con időpontja. -
#896 Ehh :) Először csúsztatják most meg közlik a 3 leglényegesebb dologról semmi új infót nem fognak közölni. nájsz -
#895 mai updateröl szól az idézet -
#894 "
* The update tomorrow is not an announcement about the gameplay demo
* The update tomorrow is not an announcement about testing
* The update tomorrow is not a class or planet reveal"
de azt igérik mindenkinek tetszeni fog háááát legyen igazuk de kb a fent felsoroltakon kívül nem hinném ,hogy sokmindennel lázba tudnák hozni a népet de ne legyen igazam
-
#893 "Meant to post an update today but got caught up in a few things. I'll be posting the "Friday" thread early tomorrow and in it, I'll talk a little bit about what the update is but also introduce everyone to two new faces they'll be seeing around here that joined our team recently. I'd post it tonight but they are off for the rest of the day already.
I will say this, tomorrow's update won't be about the demo (or external testing) but it will be something a lot of you will enjoy. More tomorrow!"
-
#892 Helyes, talán most először végig is fogom olvasni a küldetéseket :D -
#891 Szvsz egy MMO-t se lehet nyelvtudás nélkül. Próbálj meg játszani egy eredeti kóreai MMO-val, ha elég sokáig probálkozol talán rájössz mire valók a gombok :D
Am. meg baromi unalmas tud lenni egy MMO ahol csak quest, quest, quest, de természetesen el se olvassa az ember, csak gyüjtsd be ezt, gyüjtsd be azt, meg level up, level up, level up...
Sztem nagyon jól teszik, h szövegorientált lesz a játék. Egyébként egy korábbi hírben olvastam, h elvileg a játék megjegyzi h a questet tényleg elolvastad, vagy csak katt-katt-katt menjünk má hackelni módban toltad. Bár azt nem tom, h ennek mi jelentősége, vagy máshogy jutalmazza-e. -
Monoton #890 Mire megjelenik addigra aki nem tud angolul az megtanul :) -
#889 " A Star Wars rajongók és sok más MMO játékosai is már epekedve várják a The Old Republic megjelenését, amely az egyik legígéretesebb online játéknak tűnik. A minap azt is megtudhattuk, hogy bizony szövegben sem lesz majd hiány, ugyanis véget értek a felvételezési munkák, s összesen több, mint ezer órányi beszéd lesz majd megtalálható a játékban, amelyeket 100 színésszel vettek fel. Úgy tűnik, hogy szövegben nem lesz hiány. " - gamekapocs.
Valszeg ez lesz az elsö MMO amelyiket nyelvtudás nélkül nem lesz érdemes tolni.
-
#888 swg-be az LA-nek is nagy beleszólása volt, és a CU-ból és az NGE-ből is tanult szerintem mind a SOE mind az LA, úgyhogy nem kell itt aggódni. -
#887 Corporate Thief :) -
Bandras DaSilva #886 :) -
#885 Csak neked
-
Bandras DaSilva #884 John Smedley....eszembe jutott a neve a köcsögnek...ha a neve felmerül vmilyen mmoban...legjobb ha mindenki menekül... -
#883 Ez itt a lényeg:"James (Ohlen) has some considerable experience; he was the lead designer on Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights and KotOR" Tapasztalt emberek dolgoznak a játékban.
A SOE-töl pedig gyanítom a tehetséges programozókat stb. vették át amire meg ti haragszotok az pedig a SOE azon döntéshozó vezetői akik azt tették amit a kettőt sohasem kell összekeverni. Egy játék sikertelenné válásában sohasem a "tápláléklánc" legalján lévő egyébként (tegyük fel)baromi tehetséges programozó közkatona a felelős mert azt ,hogy merre fejlesztenek nem ő szabja meg csak sokan egy kalap alá veszik az egészet. -
Bandras DaSilva #882 igen, én is így értelmeztem ezt a mondatot...páran a soe-től átmentek hozzájuk dolgozni...soenál nem a programozókkal meg fejlesztők többségével volt a gond hanem egy bizonyos köcsöggel...aki jól tönkretette azt amihez nyúlt...olvastam, hogy vmi más soes játékba is átdobták az arcot...azt is jól lezüllesztette...csoda, hogy él....a neve már nem jut eszembe..hál' istennek... -
#881 Harmadik timeline trailer. -
Burca #880 De a soe itt nem mint kiado/fejleszto van jelen hanem par arc onnan benne van a fejlesztesbe. Remelhetoen pont azok akik jova tettek eleinte SWG-t. Szoval kar veszmadarkodni amig nem lattunk belole jatszhato verziot :) -
#879 Fenrir leírta a lényeget. nem a játék miatt írtam azt amit hanem soe név felbukkanása miatt. -
#878 Nem a játék miatt hanem amiatt, hogy felbukkant a SOE már megint. Az a cég semmi jót nem alkotott eddig az SW világában, ők voltak az elsők akik egy kiadott játékban három különböző harcrendszert alkalmaztak kb évente váltva, emiatt a játék sohasem volt több egy erős bétánál. Az NGE-vel meg szépen ki is nyírták a játékosállományukat, sikerült mindenkivel megutáltatni az SWG-t.
Egy nagy büdös, kókler banda. -
#877 SOE b@szta el az SWG-t is. Ez a probléma. SOE kizárólag a profitnak él és dolgozik (mindenki, de ők túlzásba viszik, saját fejük után mennek), ezáltal semmi sem jó nekik ami más. Így lett a Galaxiesből primitív WoW utánzat. -
#876 Nyugi nem vagy egyedül én is úgy elvesztettem a fonalat, hogy tán sosem lelem meg -
#875 rinyálnak egy olyan játék miatt amit még ki sem adtak ebből nem is kell semmit érteni unatkoznak meg már nagyon kerestek 1 okot ami miatt a fent említett dolgot művelhetik bár nem gondoltam ,hogy pont én segítek nekik ebben... -
sasvader #874 Valaki elmondaná tömören a lényegét mert ebböl sza*t se értek... -
#873 Aki játszott az SWG-vel azt tudja, hogy miről beszélek. -
#872 #869 :P -
#871 ?? -
#870 na köszi szépen akkor ennyi volt -
#869 Jajajajajajajj...Soe... -
#868 “BioWare Austin came in to existence in early 2006... We started the game working with only a few people. We’re now a very, very large studio,” says Walton. “Some of the staff came from SOE, but the early seeds were all BioWare. James (Ohlen) has some considerable experience; he was the lead designer on Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights and KotOR. We knew who the high level core creative team was going be. But the key hire that wasn’t settled on day one was Ohlen, because we didn’t know who we would get.” -
#867 demo sajna még akkor se lesz :(