60268
-
sasvader #736 Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg mert jó sok gameplay látható benne! -
#735 Nah mindenkinek aki félt a konzoloktól:
* Only being released for PC, no consoles -
sasvader #734 XenHai!
Isten áldjon meg kurva jó ez a video kösz a linket!
2:47-3:05 az a favorit zeném nekem nagyon tetszik!:D (amugy az nem SWClone Wars zenéje?:d) -
#733 Nem tudom hogy volt-e már linkelve ez a .Egészen jóvidi -
#732 Még egy "apróság"... a belinkelt oldalon további linkek vannak az E3-as bemutatóról készült cikkekhez. Ha valaki veszi a fáradtságot (én most tartok kb a felénél) akkor azokban a cikkekben olvashat a játékmenetről, az irányításról, a harcrendszerről és ehhez hasonlókról... már amennyire ezt a szerzők a rendelkezésükre álló lehetőség alapján fel tudták mérni. Jó olvasgatást:-) -
#731 Ha jól láttam még nem volt téma a fórumon a játék E3-on nyújtott teljesítménye... persze lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el. Mindenesetre elég szép díjesővel honorálták a bemutatók és interjúk alapján a különféle újságírók, szóval nem csak mi várjuk nagyon a megjelenést:-)
Link
Az itt megtalálható írás szerint, a prezentáción volt egy kisebb game play is, amin a karakter választásának következményeként bemutatták, hogyan ágazik el a sztori és vezet két teljesen különböző eredményre. -
#730 Most mi is járjunk be minden konzolos játék topikjába és panaszkodjunk ,hogy nem lesz pcn ? -
#729 "Konzol
NEM LESZ konzolos verziója a játéknak. NEM IS TERVEZIK! Ezért kérnék mindenkit, hogy a jövőben felejtse el az erre vonatkozó kérdéseit."
Őszínte gratulációm
-fav -
sasvader #728 Alig várom már hogy este 6óra legyen és hogy friss híreket kapjunk! -
#727 Méég mindíg Sw-tor.hu
"Konzol
NEM LESZ konzolos verziója a játéknak. NEM IS TERVEZIK! Ezért kérnék mindenkit, hogy a jövőben felejtse el az erre vonatkozó kérdéseit.
Klánok
Lesznek a játékban. Maximális létszám egyelőre nincs meghatározva.
Raidek
Szintén tervezik, hogy magasabb/legmagasabb szinten raid-szerű megmozdulások is legyenek. Számomra meglepő, de abszolút pozitív fejlemény. Arról, hogy ez pvp-re, vagy pve-re, esetleg mindkettőre vonatkozik-e, egyelőre nincs infó.
Béta tesztelés
Gordon Walton megerősíti, hogy nem kezdték még el a béta tesztelést, de már közel járnak hozzá (!): " We are close to beta though" . Persze jó kérdés, hogy ez a "close" pontosan mit jelent. Én tippre legkésőbb augusztust-szeptembert mondanék, és akkor akár még idén kijöhet a játék. "
Na most aztán lesz miröl beszélni (jó ez a magyar oldal érdemes olvasni!) -
#726 Szintén a Sw-tor.hu ról:
"A párbeszédek rendszere
A multiplayer típusú párbeszédekről már volt szó, azonban további részletek is kiderültek az interjúból. Így például az egész, körülötted lévő világ "megszűnik" egy dialógus alatt. Nem kell tehát attól félni, hogy megzavar egy hülyegyerek a /dance makrójával, amikor épp megtudod a legnagyobb sith lovagról, hogy az apád ;) Ez vezette fel a következő kérdést:
"Nyitott" világ
Tehát a játék mekkora részében lesznek közös területek, ahol minden játékos látható, és mekkora részében fogsz csak egymagad (vagy a haverjaiddal) játszani. A készítők szerint nagy rész lesz nyitott, a párbeszédek ellenére is. Lesznek ugyan flashpoint-ok (insták helyi elnevezése), de még ezen belül is találhatunk majd mindenki számára közös részeket.
Egyedi küldetések
Az lassan mindenki számára világos, hogy kaszt specifikus történetek lesznek, közös küldetések nélkül. Hogy bírjuk rá akkor legjobb jedi haverunkat, hogy segítsen nekünk a smuggler quest-ekben. A fejlesztők szerint fognak találni ők is elfoglaltságot, meg fogja érni egymást segíteni.
Endgame
Erről már volt szó korábbi hírekben, de itt beszéltek a koncepcióról először. Alapvetően kétféle játékosbázist céloz meg a SWTOR. Az egyik, akik imádták a Bioware játékokat, a sztorit stb. Nekik lehetőségük lesz egy teljesen más történetet végigjátszani, amennyiben egy kasztot kimaxoltak. Csak kezdeniük kell egy új karaktert. A másikféle játékos, akinek a szórakozás a maximális szint elérése után kezdődik. Számukra is lesz tartalom. Sokat nem tudunk még erről, de az biztos, hogy raideket terveznek a játékba. " -
#725 aztán itt egy hsz a hiv. fórumon az egyik fejlesztőtöl:
"Since E3, there has been a lot of talk in the community about the public viewing of The Old Republic gameplay demo. We understand that everyone is anxious to see it and we are working on a plan to share the demo with you. However, it will be several weeks before we can give out specific details on when and where it will be available for the community.
Thank you for your patience and understanding and stay tuned for more information!"
még jópár hét mire megmondják mikor láthatjuk a játékot "mozgásban" -
#724 "Még régebben olvastam egy 2007-es fórumbejegyzést, melyben a hozzászóló azt bizonygatta, hogy kitöltettek vele egy kérdőívet a következő Star Wars MMO-ról. Akkor nem igazán foglalkoztam ezzel, de most hála a hivatalos fórumnak újra eszembe jutott.
Olyan hihetetlennek tűnő dolgokat említett a kedves felhasználó, hogy full voice over, companion karakterek, smuggler-BH kasztok, működő darkside-lighside pontok is lesznek a készülő játékban. A címe pedig Star Wars: The Old Republic.
Aztán szépen lassan bejött minden, amit előre jósolt. Ami azért is érdekes, mert olyan dolgokat is írt, amiket eddig nem jelentettek még be hivatalosan. Egész pontosan a következőket:
"Legacy system. When you reach top level, apparently you have the option of producing an offspring with special bonus traits and starting over...or something to that effect."
Legacy system: lényege, hogy amikor eléred a maximális szintet lehetőséged van új karaktert indítani, ami már kezdeti bónuszértékekkel, képességekkel rendelkezik.
"Fully customizable ship. Can be bought or stolen!!"
Teljesen átalakíthaó hajó. Lehet venni, de el is lophatják(!). A smuggler története ugye úgy kezdődik, hoy ellopják a hajóját...
Persze ezeket az infókat mindig fenntartásokkal kell kezelni, de több mint gyanus, hogy mindent eltalált, pedig a hozzászólás 2007-ben született."
Sw-tor.hu oldalról való ez a szösszenet -
#723 Eggyetértek sőt a "minél előbb minden epic" embereknek pont az ígért játékmenet nem fog tetszeni nekik az egyszerű grindelés és mielőbb nagy szint és durva cuccok a nyerő. Én személy szerint inkább minőségi RPG-t várok. Ha a sztori legalább kicsit is hozza a KOTOR 1 hangulatát nálam és még jónéhány RPG kedvelőnél tuti befutó lesz. -
#722 Bocsánat, de nem igazán volt időm eddig reagálni... szóval a játék kapcsán nem arra gondoltam, hogy az aktuális játékos közösség mennyire lesz hajlandó rp-zni, mert ez a jelenlegi mmorpg-knél is abszolút független a rendszertől. Vannak akik csinálják, és vannak akik nem értik miről van szó. De azokban a játékokban a rendszer alapvetően nem is erre van kihegyezve. Mondhatni, a mmorpg névvel ellentétben csak egy lehetőség, amit a játékosok választhatnak. Az SWTOR játékmenete viszont a tervek szerint eleve ezt támogatja, még ha nem is kényszerít mindenkit rp-zésre. Az interjúkból legalábbis azt szűrtem le, hogy a történet orientált játékra törekednek a fejlesztők, és ez - szerintem - nem fekszik majd a jelenlegi mmo játékosok nagy részének. -
#721 az elejen jo dolog szokott lenni egy sg-s guild, utana meg ugyis mindenki megy a maga utjan
lineage2 openbetaban pl nagyon bejott :) -
#720 hmm... hát jó mind1, de nem lenne kedvetek összeállni majd? legalább mi SG-sek?
Am. most épp nézegetem a fajokat Wookieepedián,
kihagytam a biztosan játszható Togruta-t, ja és nem Dashad, hanem Dashade.
Én személy szerint szívesen játszanék mondjuk Twi'lek-ként, vagy Nautolan-ként.
Am. sztem ha majd döntenek a fajok közül, ezek közül fognak kikerülni:
- Aqualish
- Bith
- Duros
- Gran
- Iktotchi Wookieepedia
- Mon Calamari
- Quarren
- Rodian
- Wookie
- Zabrak
-
#719 ahol sok magyar van ott sok guild is van.
evvan. -
#718 EVE-vel konkrétan én most is játszok, ha a HUN Corp-ra gondolsz akkor az elég szégyen a magyar játékosokra nézve... -
#717 Miért ne sikerülhetne? Most ezzel nem azt mondom, h én megalapítom és mki csatlakozzon, nem vagyok olyan jó vezető :)
De sztem akkor is kéne egy United Hungarian guild :) Én szívesen lennék a tagja.
(Tudom, tudom ez az SWTOR topik, de ha belegondolsz a legtöbb MMO-ban működött: EVE Online, Shaiya, WoW, Lineage II) -
#716 Ezt már sokan megpróbálták sok másik játékkal, általában nem szokott összejönni :) -
#715 Hát szvsz ez csak töredéke. Sőt szerintem ezt csak azoknak a "terve" akik a SWTOR wiki-n reggelve vannak. Nem hinném h hivatalos :)
De annyit mondok, h az angol, francia, német, ausztrál és török (amik most ott vannak) guild-eken kívül meg kéne csinálni a két nagy magyar Guildet a két frakcióra :)
Miért ne indulhatna innen? Sztem az SG az egyik legnagyobb magyar Game fórum, tehát sztem klassz lenne ha megalapítanánk. Ki tart velem?
(sry h kissé elragadtattam magam :D) -
#714 Kár hogy mint BH nem lehetek semleges mert szivesen begyüjteném a sith lordok skalpját is de erre talán lesz is lehetöség.... -
#713 SWG-ben a lázadó kutyák voltak többen :) -
#712 Meglepö hogy eddig egálban van guildben a két oldal ,sith tulsulyra számitottam. -
#711 Am. min mondtam, sokat nézegettem a videókat, és kiválogattam a concept art-okon, a lehetséges játszható fajokat (már amit eddig felfedtek)
Amik biztosak:
- Ember (ezt tovább nem ragoznám)
- Kel Dor (Annyi képet mutattak róla, h szinte 100%)
Amikben nem vok biztos:
- Chagrian (csak 2 képen láttam, ahol egy jedivel harcol)
- Ithorian (erről viszont nemláttam gameplay képet)
Valószínűsíthető kísérő karakter fajok:
- Dashad (ez szinte biztos, rengeteg képen szerepelt, de mindig player mögött)
- Droid (ezek szinte biztosak h lesznek companionként, bár a képekből nem tudtam leszűrni, még azis előfordulhat hogy játszható lesz)
Valamint még egy érdekességet szeretnék mutatni:
Elkezdtek gyűlni a Guild-ek :) -
#710 A mindenkori euró árfolyamától függ, de nagyjából 3000-4500 között szokott lenni. -
#709 az HUF-ban durván 4000 igaz? -
#708 Gondolom ahogyan a többi havidíjasé.
Kb 15 euró lesz, szinte mindenhol ennyi a tarifa :) -
#707 Találgatások a havidíjról? Mert ugyebár nem minitranzakciós lesz, az nagyon tönkre vágná.
Végignéztem már minden interjút, és videót, de nem találtam rá sehol se utalást. Ezért gondoltam h megkérdem, szerintetek hogysmint lesz a díj? -
#706 Az rp véleményem szerint a communityn múlik elsősorban, az, hogy ezt a dev team miként supportálja, az már egy másik kérdés. -
#705 Jól mondod ,én azért remélem hogy mi rpg fanok is sikere tudunk vinni egy játékot. -
#704 Na akkor, hogy pörögjön a topic, írok egy hatalmas bölcsességet:-) Vagy nagyon-nagy siker lesz a játék, vagy nagyon-nagy bukás... esetleg egyszerre mindkettő:-)
Ez utóbbit el tudom képzelni olyan formában, hogy a szerepjáték fanok szemében igazi kincs lesz, de pénzügyileg pontosan ezért inkább bukás... hiszen a sok-sok egyéb játékos lusta lesz szöszölgetni vele, ha nem érhet el azonnal látványos eredményt, mint pl egy halom grindelős quest megoldása... Remélem ebben nem lesz igazam! -
#703 Ki beszéli itt meg az élményeket?
Csak láttam, hogy írogat már ide Wildo meg sonic is :) -
#702 Senki se tudja hol tarthatnak a fejlesztésel, majd ha lesz béta akkor már sejteni lehet a release idejét. -
cipo666 #701 Megjelenés dátumáról lehet valamit tudni? -
#700 Ha megnézed a hivatalos oldalon az új hírek kiadásának a dátumát akkor látod ,hogy 1-2 kivétellel többnyire péntekenként jön ki az új info. -
sasvader #699 jeffJhonson!
Azt megkérdezhetném tőled hogy honnan tudod hogy péntekre várható új info? csak azért kérdem mert minden pénteken új nfo vannak? -
#698 Péntekenként jön új infó a játékhoz legalábbis eddig ez volt. Este 6 fele kerül fel a hivatalos oldalra.
Off: amíg kulturált formában megy a beszélgetés/vita addig nem fogok 1hsz-t sem törölni persze azért próbáljunk meg ontopic maradni. -
#697 Én is pont ebben bízom, hogy inkább a szerepjátékosok csoportjára öszpontosítanak és nem casual játékosokra. Némi farmolósdi úgyis lesz de maga az univerzum és a benne rejlő lehetőségek igen nagy ütőkártyát jelentenek. Viszont tényleg mutathatnának már gameplay vidit mert ami eddig kikerült minden dokumentációt rongyosra néztem már :)