60268
  • Freeeee
    Hát igen,ezzel és a mandalorian páncéllal,amit nem visz a lézer-kard, mehetnek a jedik zabot hegyezni:) Meg kell hogy találják a kő-papir-olló egyensúlyt,hogy mindenki számára izgalmas legyen a pvp-pve rész is.
  • V43 1105
    Klikk .
  • Fenrir
    Én is úgy emlékszem, hogy az ysalamiri-ket csak az Endor-csata után használták, mégpedig Talon Karrde Luke Skywalker ellen amikor fogva tartotta a bolygóján.
  • BlackShadow
    kotor világban (képregények alapján) csak a fénykard kivédésére szolgáló kézpáncélzatot láttam :) ysalamiriket csak legacy-ban (jóval vader után)
  • wedge31
    Ne viccelj létezik golyóálló mellény is mégse abba jársz.

Valószinüleg jedivel is a galaxis 1% találkozott még a fénykorukba is és azok közt lehet hogy ismert volt az ysalamiri.
  • QuentinT
    Hmmm... Te tényleg el is hiszed amiket írsz? Mellesleg az ysalamirik nagyon-nagyon sokáig ismeretlenek voltak a galaxis népei előtt.. ellenkező esetben hogyan lehettek volna a jedi-k a köztársaság legelitebb rendfentartói?
  • EnxTheOne
    minden profi fejvadásznál van yashamiri, és akkor a force push nem ér semmit :D
    #819 egy jedi aki már meghalt nem tud táncolni és röhögni :D
  • sasvader
    Émis tudok ilyen szamárságokat irni:

-Akkora bashot adok a BH-ed képére hogy a sisakja belemegy az agyába...és közben beirom a /dance és röhögök nagyokat rajtad:)
  • QuentinT
    Már bocsánat de ilyen okosságot én is tudok írni... kapsz a hődetonátoroddal együtt egy force push-t és szép tüzijátékot nézhetnek a szemlélődők, amit csak Te nem fogsz élvezni:-)
  • Jeffjohnson
    Bekerült a bannerba egy Dev tracker "opció" a lényege az ,hogy a fejlesztők hivatalos fórumon írt hozzászólásait gyüjti össze.
  • Omlás
    A fene a formájukat :) tudják húzni az ember agyát rendessen.
  • Jeffjohnson
    Havonta 1x van nagy bejelentés
  • EnxTheOne
    a jedi lába elé dobsz egy hő detonátort, és nem lesz vele több baj. És még pénz is kaphatsz érte ^^
  • Omlás
    Jól látom, hogy a Timeline infók nemigen akarnak bővülni vaj miért ? :( a 19 megjelölt időpontból eddig 2 unlock. Igazán dobhatnának már valamit a népnek mert ha ilyen tempóban unlockolják akkor még tényleg valahol a messzi messzi galaxisban van a megjelenési dátum .
  • Jeffjohnson
    Kicsit törölgettem ha lehet ne itt vezesd le a feszültséget Sasvader! Meg lehet ezt kulturáltan is beszélni ha meg bajod van mással akkor azt legközelebb privátban oldjátok meg.
  • Szabi1991
    DK bika fémkardal, és piros mágiával, szal pirosan világit.. :D
  • Burca
    WoW-ban melyik oldal is a sith ?
  • MerlinW
    "Shitnek" :D
  • Deathstorm676
    Shitnek jobb lenni. Azt csinálasz amit akarsz nem tartanak a jedi szabályok. Ha valakinek nem tetszik a pofája megölöd Az egyedüli cél a végtelen hatalom és korlátlan erő elérése. Azért ki fogom próbálni a jó oldalt is. Az azért zavar hogy nem lehet oldalt választani játék közben. Ha jedi vagyok csak sötét jedi lehetek és nem válhatok sithé. Egyébként szerintetek a partyban csak a companionok árulhatnak el vagy a normális playerek is? Mert wowban csak duelezni lehet de mókás lenne sithként egy másik sithet megölni mert tiszteletlen volt.
  • sasvader
    Jol van kicsit ideges lettem...szar volt a napomXD
  • MerlinW
    Várj csak 5-10 évet és ez lesz a legkisebb problémád az életben:)
  • sasvader
    Az a felháborodásom hogy utálom az olyan dolgokat hogy várok...várok azt mindig eltolják a megjelenési időt..sztem nem lesz ez kész 2012-se és még kiderül az is a végén hogy kivesznek belöle minden jot azt az egész egy rakás sza* lesz...
  • Szabi1991
  • V43 1105
    Ackademy?XD
  • XenHai
    Akkor üdv a klubban
  • Szabi1991
    Jedi Ackademy-s klánom óta Sith vagyok minden SW játékba, még wowba is xD
  • Freeeee
    Az eddig felfedett kasztok közül,kinek melyik tetszik? Arra is kiváncsi vagyok,hogyan oldják meg,hogy az erőhasználók ne legyenek túl erősek.
  • MerlinW
    Ők is emberek... ők 8 órát dolgoznak naponta. A tényleges fejlesztés elvileg 2008-ban indult. Egyébként nem értem a felháborodásodat...
  • Torzonborz
    szép lassan csöpögtetik az infókat ezzel is fenntartva az állandó érdeklődést és hype-ot. jó taktika.
  • XenHai
    Én azt mondom inkább csinálják 2014 de akkor 1 jól össze tett bug-ban alacsony jó történetű élvezhető játékot kapjunk a kezünk közé.
  • QuentinT
    A jelenlegi infók szerint elképzelhető, hogy közel sem fog hasonlítani két kaszt quest egymásra... hacsak nem tökéletesen ugyanolyan döntéseket hoztok mindketten.
  • QuentinT
    Az hogy 4 éve elkezdték, nem azt jelenti, hogy akkor azonnal összecsoportosítottak minden fejlesztőt és erőforrást, aztán bezárták őket egy stúdióba, azzal a felkiáltással, hogy elő ne merjenek jönni, amíg nincs kész:-)
  • V43 1105
    Nyugodjál már le .............. Tudod , jó munkához idő kell ! :-)
  • sasvader
    De gratulálok... 4 éve készitik ezt a játékot és még eddig csak 4 bolygó és 3 kaszt van bejelentve..jolvan..akkor ez majd 2012 decemberére lesz kész! ha meg nem mernek kiadni infokat akkor meg nagyon okosak...
  • wewi
    "Gordon Walton, co-studio director, BioWare Austin: We announced the game around March, but we'd really started on it in the beginning of December 2005. "

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3155486
  • Jeffjohnson
    a történet alakulása a te tetteidtől függ tehát nem biztos ,hogy tudni fogod mi történik majd a haverodnál
  • XenHai
    Valahol van valami infó arrol , hogy mikor "kezdték el" a fejlesztést?
  • Deathstorm676
    Mert az elég zavaró lehet ha a haver 3 questel előrébb jár és segítek neki én tudni fogom milyen az a quest és a történetben mi fog történni(így nem lesz meglepetés)Egyébként mesze a megjelenés szal van idejük elintézni és kitalálni a dolgokat.
  • QuentinT
    Az miért lenne kizáró ok?
  • sasvader
    Oks eddig értem na és ha én meg a barátom is egy kasztba toljuk akkor mi nem segithetünk egymás quest-jében?