60268
-
#3999 nem azzal van bajom, ha valaki emiatt nem szereti, hiszen szive joga, csak engem, mint potenciális játékost kerüljön el messziről (eg. fórum topicot SE látogassa, merthogy minek?!)
Crassus: melyik oldalon leszel, tudod már? boncmester, te? tudjátok, a sötét oldal csááábítóóóóóó :) -
Boncmester #3998 Na igen, szerintem is ez a Star Wars főszereplős dolog lesz a jó. Ennek a játéknak ez lesz az erőssége, lehet szeretni vagy nem szeretni emiatt. -
#3997 az nem számít, mert ha a Mythic is dolgozik a pvp-n, akkor nincs min trollkodni :)
szavazás, témába vág, alsó 3-at érdemes átgondolni -
Boncmester #3996 A Mythic is ott van... -
#3995 de még mindig ott tartunk, hogy te helyettem hiszel dolgokat :)
ha megnézed a review-kat, pontosan azok az emberek emelik ki, hogy mekkora hangulata van a játék által nyújtott újdonságoknak, akik szkeptikusak voltak
és el kellene kezdeni felfogni, hogy nem csak a questek kidolgozottsága fogja a játékot mozgatni (ami mellesleg vicc, hogy egy pozitív, kidolgozott feature-t kell "védeni")
ha én úgy fogom érezni, hogy egy star wars film főszereplője vagyok, sokszáz órán át, akkor köszönöm szépen, élvezni fogom minden pillanatát :) -
e57 #3994 Bioware még soha nem készített játékot amiben pvp is volt. Meglepne, ha most hirtelen egy jól működő pvp-vel állnának elő. -
#3993 miért lennék bolond,mert van egy felvetésem és aggodalmam? senki nem anyázott,flémelt! Csak a véleményem fejtettem ki,hogy kötve hiszem,hogy te majd fél év vagy hónapok elteltével azért logolsz majd be és fizetsz elő ,hogy questelj...na mindegy majd meglátjuk milyen lesz és mégegyszer leszögezném én is nagyon várom!:P -
#3992 minden vagyok,de HC player nem:P:) -
#3991 1 bolond százat csinál
"Tök jó, hogy ki se jött, de már eltudjátok dönteni", hogy a questelés unalmas lesz... :) -
#3990 Tök jó, hogy ki se jött, de már eltudjátok dönteni, hogy milyen a játék... Csak nehogy pofára esés legyen az űber questelésből. Várom a játékot de... -
Boncmester #3989 A WOW-ot nem az adja el. Ezt meg lehet, hogy ez fogja, majd elválik. Elvileg lesz warzone benne, hogy pvp-zhessünk, de az is ilyen sotry szerű lesz, nekem tetszik. Mondjuk lehet az 5. után már unni fogom majd a videóbejátszásokat a warzone-nál, de majd meglátjuk.
A quest része meg Mass Effect szerű lesz, szóval ahogy egy guildtársam megjegyezte, ez valszeg nem szokványos MMO lesz ebből a szempontból, hanem KOTOR 3 co-op móddal. -
#3988 ja azt hozzátenném: úgy látszik, hálistennek a hardcore wowosoknak nem feltétlenül fog tetszeni az swtor
na, többek között már emiatt is imádom a programot :) -
#3987 annyira próbálod megszakérteni, hogy NEKÜNK mi adja majd el a játékot, pedig ha hiszed, ha nem, MI tudjuk, hogy NEKÜNK mi a jó :)
csak ezt értsd meg, többet nem kell :) -
#3986 nem a questelés ad el egy ONLINE M U L T I P L A Y E R játékot...khmm khmm -
#3985 Ki az a perverz aki még max szinten is küldetéseket csinál? Max valamilyen repu küldetés... Egyet értek az előttem szolokkal. Max szinten nem a quest meg a szinkron fog érdekelne, hanem hogy milyen a pve és a pvp... -
Tababo #3984 "Az EndGame-ban is folyamatos lesz a questelés és max szinten is adnak küldit NPC-k"
ez szép és jó de szerintem legtöbben itt már valami nagyobb pvp bejelentést várnának. -
#3983 de ha olyan lesz akkor minek lesz online?ennyi erővel kiadhatnák offline KOTOR 3-nak azt csókolom...mindegy mégegyszer annyit mondok,hogy pár hónappal a megjelenés után marhára nem a GYP-s szintre egyszerűsített questválaszok miatt fogtok vele játszani! -
Boncmester #3982 Olyan lesz, mint egy star warsos rohadt hosszú Mass Effect játék. Nem olyan, mint a WOW. Ha WOW szerű játékot akarsz, WOW-ozz vagy Riftezz, ebben pont az a lényeg, hogy a questelés másfajta lesz. -
arcosharcos #3981 (#3976;Nephin): xD,legalább a köztársaságiakat ne hajtsd el mindenféle irányokba:)Még szükséged lehet a segítségükre.Ki tudja elvétve milyen rosszarcú Sith Empire megszállottba futsz bele:)
------------------------------------------------------------------------
(#3975;itlosz):Hát országos cimbora,nehezet kérsz.Volt egy-két leak amiben mindenféle anyagokból megpróbálták kiszürni a gear tervezetet de pocsék minőség:armorconcept
Itt találsz pár SI armort,ez is SI,itt meg balról a második egy SI a harmadik fehérben meg egy IA/Sniper érdekessége,hogy ez az SI gear még messze a late end gearektől és már itt kitűnik.(revan's complex high fp-ből van a kép ami kb lvl 32 szintű kariknak van)
Agent gear 1,itt is van pár kép IA gearekről,talán még itt,meg még ezen mazsolázhatsz -
arcosharcos #3980 Huh ebbe a témába kár volt belemenni...Nem csak a hanghatás és mindenféle kamerás nézetes párbeszédek miatt lesz más hanem,mert itt a quest system sokkal jobban hatással lesz a gameplayre mint más MMOkban.
Elsajátíthatunk olyan skilleket amiket questelés/párbeszédes részek közben alkalmazhatunk mint pl:Jedi elmetrükk,Smuggler meggyőzés,Agent(S3-F5)vallató droid.
Csak questeléssel juthatunk hozzá Light/DarkSide pontokhoz ezáltal további jellem skillek és felszerelésekhez valamint kompanionok csatlakozásához és ezek a dolgok mind hatással lesznek a gameplayre.
Az EndGame-ban is folyamatos lesz a questelés és max szinten is adnak küldit NPC-k.Pl.Lesznek mindig ismételhető questek,hogy bármikor megváltoztassuk jellemünket pl. Light-ról DarkSide-ra{ez nem 5perc lesz:)}
Pl ha egy patchben kihoznak egy új Lightside jellem skillt vagy új DarkSide Armort amit szeretnénk de jellemünk nem megfelelő hozzá akkor questeléssel akár endgame-ban is megváltoztathatjuk.
A crew skill mission questeket end game-ban is folyamatosan csinálni kell,mert a crafting és a questelés kapcsolódni fog egymáshoz.
Igen lehet,hogy XY hatodik alosztály karijával már unni fogja ugyanazt a public questet és legszívesebben tovább nyomná a párbeszédeket de a fejlesztők legalább próbálnak valami újat bevinni ebbe az egészbe...
És még meg is könnyítették a dolgát azoknak akik gyorsan akarnak tovább lépni a párbeszédes részeken,mert jelölve lesz,hogy melyik válasz lehetőség növeli a dark vagy light jellemünket. -
#3979 most nem értem, hogy miért kell leakadni azon, hogy a maxos szintet, és az end gamet elérni itt izgalmas, érdekes lesz
szörnyű, komolyan... :)
igen, end game-ben már valószínűleg nem lesz olyan jelentős az npc beszélgetés, de .. ÉS ? :)
nekem pl. számít, hogy teszemazt a 2-3 karakteremmel az a bizonyos 4-5-600 óra hogyan telik.. -
#3978 most Crassusal kell hogy egyetértsek... -
#3977 tényleg nem vágjátok a lényeget mire akarok kilyukadni? eléred a max szintet utánna kérdezem mit fogsz kezdeni a saját hangon beszélő NPC-k el akik már nem adnak több küldit? Miért fogsz belogolni és előfizetni?
csakis az a lényeg,hogy milyen lesz a PVE-PVP tartalom....ez a beszéd CSAK cicoma.....
imádom a SW világát tehát értelem szerüen jól fogok szórakozni szintetés alatt ez biztos pontosan emiatt a kidolgozott rész miatt,de ide a rozsdás bökőt,hogy ha mindenki max szinten lesz kuuuuuuurvára nem az lesz itt a napi téma,hogy a twilek csaj milyen szépen kér fel egy küldire hanem az,hogy ezt és ezt a fegyót hol szerete x,y,z és hogyan lehet még jobb DPS-t csinálni a Rankhor Bosson illetve milyen taktikák kellenek a különböző classok legyőzéséhez!
ezt borítékolhatjátok!:P:) -
Nephin #3976 Nagyon nem értek egyet veled. :) A TOR-ban épp az lesz a lényeg, hogy nem elnyomod a questszöveget és mész a térkép után agyatlanul, aztán piffpuff, felveszem a rewardot és repeat a másik küldetéssel ugyanígy, hanem kapsz egy "filmet", ahol válaszolnod kell és a válaszaid kihatnak a karakteredre, az adott questre, netalán a jövőbeli eseményekre is... Lehet, hogy ez nem a te játékod lesz. :) -
#3975 Akkor "wowoz" tovább -
#3974 3972,3973
2003 óta wowozom a questeket kb az első fél évben olvastam el,utánna már csak sallank volt.Ledarálod a küldetést és csak az számít,hogy a megszerezhető fegyvernek mekkora DPS-e van illetve az armor amit adnak jobb stattal bír-e mint ami éppen van neked valamint a legyártható tárgyak adnak-e valami búnuszt vaGY jópofa feature-t....nem az NPC-k szinkronhangja fog életben tartani egy MMO-t....hanem az,hogy a karaktereddel milyen élvezetes adrenalinnal teli csatákat fogsz lefolytatni mások vagy a "környezet" ellen.
-
Boncmester #3973 Én is így gondoltam egy jó ideig, de ahogy nézegettem a videókat, rájöttem, hogy ez inkább olyasmi lesz, mint egy papír alapú szerepjáték a story szempontjából, nem olyan, mint a többi MMO, szóval szerintem pont jó lesz benne az NPC-s beszélgetés. Nem az lesz, hogy odamész egy npc-hez, fölveszed a questet, el se olvasod, aztán a térképen megnézed, mit kell megtapizni, és kész, hanem itt tényleg jó lesz a questelés, videóbejátszásokkal, stb. -
#3972 "egy MMO-ban kb nulla jelentősége van,hogy beszélgethetek egy NPC-vel/és erre nagyon büszkék/.....az MMO lényege éppen az,hogy egymás közt beszélgetünk még zavaró is lesz,hogy "kivon" a játékból ha NPC-vel beszélsz majd..."
Azt a részt, hogy "MMO lényege", nem nagyon értem. Ennek a játéknak a lényege, hogy egy forradalmian új, a többi standard MMO-tól elütő játékot csináljanak.
Lehet, hogy téged most nem érdekel a story, és csak egy új standard MMO-t akarsz játszani, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fogod élvezni, mert nem fog más téren sokkal többet nyújtani. Más játékokfejlesztőknek (pl. Blizzard) éveik voltak arra, hogy egy jó, mindenkinek megfelelő rendszert kialakítsanak (WoW), Bioware még csak most kezdi (mégha alkalmaznak régi MMO-s emberkéket, akkor is).
Engem a Star Wars-on kívül kimondottan a story és a full vioce over vonz, amiatt vagyok belezúgva a játékba.
És így is kommunikálhatok, fogok is kommunikálni más játékosokkal, de az NPC-t hangja miatt sokkal jobban bele fogom tudni magam élni.
Ha elkezded, szerintem te is. -
#3971 miért ? SWben tán nem lényeges az űrcsihipuhi ? -
#3970 nana, ugy csinald, hogy itt nincs trollkodas :) -
petecz #3969 Hol írtam én hogy űrharcra vágyom? Tanulj meg olvasni. -
#3968 sokkal jobban örülnék ha arról mesélnének,hogy milyen sokféle használati tárgyat,ürhajó tunning alkatrészt,fegyvert,ruhát páncélzatot lehet legyártani...és nem ám használhattalan szirszarokat mint WOW-ban:P -
#3967 Nem hagyhattam ki.
Én spec sokat soloztam mindig, időm nagy részét az tette ki, uh. én várom ezt a "fícsört". :) -
#3966 most mi a baj? amikor ez szóba kerül kb. röhögök rajta ,mert kurvára nem lényeg az ilyesmi egy MMO-ban...az oké,hogy szinesíti meg minden ,de amikor négyen megyünk csapatban és én már 10 perce nézem az NPC-s videókat ti meg álltok bambán és rám vártok majd akkor rájössz,hogy ez szar feature...:P:) -
Ariakus #3965 Igazad van, ahelyett a sok szinkronmunka helyett inkább legyen jól optimalizálva, vagy legyenek folyékony és szép mozgásanimációk esetleg atomstabil szerverek. -
#3964 -
#3963 Aki űrharcra vágyik ott az EvE, vagy a Black Prophecy! -
#3962 kövezzetek meg,de számomra egy MMO-ban kb nulla jelentősége van,hogy beszélgethetek egy NPC-vel/és erre nagyon büszkék/.....az MMO lényege éppen az,hogy egymás közt beszélgetünk még zavaró is lesz,hogy "kivon" a játékból ha NPC-vel beszélsz majd... -
Nephin #3961 Aha, értem, tényleg nem hangzik rosszul. Szerintem a jelenlegi "űrharc" mellett nem igazán kivitelezhető, de minden esélye megvan valami hasonlónak, ha kijön az űrharcos kiegészítő, mert olyan 100%, hogy lesz. :) -
petecz #3960 Bolygók közötti kereskedésnél valami olyasmire gondolok mint ami volt/van (nemtudom) Silkroadban, ha játszottál vele. 2 város között lehetett árut átvinni és a kereskedőket védeni kellett. Na itt bolygók között lehetne nyersanyagokat vinni és ugye a ló helyett az űrhajód lenne. Össze lehetne fűzni az űr harcal, jönnének úgymond kalóz cirkálok vagy lehetne teljesen valahol blokád nagyobb űrhajókkal ott több pénzt tudnál össze szedni ha átviszed az árut. Annyira nem vagyok otthon a star wars loreban, de szerintem ez kivitelezhető lenne és nagyon megdobná a játékot, és lenne értelme smugglert kezdeni. :))