60268
-
#4079 ha mar konyvek:
pusztitas utja c. konyvet olvastatok? nekem hatarozottan az egyik kedvenc sw konyvem -
#4078 azt mondjuk használom tepsi kikenéshez:P:) -
Tababo #4077 na igen a könyvek...soha nem vennék "pöcsömebookszart" szeretem érezni az illatát, a tapintását stb...a polc 90% csak könyvek foglalják el...mindig is régimódi maradok könyvek terén de játékokban valahogy már nem.
"tubosból nyalnád a sertéspörit nokedlivel" hehe...amúgy már van vaj spray. igen érdekes... -
#4076 ha mindenki így gondolkozna akkor tubosból nyalnád a sertéspörit nokedlivel és hozzá ugyanezt tennéd a jófajta vörösborral...,mert ugye minek szépen feltálalni azt a pörit meghintve friss apróra vágott petrezselyemmel és paradicsom meg zöldpaprika karikával:P:) -
Boncmester #4075 Nyilvánvalóan ha csak a színtiszta logikát követnék az emberek, pl én is, akkor semmi értelme nem lenne a dobozos meg gyűjtői verziónak, de az emberek nem ilyenek. Sokunk számára örömöt jelent egy szép collector's edition doboz kicsomagolása, a benne levő anyagok elolvasgatása, nézegetése, stb... És azt is szeretem, hogy egy játékot kézben foghatok, ott van a polcomon, stb, nem csak egy kód. Pl most akarok venni egy Kindlet, és az is biztos tök furcsa lesz, hogy ezentúl a könyveim nem lesznek ott a polcomon (igen, nem fognak rohadt sok helyet foglalni, de nem is lesz olyan élmény rájuk nézni), csak hát olcsó és kényelmes.
De persze sok játékot letöltősen veszek meg, mert úgy olcsóbb, de amiket igazán szeretek, azoknak szeretem megadni a módját a dobozzal. -
Tababo #4074 engem különösebben nem zavar mert már egy jó ideje mindent steamen veszek. ha az összes játékom dobozosan lenne meg kéne még egy szekrény, másik meg az a 40ft-os doboz és a 100 forintos dvd semmire nem jó csak porfogónak. collectors meg nem kell, sok értelmét nem látom a minifénykardnak. -
#4073 Szerintem teljesen rendben van. -
Bhalage #4072 az a homok textcsőr nem tetszik, de remelem mozgas kozben jol fog kinezni a táj
-
Bhalage #4071 ezt szinte teljesseggel kizartnak tartom, hgoy ne legyen
ne baszki, az is egyfajta marketing, ha mindenhol (576 stb boltok, tesco, stb) kint van a doboz
ez vmi apr 1 -i szopatas -
Boncmester #4070 swtor.hu-n olvastam, nem lesz dobozos verzió? Ne már, ez tök gáz, díszhelye lett volna a polcomon valami jól kinéző SWTOR doboznak könyvvel meg minifénykarddal meg mittomén mivel, amiket gondolom belepakolnának :( -
Boncmester #4069 LOOOOL :D -
#4068 2 kép:
-
#4067 "so to re-iterate, we're currently pulling from the USA and Canada, and will be adding European countries soon."
és tényleg, dejó :) -
#4066 én borotvált vuki lányokra gondoltam így első körben, de kinek a pap, kinek a borotvált vuki lány.. -
Bhalage #4065 nagoyn kivancsi leszek hajora, remelem egy kupac felturbozott ocskavas lesz betiltott katonai lezeragyukkal :D -
#4064 -
arcosharcos #4063 Hát kinek milyen perverziója van:)De ezek szerint az én verzióm még visszafogott is -
#4062 azokat nem a trónszékhez kell láncolni Te tök :P -
arcosharcos #4061 Höhö:)ez vadul hangzik.Bhalage ezt olvastad?"A Bounty Hunter hajón van egy energiaketrec,ahol foglyokat is tarthat ~by Nephin
Persze gondolom te nem akarsz foglyokat ejteni ,én sem de néhány Republic Twi'lek csaj a trónszékemhez láncolva azért emelné az élményküszöbömet xD -
Bhalage #4060 alig várom már a star wars feliratot ahogy lefut a kepernyomon !!! -
#4059 *remeg -
#4058 na kezdődhet a remegés -
#4057 Not Found
The requested URL /country.php was not found on this server.
ezért valóban érdemes volt visszaszámolni :) -
Bhalage #4056 nem veszem meg oO -
#4055 Én már kezdtem beizgulni, hogy valami béta bejelentés :) -
#4054 azthiszem a blue-ray kiadás miatt a felhajtás... -
#4053 Mi lesz itt?:O -
#4052 maythe4thbewithyou -
gavor #4051 Azt írták hogy ezek a receptek loottal kerülnek hozzánk, vagy mondjuk ilyen experiment szerű. Mert az hülyeség, hogy csak találsz egy receptet. De ha mondjuk eladsz háromezer páncélt, amit viselnek és jön vmi xp szerű a háttérben amit nem látsz, egyszer csak elérhető lesz, vagy felfedezhetted, ilyesmi! -
#4050 Darth Hater Live Q&A Weds May 11 at 6p PT
ez meg funny:
-
#4049 megbeszéltük, én meg fogom tenni :) -
Boncmester #4048 "Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!" -
#4047 -
arcosharcos #4046 Ez a tuti nem találok ilyet meg úgysem lesz ilyenem hozzáállásról Yoda szavai jutnak eszembe mikor azt mondta Luke-nak hogy:ennyire biztos vagy benne,hogy nem vagy rá képes?mert akkor tényleg nem fog sikerülni. forrás -
arcosharcos #4045 Gazdaságilag nem jó ötlet,mert így a birtokosa monopolhelyzetbe kerül.Nehezen tudom elhinni,hogy csak egyvalaki lesz képes a gyártására szerverenként az ilyen ritka recepteknek.És ha off lesz fél évig,vagy olyan receptet talál amihez nincs szakértelme?
Mondták,hogy hírnevet(titulust,rangot,címet)szerezni összetett dolog lesz.Hogy milyen rangot kapunk attól függ majd,hogy a játék különböző tartalmaiban milyen eredményeket érünk el és ennek összegzése dönti el.
Vagyis az elért eredményeink alapján a játék egészét tekintve,a rang megnevezésbe a crew skills-crafting is beletartozhat ha kiemelkedő eredményeket érünk el képzetségünkben.
Nem lesz elég birtokolni a recepteket és craftingolni,mert a fejlesztők elmondása szerint csak akkor növekszik ezáltal a hírnevünk ha azt értékesítjük és mások azt használni,viselni fogják.Így vivhatunk ki hírnevet és lehetünk a galaxis legjobb pl.páncél vagy fegyverkészítője.
Azzal,hogy csak birtoklunk egy ritka vagy nagyon ritka receptet még nem fog növekedni a hírnevünk.Ha egymillió kreditért berakjuk az aukciós házba a legyártott felszerelést és ott áll fél évig nem fogja növeli a hírnevünket. -
Boncmester #4044 Akkor az elég nagy monopólium lenne. Inkább kéne belőle pár darab, hogy legyen árverseny :) -
#4043 "Kicsit elkanyarodok a témától az milyen durva hír már,hogy lehet találni olyan (crew)recepteket amikből egy darab van a szerveren.Mivel a hírnév szerzés összetett dolog lesz,ez azért tuti hozzájárul a kari megjelölt titulusához."
Ez jó hír, de tuti, hogy én sem találok. Legalább így lesz értéke a receptnek és milliomos lesz az illető. Ez az ötlet tetszik, még ha nem is lesz ilyen receptem...:) -
#4042 Hát akkor csak kinézet :/ Végülis várható volt :) Csak azt kell majd eldöntenem hogy embert vagy twi'lek Smugglert kezdjek :) Köszi az infót! -
#4041 Na az ilyen receptekből nem fogok találni egyet se, mégha folyamatosan keresgélek, akkor se, az hétszentség :D -
arcosharcos #4040 Utána kerestem,tavaly október körül mondtak egy olyat és azóta is az a jelen állás,hogy faji,race-ra jellemző tulajdonságok,képességek nem lesznek.
Választott fajunkat kinézetben,külsőségekben tudjuk megválasztani,ebben fog eltérni a többi,más race-tól.
------------------------------------------------------------------------
Cserébe viszont kapunk egy csomó kaszt/faj megkötést:)Bizonyos race-k csak bizonyos oldalon vagy kasztban lehet indítani:)Pl.Chiss faj csak Empire oldalon indítható,Twi'lek nem lehet BH,Miraluka csak JK lehet...stb
Kompanionoknál viszont más a helyzet,ők kapnak bonust crew skillekre. Vette(SW kompanion) crew skill->mission skills-en belül bonust kap
treasure huntingra(kincsvadászat),ezért ezzel érdemes őt megbízni.
Mako(BH kompanion)pedig a cybertech és slicing crew skillekhez kap plusz pontokat.
Kicsit elkanyarodok a témától az milyen durva hír már,hogy lehet találni olyan (crew)recepteket amikből egy darab van a szerveren.Mivel a hírnév szerzés összetett dolog lesz,ez azért tuti hozzájárul a kari megjelölt titulusához.