60268
  • Pluskast
    Igen az elsőre gondoltam:)
  • j0nNyKa
    erről még szerintem nem adtak ki infókat
  • Rolly
    Sziasztok.Lenne 1 kérdésem.Korábban valaki már linkelte a lehetséges class/faj kombinációkat, igaz ez még nem végleges, de én hiányoltam belőle valamit. Nincs/nem lesz/lesznek mindegyik fajnak úgymond "faji képességei"? Teszemazt hogyha kezdek 1 Smugglert, akkor szeretném tudni milyen hatással lesz a játékmenetre, a választott fajom. Mondjuk az ember meggyőzőbb? A Twi'lek gyorsabb? Vagy talán mindegyik más craftban lesz jobb? Vagy szimplán csak annyi lesz a változás, hogy a szövegben "hülye lekkus"-nak fognak hívni? Köszönöm előre is! (Lekku= Twi'lek fejnyúlvány)
  • N1ggA
    Nephin gondolt az utóbbira, Pluskast meg az előbbire*
  • N1ggA
    Arra gondolsz, hogy egy Republic frakcióban és egy Sith Empire frakcióban lévő játékos játszhat-e együtt, vagy egy frakción belül "sötét vagy világos válaszokat adogató" emberke?
    Mert szerintem az utóbbira gondolt, de én úgy tudom, hogy csak egy frakción belül játszó játékosok alkothatnak groupot.
  • j0nNyKa
    chuck norrist szoktam reggelizni, what's up?
  • Boncmester
    Dehogy bántom én. Jogos önvédelem, mindenki látta :D
  • arcosharcos
    (#4023;Pluskast):Nem volt kérdés de azért kiegészítem:)

Flashpointokban story szempontból számít a csapat döntés,mert a boss másképp fog viselkedni más taktik kell a legyőzéséhez.

Csapat questnél,csapatból random beszél valaki NPC-vel.Light/Darkside szempontból számunkra nincs jelentősége,hogy csapattagok milyen válaszokat adnak,mert csak a saját válaszunktól változhat a világos vagy sötét jellemünk aránya akkor is ha ellenkező irányba megy a csalekmény mint amire mi szavaztunk.

Feliratozva is kérhetjük NPC beszédét,párbeszédes részek közben is működik a chat és irkálhatunk chatin.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#4027;Boncmester):Még írtam is,hogy ne bántsuk,most meg már egyes szám többes személyben fenyegetőzik,hogy szétlyugatja a pve páncélomat

Én nem akartam mást mint hogy peace,freedom,justice and security legyen az új Birodalomban.
    (#4028;Nephin):A Galaktikus Köztársaság és a Jedi Order mögé felsorakozók rossz SW történelmi korszakot választottak a lázadásukhoz.

A Régi Köztársaság vagy más néven a Sithek kora a Csillagok háborúja legelső kora amely YE25000-YE1000-ig tartott.A Sithek uralma ebben a korszakban volt a legjelentősebb,a legnagyobb bolygókon gyakorolták a hatalmat.A Régi Köztársaságot a Sithek(és sok csatlósuk is volt) irányították és nem a Jedik vagy a köztársasági katonák.
  • Agamemnon
    Azért remélem, hogy mi magyarok többnyire egy szerveren kötünk ki, és hogy nem 1000 különböző guild-ben lesz mindenki :)
  • [HUN]Crassus
    korrektül lehet bántani,nem vagyok pussy!:D
  • Boncmester
    Nem ismerem azt a szót, hogy vereség :D
  • Nephin
    Olvasgasd a Sith Kódexet, hátha felkészít a vereségre. :P ;)
  • Boncmester
    Jól van, lehet nektek megkegyelmezünk. Csatlakozzatok hozzánk, és együtt uralhatjuk a Galaxist :DDDD
  • Nephin
    Lehet mindkettő.
  • Nephin
    Hmm, pedig az időkódos linket raktam be... na mindegy, egy percnél keressétek. :)
  • Nephin
    Ezek tények, de majd úgyis meglátod, mikor kilyuggatjuk azt a szép díszes páncélt rajtad. :P Ugye rémlik (és Boncmesternek is) ez a jelenet? :P

Persze, voltak hős klónok is, de itt minden trooper az lesz, jól kössétek meg a gatyamadzagot. :P :) ;)
  • Pluskast
    Egy kérdés.
    Tudtommal lesznek olyan küldik amiket csak csapattársaiddal mármint emberi társaiddal tudod megcsinálni. Namármost azokban az esetekben csak azonos oldalon lévő (értsd: csak sötét oldali vagy csak világos oldali) karakterekkel lehet majd megcsinálni vagy mondjuk lehet a csapatban mondjuk egy sötét vagy világos jedi is?
  • arcosharcos
    Jó de Nephint ne bántsuk,mert nem ír nekünk több cikket és én szoktam olvasni:)Crassust meg egyáltálan ne,mert akkor tele fogja írni az egész fórumot a negatív PvP élményeivel xDD

Szembetalálkoznak mondjuk egy Sötét Erők által megszált jOnNyKa-val(még a nevét is nehéz leírni nemhogy lecsapni).

Bhalage-ról nem is beszélve,amilyen elvetemült még azt is kinézem belőle,hogy mikor nem figyelünk oda,nekivezeti a guild hajónkat a Coruscantnak vagy a Tython-nak
  • Boncmester
    Igazából csak azért írtam, hogy legyen ellenünk egy hadsereg akiket szanaszéjjel fénykardozhatunk majd :D
  • arcosharcos
    (#4016;Nephin):ez biztos valami,köztársasági szakmai sovinizmus,vagy csak öntömjénezés?:)xD
    (#4015;Nephin):Nem érdekel:)Előbb MMO szokásom szerint,szerzek egy jó kis highend/lastend flashpoint PvE gear-t és majd abban fogom szét PvP-ni magam:)
    (#4017;Boncmester):Voltak bizony elitkatonák klónok közt is de ezt csak halkan írom,mert nehogy köztársasági barátaink elbizakodottak legyenek xD

Van Cody-nál jobb is,ott van CC-3636,nicknevén Wolffe,veterán és a Wolfpack squad vezetője.Commander Wolffet a CW season 4-ben már akció közben is megnézhetjük majd.Egy kép Wolfferól:

• Bhalage
    elmondtak mar a fejlesztok, hogy ez nem kotor3 lesz, hanem kotor3,4,5,6,7 annyira storyt tesznek bele. hgoy több lesz, mintha za eddigi összes BW játékot összeadnák. hát én kiváncsian várom!

aki meg nem szereti a story alapú játékot és csak a dpse érdekli az nagyot fog csalódni szvsz
  • j0nNyKa
    jólvan, közös erővel meggyőztetek :D

pvp beszámolókat várom

pénteki update-re tipp? megint valami semmitmondó baromságra számítok :|
  • Boncmester
    A klónok között is voltak elit egységek, pl a Clone Wars sorozatban, de ott volt a filmben pl Cody. A TOR-ban meg még nem klónok vannak, szóval lehetnek köztük simán Rambók és Chuck Norrisok :D
  • Nephin
    Ha belegondolsz, hogy a játék 3000 évvel a filmek előtt van az időben, könnyen hihető és elképzelhető a tény, hogy ezek a trooperek nem azok a trooperek. :) Klónokról természetesen szó sincs, igazi elitkatonák a fiúk, egyéni, különböző fizimiskával. :)
  • Nephin
    A gyakorlatból kiindulva csütörtökön, összefoglaló cikk is lesz természetesen. :) Várunk mindenkit, akit érdekel a PvP. :)
  • j0nNyKa
    igen igen, így tényleg máshogy néz ki a dolog

más:
    pvp-ről melyik nap írhatják a fansite-ok a cikkeket, lehet azt már tudni?
  • Tababo
    erről is volt már szó hogy a troopert kb mi úgy képzeljük el mint a 2. cineamticban a pölö a Havoc Squad. azért azok rendesen odapirítottak a shiteknek.

azok nem a régi sw filmből feltünő műanyag páncélos idióták.
  • j0nNyKa
    na, így még nem gondoltam a dologra, de valóban! :)
  • Torzonborz
    azért a tucat termék trooper ( höhö TTT :D ) halmazon belül is lehet egy kis elit csoport akik tudásukkal , felszereltségükkel kitűnnek közülük. no a játékosok ezeket személyesíthetik meg.

így is fel lehet ezt fogni :P
  • j0nNyKa
    egyrészt az előzetes szavazásokból úgy tűnik, hogy kb. normálisan fognak eloszlani a kasztok, nem lesz jedi knight meg sith warrior túltengés (max egy pici)

másrészt én úgy értettem, hogy ha a star wars filmekre, sorozatra gondolunk, a trooper az olyan.. tucat termék, míg pl. bounty hunterből (ami ugye a trooper megfelelője a játékban) ismerünk kb. 2-3at.. sith warriorból kb. 2-t (darth maul, meg véder), sith sorc-ból egyet, jedi lovagból is max 6-7-et.. na valahogy így érzem én "tucat terméknek" a troopert
  • arcosharcos
    Crassus,hogy ki miért veszi meg a játékot és fél év után miért fogunk belogolni az mindenkinél válltozó lesz.

Elmondásuk szerint,próbálnak olyat alkotni,hogy a questelés ne egy bevásárló listára hasonlítson.A quest tartalmat patchekben,updatekben,endgame-ban folyamatosan fejleszteni fogják,csak úgy mint a pvp vagy pve részt.

Ezért belogolhatok egy év után is questelni,pl az új kaszt story questjeim miatt vagy crew mission skillt tolni vagy megunom a LS-t és DarkSide questeket tolok.

Nem kell szelektívnek lenni,mert több tartalom is lesz játékban.Attól,hogy te PvP-re logolsz be én had menjek már questelni.Nem csak pvp vagy pve tartalma lesz a játéknak és azoknak a tartalmát is fogják fejleszteni.
    KOTOR rajongókkal kapcsolatban(KOTOR fórumokat olvasgatva),nagyon sok KOTORos szeretett volna TOR helyett inkább egy KOTOR 3-at.

Nem gerjednek sem a pvp sem az online játékos tömegekre,mégis többen azt írták,hogy megveszik,mert fejlesztők azt mondták,hogy nem online beálítottságú játékosoknak,single is lesz tartalom bőven még endgameban is.

Van egy haverom,teljesen anti-MMO,jól megdöbbentem mikor mondta,hogy ő is megveszi TOR-t:),mert megtetszett neki az űr shot'em up szerű része és azt mondta,hogy ő csak ezzel a részével akar nyomulni:)
    Lehet párhuzamokat vonni TOR és más MMO-közt.Az AoC-ban volt guild erőd itt meg guild hajók lesznek,AoC-ban is voltak story questek meg itt is,WHO-ban van van open world warzone meg itt is lesz de ha jobban elmélyülünk a témában akkor rájövünk,hogy a TOR quest,PvE,PvP teljesen más mint az összes többi MMO-ban.(a house rendszer,kompanion,crew-crafting,űrharc,kari jellemről nem is beszélve)
  • [HUN]Crassus
    engem a bazinagy narancssárga /kritikus találat/ villódzó fényei a monitorom közepén nem izgatnak fel kekszuálisan mint a teenagerek 99%-át:P:D

a Tank ezerszer best of
  • Tababo
    haha...ezt akartam írni...szerintem is azok lesznek a tucat termékek
  • Boncmester
    Majd elválik. Mindenesetre nem zárkózom el a feladat elől, de leginkább fénykarddal szeretném aprítani a népet :D
  • [HUN]Crassus
    a tucat termékek a Sith meg Jedi lovagok lesznek....
  • j0nNyKa
    nah szép
    remélem, pvp szerverben gondolkodsz..... :)
    (a trooper csak nekem érződik olyan... "tucat terméknek" ?)

boncmester: nem is biztos, hogy kelleni fog igazi totál-healer, azt ugye láttuk, hogy jópár kaszt fog tudni valamilyen szinten healelni.. na majd kiderül, odébb van :)
  • [HUN]Crassus
    Trooper Tank:P;)
  • Boncmester
    Függ majd attól is, hogy milyen karakterek lesznek a csapatban. Eddig akikkel úgy néz ki, együtt fogunk játszani, senki sem akar healert csinálni, szóval lehet én leszek kénytelen valami ilyet alkotni majd :) Sorci sem elképzelhetetlen, de igazából Birodalmi oldalon minden karakter tetszik, a másik oldalon leginkább a JK, nagyon jó a mozgása.
  • j0nNyKa
    szuper :)

én úgy vagyok vele, hogy inkább indítok egy második / harmadik / sokadik karaktert is birodalmi oldalon, mert bár a sztori (nagyjából) ugyanaz lesz, de teljesen más szemszögből

ahogy te is írtad, nyilván teljesen más hangulata / játék stílusa lesz egy sith warriornak, mint mondjuk egy snipernek, de ugyanígy mondjuk egy sith assassinnak is, vagy akár amolyan "nagyurasan" egy sith sorc-nak :)
  • Boncmester
    Azt gondolom, lesz karakterem mindkét oldalon a story miatt, de elsődlegesen Sith Birodalmi leszek az tuti :)
    Valszeg Sith Warrior és Imperial Agent közül kerül majd ki a mainem :)