60268
  • arcosharcos
    Story szempontból megtudtuk,hogy több a KOTOR-ban felbukkant szereplőnek szerepe lesz a TOR-ban és hatással lesznek a játék világára.
  • N1ggA
    "Mostanáig is kaptunk story-val kapcsolatos frissítéseket.Eddig is hangsúlyozták,hogy a story a lore az immerzsön része lesz a játéknak,ezért nem kell mindjárt fölháborodni az ezzel kapcsolatos frissítéseken."

Jó de ez a frissítés nem a story-ról szól. Csak elmondták, hogy ha majd októberben megveszünk egy könyvet, abból majd megtudjuk, hogy mi történt Revannal, és ki az Uralkodó. Hol van ebben az új információ?
  • arcosharcos
    Mostanáig is kaptunk story-val kapcsolatos frissítéseket.Eddig is hangsúlyozták,hogy a story a lore az immerzsön része lesz a játéknak,ezért nem kell mindjárt fölháborodni az ezzel kapcsolatos frissítéseken.

A könyv bejelentés érdekes lehet a játék szempontjából,mert a könyvből megtudhatjuk ki a titokzatos Sith Uralkodó és mi történt Revan-al.Előzőről csak találgatások vannak,utóbbiról pedig még mindig kérdés,hogy végül DarkSide oldalon bukott el vagy halála előtt visszatért a Világos Oldalra és ott végezte be(és hogyan és kitől)

Játékban lesz egy ún.Revan's Complex flashpoint ami ezzel kapcsolatos.Fórumokon voltak feltételezések,hogy Revan szelleme boss vagy raid boss lesz.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ami nekem nagyon nem tetszik,hogy a könyv megjelenése októberben várható és ha valóban legkorábban a könyvből kapunk infókat pl az Uralkodó személyével kapcsolatban,akkor mikor jelenik meg a játék?
    Ha pedig a könyv kiadáshoz képest korábban jelenik meg a játék akkor már ingame is megtudhatjuk ezeket az infókat
  • Kazagor
    Az is elgondolkodtató, hogy még van 7 timeline videó amit nem láttunk. Ha ezeket a megjelenésig meg akarják csinálni, és mivel ezek másfél-kéthavonta jönnek ki, akkor ebben az évbem tuti nem lesz TOR.
  • Khabbas
    Mi lenne? További várakozás, és szeptemberben benyögik a decembert. Ennyi.
  • Tababo
    ez szörnyű...mi lesz most?
  • Khabbas
    Én nekem is g***ire tele van a tököm, 2 éve várom a játékot, és még mindig nem bírtak kiadni magukból egy megjelenési időt...
    Ahogy ez halad, elöbb elvisz a rák...
  • Tomy Lee
    pvp
  • j0nNyKa
    akartam valami ilyesmit írni, de már hiszti lett volna :)
  • Kazagor
    Megint kaptunk egy nagy rakás szart pénteki update cimszóval.
  • N1ggA
    Itt a link. Csak a főoldalról tűnt el, a news article-nél megtalálható
  • N1ggA
    Tiszta szánalom ami a hivatalos oldal fórumán megy. Mindenki elégedetlen, hogy szarok a pénteki updatek, most kirakták az oldalra, updateként, egy új könyv megjelenését (decieved és fatal alliance után), a címe: Revan
    meg fogjuk tudni belőle, mi történt Revannal az kotor1 történései után, valamint azt is, hogy ki a the old republicban a császár. Interjú az íróval.
    De most nézem, hogy az updatet levették :S
  • j0nNyKa
    hát ha ez a heti frissítés, akkor az megint nájsz
  • j0nNyKa
    akkor az :)
  • N1ggA
    PVE = Player versus Environment
  • j0nNyKa
    pvp, alap, hagy vesszen a köztársaság :)
  • j0nNyKa
    player vs enemy, player vs player, azaz klasszikus szörny ölögetés = PVE, emberekkel való csata = PVP
  • Etelkozi Vata
    én egy noob vagyok, de majd játszanám ezt a játékot.
    mi az a pve és mi az a pvp?
  • N1ggA
    Én valószínűleg PVE szerverre fogok menni, mert akikkel játszani fogok, azok régen wowoztak PVP szerveren (én nem), és elegük lett a gankelésből, bár én szívem szerint PVP-re mennék.
    Mindegy, warzoneok jobban érdekelnek, mint az open world pvp, ami nehezen lehet kiegyenlített.
  • Agamemnon69
    Hát akkor úgy tűnik, hogy eldől a kérdés :)
  • lolSL
    pve is for the noobs
  • EnxTheOne
    Pvp. Ott lehet vadászni. :D
  • [HUN]Crassus
    pvp
  • Tababo
    alap hogy pvp
  • Torzonborz
    csakis pvp. :P
  • Agamemnon69
    Na jó, csak, hogy pörögjön a topic a frissítésig, PVE vagy PVP szerver?

Ki hová megy? (Tegnap olvastam Nephin írását a magyar oldalon, és nem tudtam eldönteni, hogy melyikre mennyek, eddig még ilyen választást nem kellett hoznom... EVE, STO, tört wow- tudom, tudom, halál rám :P )
  • t0xikus
    igazán nincs mit etelka:)
  • j0nNyKa
    én tudom, mi lesz: a trollok elkezdenek baromságokat írkálni a fórumra

köszönjük emese :)
  • t0xikus
    úristen, jajj, mi lesz, nem mondanak időpontot, hogy mikor jelenik meg, jajj jajj
  • Boncmester
    Azért az utóbbi évben rohadt sokat fejlődött a játék, szerintem kiakadtál volna, hogy ha a 2010 eleji állapotban adták volna ki. Kellett nekik még idő, és inkább adják ki pár hónappal vagy évvel később, de legyen kész, mint hogy kiadják félkészen, és az összes játékos otthagyja őket pár hónap alatt.
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Muhahaha, vigyázz az ilyen kijelentésekel, mert a sötét oldalon végzed. :D
  • [HUN]Crassus
    a hölgyeknek csak akkor van igazuk ha azt akarod ,hogy este "legyen valami" máskülönben nyugodtan ellentmondhatsz!:D
  • Bigblind
    *Nephin. Elnézést! :)
  • Bigblind
    Nephim azt szokták mondani hogy a hölgyeknek (általában) mindig igazuk van! Remélem ez ebben az esetben sem lesz másképp! ;)
  • Agamemnon
    Úgy legyen! (Meg nyáron open beta)
  • Nephin
    Szeptember 16, majd meglátjátok. ;)
  • Bigblind
    Egy biztos az E3-on minden kiderül majd a megjelenéssel kapcsolatban, de félek tőle hogy nagyon sok embernek az arcára fagy majd a mosoly!
  • Agamemnon69
    Mert OK, nem akarták az STO-val pont egy időben kiadni, eltolták 1-2 hónapot.

Meglátták, hogy az STO félkészen lett kiadva és hogy ez elég komolyan megcsappantotta a játékosszámot, és úgy döntöttek, hogy inkább tovább fejlesztik, még ez is OK, de könyörgöm, már 1 év eltelt, és még csak azt sem akarják elárulni, hogy mikor is lesz a megjelenés... vagy eu béta, vagy szerver terhelés teszt, vagy bármi... még mindig a fun friday-nél tartunk, ami azért elkeserítő...
  • [HUN]Crassus
    épp most akartam kérdezni:D
  • Agamemnon69
    Én arra lennénk kíváncsi, hogy mi történhetett 2009 telén, ami miatt a 2010 első negyedéves megjelenést még mindig tolják...

(off: j0nNyka - igen :)