60268
-
Boncmester #3919 Amúgy elég brutális mozgása van, nem olyan laza könnyed, mint a jediké, helyette tényleg Darth Vaderes lett :) -
#3918 Ja most néztem meg a 720ps változatot. OMG :D Nagyon jól néz ki az armor. -
Boncmester #3917 Sith Marauder tud menni stealthbe? Laza... És nice :D -
#3916 Az UI is alakul bár még biztos fog változni. Ez a jelenlegi
-
#3915 Ez a sith warrior progression nagyon durva... A végén az armorja már tiszta terminator... -
#3914 Mai update. Egész jó
Working on the UI
sith warrior progression video
-
#3913 Arcos, ha valóban "csak" ennyi lesz, akkor miért írták külön mindenhol, hogy lesz update is az újságok anyagain kívül is?
Persze, ha nem lesz semmi új, akkor is bőven van minek örülni már ezen a héten :) -
Bhalage #3912 ja igaz, langszoro es atomkezigranat power -
arcosharcos #3911 Ez nem kérdés,pontosan megmondom mi lesz a mai update:Az Austin-i SWTOUR benyomások megosztása velünk,a BH és az Agenten keresztül bemutatják a Black Talon(Empire only FP)flashpointot,felvételek fejlesztőkről akik a játékról beszélnek és egy nagyadag képgaléria.A rajongók meg kiszűrhetik belőle az értékelhető infókat. -
Boncmester #3910 Szerintem úgy 4 giga rammal meg egy 1 gigás valamilyen videokártyával bőven fullon fog menni, plusz erős 2 magos vagy gyengébb 4 magos procival. Ilyen gépet meg már 100-150 ropiért lehet manapság kapni, és ez szerintem középkategória. -
#3909 cserébe lesz ott robbanás,energiavillám stb. -
Boncmester #3908 Ott a szervernek kell izomból dolgozni, meg az kell, hogy jó legyen a netkód és a kapcsolatod, de magát a gépet nem igazán izzasztja meg túlságosan.
Én anno 2 GB memóriával toltam a WAR-t egy 256-os videokártyával, aztán amikor váltottam 8 giga memóriára és 1 gigás videokártyára, ugyanúgy laggolt az egész, mint előtte. Mint mindenki másnál is, géptől függetlenül. -
#3907 Hogy mondhatnák meg addig, amíg azt sem tudják, hogy mikor fogják kiadni, és milyen változtatások lesznek addig még a játékban? :D
Hiszen lehet, hogy még eltelik 1-2 év a megjelenésig, és úgy felturbózzák a grafikát, hogy a most leírt minimum konfiguráción nem is fog elfutni a játék... -
arcosharcos #3906 Értem a visszafogott,burkolt célzást:)Töredelmesen bevallom,hogy én voltam de az rég volt és akkor még annyi infó is elég volt de közeledve a májushoz,szeretnék valami konkrétumot is olvasni a minimum és ajánlott konfigurációról,akkora kérés ez tőlük? -
#3905 swtour összefoglalók... :D -
#3904 Utolsó lehetőség tippelni a mai update-re :) -
Bhalage #3903 aha most olvasom en is epp utanaolvastam :D -
#3902 HERO engine igencsak módosított változata azt hiszem. -
Bhalage #3901 en a dragon age2-t nem tartom jol optimalizaltnak, de a tobbivel egyetertek : )
meg a netcodeot se kimondottan a "bioware" irja, hanem licenszelnek, vesznek valamit. bocs egyaltalan milyen motró viszi a gamet ? -
#3900 vegulis a dragon agek, meg a mass effektek is szepek voltak, es jol voltak optimalizalva is
az, hogy milyen netkodot tudnak irni, mar inkabb zsakbamacska, de en hiszek a sracokban -
Bhalage #3899 vitatkozz nyugodtan, azért vagyunk itt -
#3898 Hát ezzel azért vitatkoznék :p -
#3897 "nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )" - Ez igaz.
Nálatok mi a nem izomgép? Ami másnál lehet, hogy igen... -
Bhalage #3896 nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )
alapvetoen a mmok tenyleg nem gepzabaloak, 100+jatekosnal meg a connected fogja meg az egeszet, nem a gep. -
#3895 Épp az, hogy egy mmo gépzabáló. Mikor 50-100+ játékos van egy képernyőn és mindegyik tolja a spelleket... oda kell ám izomgép. -
Boncmester #3894 Igazából MMO játékok sosem voltak olyan durva gépzabálók, mint mások, pl egyes FPS-ek, szóval én nem félek attól, hogy ne futna tök lazán egy közepes gépen is kb full grafikával. -
#3893 mintha valami dev postban azt olvastam volna, hogy gyenge gépeken is elszaladgál, de a durva gépek tulajainak is meglesz a lehetőségük, hogy csodákat lássanak a monitoron :) -
arcosharcos #3892 Aztán háttérbe vonulunk és elkezdjük megépíteni a halálcsillagot...
Gépigényt még mindig nem mondtak én addig el sem kezdek új gépet összerakni. -
Bhalage #3891 ejha -
#3890 Végre, a várva-várt infóáradat :) És még update is lesz ma, el sem hiszem... -
#3889 jaja az új gép már nálam is megérkezett, nehogymár felkészületlenül várjam a játékot... :)
a képek alapján ki fogjuk tudni használni az erős hardware-t :) -
Boncmester #3888 Ez iszonyat jól néz ki!!! :) -
#3887 KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL lassan meg lesz az új gép is, aztán jöhet a collectors edition :PPPPP -
#3886 ez brutal szep:
-
-
Tomy Lee #3884 Ez megy is háttérnek:P -
#3883 -
#3882 Én is :)
Am Legacy Systemhez: Azt teljességgel ellenzem, hogy esetleg konstans megmaradó bónuszokat kapjon a következő karakter. Mi lesz a mainemmel, ha soha se lehet olyan erős max szinten, mint egy alt, a bónuszok miatt. Ennek semmi értelme.
De ha ezt nem tartalmazza, max néhány új frizurát, vagy egyes fajoknál bőrszínt, szarvakat, tetkókat, azzal nincs bajom. -
#3881 én így hirtelen azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk a játékkal kapcsolatban :D -
#3880 Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de nem tudok elmenni a mellett, hogy a Tejút(rendszer), az a mi galaxisunk neve, a Star Wars pedig egy másik galaxisban játszódik (nagyon régen, jó messze), aminek nem Tejút a neve.
Szóval a Galactic Market Kiosk legyen inkább Galaktikus Piac Pavilon.