• N1ggA
    "egy MMO-ban kb nulla jelentősége van,hogy beszélgethetek egy NPC-vel/és erre nagyon büszkék/.....az MMO lényege éppen az,hogy egymás közt beszélgetünk még zavaró is lesz,hogy "kivon" a játékból ha NPC-vel beszélsz majd..."

Azt a részt, hogy "MMO lényege", nem nagyon értem. Ennek a játéknak a lényege, hogy egy forradalmian új, a többi standard MMO-tól elütő játékot csináljanak.
    Lehet, hogy téged most nem érdekel a story, és csak egy új standard MMO-t akarsz játszani, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fogod élvezni, mert nem fog más téren sokkal többet nyújtani. Más játékokfejlesztőknek (pl. Blizzard) éveik voltak arra, hogy egy jó, mindenkinek megfelelő rendszert kialakítsanak (WoW), Bioware még csak most kezdi (mégha alkalmaznak régi MMO-s emberkéket, akkor is).
    Engem a Star Wars-on kívül kimondottan a story és a full vioce over vonz, amiatt vagyok belezúgva a játékba.
    És így is kommunikálhatok, fogok is kommunikálni más játékosokkal, de az NPC-t hangja miatt sokkal jobban bele fogom tudni magam élni.
    Ha elkezded, szerintem te is.