60268
-
#4119 hónapok óta:D -
#4118 bili van a közelben ? -
Boncmester #4117 Imperial Agent progress video pl? :D -
#4116 ofc! release date:P -
#4115 Mai update-re tippek? Tudják-e még überelni a Sith Wari progress videót? -
Bhalage #4114 sztem foleg "pvenubsag" lesz de leszarlak, kurva jo lesz!!!! -
Boncmester #4113 Szerintem rosszakat választottál. Legtöbbször olcsóbb azért, ha nem is mindig. Meg folyamatosan vannak akciók. Plusz azt se felejtsd el, hogy a D2D-nek van amcsi, angol és eu-s oldala is, és adók meg árfolyamok pillanatnyi állása plusz akciók, stb miatt sokszor 20-30% is van a különböző oldalak árai között forintban, tehát érdemes mindet végignézni. -
Tababo #4112 ez igaz már olcsóbb mert rohadt sok a nyakukon maradt gondolom én... -
Boncmester #4111 Ez igaz, de most meg pl 2500 Ft a dobozos BC2 a CD Galaxisban, és még mindig 4500 a digitális verzió.
Igazából szerintem a digitálisnak mindig is olcsóbbnak kéne lennie jóval, mint a dobozosnak, amikor ugyanannyi, az eléggé hülye üzletpolitika. -
#4110 amit DD-ben akartam megszerezni az ezidáig min-mind olcsóbb volt dobozos verzsönben:D lehet rosszakat választottam:P
amúgy netről rendelek nem veszek 576 meg PC world szarokban semmit -
#4109 magyarországot ne vedd számításba,mert lehúzós köcsög az összes bolt.... -
#4108 Szerintem pont emiatt nem tud terjedni eléggé, igazából furcsa is mert ilyenkor nincs szükség dvd gyártásra, csomagolásra, szállításra, terjesztésre, csak fellövik a Steam-re és schedule alapján pedig majd jön, így jó esetben a megjelenés napján 00:01-kor már játszható. -
Boncmester #4107 Miért is?
Pl a WAR-ban a szörnyeknek ha jól tudom, nincs armorjuk meg resistjük, a playereknek meg van. Ezért pl az armor penetration-nek csak player ellen van értelme, szörnyek ellen nincs. Bár lehet tévedek. Mindenesetre itt is valami hasonlót lehet csinálni. -
Tababo #4106 aha hát persze...amikor még a bc2őt 9900-ért kaptad meg magyar boltokban már akkor 4500ft-ért tölthetted lefele. napestig sorolhatnám...tény vannak drágább játékok is.
kurva jó kis akciók vannak plusz még ott van a 2pack és 4pack-es megoldások -
Tababo #4105 én valami olyasmit képzelnék el hogy csak collectors jön ki dobozosan a sima meg digitálisan így mindenki jól jár. volt már hogy így jött ki mmo. -
#4104 na igen csak pofátlanságnak tartom ,hogy drágább a DD verzió... -
Kazagor #4103 Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ekkora MMO dobozos verzió nélkül kerüljön a piacra. Mivel már több száz millió dollárt beleöltek a fejlesztésbe, igy minden lehetőséget meg fognak ragadni, hogy profitot termeljenek. Igy szerintem, az SWTOR-os kulcstartótól kezdve az egérpadig mindent le fognak gyártani, a dobozos verziót is, amit ugyanúgy profittal fognak árulni. -
Tababo #4102 "ez még gyerekcipőben jár" ezt honnan vetted? sok játékot már csak digitális formában adnak ki és nem véletlenül... -
Nephin #4101 A digitális eladás legfeljebb nálunk jár gyerekcipőben, a világ normálisabb felén alap, elég, ha csak a Steamet említem... :) -
Tababo #4100 végre valami pvp infó...jó lesz ez -
hippy #4099 A Turbine már 2009-ben megcsinálta ezt.A Lotro kiegészítőt csak digitális formában lehetett megvenni.Biztos volt még több ilyen is,szóval szerintem nem lehetetlen. -
arcosharcos #4098 Lehet,hogy bejelentették de én erősen kétlem,hogy csak digitális formában lehet majd hozzájutni a játékhoz.Jelenleg a játékpiacon a digitális verzió még nincs annyira elterjedve,hogy ez minden játszani akaró számára megfeleljen.Az,hogy kizárólag erre az eladási megoldásra hagyatkozzanak ahhoz ez még gyerekcipőben jár és a játékos populációra nem biztos,hogy kedvezően hatna.
------------------------------------------------------------------------
Úgy látom,hogy A WHO-ból sok minden átkerült ide.Tank guard képesség rulez,már csak ez a képesség is biztosítja,hogy nem lehet őket helyettesíteni tankolgatni is tudó vagy off tankoknak.
A PvP gear elképzelhető,hogy PvP-ben ad majd mindenféle plusz dolgokat ami hatékonyabbá teszi,de valószínüleg ezek hatása csak PvP-ben lesz aktív és nem biztos,hogy ez kiemelkedően nagy bonusokat jelent.
A PvE felszereléseknek akkor meg PvE bonust kellene kapni,ezzel nagyobb szakadékot csinálnak a PvP és PvE felszerelések közt.
Ha valóban csak 10% különbség lenne oda-vissza akkor az még nem jelentős és mindkettő besorolású gear-nek lenne esélye a másik területen is.
Gondolom a PvP gear set bonusok,PvP serveren is csak akkor aktív ha PvP-zel vagy PvP zónában automatikusan aktív.
PvE szerveren meg örülök a flag rendszernek,ez az egy jó megoldás van.
Másik WHO megoldás,kisebb kari is bemehet nagyobb warzoneba mert szintkiegyenlító rendszer segíti(valamennyire felturbozza) -
#4097 8x8 ha jól tudom, valaki erősítsen meg -
#4096 mai pvp infók után kezdek kicsit megnyugodni. Azt hittem PvEnubság lesz ez a játék, de egész jó pvp lesz benne, legalábbis papíron :)
A tankok guard képességének meg külön örülök. Imádtam warban. -
#4095 ehhez majd a bazinagykéziágyus trooperemnek lesz egy-két keresetlen szava:P:D -
EnxTheOne #4094 És hány fös volt az alderaani aréna?
Sniperel jó lesz majd. :D:D
Illetve tatooinon a sarlacot jedikel etetni :D -
#4093 azt úgy érdekes lesz leprogramozni:P -
Boncmester #4092 Szerintem a PvP gear majd csak másik játékosok ellen lesz hatásosabb, mint a PvE gear, de PvE-re meg valszeg kevésbé. Ezért a jó az lesz, ha váltogatod, de akkor sem leszel nagy hátrányban, ha csak PvE-zel általában. -
Bhalage #4091 te is? en is
:D -
#4090 Be -
Nephin #4089 Nincs lusta, klikkeljen! :P -
#4088 lustáknak tettem be:P -
Nephin #4087 Akkor már legyen hozzá link is... -
#4086 ok és bejutsz?:) -
#4085 Én már leszarom. Beta induljon már EUba :D -
#4084 Itt a vállam, sírjunk együtt.. -
#4083 Elég jól hangzik, de most már elegem van az infókból!!! Kockulni akarok! -
#4082 nem értem ezt a PVP sebzésnövekedést....ha PVP szerverre mész és PVP gearben flangálsz akkor is aktív?/mert akkor mindenki pvp gearben PVE-zik majd/ vagy csak warzone-ban? ,de ha meg csak warzoneban aktív akkor mit profitálok a PVP gearemben ha betámadnak "bányászás" questelés közben?:P -
#4081 Akkor lássuk! A források megegyeznek az első részben felsorolt oldalakkal. Minden, az alábbiakban felsorolt feature tesztelés alatt áll és a summiton használt buildre érvényes, még bármi változhat.
Warzone-ok általánosan
•minden karakter HP-csíkja alatt egy CC-fogékonyságot jelző csík is lesz, amit mindenki láthat – ha egy karaktert nemrég sorozatban CC-ztek, bizonyos ideig immunis lesz
•a tankok kijelölhetnek egy csapattagot, akiről a “Guard” képességgel elnyelhetik a sebződés 50%-át, míg 15 méternél közelebb vannak egymáshoz
•a warzone-okban lesznek power-upok (megnövelt sebesség, sebzés, gyógyítás)
•minden power-upot felvehetünk stealthben is
•az adott warzone célja és a pillanatnyi állás is egyértelműen jelezve van az UI-n
•PvP-vel szerezhetünk XP-t, Valor pontokat, tokeneket és creditet is (ennyit biztos, a többiről nincs hír)
•a Valor pontokkal speciális címeket és befolyást szerezhetünk (pl. a legtöbb ponttal rendelkező játékos lesz a leader, markokat használhat stb.)
•a tokenekből potikat vehetünk a warzone-on belül vagy összegyűjthetjük őket és beválthatjuk PvP-felszerelésre
•a PvP-felszerelésen lesz egy “PvP stat”, ez megnöveli a sebzést, a sebzéselnyelést és a heal hatékonyságát. A PvP gear legfeljebb 10%-al lesz jobb, mint a PvE cuccok, így a PvP-re koncentrálóknak is van miért küzdeniük, de a PvE-sek sem lesznek esélytelenek
•rengeteg statisztikát kapunk a harcokról (Commendations, Damage Done, Kills, Defense, Deaths, Healing, Objectives, Badges), mindegyik további szempontokra oszlik (pl. a Damage Done-nál a legnagyobb sebzés, a DPS stb. is látható)
•a warzone végén minden játékos adhat egy ajánlást (commendation) egy másik csapattagnak, ezzel megnövelve az illető által kapott jutalmat
•a killeket assistból és killing blow-ból is számolják, a kettő együtt adja az elsődleges pontot az eredményeknél
•a badge-ok (kitüntetések) különböző feladatok megoldásáért járnak majd (pl. 10k sebzéselnyelés túlélése, 100k összsebzés stb.), a nevük jelzi az adott eredményt
•a kitüntetések megszerzése látható a chatablakban, később pedig a scoreboardon is, ezenkívül megjelenik minden, a warzone-ban lévő játékosnál szövegként és hangosan is, hogy a szövetségesek tudják, ki a hősük, az ellenfél pedig lássa, kit kell ütni
Alderaan
•három lövegtornyot kell elfoglalni, amik az ellenfél szállítóhajóját lövik, ha mi birtokoljuk őket
•minden hajónak 600 HP-ja van, a tornyok néhány másodpercenként 5 pontot sebeznek
•a tornyokat “használni” kell, hogy a csapatunké legyenek, ez pár másodpercig tart
•a hajók és a tornyok állapota is folyamatosan jelezve van az UI-n, ez könnyen átláthatóvá teszi a harcot
•a középső tornyot két C alakú feljáró veszi körül, ezek jó lehetőségeket nyújtanak az IA és csempész karakterek coverskilljeihez. Egy sebzésnövelő power-up segíti őket a pozíciójuk megvédésében.
•a két szélső torony rövid rámpákról érhető el, alacsony falakat használhatunk fedezékként. A külső falak mellett HP-növelő power-upok vannak a tornyok között félúton.
•a tornyok oszlopokon állnak, amelyek minden irányból hozzáférhetőek, tehát rejtőzve is elfoglalhatjuk őket – egy effekt jelzi, ha a torony támadás alatt áll
•egy alagút köti össze a két szélső tornyot, ez átmegy a középső alatt és sebességnövelő power-upok vannak benne
•a szállítóhajók biztonságos területek, ahol medkitet és stimpaket vehetünk némi tokenért cserébe
•a spawn timer alatt speeder bike-on körözünk a warzone felett, minél hosszabb az idő, annál tovább, de közben szemügyre vehetjük az aktuális állást
-
#4080 mmorpg swtor pvp hands on