60268
-
#3839 Fú, már alig várom az E3-at. Egy nagyon jó forgatókönyv: Egy újabb Epic cinematic trailer, a végén elfeketedik a gép, és megjelenik egy megjelenési dátum. Szokták így csinálni, most miért ne? :) -
Boncmester #3838 Én nem akarom, hogy ezzel is befürödjenek, mint a WAR-al. Azzal is az volt a baj, hogy túl hamar kiadták, félkészen és bugosan. Aztán kb 1 év alatt lett belőle olyan játék, amit már tényleg ki kellett volna adni, de persze azalatt elvesztették az előfizetők 70-80%-át, tehát nem volt pénz a további fejlesztésekre. Emiatt aztán nem is tudják visszanyerni a játékosállományt.
Nagyon hülyék lennének, ha itt is előadnák ugyanezt, mivel ha az elején elbasszák, akkor már nincs visszaút. Szóval jobb, ha biztosra mennek, elvileg még idén megjelenik, ha kiadják a megjelenési dátumot most, akkor sem fognak szvsz szeptembernél korábbi időpontot mondani, az meg, hogy szeptember vagy december, így sok év várakozás után, már hót mindegy.
Gondolom mindenki inkább azt akarná itt a fórumon is, hogy készen jelenjen meg a játék, és évek múlva is annyian játsszák, hogy folyamatosan tudják fejleszteni, nem pedig azt, hogy megjelenjen szeptembernek, decemberben meg már mindenki amiatt sírjon, hogy bebukott az egész a francba... -
#3837 De ha lenne egy nyilvános megjelenési célkitűzés, akkor csak jobban, és nyíltabban jönnének az infók, nem csak így péntekenként holmi kis morzsák...
Előbb-utóbb persze tudjuk, hogy kiadják, hiszen már tavaly is elmondták, hogy irdatlan pénzt pumpáltak ebbe a játékba, és nagyon komoly érdekük fűződik a kiadáshoz. Valószínűleg pont ezért nem is merik félkész állapotban kiadni... (persze mi azért örülnék egy félkész open beta-nak :P ) -
Nephin #3836 Hát, akkor így jártál. :P Regisztrálj a Twitterre és beszéld meg Reiddel. ;) -
#3835 elfogyott:P:D -
Gyogyito #3834 Maximálisan egyetértek Nephinnel. Az sokkal rosszabb lenne, ha benyögnének egy augusztus 01-et, és nem tudnák tartani, nem tudna megjelenni. Vagy ami még rosszabb, kiadnák a játékot fél kész állapotban. Én úgy vélem ( és ez igaz a GW2-re is ) akkor mondjanak egy dátumot, amikor valóban ki tudják adni, kész állapotban. Jó pár MMO bukott már bele abba, hogy félkészen adták ki, pedig nagyon jó játék lehetett volna belőle.
Ahogy Nephin is írta, türelem, amint biztosak lesznek a dolgukban, mondani fognak dátumot. -
Nephin #3833 Ha azt mondják, július 10., aztán mégsem jön össze, akkor meg az lenne a bajod. :) Majd mondanak egy dátumot, ha tuti lesz, türelem, ifjú padawan. :D -
#3832 2010 tavaszt mondtak anno:P:D -
#3831 rageeeeeeeeeeeee -
#3830 Őőő nem. De ehhoz képest, hogy azt mondták idén tavasz most meg egy nyomorék göthös megjelenési dátumot képtelenek kinyögni, akkor azt mondom nem fog megjelenni idén. Amúgy meg baromi idegesítő, hogy képtelenek egy tetves időpontot mondani. -
#3829 Talán te is dolgozol rajta? -
#3828 Idén már úgysem jelenik... -
#3827 ja értem csak néhány vessző hiányzik nálad:P:) -
#3826 milyen Rift szeptemberben? -
Nephin #3825 Én már megvettem, nyáron tuti nem jön. -
#3824 Nekem pl. azért, mert én már szeptembernél megyek a boltba, és veszem a Rift-et. -
#3823 És ha most azt mondják hogy szeptember 16, és augusztusban meg azt, hogy csúszik, az miért jobb.
Én jobban örülök, ha elsőre biztosat mondanak.
Am azt is írták valahol, hogy előtte lesz a pre-order program. Arról se hallottunk még. -
#3822 FCUK YOU ezt üzenem nekik:D
big way? mikor akarják bejelenteni? az amcsi elnök választás napján? vagy az NFL kupadöntő elött a himnusz után? vagy az ENSZ-ben?
nem kell a rizsa release date kell!:D -
Nephin #3821 "Last thing: we absolutely know that some of you feel we should have announced a date, or at least narrowed the release window, already. That's your opinion. Our opinion is until we're ready to commit to a narrower window or a specific date, we're not going to do that. When we commit, we'll commit in a big way." -
Nephin #3820 Fórumposztra volt válasz. :) -
#3819 Tudom, hogy "if", meg, hogy "hypothetical situation", de szerinted, ha nem terveznének ilyet, írták volna ezt?
Mert ez legalább mézesmadzag. -
#3818 összességében nem értem miért szopatják ennyire a népet,miért játszanak azzal a rohadt release-el? ennyire nemtudják hogy állnak? -
Nephin #3817 A félreértettétek főleg Geronimonak szólt, wtb edit. -
Nephin #3816 Ezt nagyon félreértettétek. :)
"I seem to recall I was trying to address the idea that the 'only' time a release date would be announced would be at a major show (this was pre-PAX). I have no idea where this idea started, but it's not a definitive suggestion. It's just a possibility.
That said, IF we chose to announce a release date at any show, E3 would be a good choice."
Az if dőlt betűs. Épp arra akar rámutatni - egyébként már sokadszorra - hogy bár igaz, hogy az E3 tökéletes, ha egy show-n akarják bejelenteni a release-t, de egyáltalán nem biztos, hogy egy show-n fogják megtenni. Ha egy kicsit lejjebb beleolvastok a többi devpostba, ott leírja, hogy fel fogják építeni a hype-ot a bejelentés előtt, tehát ha az E3-mon megadják a dátumot, azt már az E3 előtt tudni fogjuk (nem a dátumot, hanem azt, hogy ott fogják megmondani).
Hope that helps. ;) -
#3815 a would be annyit tesz: jó lenne....az pedig feltételes mód:S tehát nem biztos:D
azért én bízom benne:P -
#3814 Teljesen egyértelmű, hogy ha lesz release date bejelentés, akkor azt az E3on teszik meg. -
#3813 release date bejelentés E3-on?
Erre utal Stephen Reid hozzászólása a hivatalos fórumon.
Idézem:
"That said, if we chose to announce a release date at any show, E3 would be a good choice, as it's probably the most high-profile games industry show on the calendar. (It's not the biggest; it's the highest profile. More journalists attend E3 than any other show. More members of the industry itself attend than any other show, etc.)
This is not - in any way - a suggestion, guarantee or intimation that we will announce a release date at E3. Strictly a hypothetical situation." -
Nephin #3812 Szerintem a PvP update lesz, pénteken jár le az SWTOUR-os embargó, valószínűleg a londoni újságíróké is, plusz már kétszer lengették be róla, hogy nemsokára...jó lenne. -
#3811 jajaja, csodálkozom is, rég kaptunk már... :) -
#3810 Jó-jó, de azért csak mindenki arra a fránya bejelentésre vár :P
Persze addig is beérjük olyan infómorzsákkal amiket arcos egy jó kis wall of text-ben tud nekünk elemezni (én élvezem őket, szóval nem kritika!) -
#3809 ez mindenesetre jó:
Until then, we carry on regardless. My point being: between any Friday, the likelihood of the next Friday Update being release date is near-zero. Unless, that is, we've suggested that it would be... probably over a fairly long period beforehand. (And 'fairly long' could be anything between hours and weeks in time. It's not going to be months. The waiting would kill you. ) -
#3808 Remelem rendes beta bejelentés -.- -
#3807 What we CAN say is that this Friday's update will make fans cheer. (note: nothing on release date, so don't hold your breath). #SWTOUR -
#3806 -
Kazagor #3805 Fatal Alliance epub -
Boncmester #3804 Köszi, de legközelebb próbáld meg pls így linkelni :) -
Kazagor #3803 Blood of the Empire és Threat of Peace képregények:
http://ebookee.org/Star-Wars-The-Old-Republic-1-6-quot-Threat-of-Peace-quot-and-quot-Blood-of-the-Empire-quot-_891382.html -
Kazagor #3802 Ez megnyugtató, akkor még van remény... -
Nephin #3801 Már régen mondták, hogy nem feltétlenül lesz meg minden timeline a kiadás előtt. -
#3800 baszki fejezzétek már be ezt a pesszimista stílust:P
nyáron már toljuk és PUNK-TUM!:P:)