60303
-
#8284 hát kezdek attól félni idén nem játszunk vele....:( -
eurom #8283 nem is az a baj hogy nincs kész meg 2012 ben lesz kész csak ne adjanak ki félkész játékot , és amúgy meg laikusként nekem soknak tünik 5-6 év egy játék fejlesztésére -
#8282 Az még cinkebb, hogy azok még nincsenek berakva. Most komolyan mi a francot csináltak a bional x évig? Vették fel a szinkronokat és kb 1 éve által neki a játéknak? Pont leszarom ki milyen hangon beszél. Ez is kamu, hogy a konkurensek miatt nincs relase date, mert rohadtul nincs kész azért nincs. -
#8281 így van. Egy ilyen szintű mmohoz 1 hónap alatt szinte semmit sem lehet fejleszteni max bugfix. -
LaCz #8280 Az is egy probléma, de szerintem még nem tették be az összeset. Láthatod, hogy mondta, hogy pl. a raideket (Operation) még egyáltalán nem rakták be. Szerintem ugyanez a helyzet az endgame (lv50) flashpointokkal is. -
Tababo #8279 jujj ezt nem gondoltad komolyan...1hónap alatt elvérezne az egész. -
#8278 1-2 hónap múlva a játékosok 90%a már ott se lenne... -
gseldon #8277 Most őszintén, engem nem érdekelne, ha befejezetlenül adnák ki, aztán max 1-2 hónap után jönne high lvl tartalom patch. A hardcore gamerek addigra megunják a semmit és elmennek (legalább nem sírnak majd a hivatalso fórumon), a többiek meg (akik élvezik is a játékot) addig még a közelében sem lesznek a high lvl tartalomnak, tehát pont jó időzítés lenne :) -
#8276 nem bugok vannak hanem TARTALOM nincs:S:((( -
LaCz #8275 Ne mondd már, hogy szerinted ha ennyi bug van még akkor lehetséges az őszi release. -
#8274 Akaratból nem említ bugokat, írta az elején.
Engem inkább ez a rész aggaszt:
"My take on this game is that is it may be around 85% done at this stage. There are some huge issues that do make the player frustrated and annoyed, but this is beta, and with all our help we can bring those issues to the devs attention and make the game better."
Hát, remélem hogy ő valami régebbi verzióval tolja mert idén jedit akarok ölni!
-
Pacho #8273 Akkor lehet, hogy mégsem alaptalan a pletyka az orvr rendszerről? -
#8272 Hát nem tudom...az olvasmány alapján meg amit a második JC videóban is láttam, az alapján ez még messze van a késztől, hacsak nincs egy belső build ami jóval előrébb tart. Állítólag 2 féle tester van, a game tester és a beta tester. Mindkettő külön serveren és más fajta verzióval. Szóval a fene se tudja.
4 flashpoint meg nevetségesen kevés. -
mgerihun #8271 jha 4 FP, taral V van vagy 3-4órás fp, amit paxon láttunk az az első része az instának és 45 perces volt
#8264 ebben egyetértünk, de ne tudd meg miket kapok ha valamit nem szó szerint fordítok, pedig abban a szövegkörnyezetben iszonyat hülyén festene de mostanra már lesajnálom, csinálom ahogy nekem szimpatikus, akinek nem tetszik az meg ne olvassa
Off.: a lightsaber-t már le sem merem fordítani, mert az lehet fénykard, lézerkard, fényszabja.......
-
petecz #8270 Nekem meg pont hogy pozitivan jön le az írás. A srác komolyabb bugokat nem említ, valamint olyat se aminek az elkészítése komolyabb időt igényelne (vo, art).
Az hogy 4 flashpointot ír oldalanként valóban kevésnek hangzik de nem hiszem hogy ezzel gond lenne. Max a hardcore, "1 nap alatt végig tolom a játékot és world first kill-re megyek" játékosoknak.
Szerintem (ez alapján) esélyes egy 2011 november/december megjelenés. -
#8269 Na elolvastam. Nos ebből szerintem 2012 lesz, idén már nem jelenik meg. -
#8268 ez kicsit padlóra vágott...... -
Celern #8267 Azért remélem ennél többet terveznek... -
eurom #8266 Engem meg az endgame érdekelt, jo hogy semmi info róla mikor azt irja ez a tesztelő hogy lvl 36tól gyakorlatilag semmi nincs vagy nem müködik.
hát nem tudom a karácsonyi megjelenésre ezek alapján már nem tennék nagy pénzt. -
#8265 ez a srác is azt írja hogy 4 fp van oldalanként. :/ -
#8264 Igazából nincs gond a magyar fordításokkal, csak néha rugalmasabban kellene kezelni és nem szóról szóra fordítani. Mert ugye nem mindíg hangzik értelmesen magyarul az 1 az 1 ben fordítás. :]
Nem kritizálom a fordítást csak egy észrevétel ;] -
#8263 Még minimum 3 hónapuk van a megjelenésig a legjobb esetben. Ez idő alatt rengeteget lehet javítani egy játékon. -
#8262 furcsa, hogy bugok vannak egy béta verzióban, nem? :) -
#8261 Ha a béta már a kész játék lenne akkor nem béta lenne a neve :P -
LaCz #8260 Ezek alapján a játék azért mégsem tűnik annyira késznek... :| -
#8259 Ez valami nagyon nem jó oldal. -
#8258 STAR WARS™: The Old Republic™ : Level 47 Tester gives his feedback -
#8257 Ez megy thx :D -
#8256 ha felrakom neked simán ftpre mp4-ben, úgy meg tudod nézni ?
mondjuk mind1, mire postoltam, feltöltötte :)
Alterswtor.com_enjoy_part3.mp4 -
Tababo #8255 ne videókat nézegessél hanem esztergáld a darabot.:D
vagy gépbeállító vagy? -
#8254 megavideo link nincs? Melóba nem megy youtube :( -
mgerihun #8253 Majd kell keresni egy nyelvészt is a klánba, aki Operationok alatt, narrátorkodik :) -
#8252 jólvan, mondtam hogy ezt nekem nehéz lesz elmagyarázni, úgyhogy fölösleges vitába kezdeni a hülyeségről :)
hálisten in-game úgyis angol szöveggel fogunk "dolgozni", a többi meg végülis nem érdekes -
#8251 bírom ezeket a chat beszélgetéseket közben:
"wow is dying, possibly :P" -
mgerihun #8250 Újabb béta videó 9perces konzul köv része.
http://swtorhun.blogspot.com/2011/07/ujabb-10-perces-konzul-video.html -
Tababo #8249 hát tényleg nem sok van...pl a lovári még gagyibb. -
Raito #8248 A magyar nyelv gagyi hozzá, angolnál primitivebb nyelv nem sok van.... -
#8247 Szerintem pont hogy a Jedi kódex az, ami teljesen jól fordítható, és jól is van fordítva :)
A többi az tényleg tud nagyon bántó lenni a szemnek és a fülnek is :\ -
#8246 ezen most nem fogunk összeveszni - nekem nem tetszik magyarítva semmi, így a star wars-os dolgok sem :) -
#8245 Mitől erősebb az angol verzió?
Csak furcsának tűnik mert angolul szoktad meg.