60295
-
#8116 Szép lassú felépülésre 2011ben nincs már idő az a baj. Mire felépülne már ott a következő AAA mmo. -
#8115 Rakjanak össze egy jó induló kontentet, legyen jó és gyors nomeg játékosbarát a support. Kiegészítőkre meg nagy patchekre ráérnek, nem kell meg nem is lehet mindent belezsúfolni az elején. Szép lassan épült fel a wow is csak, hogy példával éljek. -
#8114 Valami art dologgal magyarázták szóval szerintem később se lesz. -
#8113 szvsz is ez lesz, max. majd egy gyors patch ereje -
#8112 tuskeneket karóba húzom, napszemcsim meg van -
Tababo #8111 főleg úgy hogy mennyi lóvéjuk van rá. sebaj majd beleteszik. -
Kazagor #8110 Vagy megvakulsz mint Ray Charles... -
tusken #8109 Sokat bambulászod a naplementét levágnak pl a tuskenek.
-
#8108 wuuut ? tatooine dűnéi között nem lehet majd bambulászni a dupla naplementét ? ergh :( -
#8107 Nálam is. 2011-ben azért ez alap elvárás, sőt már majdnem hogy 2012... -
#8106 ez nagy hiba nálam :S -
#8105 Nem lesz :/
Statikus lesz az időjárás is meg a napszak is. -
#8104 biztos lesz, wowban is van -
#8103 Lehet hülye kérdés, de lesz benne napszak változás? Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen téma. -
#8102 Voltak Chiss jedik, nézd meg a wookiepedia-n, itt egy példa:
Chiss jedi -
#8101 De jól néz ki :y -
#8100 erohasznalo chiss temahoz magamat ideznem:
Sith Warrior: Human, Sith Pureblood, Cyborg, Zabrak
Sith Inquisitor: Human, Twi'lek, Rattataki, Zabrak, Sith Pureblood
Imperial Agent: Human, Chriss, Cyborg, Zabrak, Rattataki
Bounty Hunter: Human, Cyborg, Zabrak, Rattataki, Chriss -
arcosharcos #8099 (#8097;calis):Osztom a véleményt,a megjelenést nem fogják hónapokkal korábban beharangozni.A bejelentést követően gyorsan piacra fogják dobni ami szerintem a bejelentéstől számítva kb.egy hónapon belül lesz(akik nem annyira követik az eseményeket,lehet hogy még ott fognak tartani,hogy mikor jelenik meg,mikor már rég a boltokban lesz)
Én még mindíg az őszi megjelenésre tippelek,mert a vidik alapján össze van ez már rakva rendesen.Comic-Con-ra állítólag hoznak magukkal warzone és flashpoint anyagot.
------------------------------------------------------------------------
(#8084;Fenrir):Erőhasználó Chiss-ről nem tudok hanem Erőérzékenyről vagyis nem használják az Erőt de megérzik az Erőhasználók jelenlétét.
Társadalmi felső osztályuk is van ami az un.Erőérzékeny Sithek.
Egy Imperial Agentnek fontos,hogy Erőérzékeny legyen,mert a Jedik gyakran nem fedik föl magukat,álca alatt utaznak...stb és egy Erőérzékeny előtt nem tudja elrejteni kilétét.Egy Agentnek az Erőérzékenység segít,hogy megfigyeljen,likvidáljon egy Erőhasználót.
------------------------------------------------------------------------
(#8082;Nephin):Igen aztat már olvastam -
#8098 Max át teszik a megjelenést jövő tavaszra .... :] Nagyon nem lenne jó :] -
calis #8097 A bejelentés és a kiadás közt szerintem max 1 hónap lesz, hiszen pont az a cél, hogy a konkurencia ne tudjon reagálni. -
Bandras DaSilva #8096 Január 3? -
#8095 Ezért lenne jó egy szept októberi rls date, sztem gamescomon fogják bejelenteni,vagy húzzák a dolgot és akkor max decemberi rls date,de ha okt-nov nem kapunk semmit,akkor sztem csak jövőre fog megjelenni -
#8094 Nem gyengén rossz időben. Ha tovább akarnák húzni jövő évre, akkor már az EA lincselné meg őket, hogy ennyi pénzt beletettek és még semmi profit. -
Tababo #8093 rossz jel... -
#8092 A kettő nem mond ellent egymásnak. Csak a két dátum között valószínűleg nem fél évet kell várni, hanem 1-2 hónapot.
Amúgy meg a késő őszi, téli felhozatal már most nagyon erősnek látszik, szóval kicsit benézte a Bio ezt a játszadozást a megjelenéssel... -
#8091 This is the begining of a beautiful FAN FRIDAY!:D -
#8090 jahm s kb mindegyik bukta is :( 'csába Gero sürgősen állj le ! -
#8089 Ez meg tök ellentmond annak,hogy ea nem akar ja jó előre bemondani rls date-t ,hogy más mmok ne akkor dobják ki új contentet vagy jelenjenek meg azok is -
#8088 LaCz, már egy párszor leírták, hogy nem lesz hirtelen release date bejelentés, hanem előre el fogják mondani, hogy mikor jelentik be a release date-et. Szóval először erre a bejelentésre kell várnunk... -
calis #8087 Sajna már nem elérhető... :S -
#8086 Tudhatnád már Geroról hogy minden nagyobb mmo előtt remeg! :D -
LaCz #8085 Szerintem lehetséges, hogy Comic Conon kapunk egy release date-et. Reid eléggé célozgat rá, ahogy néztem a devtrackerben. -
#8084 Thrawn óta a kedvencem a chiss faj, baromi örülük, hogy játszhatóvá teszik a játékban.
Elvileg amúgy vannak chiss erőhasználók is, de baromira kevesen. Mondjuk egy chiss sith warrior még simán lennék :P -
#8083 ne remegj már ennyire -
Nephin #8082 Chiss :) -
#8081 Szerintem is marketing fogás ez az egész. Az tiltott képek és videók íze jobb mint a legális :D és ez nállam is bevált szemeteeeek:D Kell ez a game!!!!!!!!!!! -
LaCz #8080 The Pit & Random Screenshots -
Stephen Reid
Rockjaw Stephen Reid
Saw something we're showing at our #SDCC #SWTOR panel in two weeks. WOAH.
That is all.
... -.- -
#8078 Rockjaw Stephen Reid
INCOMING TEASE WARNING.
-.- -
#8077 Nem tudom de ezek a mostanában megjelent képek is marketingszagúak. Annyira jól beállított és minőségű képek, hogy szerintem le se szedeti őket majd BW :D
Ez a videó úgyszintén.