60295
  • TDC Geronimo
    Szép lassú felépülésre 2011ben nincs már idő az a baj. Mire felépülne már ott a következő AAA mmo.
  • Omlás
    Rakjanak össze egy jó induló kontentet, legyen jó és gyors nomeg játékosbarát a support. Kiegészítőkre meg nagy patchekre ráérnek, nem kell meg nem is lehet mindent belezsúfolni az elején. Szép lassan épült fel a wow is csak, hogy példával éljek.
  • TDC Geronimo
    Valami art dologgal magyarázták szóval szerintem később se lesz.
  • Kandurex
    szvsz is ez lesz, max. majd egy gyors patch ereje
  • Torzonborz
    tuskeneket karóba húzom, napszemcsim meg van
  • Tababo
    főleg úgy hogy mennyi lóvéjuk van rá. sebaj majd beleteszik.
  • Kazagor
    Vagy megvakulsz mint Ray Charles...
  • tusken
    Sokat bambulászod a naplementét levágnak pl a tuskenek.
  • Torzonborz
    wuuut ? tatooine dűnéi között nem lehet majd bambulászni a dupla naplementét ? ergh :(
  • BoneDragon
    Nálam is. 2011-ben azért ez alap elvárás, sőt már majdnem hogy 2012...
  • Rage47
    ez nagy hiba nálam :S
  • TDC Geronimo
    Nem lesz :/

Statikus lesz az időjárás is meg a napszak is.
  • lolSL
    biztos lesz, wowban is van
  • BoneDragon
    Lehet hülye kérdés, de lesz benne napszak változás? Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen téma.
  • Khabbas
    Voltak Chiss jedik, nézd meg a wookiepedia-n, itt egy példa:
    Chiss jedi
  • TDC Geronimo
    De jól néz ki :y
  • j0nNyKa
    erohasznalo chiss temahoz magamat ideznem:

Sith Warrior: Human, Sith Pureblood, Cyborg, Zabrak
    Sith Inquisitor: Human, Twi'lek, Rattataki, Zabrak, Sith Pureblood
    Imperial Agent: Human, Chriss, Cyborg, Zabrak, Rattataki
    Bounty Hunter: Human, Cyborg, Zabrak, Rattataki, Chriss
  • arcosharcos
    (#8097;calis):Osztom a véleményt,a megjelenést nem fogják hónapokkal korábban beharangozni.A bejelentést követően gyorsan piacra fogják dobni ami szerintem a bejelentéstől számítva kb.egy hónapon belül lesz(akik nem annyira követik az eseményeket,lehet hogy még ott fognak tartani,hogy mikor jelenik meg,mikor már rég a boltokban lesz)

Én még mindíg az őszi megjelenésre tippelek,mert a vidik alapján össze van ez már rakva rendesen.Comic-Con-ra állítólag hoznak magukkal warzone és flashpoint anyagot.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#8084;Fenrir):Erőhasználó Chiss-ről nem tudok hanem Erőérzékenyről vagyis nem használják az Erőt de megérzik az Erőhasználók jelenlétét.
    Társadalmi felső osztályuk is van ami az un.Erőérzékeny Sithek.

Egy Imperial Agentnek fontos,hogy Erőérzékeny legyen,mert a Jedik gyakran nem fedik föl magukat,álca alatt utaznak...stb és egy Erőérzékeny előtt nem tudja elrejteni kilétét.Egy Agentnek az Erőérzékenység segít,hogy megfigyeljen,likvidáljon egy Erőhasználót.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#8082;Nephin):Igen aztat már olvastam
  • Omlás
    Max át teszik a megjelenést jövő tavaszra .... :] Nagyon nem lenne jó :]
  • calis
    A bejelentés és a kiadás közt szerintem max 1 hónap lesz, hiszen pont az a cél, hogy a konkurencia ne tudjon reagálni.
  • Bandras DaSilva #8096
    Január 3?
  • Anthrax
    Ezért lenne jó egy szept októberi rls date, sztem gamescomon fogják bejelenteni,vagy húzzák a dolgot és akkor max decemberi rls date,de ha okt-nov nem kapunk semmit,akkor sztem csak jövőre fog megjelenni
  • BoneDragon
    Nem gyengén rossz időben. Ha tovább akarnák húzni jövő évre, akkor már az EA lincselné meg őket, hogy ennyi pénzt beletettek és még semmi profit.
  • Tababo
    rossz jel...
  • Agamemnon69
    A kettő nem mond ellent egymásnak. Csak a két dátum között valószínűleg nem fél évet kell várni, hanem 1-2 hónapot.

Amúgy meg a késő őszi, téli felhozatal már most nagyon erősnek látszik, szóval kicsit benézte a Bio ezt a játszadozást a megjelenéssel...
  • [HUN]Crassus
    This is the begining of a beautiful FAN FRIDAY!:D
  • Torzonborz
    jahm s kb mindegyik bukta is :( 'csába Gero sürgősen állj le !
  • Anthrax
    Ez meg tök ellentmond annak,hogy ea nem akar ja jó előre bemondani rls date-t ,hogy más mmok ne akkor dobják ki új contentet vagy jelenjenek meg azok is
  • Agamemnon69
    LaCz, már egy párszor leírták, hogy nem lesz hirtelen release date bejelentés, hanem előre el fogják mondani, hogy mikor jelentik be a release date-et. Szóval először erre a bejelentésre kell várnunk...
  • calis
    Sajna már nem elérhető... :S
  • Jabar
    Tudhatnád már Geroról hogy minden nagyobb mmo előtt remeg! :D
  • LaCz
    Szerintem lehetséges, hogy Comic Conon kapunk egy release date-et. Reid eléggé célozgat rá, ahogy néztem a devtrackerben.
  • Fenrir
    Thrawn óta a kedvencem a chiss faj, baromi örülük, hogy játszhatóvá teszik a játékban.

Elvileg amúgy vannak chiss erőhasználók is, de baromira kevesen. Mondjuk egy chiss sith warrior még simán lennék :P
  • Torzonborz
    ne remegj már ennyire
  • Nephin
    Chiss :)
  • Braikingboss
    Szerintem is marketing fogás ez az egész. Az tiltott képek és videók íze jobb mint a legális :D és ez nállam is bevált szemeteeeek:D Kell ez a game!!!!!!!!!!!
  • LaCz
    The Pit & Random Screenshots
  • TDC Geronimo

Stephen Reid
    Rockjaw Stephen Reid
    Saw something we're showing at our #SDCC #SWTOR panel in two weeks. WOAH.

That is all.

... -.-
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    INCOMING TEASE WARNING.

-.-
  • TDC Geronimo
    Nem tudom de ezek a mostanában megjelent képek is marketingszagúak. Annyira jól beállított és minőségű képek, hogy szerintem le se szedeti őket majd BW :D

Ez a videó úgyszintén.