60313
  • TDC Geronimo
    Lehet idén mégis megjelenik? -.-
  • Agamemnon
    General Discussion -> Community Q&A: PvP
    The Old Republic™ community has a lot of questions and we want to answer as many as we can. In fact, we’re starting this new discussion on our forums solely dedicated to finding out what you want to know. Each month we’ll create a new thread for you to ask questions in. We’ll be reading and reviewing all of your questions and featuring some of them to be answered in a future Community Q&A section of the Studio Insider!

This month, we want questions focused on PVP in The Old Republic. Please feel free to ask us anything you want to know about it!

Some things to remember when posting:

Please keep questions courteous and respectful
    Avoid asking questions that have already been asked this month
    Ask only one question in the thread
    Do not bump posts.

Keep in mind that there are some questions we’re not able to answer right now, so please don't feel upset if we do not select your question, and please do feel free to ask it again in the future!

Thanks! We’re looking forward to your reading your questions!

The Old Republic™ Team
  • [HUN]Crassus
    majd úgyis felpattannak a speeder bike-ra:P
  • FSpofon
    ha nem lesz pvp akkor mind1 nemkell elfutnia a pussy bitch playereknek
  • [HUN]Crassus
    béta nem béta a csőszerkezet mapok nem lesznek nyerők az 1000%
  • TDC Geronimo
    Na hát a queue pont az ami elkerülhetetlen, mivel akkor szóródnak szét emberek a szervereken. Ezt nem sorolnám a problémák közé.
  • FSpofon
    valahogy ki kell húzniuk hogy ne kelljen free2playre váltani az 1. évben :)
  • MeoH #8448
    Ez termeszetes, de nagyon jol kezeltek le a dolgot, folyamatosan nyiltak szerverek, volt mas szerver is, amin nem volt queuet. Most hogy a szerverek kiorultek, behoztak az tranfert, ami ingyenes, hetente ismetelheto es 2kattintas a kliensben. Trion messze a legjobb es legertelmesebb brigad az mmo piacon.
  • Kazagor
    Példaértékű? Azért ott is az első héten bazi nagy queue-k voltak. Nem egyszer volt, hogy hazamentem melóból, elinditottam a játékot, majd másfél óra mulva visszanéztem, és még mindig queue-ban voltam. Aztán az is megszünt 1 hét után. Ettől eltekintve tényleg semmilyen panasz nem volt rá.
  • Pluskast
    "I'd rate the game higher, but so far on Ilum (Level 50 group quest planet I just got too), as it stands, if I do 1 quest, log off, and come back on, I can't move on unless I find 3 other people in the same exact quest position as I am."

Most nem azért de már ez is baj?? Szerintem ez meg pont azért jó mert egy MMORPG erről kell, hogy szóljon. Multi és nem single.
  • Agamemnon69
    Hmm-hmmm:

"Q: So when I read the first three Q&A's, I was really excited for this, but since then it's kind of been going downhill, I'm guessing it's because I was hoping for too much. Anyway, how would you rate this game on a scale 1 to 10? Does it ever get repetitive? How difficult is it?

A: I don't know if you're going to like my answer, but I am not going to piss on your leg and tell you it's raining. I'd give it a solid 6.5 . Why? Simple, it's NOT majorly innovative outside of the story department. There are some minor innovations, like no auto attack, companions doing the crafting, etc. But, don't let that answer disappoint you, I was a HUGE critic of the story driven atmosphere, I was on the forums for a few months a year ago throwing a temper tantrum like a 2 year old who couldn't have candy over the fact that the game was based on the story, but yea, I feel like a idiot now. The story doesn't change the fact that I need to go kill X amount of whatever, but hey, at least there is a story behind it, and I know why I am doing it, makes it, for me at least, a lot more enjoyable and a bit less tedious. I'd rate the game higher, but so far on Ilum (Level 50 group quest planet I just got too), as it stands, if I do 1 quest, log off, and come back on, I can't move on unless I find 3 other people in the same exact quest position as I am. I can't get a new group together and just tag along for the first mission and go on from there, that needs to be changed. As for getting repetative, yes and no. I mean, yes, some times your quest log will be the same exact quests as it was on the last planet, just with different names, but I still find it highly enjoyable simply because I know WHY I am causing a genocide of those poor Jawas. As for diffuculty, it's as difficult as you want it to be. You can turn your companion off and make the game get real challenging, real fast, or you can try to solo a 4 man quest."
  • TDC Geronimo
    Riftnek példaértékű volt a rajtja és igen magasra tette a mércét... Lehetséges az csak akarni kell. Ott volt rendes beta is előtte talán az egyik legjobb. Itt lófasz sincs.
  • cikasz
    Nem nézek semmiféle BÉTA videókat mert minek?!
    Megveszem ha megjelenik, játszok vele pár hónapot és meglátjuk!
    Egyértelmű, hogy döcögősen fog indulni! Semmi sem indul flottul ez a wow-ra is igaz volt.
    Nekem inkább az olyanokból van elegem akik "megmondják" a frankót, hogy mi a jó meg mi a szar béta képek/videók alapján. Sírnak itt mint a fürdőskurva béta alapján és ráadásul NEM IS JÁTSZOTTAK vele!
  • LaCz
    Ja később írja, hogy GTX460. Az jó, mert az van nekem is. Már csak a felbontást írhatná le, mert 800x600ban elhiszem én is, hogy szépen viszi. :D
  • LaCz
    Jajj de imádom, hogy elmondja hogy fut az Ő VGAjával, csak azt felejti el leírni, hogy milyen a vgaja... -_-
  • LaCz
    [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-exclusive-tester_15.html#more]Q&A #11[/URL], ismét rengeteg kérdéssel. Jó olvasgatást.
  • Agamemnon69
    Armen-éktől:

Bár tudom, hogy beszéltünk róla, de itt a hivatalos kép is róla. Ami nem tetszik benne, az hogy hetekben gondolkodnak, mire felteszik az új buildet...
  • Agamemnon69
    Nacccerű
  • Anthrax
    Sztem comic conra ugyanazt viszik ki mint e3ra, max 1 lehetnyi plusz info,de semmi több
  • Nephin
    Bizony.
  • BoneDragon
    Ma fan friday van.
  • Agamemnon69
    Na, mai update-re tippek? Consular szerintem kilőve, két hete volt BH... Oh, lehet, hogy "elő comic con-os update" lesz, jövő héten meg comic con, és rá két hétig nézzük a comic con-on bemutatott videókat :)

De lepődjek meg
  • [HUN]Crassus
    FANBOI-kodhatsz tőlem nem érdekel,de nézd már meg a videókat és vedd le a szemellenződet!
  • LaCz
    Nem tudom néztétek-e, de akiket behívtak SDCCre a következő két flashpointot próbálhatják ki:
    Esseles (Republic)
    Black Talon (Empire)

Minden csapatban 4 különböző (tehát minden kasztból egy) előre generált lv9es karakter lesz, AC kiválasztás nélkül.
  • BoneDragon
    Én már azzal is megelégednék, ha kis hazánkból is invelnének embereket bétára...
  • TDC Geronimo
    Ja most már tuti úgy néz ki

"a huge new beta build is coming next week... right before SDCC."

comic conon lehetne előrendelés, gamescomon meg dátum végre :y
  • Agamemnon
    Ezek már olyan menetrendszerűen jönnek, mintha a Bio küldené őket...

Attól tartok most már max pvp meg op hírek fognak hír számba menni, minden egyébre már immúnisak az emberek.
  • TDC Geronimo
    Viccesek ezek a képek. Bio hetente kirak egyet facebookra, közben meg naponta jelennek meg minőségibb képek tucatjai a leak oldalakon :D
  • cikasz
    Szerintem ne is vedd meg. Maradj a wow-nál!
  • [HUN]Crassus
    *erdő:P
  • [HUN]Crassus
    nem rossz,DE! minden rohadt gameplay egy BAZINAGY CSŐBEN játszódik...marhára nem tetszik ez! nem mehetsz fel a hegyekbe,be egy erődbe stb. csak a "kijelölt úton" haladhatsz...semmi szabadságot nem adott vissza idág egyetlen gameplay videó sem! nagyon nincs ez jól....
  • Torzonborz
    SWG copy :P
  • TDC Geronimo
    Anchorhead képáradat
  • BoneDragon
    Nagy infó dömping közepette nézzetek egy kis SW-t filmplusszon. :)
  • TDC Geronimo
    20a után amúgy jön egy friss beta build állítólag endgame raidekkel meg minden. Gondolom lesznek új leakek is.
  • BoneDragon
    Már tényleg unalmas kicsikét nézni főleg úgy, hogy megint jk. Majd talán egyszer megnézem ha nagyon nagyon unatkozom... :)
  • Agamemnon
    Pont most akartam postolni :D
  • j0nNyKa
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Inquisitor / Assassin Darkness Talent Tree
  • Pluskast
    Illetve nézni uncsi.
  • FSpofon
    unalmas már a single player
    pvp megjelenés után lesz csak a játékban esetleg első kiegészítőben vagy mikor óhajtják már engedni?