60303
-
LaCz #8204 Á, Consular videó... Nem akarom megnézni, mert azt fogok indítani és akkor kispoilerezem az egészet...
Muszáj... ellenállni... ááááh. :D -
Celern #8203 Nekem is kifejezetten tetszik. -
#8202 Szerintem is szép, nem tudom miről beszélnek itt ezek a huligánok!^^ -
#8201 Nekem, meg a nagy többségnek szerintem elég lesz ez a minőség is :) -
#8200 Szép ez a játék, pont. -
Raito #8199 Age of Conan is nagyon csúnya volt bétába, hiába huztál fel mindent high-ra, igazábol csak madium/low szinten ment az egész, és csak a béta vége elött kicsitvel lehetett elégrni az igazi high minőségű textútákat!
Béta tesztnél nem az a lényeg, h szép legyen a játék, úgyhogy a textúrák minősége még bőven változhat! -
#8198 Modellek nem lesznek már részletesebbek, textúrák nem lesznek magasabb felbontásúak, animáció/mocap/lipsync nem lesz fejlettebb. Túl régóta csinálják ezt már ahhoz, hogy az engine megállja a helyét. De MMO lesz, ezt kell szeretni. -
arcosharcos #8197 Igen aztat már írtam a #8131-ben,hogy a clone wars idején van az a Chissek szégyene -
#8196 Szívemből szóltál, kiváncsi leszek FULL HD-ban hogyan fog festeni a gamma :)) -
#8195 úgy a karakter jellemét lehet befolyásolni azzal hogy milyen válaszokat adunk meg a játék folyamán...nagy ötlet lenne pl ha egy jedi a sok 'gonosz' válasz után átállna a sötét oldalra és sith válna belőle,vagy fordítva:) -
#8194 ha elolvassátok annak a chiss jedinek a bio-ját látszik h nem az old republic világában,korában van. Dooku talál rá egy mentőkapszulában a peremvidéken,és Dooku igencsak a Clon Wars ideje. -
#8193 Ez igen-igen-igen-igen... sőt IGEN szerény grafika 2011-ben, még egy MMO-tól is. Viszont van azért SW feeling és végül is anno a KOTOR jó szórakozás volt, pedig az sem volt szebb. Jó lesz ez. -
#8192 Tuti, hogy újabb, mint amit én toltam. Szerintem kb. a legújabb lehet. -
#8191 Ez vajon a legutóbbi béta build? Mert van még jópár hiba benne, kezdve pl a taxiból való kiszállásról :P -
#8190 Jó kis video bár asszem a bal felső sarokban megjelenő játékosok beszélgetési is igen tanúlságosak. -
#8189 Van egy 4 órás is állítólag, de még nem töltötték fel. -
arcosharcos #8188 A tegnapi updateban van egy speederbike kép is.Ugyanezt a speedert láttam egy BH alatt az SWTOR Music Trailerben(5:18) és a SW class trailer végén az SW alatt(1:19)Itt pedig most egy Mirialan JC vezeti aki lvl 1-es szintű.
Ez két dologra következtet az egyik,hogy ez egy taxi speeder biker ami mindkét factionnál ugyanúgy néz ki.A másik,hogy akinél vesszük a speeder bikert,factontól függetlenül mindenkinek ad el speeder biker-t.
Jah és ez a speeder is föl van szerelve lézervetővel,tisztán kivehető a törzs alatt a vetőcső.
-
#8187 Jedi Consular video -
#8186 Jó, erre nem emlékeztem :) -
Celern #8185 Én is arra emlékeztem, hogy Jonny sokkal nagyobb számot írt. -
#8184 mondjuk azt már leírtam, hogy minden bolygón van fp, 40-es szintig pedig nem 3 bolygón van túl az ember -
#8183 hát ja, az nem sok, bár sokkal több sem kell, max a duplája :D
mondjuk 10-es szinttől minden 10 szintenként új. A lényeg hogy max szinten legyen több lehetőség (lehetőleg min 5-6 party fp és 2 op). -
Nephin #8182 Igen, sőt, az is rémlik, hogy Erickson mondta, csak most nincs energiám megkeresni. :D -
#8181 Nekem is így rémlik, 1-2 küldit/válasz lehetőséget mintha említettek volna alosztály függően de amúgy fő class szerint lessz csak a történet. -
#8180 Azért ez nem túl biztató:
Q: How many different (Unique) flash points have you done? (Trying to get a idea of how many there are)
A. I am not Rick Ross, but I have only seen 3 Empire side, and I am in the 40's.
3 db flashpoint mindössze a szintezés alatt? Az nem túl sok...
-
Nephin #8179 Ha jól emlékszem, a történetben komoly befolyása nem lesz semmire sem az alosztálynak, sem a fajoknak, említés szintjén előkerülhet, de ennyi. Ha jól emlékszem. :) -
#8178 -
#8177 Hm gondoltam:(
-
#8176 Csak generál, nem megy el az adott bolygóra a companion, csak eltűnik amíg le nem jár a küldetés ideje. -
#8175 Jobban megéri saját kezűleg gyűjtögetni, de ha valakinek nagyon nincs kedve ellátogatni régi világokba, ahol sok a lelőhely, elküldheti a társát gyűjtögető küldetésre. Lesznek olyan craft alapanyagok, amik csak ilyen küldetésekkel szerezhetők. Ezzel kapcsolatban ha elküldöm alapanyagot küldeni a társam. Ő ténylegesen látszódni fog az adott bolygón ahogy gyűjt vagy csak letelik az idő és valamit kiköp a gép mit szerzett????? Előre elnézést kérek ha ez egy atom barom kérdés. De van egy oylan érzésem hogy generál valamit a gép hogy mit szerzett:D -
#8174 az lenne a durva ha ezen is akadna , akkor asszem lehetne aggódni :D -
#8173 Ezeket öcsém úgy bírom
i7
sli gtx 580
8gb ram
i am getting good fps and feels fluid even for a beta/game test.
Hát még jó hogy normális fpst kap ilyen gépen istenem... -
LaCz #8172
Q: Can a class not proficient in your armor type roll need on your class loot?
A. As of now, yes. A Sorcerer can roll on Heavy Armor, etc, and I expect it to change.
Ez elég vacak így... -
#8171 Most nézem egyébként, hogy nincs már kikötve, hogy 1-1-1 crew skill lehet, hanem akármilyen kombót lehet választani. Yay! -
Yed #8170 Story annyiban változik hogy más a párbeszéd kirívó esetben pl zabrak inqusitornál az elején szolgaként/lekezelően kezelnek a párbeszédekben. -
arcosharcos #8169 Megmondom mi a tuti,elindul a gamma és aki SI-t kezd majd elmeséli de ha alosztályonként nem válltozik a történet csak kaszt specifikus story questek vannak akkor miért válltozna fajonként ha még alosztályonként sem válltozik a személyes történet?
Sokkal nagyobb meló lenne még fajonként is válltozó történeteket kidolgozni kaszton belül.
------------------------------------------------------------------------
Nephin segíts! én csak arra az interjúra emlékszem mikor azt mondták,hogy csak kasztonként válltozik a karakter története és még mondták is,hogy alosztályokra fókuszált küldik,történet nem lesz.
Most meg az van,hogy még fajokra is lesz,ezt miért nem mondják pl.a térkép update helyett? -
#8168 Akkor tuti voltak fajonként eltérő story-k, erre tisztán emlékszem. Karaktergenerálásnál írta egy boxba, hogy mi a story-d, és eltért fajonként. Játékban nem tudom, mennyi hatása volt.
Nem tudom, azóta ez át lett-e dolgozva, meglátjuk.
És tényleg, fan friday.. ah.. :\ -
#8167 #8164: "A SI kaszt rabszolgaként kezd,függetlenül a race-tól"
#8165: "én mondtam, és akkoriban így is volt - azóta nem hinném, hogy változtattak rajta"
Na mi az igazság? :) -
#8166 Jövő hét Fan Friday, mert a hónap 3. péntekje. -
#8165 én mondtam, és akkoriban így is volt - azóta nem hinném, hogy változtattak rajta
a consulart pedig jövő heti update-re mondják