60295
  • Rage47
    This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds. :/
  • LaCz
    3 napja egy másikat is feltett, és még nem szedték le azt se, lol. :D
  • TDC Geronimo
    Heh valaki feltette youtubera :D Nem sokáig lesz fent gondolom, de aki nem szedte le most megnézheti, amíg fent van

• arcosharcos
    Hát nehezet kérsz.A Chiss elsőszámú főbolygó a Csilla de nem ajánlom,hogy oda akarj utazni ugyanis az amúgy is nagyon hideg és szélsőséges természettel rendelkező bolygón tovább romlott az éghajlat ezért a Chissek evakuálják a bolygót.

Aztán a Chiss ugyan beleolvadt a Birodalom társadalmába,Birodalmi fennhatóság alá tartoznak és alávetik magukat a Birodalom érdekeinek de
    a Chiss Hatalom megtarthatta saját bolygó rendszer kormányzását,saját hadseregük van.Területükre Chiss engedély nélkül nem léphet sem politikus sem turista de még Sith sem.Cserébe a Sith Uralkodó első számú szövetségesei.

A Chiss űr a Köztársaság számára teljesen ismeretlen régióban van amiben én több mint húsz,Chissek álltal lakott bolygót számoltam össze
    ------------------------------------------------------------------------
    Jó sok bolygó van még amit berakhatnának,ez jó lenne,mert még több kaland és fölfedezés de rossz is lenne,mert mondjuk ötven bolygó esetében már nem biztos,hogy gyakran találkoznánk más játékosokkal.
    A Twi'lek első számú főbolygó a Ryloth-ot,berakhatnák a játékba:)A bolygó egyik fele állandóan sötét a másik meg világos.Ennek megfelelően van a Lethan és a Rutian Twi'lek,más a szinük.

Egyébbként a Twi'leknek van fajra jellemző képessége még ha ezeket a játékba nem is viszik be.Twi'lek Seduction Skills:

• TDC Geronimo
    21én comic conon

3:30-4:30 Star Wars: The Old Republic : Join Us, It Is Your Destiny— BioWare and LucasArts are creating the most immersive MMO experience you've ever played with Star Wars: The Old Republic. Hear from BioWare developers as they discuss development of a story-driven MMO, debut new gameplay footage, and perhaps spring a few surprises along the way. Exclusive reveals, giveaways, guests, and Q&A!
  • [HUN]Crassus
    bár már most játszanék vele,DE nem bírok megbarátkozni az egyhelyben kukaként álló NPCk-el:S(
  • BoneDragon
    Éreztem. :P
  • LaCz
    Persze, hetek óta epekedve várom, hogy feljöjjön ez a téma és megmutathassam, hogy ki a faszagyerek. :D
  • BoneDragon
    Fogadjunk csak a 30-as válaszra vártál, hogy be tudd linkelni azt a fasza oldalt. :D
  • j0nNyKa
    kiakadt 60on a vsync miatt
  • LaCz
    MMOkban annyira nem feltűnő (bár ha WoWban Orgrimmarban lemegy az fps 30-40 körülire azt is bőven észre lehet venni kameramozgatásnál) viszont pl egy FPSt lehetetlen 60-70 FPS alatt játszani. (Kivétel ugye a konzolok, bár ott is panaszkodnak rá, hogy kevés az FPS, viszont nem olyan feltűnő, mert csak lassan tudod mozgatni a kamerát a joyjal)
  • TDC Geronimo
    Teljesen engine függő ez. Van olyan engine, ahol 60 alatt darabosnak érzed az egészet, de van olyan is, ami még 20 körül se vészes. Ennél nem tudom hogy lesz.
  • LaCz
    Nálam az messze nem az.
  • Rage47
    nekem 30
  • BoneDragon
    30+
  • LaCz
    A tökéletes futás hány FPSt jelent?
  • Rage47
    a fenébe, ez egyre jobban tetszik
    pedig nem szabadna:S
  • j0nNyKa
    Akinek az accan toltam, egy 2,4ghz koruli core2duo, radeon 3870, 4 giga ram volt, o medium beallitassal tokeletesen elvolt

nekem corei5 2500k, 8gb ram, radeon 6970, full beallitas, tokeletes futas

mindez mar legalabb 1 beta verzioval ezelott volt, azota gondolom csak jobb lehet a helyzet
  • Nephin
    Hivatalos infó nincs, de elvileg nem kell hozzá erőmű.
  • BoneDragon
    Tényleg medium beállítás lehet, mert a textúrák nem olyan élesek, meg nincsenek árnyékok. Mondjuk így is tetszetős. :)
  • Kandurex
    Egyébként van valami infó róla, hogy milyen gépigény kell neki? A hivatalos oldalon a a misztikus: "While we don’t have the minimum system requirements available just yet, the goal is to make the game playable on most PCs." De gondolom a bétából valami csak kiderült...
  • Kandurex

egyébként pont nem merek ilyen videókat nézni, mert folyton rám jön a "MOST KELL" érzés

ps:
    de azé csak linkeljétek őket...:)
  • TDC Geronimo
    Csak olvastam a felbontásról mielőtt megnéztem volna. Valóban nem az, de nagyon jó minőségű.
  • LaCz
    Ez a videó elég messze van az 1080ptől, de attól még jó. Ha ez medium grafika meg bőven meg leszünk elégedve szerintem, eléggé jól néz ki.
  • TDC Geronimo
    áá ezt megnézve még jobban KELL :(

Megint belegondoltam, hogy milyen irdatlan munka lehet minden questhez felvenni a szöveget, ajakszinkront hozzáigazítani, kamerákat beállítani, szereplőket leanimálni stb. voice acting minősége is kifogástalan.
  • TDC Geronimo
    10 perces 1080p video

Állítólag medium közeli beállítások
  • BoneDragon
    Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik.
  • Fenrir
    Kár, hogy a chiss anyagbolygó nem lesz benne a játékban, az is érdekes lenne :)
  • Caliph
    egy kis space combat(március)
  • N1ggA
    Hmm ezt még nem is láttam. Köszi!!! Eddigi talán legjobb minőségű béta videó
  • N1ggA
    Azt azért ne felejtse el senki, hogy ez még csak egy kis létszámú zárt béta, és sokkal kevesebb emberrel lehet játékban összefutni, mint más mmo-knál akár egy Medium zsúfoltságú szerveren.
    + én még azt is el tudom képzelni, hogy a játékos direkt tájképeket készített, ahol annyira nem előny, ha tele van emberekkel.
  • arcosharcos
    Lehet,hogy még nem pakolták tele de csak magamat tudom ismételni ha nagyon telezsúfolnák NPC tömegekkel akik mindenféléket csinálnak akkor lehet,hogy akadna az egész,laaag,server crash stb...
  • arcosharcos
    A Balmorra bolygó háttértörténete és a képek alapján egyértelmű,hogy Open PvP Warzone terület lesz.Erre régebben a bolygó bejelentésnél is célozgattak,úgyhogy ez a PvP beállítottságú játékosoknak lesz ideális zóna.
    A Belsavis ami tulajdonképpen egészében egy börtönbolygó.A PvE játékos tábornak kiválló helyszín.Itt található majd a 16 fős Eternity Vault operation is ami szerintem(a rakatákat ismerve)erősen end game tartalom lesz high end kariknak.

Az a Rakata Boss a végén akár a játék jelenlegi World Bossa is lehetne.
    A Corellia egy megingathatatlanul Köztársaság párti,fejlett termelő iparral rendelkező bolygó,üzleti negyedekkel és ipari vállaltokkal ami stratégiailag fontos a Köztársaságnak.

Területileg egy kis méretű bolygó.A Birodalmi jelenlét itt nagyon csekély,de a story szerint megpróbálja kiterjeszteni a hatalmát erre a bolygóra is.Birodalom felé hajló korrupt Corelliai szenátorok és vállalat vezetők azért akadnak.

A Corellia,kiválló lehetőség pl.az Imperial Agentnek,megosztani a Corelliai szenátorokat,szabotázs akciókat tervezni a termelőgyárak ellen,megbénítani az ipari termelést.
    Teljesen más zónákat kapunk,külsőségekben és hangulatban is,tisztán látszik,hogy nem arra törekedtek,hogy egyforma tucat bolygókat tegyenek elénk.
  • Tababo
    ja igen nem néztem meg a többit. kihalt egy kicsit
  • Wlanseraf
    Én a többi képre értettem:D ami ott van a linken.. na most városban is hulla szag van:)
  • Tababo
    egy ilyen vidékre nem is várok nagy tömegeket
  • Celern
    Hangulatos helyszínek lesznek itt az tuti.
  • Wlanseraf
    Nekem meg az tűnt fel hogy itt valami vírus pusztított? alig vannak npc-k elég sivár így ...
  • Torzonborz
    jól néz ki , mondjuk az aljnövényzet lehetne egy picit változatosabb de azért jó.
  • drop
    nem uj a video csak átnevezte valaki sorry