60303
  • Boncmester
    Az FP-k a történet részei, ahogy láttam róla a videókat, jópofa dolgok. Ha te mindenre, az FP-re meg az OP-re is csak, mint gear szerző forrásra nézel, és nem mint story elemre, aminek a játszása élvezetet nyújt, akkor szerintem nem fogod annyira élvezni ezt a játékot, mint más, és inkább pl WoW-ozni kéne, ott nagyobb hangsúly van ezen.
  • Warden
    4-4 fp van említve low lvl szintre ami kezdetnek elég is.Valószínűnek tartom hogy mind a 8 használható lesz a szintezés során mindkét oldalon a történt előrehaladtával.Amiről viszont abszolute nincs még semmi információnk az a raid környezet.Volt utalva rá már de sem az összetételéről sem az erősségéről nincs még információ,gondolom most ezek tesztelése jön.

Rakhatnának be valóban 20+ fp-t is szintezésre de mi a manónak.Elsőre mind jó móka de 3. ra már teljesen rutinszerű lesz.A lényeg a raid rész az kell a népnek hogy onnan öltözve fokozatosan kapjon még több raid instát mert akkor boldog.Az aion és a war azért is lett hamar feledve mert nem volt endgame józsika meg pistike nem tudott esténként beloggolva semmi mást csinálni mint ütni virtuálisan egymás fejét.
  • Anthrax
    Lehet,hogy felhúzza 1,5 hét alatt,de egyetlen mmo-t se a HC playerekre tervezik,mert az a játékosbázis kis részét adja ki, mindig is casualokra terveztek mindent. Engem személy szerint nem érdekelnek FP-k ,kb arra jó,hogy plusz xp meg 1 kis gear amit pár szint múlva úgyis lecserélsz, engem endgame érdekel,legalább kezdéskor 2 op. ki kéne hozniuk 5-6 boss/op-val hogy értelme is legyen,azzal elvan az ember amíg ki nem jön az új content , és persze max szinten lesz idő craftot is húzni. Lehet volt róla szó,de itt az op/fp lesz hc változata vagy 1 verziót kapunk ?
  • Boncmester
    Utána még mindig fölhúzhat 4-5 másik karit, és mire lesz több content, még többel nyomulhat. Amúgy a legnagyobb baromságnak tartom, hogy valaki átrohan a contenten fél pillanat alatt, amit azért csináltak, hogy élvezze a játékot, aztán sír, hogy nincs semmi több...
    Ja, plusz attól nem lesz senki HC, hogy 1,5 hét alatt játszik 200 órát, attól csak nolifer időmilliomos lesz :)
  • LaCz
    Casual playereknek ez szép és jó, de egy HC player 1,5 hét alatt felhúz egy karit 50re, ha tényleg 200 óra. Ha nem lesz kontent a végén akkor placcs.
  • j0nNyKa
    Tisztaznek a kerdessel kapcsolatban par dolgot.

Biztos, hogy kevesebb insta van, mint alap wowban. Ennek az az oka, hogy teljesen mas jellegu jatek, E-Z N-E-M W-O-W. Mashogy fejlodsz, mas jatekot jatszol. Mas jatekelmenyt nyujt, ott az instak tartoztak hozza a jatekelmenyhez, itt mas.

En ugy ereztem, mikozben jatszottam, hogy kaptam egy KOTOR3-at, aminek majd 50es szinten nem egy outro, meg egy virtualis vallveregetes lesz a vege, hanem egy Star Wars vilagban jatszo MMORPG, raidekkel, operation-okkel, pvpvel.

Atfogalmazom: En nem ereztem egy pillanatra sem (37-es szintig), hogy "de jo lenne, ha lenne most 2-3 insta, amibe lemehetek".
  • Celern
    Persze nem fontos, hogy telerakják FP-vel, csak éppen tartania kéne e téren a frontot az alap WoW-al. Tegnap megpróbáltam összeszámolni mennyi insta volt benne az induláskor, nem ment. Ebben az volt a jó, hogy egy szintintervallumra volt 2-3 instance amit lehetett tolni, így kicsit változatosabb volt.

De én Jonnykának hiszek, már csak azért is, mert neki akarok. :D
  • LaCz
    Ez mindenképpen jó hír, bár jobb lenne ha kihagyná a 3Ds filmeket és egyből az újat készítené - nem hiszem el, hogy ne lenne rá keret... :D

#8316: Érdekes. Eléggé must have lesz egy Sage vagy Sorcerer akkor, már a 4 fős FPkben is.
  • Agamemnon
    Na, eddig ez az aprócska infó elkerülte a figyelmemet :)

"Every player has the ability to revive fallen players (outside of combat).

Sages and Sith Sorcerers get in combat revival. That is all Consular Sages and Sith Inquisitor Sorcerers, not just the ones the specialize in healing/support."

Azt hittem, hogy csak healer talenten lesz combat res-je a sage-nek...
  • arcosharcos
    Kettőt is mondok rá:#7835,egy forrás a sok közzül
  • LaCz
    2019ben új trilógia lesz? Na, erről még nem hallottam. Tudsz egy forrást adni?

Bocs a dupláért, lemaradt.
  • LaCz
    Az, hogy fogják az eddigi filmeket és raknak rájuk 3D effektet messze nem új film. :) Ez kb. olyan mint a régi játékok "hádésítése". Bár új játék, amiért újra fizetni kell, de mégsem az.

A Clone Wars egy kisgyerekeknek készült sorozat, nem film. (Legalábbis ennek készült, bár ezzel vitatkoznék, szerintem rendkívül szórakoztató. Igaz tartalmaz pár átgondolatlan elemet.)
  • arcosharcos
    (#8271;mgerihun):Egész pontosan 3/4 órás flashpointokat ígérnek ezért lendületes dinamikus FPkre számítsunk.(A Taral V előzetesben volt egy miniboss majd következett az első boss a terentatek házikedvencével és addig a részig volt negyedóra.Az egész FP lesz 3/4 órás)Az Operationok,eddig egy 16 fősről tudunk,gondolom az már több időt vesz igénybe.

Én PvE beállítottságú vagyok de még így is azt mondom,hogy nem kell feltétlenül,főleg induláskor elhalmozni a játékot FP és Operationokkal.Legyen kevés de adják meg azt a hangulatot és felfedezést,magas kihívást vagy heroic változata is legyen és olyan lootokkal amiért érdemes a játékosoknak szerveződni.

Legutóbbi állás szerint FP-ben kompanionokat is alkalmazhatunk vagyis ha valamelyik játékos kiesik vagy nincs meg a csapatlétszám akkor jól jöhet a kompanion.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#8288;Boncmester):Meredek egy história:)Én mégis örülök,hogy Lucas így áll hozzá,mert ez csak azt bizonyítja,hogy ez sem szól másról mint az üzletről és mivel az SWTOR-ba rengeteget fektettek bele ezért mindent elfognak követni,hogy működjön.
    (#8278;TDC Geronimo),(#8279;Tababo):Sajnos ebben egyetértünk.A mai játékosok türelmetlenebbek mint sok évvel ezelőtt.Nem várnak hónapokat,hogy eltünjenek a bugok vagy menet közben fejleszék olyan szintre a játékot amit már indulásnál elvárnak.Itt valami értékelhetőt kell az asztalra tenniük megjelenésre és nem menet közben,különben bukta.

Sokkal nagyobb konkurencia van mint sok évvel ezelőtt,átmennek máshová.És még csak az SW fanokkal sem példálózhatunk,mert a WHO-t pont a fanok hagyták ott,már az első hónapokban.Én is otthagytam pár hónap után,mert meguntam,hogy nagyobb játékos tömegnél egy állókép volt az egész.Később visszahallottam,hogy sokkal később megoldották de addig véglegesen elveszett a játékos tábor nagy része.
    (#8304;LaCz):Ez az ne fogd vissza magad ne is foglalkozz vele,hogy a filmgyártás folytatódik.2017ig az összes SW filmet elkészítik és levetítik 3D-ben.2019-ben pedig mozikba kerül egy új SW trilógia első része.

A stafétát már szinte most is átadta Katie Lucas lányának aki többek közt a CW animációs sorozat story írója{amiből hamarosan érkezik a 4ik season:)}Valamint George testvére Ann Lucas is oszlopos tagja a film és animációs film storykért.

George Lucassal semmi nem fog véget érni amíg ebben pénz van és egy hatalmas rajongó bázis akik igénylik a folytatást és lehet rájuk építeni.A munka oroszlán részét már most is Katie és Ann Lucas végzik,lesz aki átvegye a melót:)
    Crassus:"nem bugok vannak hanem TARTALOM nincs:S:(((" "kezdek attól félni idén nem játszunk vele....:("

Tudod Crassus:HOPE.Köztársasági Tank Trooperként ezt tudnod kéne:)
  • LaCz
    Volt egy ötlete és nagy mákja, hogy tetszett a nagyérdeműnek.
  • LaCz
    Ez biztató.
  • j0nNyKa
    en meg 2 verzioval ezelott, amiben eloszor szerepelt az uj UI
    ez volt egyebkent az elso hivatalos beta verzio, az elozoket meg alphanak neveztek, hiaba voltak mar a game testing fazisban
  • Witcher
    De ne feledd ha Lucas nincs, most Star Wars sincs!
  • j0nNyKa
  • Nephin
    Most olvasom a kommentekben, hogy ezt a szöveget a bétafórumról kopipésztelték, ki tudja mikor bejegyzés, hmm.
  • LaCz
    Így mindjárt más, bár jobban hangzana ha ez a verzió amit ő játszott vagy fél évvel le lenne maradva. :D Te melyik tesztben voltál?
  • LaCz
    Ezt mindig is tudtuk, Lucas egy sóher fasz, a SW sagát se Ő emelte ekkora szintre hanem a rajongók/más cégek, akik ráadásul ezért még fizettek is neki. Még azt se engedélyezi, hogy új filmeket csináljanak most, azt meg kifejezetten megtiltotta hogy folytassák a filmgyártást a halála után. Meg múltkor olyat is mondott, hogy neki a SW megáll Anakin storyjával, minden más egy szar, stb...
  • j0nNyKa
    az en verziomban semmi automatika nem volt, es teleport sem, oda kellett menni

anno en be tudtam menni egyedul is az fpkbe, de elkepzelheto, hogy az csak a teszt miatt volt - vegleges verzioban szerintem mindenkepp kelleni fog a 4 fo (2 player + 2 companion, 3 player + 1 companion, vagy 4 player)
  • Jabar
    Valószínünek tartom hogy a sidequestek nagy részét a 90%-a el fogja nyomni. :)
  • Jabar
    Lehet kérdezték már (még az is lehet hogy én :p), FP-be kész csapattal lehet csak menni vagy van van valamilyen automata csapatöszerakó lehetőség benne ill oda kell menni az fp-hez vagy be lehet portolni?
  • Nephin
    Nekem is úgy tűnt, hogy felületes volt, inkább a gyors szintezésre hajtott rá (írja is, hogy a sidequesteket midnig elnyomkodta...). Persze ennek ellenére érdekes beszámoló.
  • Agamemnon
    Én is úgy gondolom, hogy a bétázó volt figyelmetlen, hiszen csak egy datacrone-t talált meg, így lehet, hogy elsikkadt egy-két flashpoint felett is :)

• Nephin
    Vasárnapi mese hétfőn
  • j0nNyKa
    hat nezd, en voltam minden altalam bejart bolygon fp-ben (ez kb 6)

szerintem felismerek egy fp-t, bar az is lehet, hogy nem... :)

ha megnezed, a 47es kollega egy csomo bolygonak meg csak a kozelebe sem ment..
  • j0nNyKa
    3 fele teszter / game verzio van perpill:
    - survey kitoltok: ok end game contentet tesztelnek elore generalt 50es karakterekkel, az o verziojukban nincs is mas, csak end game
    - game testerek: ok azok, akiket random behivnak (pl. a velemeny iroja is ilyen), ok az un. branch verziot kapjak, ami egy X idonkent frissulo stabil verzio (es altalaban legalabb 1 honappal le van maradva a trunk verziohoz, amit...)
    - ...a belso testerek kapnak meg - ez nem stabil verzio, tele van debug uzenetekkel, es egyeb developer cuccokkal, viszont mindig ez a legujabb allapot - ez joval elorehaladottabb, mint amirol mi olvashatunk akarmilyen forrasban (pl. betacaken)

illetve ez most annyira nekunk nem lenyeg, de a game testereknek is 2 csoportja van:
    - egyiknek folyamatosan reportolnia kell a bugokat a megfelelo feluleten (pl. questek utan feljon egy ablak, amiben velemenyezni kell kulonbozo szempontok szerint)
    - masik csoportnak semmit nem kell reportolnia, csak “hard testinget” vegeznie, azaz nyomni a jatekot, mintha teljes verzio lenne
  • Boncmester
    Látszik, h nem ismered az MMO addictokat :D
  • Omlás
  • petecz
    Bakker néha olyan kommentet írtok páran mintha ezen a játékon múlna az életetek.
    Én is szeretem a SW világot, én is várom a cuccost, de ez sírás-rívás már túlzás. Pláne hogy az egész nagyrészt csak spekuláció.

Türelem emberek.
  • Pluskast
    Ez teljesen igaz és ezelött én is értetlenűl állok. A szomorú a dologban az, hogy majd a full játéknál fogunk anyázni meg szopni mivel az első hetekben egy rakás lagg lesz meg kifiagyás aminek a nagy részét ki lehetne szűrni ha lenne open beta. Csak a bioware úgy csinál mintha valami titkos térhajtóművet fejlesztene amit nem láthat a nagyközönség.
  • Agamemnon69
    Tényleg, akkor most hogy van, hogy az utolsó két béta teszter, aki infókat is szivárogtatott ki nem vette észre, hogy minden bolygón van flaspoint? Vagy j0nNyKa téved, vagy a mostani teszterek, vagy kivették menet közben őket?

Jah, néhány szerencsés bétázó meghívhatja 1-1 haverját kipróbálni a bétát... csak hogy a guild rendszert tesztelhessék...
  • BoneDragon
    90% fanboy
  • mgerihun
    és a többi tesztelő véleménye már el is lett felejtve?
  • Boncmester
    George Lucas rosszabb, mint Darth Vader
  • BoneDragon
    Inkább hiszek egy tesztelőnek aki eljutott x lvlig, mint egy fejleszőnek aki elém vágja a rózsaszín ködöt. :)
  • TDC Geronimo
    Eleve ekkora játékot igazi stress test nélkül testelni... Itt napokig nem lesz játék megjelenés után, mert az a párezer tester nem tudja lestresselni a logint illetve a szervereket. Nem is értem egy ekkora MMOnál hogy lehet meglépni azt, hogy nem lesz OB, de még egy nagyobb zárt test se.
  • mgerihun
    nem tudom mit aggódtok, komolyan mint valami öregasszonyok gyülekezete :)

Reid-et idézem "már nem töltjük bent a napjaink 80%-át a munkahelyen, jól állunk a fejlesztéssel"

Nem kapkodnak már, persze, hogy nincs kint minden béta tesztek alatt, lehet operationok nem is lesznek, arra elég egy 30fős tesztelő csapatot fenntartani. November környékén jön, addigra kezdődik a perifériák terjesztése, ami release-el egy időben van. Lehet összeesküvés elméleteket gyártani, de azért nézzetek utána picit előtte.