60303
  • Nephin
    Párbeszédben lévőt nem lehet támadni, de nem tűnik el, ott áll és mennek a kis buborékban a pontok... :D

Ha kergetnek és nem vagy combatban, akkor gondolom beugorhatsz párbeszédbe, bár ehhez az kell, hogy olyan npc legyen, az meg főleg táborban lesz és oda úgysem nagyon jut be az ellen... Na mindegy, combatból viszont szerintem nem lehet majd párbeszédet nyitni.
  • Witcher
    Irigyellek!
  • TDC Geronimo
    Én pont az ellenkezőjét látom.
  • [HUN]Crassus
    bár már hónapokkal ezelőtt elmélkedtem rajta,de most újra eszembe jutott a sok videjó láttán: mi történik ha a csini videós párbeszédek közben valaki betámadja a másikat:P aki "videózik" épp az nemtud felkészülni a támadásra...vagy ha elkezdődik a videós párbeszéd "eltűnik" a karaktered a világból? és nemlehet megtámadni?
    kergetsz valakit az "ráklikkel" egy NPC-re és hopp eltűnik előled? hogy van ez?
  • Witcher
    A karakterek kidolgozottsága hagy némi kívánnivalót maga után! Nagyon remélem hogy a végleges verzióban ez változni fog, mert ez így vicc!
  • itlosz78
    Hmm, már ennyi hiányosságot fel tudsz sorolni. Mondjuk a dyerendszer nem nagyon számít nekem, de az időjárás az fontos lenne szerintem.
  • Pacho
    Jó akkor pontosítok;) Természetesen pvp alatt nem azt értem, hogy három 10 szinttel magasabb ember jól megkúr miközben éppen potit főzöl egy elhagyott helyen, aztán rádnyomják az összes "/leszartam a fejed" emote-ot.
    Hanem egyfajta pvp campaign-ra, ami a már bejelentett pvp-s bolygók körül fog forogni. (Tehát aki oda megy azért megy oda hogy játékos ellen harcoljon)
  • Nephin
    Az ember társas lény. :)

Viszont a karaktergeneráló ezennel feliratkozott a nemszeretem dolgok közé (itt van már az nappal/éjszaka, az úszás, az időjárás, a dyerendszer hiánya stb). Egy classnak egy arctípus (oké: nagyon kevés és akkor jószívű voltam...) fajonként és nemenként? Semmi beállítási lehetőség erre (nem a kiegészítők, haj, szemszín, hanem maga az arc, az orr mérete, formája, a szájé stb. A headshape szinte semmit nem változtat.)?

Ajjaj... :(
  • itlosz78
    Kollektív tudat:)
  • Nephin
    "Tele lesz phase-zel"... nem lesz tele. :D
  • Nephin
    Na ez az "ismert okok"... :D A legtöbb embernek ez tökéletesen elég, hogy PvP szerver felé se nézzen, és mivel ez egy mmo, az egyszeri harcos alkalmazkodik a barátaihoz, ha a többség PvE-re akar menni.
  • Nephin
    Igazad van, még pontosztogatás sincs, csak annyiban, hogy milyen traiteket pakolsz be. A storyline tényleg jó, bár mostanában eléggé összecsapják szerintem, viszont ez még mindig nem teszi szerepjátékká... Se jellem, se hatás a világra, se semmi. Sőt, gonosz oldal sincs, Ettenbe vannak zárva. :)
  • LaCz
    Én is PvE contentet preferálom, de valószínűleg PvP szerverre megyek majd, ha PvE szerón nem lesz semmi open world PvP. Igazából utálom a PvPt, de ennyi azért jöhet.
  • eurom
    régebben játszottam én is de nem emlékszem pontosztogatásra csak az rp re meg a kalandjátékra irtam hogy van benne tisztességes epic quest(story) line meg láttam ingame player eventeket, zenekarokat zenélni stb
  • BoneDragon
    Szerintem meg nem hülyeség. Mindenkinek megvan a saját játék stílusa és gondolkozása. Az egy dolog, hogy sw világban adja magát a pvp, de akkor se mindenki szereti, ha épp questezés közbe hátba döfik 2x és utána fél óráig rajta állnak a hulláján.
  • calis
    Tök hülyeség nem pvp szerverre menni... Ha max szinten vagy és csak raidelsz, akkor úgy is mind1, azt a kis időt kell kibírni, míg szintezel... Mivel teli lesz a játék instancolt illetve phaselt területekkel, ez sem lesz gond.
  • Nephin
    Sajnos a játékosok többsége sosem menne PvP szerverre az ismert okok miatt, pedig épp ez lenne az a játék, ahol a PvP alapértelmezett. Még mindig remélem, hogy PvE szerveren is lesz normális open world PvP...
  • Nephin
    Torment +1, top 3 játékok között van ever.
  • Nephin
    A Lotro nagyon jó játék (volt a f2p előtt), 4 évig játszottam, imádtam, de az rpg ott is kimerült a pontosztogatásban...
  • Tababo
    én nagyon várok valami nagy pvp infót, de minek sírjak itt mindennap.
  • TDC Geronimo
    3 karaktergenerálós meg egy űrhajó belseje videó

karaktergenerálás 1
    karaktergenerálás 2
    űrhajó belseje
    karaktergenerálás 3

• Agamemnon69
    Nem megy mindenki pvp szerverre. Így azok, akik nem arra mennek, biztos nem pvp-t várnak high end tartalomnak...

De vannak itt sokan, akik szeretnék hogy jó pvp legyen a lvl 50 elfoglaltság :)
  • TDC Geronimo
    Megnéztem ezeket a karaktergenerálós videókat...elég sok féle variáció van.
  • Pacho
    Itt vannak emberek akik már látták a béta egy részét, mindenki figyeli a híreket megosztjuk egymással stb., de a nagy kérdés, ami mozgatja az emberek fantáziáját még mindig az, hogy "mennyi insta/raid/flaspoint stb" lesz a játékban?
    Komolyan senki sem gondolkodott el/drukkol/várja stb. opcióként, hogy a high-end content az PVP legyen?
    Pl. amikor már elértük a max lvl-t akkor a különböző pvp területeken egymásnak feszüljön jedi vs sith és aprítsák egymást mindenféle rewardokért persze, meg valami epic játékélményért?
    Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
  • BoneDragon
  • mgerihun
    Sok update lett ma is

swtorhun.blogspot.com
  • Callisto
    Pedig az annál történetközpontúbb mmorpg nincs..
    Egyébként nem éppen azért RPG egy RPG, mert sztoriközpontú. Hanem éppen a karakterközpontúsága miatt RPG: a karakter egyedi fejlődése és jelleme kihatással van a világra. Döntéseinek befolyásolnia kell a történetet és a többi NPC-vel való viszonyt, sőt az egész kapcsolatrendszert. Ettől (is) RPG az igazi RPG. Ilyen pl. a Fallout: New Vegas vagy a régi nagyok. (Planescpae: Tormentet most vettem elő és ismét rá kell döbbenem, hogy manapság nincs olyan RPG, ami akéár csak a talpnyomát nyaldoshatné legyen szó akár a történetről, akár a karakterekről.)
  • Omlás
    Nem is gondolom, hogy "értékesebb" lenne isten ments csupán leírtam az én véleményemet ;]
  • Omlás
    Az lesz az, rövid volt az este alvással töltött intervalluma :S meg meló közben nem mindíg tudok 100%-ban odafigyelni.

Köszi a korrekciót ;]
  • QuippeR
    azért ne nagyon jelentkezz az rpg.hu fórumán ezzel a "mi a lényege az rpg-nek" szösszenettel, mert kétcentis darabokra szét fognak szedni a SZEREPjátokosok meg az old school stílus kedvelői is.

maradjunk annyiban, hogy ez az egyik értelmezési lehetőség, és semmivel nem értékesebb a többi ezernél.
  • j0nNyKa
    +++, maximalisan egyetertek, csak ne hivd kalandjateknak az rpgt :)
    (szerintem szerepjatekot akartal irni, nem?)
  • Omlás
    Jah kimaradt sosem vonzott a gyűrűk ura univerzum :]
  • j0nNyKa
    :))
    Egyebkent most szombaton X jatekos meghivhatja 1-1 haverjat a betaba, mert guild content teszt lesz (pl. guild vs guild warok). Nyilvan ezek is random idiotak lesznek, nem tudsz vele mit csinalni.. :)

Mas:
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Nar Shaddaa & Tython Screenshots
  • eurom
    Nálad a lotro kimaradt ezek szerint meg még biztos van pár game ami meg nálam is kimaradt.
  • BoneDragon
    "what's max level in this game
    Over 9000"

Ezen szakadtam.
    Van olyan szerencsés, hogy behívják bétára és még annyit se tud mennyi a max lvl... Hát össze rosálom mindjárt magam.
  • Omlás
    Már kis milliószor elmondták, hogy nem a meg szokott mmo rendszert akarják követni és, hogy nem csak dísznek lesz a játék kategória besorolásánál, hogy mmoRPG. Pont emiatt sokaknak nem fog tetszeni, lassúnak fog nekik tűnni, mert szintezni akar instázni akar stb... Azért ha az említett játékoknál (wow, rift, gw, stb..) nézzük az rpg-rész igencsak halovány inkább mondanám mindegyikre, hogy mmo de, attól nem lesz valami igazi rpg mert szinteződik a karakter meg lehet osztogatni a pontokat... hozzá tartozik, de egy kalandjáték a story miatt kalandjáték! És azért valljuk be wow lore ide rift vagy aion vagy gw "sztory" oda maga a játékmenet nem úgy van megkreálva, hogy úgy érezd egy vérbeli kalandjátékkal játszol mondhatni igencsak halovány mondjuk egy KOTOR vagy egy DAOC, esetleg egy ME-hez képest. A BW a singleplayer RPG-t akarja átültetni mmorpgbe ha sikerül jól kivitelezni mondhatjuk azt is, hogy elkészül az első igazi mmorpg.

Ezzel nem leszólni akarom a többi játékot, csak arra az apró részletre kitérni, hogy egy rpg miért is rpg, mert a történet körül forog a játék…. és nem akörül, hogy melyik instát farmold szénné, hogy a leg-leg epicebb cuccaid legyenek…

Persze ez csak a saját meglátásom és véleményem ;]
    Bocs ha kicsit hosszú lett :]
  • LaCz
    Én HC alatt a progression orientáltra céloztam.

(Nem tudom én fogalmazok-e hülyén vagy mi van, de akármit írok ide mindig valahogy sikerül kiforgatni azt... :D)
  • Anthrax
    Történetileg lehet fontos,de az is elsőre fontos nem 10. menetnél
  • mgerihun
    4 FP lvl 37ig bőven jó szerintem, pláne, hogy az elsőt lvl 10 környékén kapod, akkor majdnem minden 8-9. szintre jut egy. Minek ennél több? Nem akarhat senki sem 2-3szintenként groupot hajtani FP-re :) Amúgy se a low lvl instákkal szórakozzanak, legyen lvl50es fp-ből 5-6 és operationból 2-3, de legalább 1 nagy.
  • drop
    vanília wowba 17 insta volt 4 raid ezt még a 60 szintig írom csak
    riftbe is sokkal több van uj játék az is énis várom a swtor de 4 fp frakcióként kevés főleg mióta is fejlesztik a játékot 2008 azért ez nem sokk