60303
  • j0nNyKa
    "Nincs halál, Erő van."

Ez.. hát nem tudom.
  • Jabar
    ...
    Gagyi? Ne viccelődj!
  • j0nNyKa

Ez a jedi kódex magyarra fordítva olyan erőtlen.. Nem a te hibád, a nyelv gagyi hozzá :\
  • mgerihun
    Új update

Jedi Konzul - Kezdet
  • arcosharcos
    Most kellene egy klímával fölszerelt Agent Personal Ship vagy két twi'lek rabszolganő az űrhajómra akik pálmafa levéllel legyeznek
  • N1ggA
    Főleg hogy most ingyenes.
  • j0nNyKa
    meg fogom lesni, komolyan :)
  • j0nNyKa
    béta klienst nem kellett tömörítgetni, amit leszedett, az futott
  • Witcher
    Kukkants bele a AoC-ba és meglátod. Pedig 2008-as gamma!
  • Tababo
    én is ssd-re akarom.
  • Nephin
    Rám sem jellemző az altozás, sőt, kifejezetten nincs altom általában (még a bankos is behal egy idő után), de itt a történetek miatt valószínűleg lesz 7. :)
  • QuippeR
    30GB? pedig én azt terveztem, hogy SSD-re rakom...
  • Tababo
    én hamar lekapok 30at
  • JethroHUN
    Nekem 20, de akkor is 2x meggondolom megéri-e 30Gb-t tölteni, az már 60+ Gb telepítéssel, + ha még tömörítve van.
  • arcosharcos
    Az alt kari rám nem jellemző és mivel a twink kari lehetőséget nem támogatja a rendszer ezért nem hiszem,hogy lesz.Bankos kari még nem tudom hogy fog kelleni vagy mennyire lehet kihasználni.

Aki kíváncsi az összes kaszt story-ra,történetére az föltornázhatja valamennyi kasztot max szintre{lásd Nephin:)}Én nem szoktam megosztani a játékidőt több kari közt,mert nem biztos,hogy megéri.

Ugyanakkor majd meglátom,mert a karik közti un.Legacy rendszerről még nem sokat tudunk és ha bevezetik akkor az új megközelítést ad az altozásnak.
    ------------------------------------------------------------------------
    Kasztok közül amire még kíváncsi lennék az a Mercenary/Bodyguard(healer)ágon,hogy mit tud,de két healert meg minek indítsak.

Galaktikus Köztársaság oldalon csak a Smuggler/Gunslinger jön be.Hasonlóan az IA/Sniper-hez a legkötetlenebb,lazább,kényelmesebb alosztályok,mert őket senki nem fogja zaklatni,hogy gyere tankolni vagy healelni de még support karinak sem jó:)Szimplán egy long range DPS osztály és ebben az AC-ban valamennyi talent ága a DPS-el kapcsolatos.

A Smuggler az egyetlen Republic kaszt akit a legjobban eltudok képzelni Sötét jellemmel.Nem a törvény tisztelet jellemző rájuk,szerencsejáték,csempészés.Azt a megbízást fogadja el ahol többet ígérnek és már át is ment a Sötét oldalra.

Han Solo sem lovagiasságból szabadította ki a Hercegnőt hanem pénzért:)Lando Calrissian pedig beugratta az ismerőseit,mert ahogy ő mondta:előnyösebb üzletet kötött a Birodalmiakkal.
    ------------------------------------------------------------------------
    Szerintem majd valamikor a jövőben tuti lesznek új kasztok,mert jelenleg kettő nem Erőhasználó és egy Erőhasználó healer alosztály van factionként.Nem Erőhasználó melee DPS meg egyáltaán nincs csak kompanionban.Kaszt ügyileg még lenne lehetőség bőven és race-ban is.

Pl Droid kaszt:)Mint az Agent ScorpioMech kompanionja,az is öltöztethető stb...
  • LaCz
    Az ACknek különböznek az elérhető felszerelések? Tudom, hogy pl. Jedi Knightnál van Sentinel ami nem fog heavy armourt hordani, míg a Guardian tud, de az olyan kasztoknál mint pl. a Consular, ott se ugyanaz a ruhájuk?
  • TDC Geronimo
    fos 4mb-es :p
  • Tababo
    milyen neted van hogy 30gb kifog rajta?
  • Sir Quno Jedi
    E3 2011: Alderaan Highlights HD
  • TDC Geronimo
    Tényleg 30 GB a beta?! Azt hiszem gondolkodom mégiscsak a dobozos verzió beszerzésén, mert mire leszednék 30+ GBot az majdnem 2 nap :D
  • mgerihun
    Chiss Agent lesz első altom, nagyon szimpatikus, de Inkvizitor nagy kedvenc, így azt indítok. Filmekben is a Császárnak szurkoltam Amit az EP I-II-III alatt véghez vitt egymaga, az hatalmas.
  • arcosharcos
    Az Agentel kapcsolatban akartál kérdezni és ne mond,hogy nem,mert én tudom,hogy róla akarsz kérdezni.

És nem kell megköszönni,hogy eszedbe jutattam hogy mit szeretnél,segítek ahol tudok
  • j0nNyKa
  • mgerihun
    jaja, már nézegetünk .eu vagy .hu-s aldomaint az oldalhoz, addig a .blogspot.com végződést javaslom, azzal mindig bejön. Google termékek nem 100%-osak mostanában :)

Akkor így : swtorhun.blogspot.com

Jonnyka akartam tőled kérdezni valamit bétáról, de nem jut eszembe, fél napja ezen rágódom
  • j0nNyKa
    ne swtorhun.tk -t használjatok, hanem http://swtorhun.blogspot.com/ -ot
  • TDC Geronimo
    hm érdekes nálam nem. Van valami új kép, videó, ami nem volt ide linkelve?
  • LaCz
    Pedig de.
  • TDC Geronimo
    Nem jön be oldal
  • mgerihun
    nem linkelgetem egyesével, van sok update

swtorhun.tk

• Sir Quno Jedi
    Én és még sokan mások is, nem ruppótlan z+1-edik MMO-t akartunk, hanem KOTOR3-mat. Nem az lett, így be kell érnünk ezzel is.
  • LaCz
    Érdekes a gondolkodásmódod.
  • j0nNyKa
    Te arról beszéltél, hogy csúnya lenne, ha nem mmo lenne. Legutolsó infóm szerint mmo, de javíts ki, ha tévedek.

Illetve hogy "nem a grafika lesz a fő erőssége". Akkor most mmo-ról beszélünk, vagy nem?
  • Sir Quno Jedi
    Sajnálom, ha nem láttál még szebb grafikájú játékot (hacsak nem barlangban éltél az utóbbi 5-6 évben, akkor ez nehezen hihető amúgy :DDD). Én láttam párat és RPG-t is bezony, sőt itt vannak gyári dobozban, nem délibáb volt.

Én nem MMO-król beszéltem.
  • j0nNyKa
    Amúgy érzed, hogy ezt csak te állítod? Én speciel még nem láttam ilyen szép grafikájú mmo-t. Sőt, továbbmegyek: előre látom, hogy Te fogod a legjobban dícsérni a grafikát, amikor "élőben" meglátod.
  • Jabar
    Bár én szeretem azt ha egy játék szép és igen, rpg-től is elvárom hogy minnél jobban nézzen ki de valószínüleg technikailag nehezebb ezt egy mmo-ban úgy megoldani hogy ne csak pakson tudjanak vele játszani.
  • Omlás
    Egy rpg jellegű játéknál mióta számít a grafika már nem azért...
    Aki dx11-et akar meg techdemót arra ott vannak az évente megjelenő csilli villi játékok...

Szerintem semmi baj a grafikával, főleg úgy, hogy tényleg senkinek lövése nincs arról valójában hogy is fog kinézni csak a készítőknek :]

Persze mindenkinek más az ízlése szal no offense ;]
  • Sir Quno Jedi
    A textúra a legkevesebb, az elvileg úgyis jobb minőségben van meg nekik mindig, aztán utána butítják le a gammához, hogy még fusson jól. Később tudnak ezért bármikor HD textúra packot gyártani, vagy ami jólesik. Viszont az objektumok polygonszáma/részletessége, az már bezony nem ilyen 1xű eset. Az animáció meg végleg nem. Pláne az arckifejezések, a beszéd stb.

Ha a SWTOR nem MMO lenne, hanem a várva várt új KOTOR3 szingliben, akkor ilyen grafikával nem lehetne MA eladni, mindenki vödörbe hányna tőle és a normális gamer site-ok 4-5-re pontoznák a grafikát (gyenge "konzolportnak" nyilvánítva :DDD), merthogy félévtizedes szintet (se) mutat. DE mivel MMO-nak hozzák ki, így mindenki hanyatt vágja magát tőle. Ne viseljünk szemellenzőt pls., EZ a grafika akárhogyan is nézzük harmatos. Sajnos. ETTŐL még lehet jó játék persze és hangulatos, de a tényeken nem változtat.

Az már biztos, hogy nem a grafika lesz ennek a játéknak a fő erőssége.
  • j0nNyKa
    Igen, azon röhögtem anno nagyon sokat, hogy béta fórumon hisztiztek, hogy nekik tulajdonképpen milyen szar, mert látják a történetet, és megjelenésnél már ismerni fogják. De KÖNYÖRGÖM, egyszer úgyis végigmegy a story-n, utána úgysem lesz újdonság - nem mind1, hogy mikor teszi? AH.. :D
  • Agamemnon69
    jújjj, júúj, és akkor mi lesz? Akkor már nem is fogod élvezni? Nem értem mi ez a spoiler őrület, én attól, hogy esetleg láttam belőle részleteket, ugyanúgy fogom élvezni, amikor saját magam játszhatok vele. Főleg, hogy még azt sem tudjuk, hogy mikor lesz.

Ennyi erővel az armor prog vidiket sem kellene megnézni, mert az milyen lesz, hogy látod előre a lehetséges felszerelésedet?
  • TDC Geronimo
    Sokat nem mutat ebben a videóban. Lesz egy 4 órás majd mindenki arra vár :D