60295
-
#8156 Sose volt még ilyen későn update.
De sajnos az eddigi trend azt mutatja, hogy a késői update egyáltalán nem jelent nagy updatet. De reménykedni még lehet. Consulart a népnek!!! -
#8155 Nem azért mondtam, csak kíváncsi voltam, hogy van-e és volt. Azt meg későn láttam, hogy már más ugyanezt linkelte. -
#8154 Másoknak tartogatom azt a force choke-ot :) -
arcosharcos #8153 Szinte már látom amint kinyúl felém egy Sith keze,mondjuk jOnNyKa-é,és valami olyasmit mond mint Vader a filmben:ez volt az utolsó tévedése Admirális,és egy Force Choke-tól összeesek
------------------------------------------------------------------------
(#8148;cikasz):Tőlem bármelyik race-t átjárhatja az Erő,lehet Erő érzékeny vagy Erő használó,no problemo.
Ez már inkább SW történelmi kérdés,mert nem összeegyeztethető némelyik körítéssel és erősen ellentétekbe ütközik azzal amit előzőleg mondtak.
A Galaktikus Köztársaság azt sem tudta,hogy a galaxisban merre keressék a Chisseket akik valamennyien a Sith Uralkodó első számú szövetségesei vagyis nem egy megosztott Race.
Erre előrukkolnak egy Chiss Jedi-vel a wookiepeedián
Ugyanez a gond a Sith Inquisitor/Sith Pureblood combóval is már ha lesz ilyen de a Return Cinemaban volt ami elég baj,mert nem lehetne.
A Sith Warrior és a Sith Inquisitor közt társadalmi osztálybeli különbség is van.Az Sith Warriorok a Sith Uralkodó alattvalói,ezálltal maguk is Nemesek akik követik az Uralkodó és a Sötét Tanács parancsait.Az SW célja a Jedi Tanács felszámolása,többnyire ez vezérli a céljaikat.
A Sith Inquisitor kaszt ellentétben feltörekvő rabszolga így a Tisztavérű Sith nem is lehetne SI,mivel a Sith Pureblood a story szerint
Race-ból a Nemesi Felső Osztályhoz tartozik.Ezért lepett meg a legutóbbi Cinemaban az SP/SI kaszt/faj combó.
Nem Admirális hanem Főadmirális volt(könnyű felismerni őket a fehér ruházatukról),12en voltak,ebből tíz human egy Cyborg és egy Chiss.Egy áruló lett közülük,valamennyien elbuktak,a Chiss Főadmirális bukott el utolsónak. -
#8152 [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/07/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Exclusive Tester Q&A #10, Maps, Talent Trees and More[/URL] -
Nephin #8151 De, csak mindenki Atlantist nézett. -
Boncmester #8150 Ma nincs update?? -
#8149 Miért lenne kötelező versenyeznie bármilyen MMO-val? Lesz amilyen lesz, márpedig nem lesz azért szar!?
Azért mert pár hangoskodónak semmi nem tetszik attól még lehet jó! -
#8148 Miért ne lehetne bármilyen fajú élőlény erő érzékeny? Rasszista vagy mint a császár? :D :)
Neki is ha jól tudom egyetlen nem emberi admirálisa volt: Thrawn.
Javitsatok ki a tévedek! -
#8147 Igazából szinte mindegyik mmo-t kipróváltam az elmúlt években, volt ami lekötött hosszab ideig volt ami pár hónapig. TOR kapcsán ami plusz van nálam az az SW univerzum mivel igencsak kedvenc így szerintem elég jól be fog szipkázni a játék :]]] no meg ugye nem igazán volt mostanában értelmes SW játék :(. -
Nephin #8146 Nézzetek utolsó shuttle-indítást: link -
Nephin #8145 ... :D -
#8144 Nem adunk engedélyt, mert te neked mindent kell tudnod. :) -
arcosharcos #8143 Ja,ok,rendben,veszem az adást,elsőre is megértettem
Én kérek elnézést,hogy nem tudtam Chiss Jediről:)
Kérek engedélyt meghunyászkodni és a térben pontá zsugorodni -
LaCz #8142 Pedig 100, hogy írta még régebben. -
Nephin #8141 Nem.
Épp az ellenkezője: Reid sokszor elmondta, hogy bár az ilyen események értelemszerűen nagyon jó alkalmat kínálnak a bejelentésre, ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen egy ilyenen fogják megtenni. Lehetséges, hogy igen, de ugyanannyira lehetséges, hogy egyáltalán nem.
Viszont azt is sokszor mondta, hogy tudni fogjuk, ha jön a megjelenési dátum bejelentése ("halljátok majd jó előre, hogy jön a vonat..." ). :) -
LaCz #8140 Nem csak anmyit mondtak, hogy a release dat
e-et egy nagyobb eseményen jelentik majd be? Erre emlékszem. Mindenesetre szerintem tuti lesz valami release date-tel kapcsolatos infó. -
#8139 De ezek az érvek akkor bármelyik mmo-ba helytállóak. Minden mmo hasonló csak más a körítés. :) -
#8138 Nincs bajom vele :] egyszerűen x év után már nem érdekel, meg nem is szórakoztat igazán a raidelés instázás, egyéb dolgokkal is el lehet szórakozni meló után a baráti körrel ingame persze ha erre alkalmas maga a játék is :]. -
gavor #8137 Szerintem az erőérzékeny és a jedi/sith nem feltétlenül ugyanaz -
#8136 Pedig volt chiss jedi:
Kung'urama'nuruodo / Nuru Kungurama
Forrás.
Hoppsz, már megelőztek. -
#8135 Nem tudom mi bajotok van a wow pve részével. Eléggé változatos bossok vannak max már nincs új ötlet és a régieket újítják fel, de ez ennyi év után elkerülhetetlen. És ha hasonlítani fog a wow-ra? És ha hasonlítani fog az xy-ra? Nem nagyon fog érdekelni, legalább az ilyen pistikék nem fognak vele játszani és élvezni fogom a global chatet is. :D -
#8134 Engem sem igazán a 10 - 20db raidel és instával megtűzdelt endcontent fog meg... Legyen persze mert kell meg nem rosz dolog de nem feltétlenül csak insta és raid teheti ki az endcontentet nekem ez a meglátásom. :]
Amúgy szerintem már maga a relatíve sok párbeszédes küldetés meg átvezetős rész nagyon sok "überkocka" játékosnak nem fog tetszeni mert lassúnak fogják találni. Ezt már most el lehet könyvelni, engem viszont pont ez érdekel mert ad egyfajta hangulatot az egésznek, ogy milyen lesz azt meg majd meglátjuk mikor ténylegesen játszunk vele addig nagyon sok mindenről max spekulálni tudunk :]. -
Celern #8133 Nekem speciel meg igen. Sőt. :) Ez van, nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. -
Chris #8132 A legjobb az lenne ha a Mythic tökös lenne, gondolna egy nagyot és Daoc-féle end-game lenne a játékban. A wow-féle pve sajnos elkerülhetetlen. A wow az mmo műfajt ilyen cooperative single playerré silányította a pve központúságával, ez kelendő, sok embert vonz, tehát magukkal szúrnának ki ha ezt nem erőltetnék. Mondom ezt úgy, hogy nekem abszolút nem tetszik és nem is vonz.
-
arcosharcos #8131 (#8111;Tababo):Bolygóra jellemző időjárás az lesz de napszak válltozás nem lesz és ezt most nem azzal magyarázták,hogy majd később kerül be a játékba hanem ez később is statikus marad.
(#8102;Khabbas):Chiss Erőhasználó,ráadásul Jedi Padawan Ezt az elbaltázott storyt ki adta ki? A Hutt Jedi után nem gondolltam,hogy még valamin meglepődöm.
De tőlem legyen,ráadásul a Clone Wars idején
Részben erről szólt a Thrawn Trilógia amit a LucasArts is hivatalos folytatásként ismert el amiben Thrawn Főadmirális(aki Chiss volt)és az Új Köztársaság idején mindent elkövetett,hogy felkutasson egy Sith Erőhasználót(itt sem létezett Chiss Erőhasználó),végül talált egy Sith Erőhasználó klónt.
A Chiss meg a Hutt mint Erőhasználó megvalósításhoz képest a kaszt válltás a játékban csak egyszerű betyár virtus lenne. -
#8130 Én azon sem lepődnék meg ha a "megszokottnál" eltérő endgame lenne tervezve a játékhoz. Személy szerint nagyon nem szeretném, ha egy SW skines WOW lenne a játékból, szerencsére az eddigiek alapján nagyon kicsi az esély erre :] -
#8129 "just to add one of the other major things, that all the planets fill empty and lifeless . even the main capital which you would think would be really busy is pretty empty. and even Anchorhead was pretty empty. Maybe they are going to add more life to it or maybe there is more life on theses planets in another build. a lot of testers are moaning about this. "
Remélem utolsó 1-2 hónapban ezeket feltöltik, mert tényleg gáz. -
#8128 azért mert nincs kész már évek óta tudniuk kéne hogy mi lesz belerakva -
mgerihun #8127 Azért nincs infó még endgameről, mert előző hónapban kezdték csak a tesztelését. Lassan szivárognak majd onnan is a leakek, ezt nem lehet kivédeni. -
#8126 A szintezés biztos jó lesz, utána meg kiderül -
Chris #8125 Erre mondják, hogy buta ember csak a saját tapasztalatából tanul, az okos meg máséból is. Bőven van elég tapasztalat az elmúlt 10 év mmo piacán, hogy megértsék: vagy raknak bele kiadásig wowhoz képest elég vagy több end-game tartalmat és menni fog, vagy nem és akkor sajnos az eddigi szépreményű n+1 mmo sorsára jut. Ahogy írtam, nem a 2005-ös wow-val kell versenyeznie, hanem a 2011-essel.
Ezért is ijesztő, hogy az npc-k szinkronizálása számukra a fő kérdés, míg az endgame tartalomról szinte semmit nem tudunk. Nagyon örülnék ha kellemesen tudnék csalódni és párját ritkítaná a játék.
-
#8124 Nem hiszem, hogy mindenki erre vágyik. Pl. csak azért sem, mert amíg az alapjátékkal nem vagy kész, addig úgyse érint a kiegészítő tartalma. Azaz amíg nem unja meg az ember az swtor alapjátékot, addig nem fontos a kiegészítő. -
#8123 Öt éve fejlesztik ám az SWTOR-t, szóval khm... -
Chris #8122 Erről csak annyit, hogy nem a mondjuk 2005-ös wow-val kell konkurálnia, hanem a 2011-es kihegyezett játékkal.
-
eurom #8121 aion nem egy jo példa mert 3millioan játszák most is bármelyik mmo aláirna ennyi elöfizetöt látatlanban kiadás elött sztem.
-
#8120 Nincs az a fejlesztő cég ami akkora kontentel tudna indítani egy mmo-t mint pl most a wow. Több év tapasztalat meg millió patch nomeg 3 kiegészítő. Az a baj a legtöbb játékos ilyen szintű tartalmat vár el indulásnál ezt nem lehet teljesíteni.
Ahogy torzonborz is írja a bw ben van potenciál az sw univerzum is nagyon jó alapanyag van háttere ismerik és rajonganak érte sokan így bízzunk benne jó sül ki belőle, a tartalom meg idővvel bővül. -
#8119 gondolom azért, mert így ők adhatják meg a terület hangulatát -
#8118 Szép lassan épült fel a wow,de nem volt semmi alternativa mmora,legalábbis nagyon kevés ezért nem tudtál mással játszani, most azért akad pár és ha endgamet megint kihagyják és a support is fos lesz mint láasd aion akkor bukik -
#8117 itt még talán van, talán. BW elég nagy név, SW is . ha wowot nem blizz csinálja hanem nevenincs cég már az se lenne sehol.